הפועל כתב:
כפיר אדום כתב:
לוקח קצת זמן לסדר את זה כך שיעבוד טוב, אבל אחרי כן הוא מעולה. את הממשק אפשר להחליף, את העברית לסדר. אשמח להסביר איך. איפה.לא רואה עברית?
החלפתי ממשק אחרי המלצות למשהו עם עברית שנראה סביר. אבל עדיין הוא לא אינטואיטיבי בכלל. צריך להיכנס לאיזה ג'נסיס בשביל ללכת לסדרות ולחפש שם מה אני רוצה. החיפוש עצמו על הפנים. הכל איטי וקופא לכמה שניות עם כל מעבר. בכתוביות צריך לעבור אחת אחת עד שמוצאים אחת מתאימה (אם בכלל). וזה עוד קרה לי לסדרה סופר פופלארית. בסדרה טיפה פחות פופולארית כבר לא היה כתוביות כמובן.
פשוט התייאשתי אחרי יומיים
נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע אותנו שהתוכנה הכי שימושית על המחשב של רוב המגיבים פה היא בעצם על הפנים וכולנו מבזבזים את הזמן שלנו, ומי שעוד לא נכנס לזה אז עדיף שיוותר.
אני אמור להפסיק להשתמש בזה כי החוויה שלך לא טובה מספיק ? או סתם להסכים לקיטורים האלה ?
לא מבין את הגישה הזאת. יש בה גם סוג של תבוסתנות. העולם נהיה כזה מפונק שאם זה לא מגיע לעוס לגמרי עם מקסימום כפתור אחד ללחוץ עליו אז לא שווה להתאמץ.
לא יודע מתי התייאשת ולא יודע על איזה מחשב אתה מריץ את זה אבל במקום היללות אולי תנסה להתקין שוב ואם יש לך בעיות פרטניות ננסה לעזור. תנסה להשתמש בזה קצת יותר ואולי מה שלא נראה בזמנו אינטואיטיבי יהפוך ליותר פשוט. לא יכול להיות שמלא אנשים מפעילים את זה בהצלחה ורק אתה לא מסתדר, אתה לא ילד מפגר ויש לך ידע טכנולוגי. ואם ההורים של אישתי מפעילים את זה בהצלחה אני משוכנע שגם אתה תצליח.
לגבי התכנים, קודי לא שולט במה שאתה מתקין עליו, זה כולל את התוספים וזה כולל את התרגומים. זה לא כאילו יש איזשהו תרגום שקיים באתר כתוביות אבל קודי יבחר לא להציג לך אותו כי הוא שם עליך זין. זאת כולה תוכנת מחשב שמציגה לך תכנים מהאינטרנט. אם זה לא קיים שם אז זה לא יהיה קיים בקודי שלך. להאשים את קודי בזה שאין תרגום לסדרה זה כמו להתעצבן שבבאר שבע אין ים.
מצד שני אתה פשוט יכול לוותר, אני לא מכריח אותך, אני רק אומר והרבה פה יסכימו שאין היום אלטרנטיבה טובה וזולה יותר לקבל חוויית צפייה ברמה הזאת, וזה רחוק שנות אור ממה שהיה פה לפני. בגלל זה זה נהיה כזה פופולארי.
תעשה עם זה מה שבא לך.