תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 19:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הערב: הפועל ת"א מול מכבי קרית גת
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 07:28 
אחרי החגיגות של רמזי והגברים בשחור אמש, כולם באים הערב לתמוך בקבוצת הכדורסל שלנו!

בשעה 19:00 נארח את העולה החדשה מקרית גת באולמנו הביתי. הכניסה חופשית ומחיר החניון יעמוד על עשרה שקלים. קדימה הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 22:07 
איך נגמר? יצאתי ב19-15 להפועל סוף רבע ראשון...

מה שלום וויליאמסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הערב: הפועל ת"א מול מכבי קרית גת
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 22:18 
נגמר רע. הפסדנו 73-67 משחק רע מאוד.
חוץ מאוונס וקצת בלאט ובאטל אין ממה להיות מעודדים. נכון ששחיקנו שוב בלי רביב ורותבארט וווליאמסון נפצע בהתחלה אבל עדיין
אין סיבה להראות כל כך רע גם אם נותנים לילדים לשחק.
גאדג' למרות שסיים כמעט עם דאבל דאבל לא פוגע ממטר, הבן אדם לא מצליח לקלוע מתחת לסל למרות שהוא ראש מעל יוני ניר,
לא קולע מהעונשין ונראה מפוזר.
אני מקווה שבשישי כשניהיה בסגל מלא לפחות נראה קצת כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 23:51 
אמיתי היה הרבה יותר טוב מבלאט
ובכלל מדובר בשחקן יותר טוב שגם גדול ממנו בעשור ובעשרים סנטימטר

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
עד עכשיו נראה לא טוב. כמו שאמרתי במשחקים הקודמים, פחות מעניין איך אנחנו נראים כקבוצה (במשחקי אימון בכלל ובטח כשאנחנו בלי רביב ורוברט) אלא היכולת האישית של השחקנים ובעיקר הזרים, ומה שרואים עד עכשיו זה הרבה בינוניות.

אוונס נראה הכי טוב מבין כל הזרים. סקורר רציני שעד עכשיו במשחקי האימון עושה משהו כמו 24 נקודות בממוצע. הבעיה כצפוי היא שהקליעה שלו מאוד בינונית וסטריקית. נגד אילת הוא דפק שתי שלשות, נגד אשדוד הוא קלע שלוש, ונגד חיפה והיום הוא לא פגע בכלום. היום הוא 21 נקודות שכולן הגיעו באיזור הטבעת או מהקו - חיתוכים (איזה ארבעה האלי-הופים), חדירות, מתפרצות, ריבאונד התקפה. הגנתית הוא ככה-ככה, מצד אחד הוא מחויב ואתלטי, עוזר יפה, אבל מצד שני הוא לא שומר כל כך חכם ויותר מדי פעמים הוא אוכל הטעיות ועוברים אותו בקלות. הוא כנראה הולך להיות מפלצת מדד - נקודות, ריבאונדים, חטיפות, אסיסטים (היום בתחילת המשחק היו לו שני אסיסטים יפים מאוד לבאטל וג'אדג'), הולך לקו. אבל צריך להדגיש שהוא אמנם נראה מצוין עד עכשיו אבל הוא לא סופרסטאר והוא לא טוב כמו המספרים שהוא נותן. אין לו אחד על אחד או משחק פיק אנד רול, פעמיים הוא ניסה לעשות פוסט-אפ וזה נראה לא קשור לכלום, והקליעה שלו כאמור בינונית. בוא נגיד שקבוצה שבה הוא הזר הכי טוב לא אמורה להגיע רחוק.

באטל נראה עד עכשיו בדיוק כמו שחששתי. לא שחקן גרוע שעומד להיחתך, אבל מאוד בינוני, בלי שום ערך מוסף, בלי יכולת שתרים את הקבוצה למעלה. קצת שלשות וכמה מסירות נחמדות, אבל שום יכולת לייצר לעצמו. לא קליעה מכדרור, לא חדירה, לא מיד-ריינג', לא הולך לקו, פשוט כלום. ובנוסף הוא חור גדול בהגנה. אני מקווה שלפחות כשרביב ורוברט ישחקו זה ייראה קצת יותר טוב, אבל מגארד זר של 110 אלף דולר לעונה אני מצפה לראות הרבה, הרבה יותר. אם קבוצות כמו חולון, ראשל"צ ואשדוד מביאות שחקנים כמו רייט, ליונס וגארט, אין סיבה שגם אנחנו לא נביא שחקנים לפחות ברמה הזאת. אני בהחלט חושב שבעמדה הזאת היינו צריכים להביא שחקן יותר טוב.

ג'אדג' היה גרוע. עשה משהו כמו 1 מ-8 מהקו וגם החטיא איזה 6-7-8 זריקות וטיפים באיזור הטבעת. גם בהגנה הוא לא מראה כלום. ראו עליו שהוא לוקח את זה קשה, ברבע השלישי הוא ירד לספסל מאוד מבואס עם הפנים למטה.
היו פה לפני שבוע השוואות בינו לבין אוונס. אז אני הסכמתי עם מה שפז כתב, וגם עשו פה לאוונס חתיכת גלוריפיקציה. שכחו שהוא היה בסך הכל זר של 10 נקודות למשחק, ריבאונדר בינוני, שמתקשה לשים גוף בצבע ונקלע הרבה פעמים לבעיית עבירות (הוא גם לא היה שחקן חכם כמו שכתבו כאן אלא פשוט מאוד מאוד ממושמע. אתלט על כמוהו עם קצת אינטילגנציית משחק לא מסיים עונה עם חצי חסימה למשחק), שבסוף העונה התווכחו אם כדאי להשאיר אותו בתור זר רביעי. אבל יש הבדל גדול ביניהם וזה שאוונס היה אתלט עצום, שרץ את המגרש בשלושה צעדים ופינישר מעולה שמסיים כל כדור שהוא מקבל עם הפנים לסל באיזור הצבע בדאנק מהדהד. ג'אדג' ממש לא נראה ככה וכנראה שהוא איבד הרבה מהאתלטיות שהייתה לו לפני כמה שנים. הוא מתקשה לסיים בצבע באחוזים גבוהים ולוקח לו זמן לעלות לזריקה מה שמקשה עליו עוד יותר. הוא עדיין אתלט טוב אבל אין לו שום דבר מעבר. אמרתי עוד קודם שאני לא רואה איך הוא מחזיק יותר מדי זמן בקבוצה בהתחשב בחוסר ההתאמה לשאר הסגל, אז על אחת כמה וכמה עם איך שהוא נראה. ברגע שרוברט ישחק אני לא רואה איך הוא בכלל מקבל מספיק הזדמנויות כדי להצדיק את המקום שלנו, וקשה לי להאמין שהוא ישרוד פה יותר מכמה מחזורים, בתקווה שייעשה התיקון ויגיע במקומו שחקן לעמדות 2-3 עם שייתן שתיים-שלוש שלשות כל משחק כי כרגע אין לנו קליעה מבחוץ וזה לא ישתנה גם כשרביב ורוברט יחזרו.

וויליאמסון עד עכשיו לא מצליח להיכנס לעניינים, היום נפצע שתי דקות אחרי שנכנס (דווקא אחרי מהלך יפה, חטיפה על קו החצי ודאנק). נפצע בברך בלי שמישהו נגע בו, במשחקים עד עכשיו הוא משחק עם סוג של תחבושת באיזור הזה (לא שמתי לב שהיה לו משהו שם בעונה שעברה) אז כנראה יש לו בעיה או רגישות בברך ההיא. אני מקווה שקודם כל זה שום דבר והוא יחזור תוך כמה ימים, ושעד הליגה הוא כבר יצליח להיכנס לעניינים.

לאמיתי היו כמה פעולות נחמדות לצד כמה גרועות (עשו עליו עבירה בזריקה לשלוש והוא החטיא את כל זריקות העונשין, החטאה של ליי-אפ) שאסור שיקרו במשחק רשמי. מתן נראה בדיוק כמו בעונה שעברה - מדי פעם שלשה ואיזו פעולה הגנתית, בשאר הזמן כלום. בלאט היה בסדר, קלע כמה זריקות והיו לו כמה אסיסטים נחמדים, אבל כרגיל לא מסוגל לשמור על שום דבר וגם לא לחדור (אם בלאומית הוא סיים עם 35% מה-2 וכנ"ל באליפות אירופה עד גיל 18 דרג ב' אז מן הסתם בליגת העל אין לו מה לחפש באיזור הצבע). אני עדיין לא מבין איך אפשר לשחק במשחק אמיתי נגד יריבה נורמלית (לא משחקי אימון) עם רכז נמוך, איטי ושמנמן שלא יכול לשמור וחוץ מלעמוד ולזרוק מבחוץ באחוזים בינוניים לא יכול לעשות שום דבר.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 21 ספטמבר 2015, 01:22, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שהשנה נתרכז בכדוריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 01:08 
גם עם כל החיסורים אין סיבה שנראה ככה. הייתי רוצה לראות אותנו הרבה יותר תחרותיים למרות שמדובר במשחקי אימון, לא אוהב את הגישה כאילו באים להעביר את הזמן ולשתף צעירים ובסוף מפסידים כמעט כל משחק ומספרים לעצמנו סיפורים.

לגבי ג'אדג', עם כל גישת הסבלנות שלי כלפיו וכל הציפיות הנמוכות שהיו לי ממנו בשלב הזה, אני שוב מתקשה לשאוב אופטימיות. אם ככה הוא נראה בלי רותבארט, עם מקום בחמישייה וקרדיט בלתי מוגבל בתור הסנטר היחיד, זה מדאיג לחשוב מה יהיה כשהוא יעלה מהספסל וישחק לא מעט דקות בסיטואציות יותר קשות מבחינתו. הדבר היחיד הטוב שאני יכול להגיד עליו זה שהוא היה קצת פחות גרוע מהסנטר של קרית גת (ג'ייסון לאב), אבל אם הוא לא ישפר את הסיומת באזור הסל ואת האחוזים מהקו (ששניהם בינתיים מתחת לכל ביקורת) זה פשוט לא ילך. יש גם בעיה עם איך שאנחנו משתמשים בו אבל זה אפילו עוד לא ברמה של לדבר על זה כשהבחור לא מסוגל לסיים מהלכים פשוטים באזור הטבעת וקולע איזה 20% מהעונשין במשחקים עד עכשיו, קודם שיעשה את הבייסיק ואז יהיה אפשר לדבר על דברים אחרים. בטוח שיש פה איזשהו מרכיב של ביטחון ושל כושר משחק שאמור להשתפר, אבל אני מסכים עם יובל שהסיפור כאן זה קודם כל האתלטיות. הדרך היחידה שלו לשפר את הסיומת זה אם הוא יתחיל לתקוף את הטבעת הרבה יותר באסרטיביות ולנצל את האתלטיות שלו, כי טכניקה גדולה או טאץ' יוצא דופן לא היו ולא יהיו לבחור. אני מקווה בשבילו שהוא מסוגל לזה.

את אוואנס אני מאוד אוהב אבל היום הוא לא שמר בהגנה. לא הבנתי את הקטע הזה של לתת לו לשמור על דילייני, אם הוא הסטופר שלנו בקו האחורי אנחנו בבעיה (מניח שרביב יהיה כשיחזור, אבל זה גם לא פיתרון אידיאלי כשאתה כל כך תלוי בו ולא יכול להקריב עבירות שלו כמו בנבחרת). סה"כ אחלה שחקן וגם מהנה מאוד לראות.
מבאטל גם אני כרגע מתקשה להתלהב. שחקן מוכשר אבל עדיין כזה שאתה צריך ממנו יום קליעה גדול כדי להשפיע על המשחק, והגנתית באמת חור כמו שחשבנו. יש לו ראיית משחק לא רעה (זיהה פעם אחר פעם את החיתוכים של אוואנס לאליהופ) אבל הוא לא רכז גדול ולא יוצר מספיק לעצמו ולאחרים. בכל מקרה המבחן שלו יהיה ליד רביב ובשיתוף הפעולה ביניהם.
וויליאמסון זו נראתה פציעה של חימום לא טוב ו/או כושר לא טוב, עשה פעולה של כוח מתפרץ (הדאנק) כשהוא היה קר. אלו דברים שלא אמורים לקרות לספורטאי מקצועני בתנאים אידיאליים ואני מקווה שהוא לא סוחב משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 06:55 
עידכון חומרת הפציעה? לי זה היה נראה כמו סיבוב לא טוב של הברך בנחיתה מהדאנק בברך שהיתה חבושה עוד לפני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 07:19 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור כרגילף אופטימיות קוסמית לקראת העונה :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 09:23 
איך היה דילייני? זה עדין אותו שחקן ששחט אותנו בפלייאוף העלייה? למה אנחנו לא הבאנו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 15:10 
דילייני היה טוב והוא שחקן מצוין אבל לא מתאים ליד רביב, ובאופן כללי לא יכלנו להרשות לעצמנו גארד עם קליעה כל כך מוגבלת מבחוץ. גם ככה יש לנו בעיה די רצינית בתחום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
דילייני היה טוב והוא שחקן מצוין אבל לא מתאים ליד רביב, ובאופן כללי לא יכלנו להרשות לעצמנו גארד עם קליעה כל כך מוגבלת מבחוץ. גם ככה יש לנו בעיה די רצינית בתחום הזה.

עד כה זה לא נשמע שגם באטל הוא כזו הצלחה בתחום הזה או שזה פחות גרוע מאיך שזה נשמע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 17:10 
מוקדם להגיד. היתה רק מחצית אחת שהוא השפיע על המשחק עם הקליעה שלו וזו המחצית השניה מול אילת. העניין העקרוני יותר זה שקצת יותר קשה לו לשחרר זריקה ממה שחשבתי, זה לא כמו אייזיה סוואן נניח (שאני לא אוהב את הסגנון שלו אבל יכול לשחרר זריקה מכל מצב וכמעט לא תלוי בשומר שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
נשמע שאנחנו בבעיה, אין לנו איזה שוטר שיכול לסדר לעצמו זריקה בהתקפות תקועות או כדי לפתוח הגנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 17:48 
אם אפשר להוסיף שתי פרוטות משלי, אז אמש היתה הפעם הראשונה שראיתי את הפועל השנה, ובהחלט התרשמתי לטובה מבאטל. ראיית משחק, דיוק במסירות ומשחק חסר-אנוכיות. ימים יגידו, אבל יש לדעתי מקום לאופטימיות לגבי יכולתו לשמש פרטנר מוצלח ללימונד בקו האחורי. על היעדר ״תופר שלשות״ בסגל הנוכחי כבר דובר כאן, ולא נראה שמבאטל תבוא הישועה בתחום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 19:57 
מילה על אמיתי - האיש פשוט לא מסוגל להוליך כדור וכל פעולה של לחץ עליו מובילה לאיבוד כדור. הוא דם לא מראה שום יכולת לייצר משהו באחד על אחד. מבחינתי לא אכזבה כי לא ציפיתי ממנו להרבה למרות שהוא מוכשר ואינטיליגנטי. אבל בבלגן שלנו אין לו סיכוי להראות אפילו את מעט הכשרון שיש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
לפי הפייסבוק וויליאמסון צפוי להעדר כחודש. שזה אומר שבמקרה הטוב הוא פותח את העונה במחזור השלישי.
אני לא חושב שאני בנוי נפשית לצפות במשחקים שאנחנו עולים עם קו קדמי של נאור ג'אדג' ורוטבארט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
שלושת המחזורים הראשונים שלנו הם נס ציונה בחוץ, ראשל"צ בבית וחיפה בחוץ.
אם לא נביא זר אני לא רואה איך אנחנו לוקחים משחק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 23:04 
לא להביא זר זו בכלל לא צריכה להיות אופציה.
הפועל חייבת להביא זר, בהקדם, ולהמשיך את ההכנות לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
להביא עוד זר יכול להיות 2 ציפורים במכה. מצד אחד לחפות על ההעדרות של וויליאמסון ומצד שני אם הרוח הולכת להמשיך באותו כיוון ג'אדג' לא עושה פה חנוכה ואז הרווחנו זר שלא צריך זמן התאקלמות במקומו.

בקיצור פותחים את העונה עם 3 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
להביא עוד זר יכול להיות 2 ציפורים במכה. מצד אחד לחפות על ההעדרות של וויליאמסון ומצד שני אם הרוח הולכת להמשיך באותו כיוון ג'אדג' לא עושה פה חנוכה ואז הרווחנו זר שלא צריך זמן התאקלמות במקומו.

בקיצור פותחים את העונה עם 3 זרים.

זה ממש לא שני ציפורים במכה, כי לדעתי אם יגיע זר הוא יגיע לעמדה 4 שזה לא משהו שיעזור לנו כשוויליאמסון יחזור. אני קיוויתי שיגיע סווינגמן במקום ג'אדג', ואני עדיין מקווה שיגיע אחד כזה עכשיו (כשוויליאמסון פצוע אפשר לשחק עם הסווינגמן, אוונס ומתן בעמדות 3-4 ורוברט וג'אדג' בעמדה 5) אבל אני לא רואה את זה קורה. לדעתי הפציעה הזאת מרחיקה אותנו מאוד מתיקון של בניית הסגל.

בנוסף אני לא יודע איזה היצע של שחקנים יש עכשיו, אם לא הפציעה היה אפשר לחכות חודש לשחרורים מהמחנות ולנסות להביא שחקן ברמה גבוהה בלי לחץ של זמן (וגם משכורת אחת או שתיים פחות לשלם), כרגע זו סיטואציה הרבה יותר בעייתית.

בקיצור אני חושב ההפך לגמרי, הפציעה הזאת יכולה לסבך אותנו מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2015, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
איך לא אמרו עד עכשיו "אתם יותר גרועים מהכדורגל"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2015, 00:25 
ההעדרות של וויליאמסון מכה קשה. ג'אדג' ורותבארט לא יכולים לשחק 20-25 דקות ביחד כל התקופה הזאת, ובכלל עם איך שג'אדג' נראה כרגע (ובנוסף לזה נושא התיאום הבעייתי) אנחנו נשחק דה פקטו עם 2.5 זרים במקרה הטוב. אם ג'אדג' היה זה שנפצע אולי יכלנו להסתדר, אבל במצב הנוכחי תהיה בעיה גדולה.
חודש זה בדיוק פציעה גבולית כזאת שמאוד קשה להחליט מה לעשות, מניח שנביא מישהו לחודש עם אופציה כי אחרת יכול להיות כדור שלג.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 22 ספטמבר 2015, 00:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2015, 00:37 
קודם כל מכה קשה, אני מסכים עם זה שנשחק עם 2.5 זרים ויש לנו כמה אפשרויות
אפשרות 1 זה להביא גארד 2-3 ולשחרר את ג'אדג ברגע שווילאמסון חוזר , החיסרון פה זה קו קדמי לא מאוזן למשךתתקופה של חודש אבל לפחות לא עם 3 זרים

אפשרות 2 זה להביא גבוה לחודש עם אופציה, החיסרון הוא שזה ירחיק אותנו מלתקן את הפאק בבניה של הסגל, נגיע למצב של 3 גבוהים וקשה לי להאמין שנחתוך זרים בקצב מסחרר

אפשרות 3 זה להישאר ככה ולשחק עם אוואנס ומתן בעמדה 4 וג'אדג' ורותבארט ב 5
שפה כמובן הדרך לפתיחת עונה רעה היא מהירה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2015, 00:51 
זה יהיה די מגוחך אם ישנו פתאום קונספציה ויביאו 2-3 במקום וויליאמסון בלי ששיחקנו משחק אחד בסגל מלא, לא מאמין שזה יקרה.
אני כן קצת מקווה שנביא איזה 4-5 טוב לחודש עם אופציה שיוכל במידת הצורך להחליף את ג'אדג' כשוויליאמסון יחזור, אם הוא לא ישתפר עד אז (יכול להיות שכן ויכול להיות שלא). אפשר להביא שחקן טוב בחוזה קאט אחרי חודש, גם לארי אובנון נניח חתם על חוזה כזה בראשל"צ שנה שעברה באמצע ספטמבר. שחקנים פנויים בשלב הזה הם די נואשים. נראה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2015, 01:47 
סמל אישי של המשתמש
להביא את קאונסל בתור גבוה על חוזה לחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2015, 06:11 
בכלל לא צריכה להיות התלבטות. צריך להביא בהקדם זר. להפועל אין פריבילגיה לפתוח את העונה בחיסרון של זר. אני לא מאמין שזה יקרה, כי זה יכול לדפוק את כל העונה. בדיוק כמו שלקבוצה כמו הפועל אין פריבילגיה לשחק עם זר אחד שלא מתפקד כמו זר (ותחסכו ממני את הדיבורים על ״הוא הזר הרביעי״. אין דבר כזה זר רביעי. יש ארבעה זרים שכולם חייבים להיות שחקני חמישייה. וברמה גבוהה).
לגבי העמדה? מניח שיביאו מישהו בעמדה של וויליאמסון. ואחרי שיחלים יחליטו מי מבין הזרים לא ימשיך.
להתחיל את העונה עם שלושה זרים בלבד בעיני זה לא רציני ולא תחרותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2015, 08:21 
רק אותי מדאיג שזה נראה ונשמע כמו פציעה שעשויה לחזור על עצמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2015, 12:49 
אלן ג'ף עוד פנוי לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2015, 14:02 
הלוואי... ג׳ף :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: