תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: וינטרה ופינטילי, אנטל ובומבה
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאחרי התחלה חלודה ממש של השניים הראשונים, הם מראים יותר ויותר את הסיבות שבגינן היה שווה להביא אותם. חוכמת משחק, קור רוח ומנהיגות שקטה. אתמול וינטרה לא הסתדר ממש עם הגובה של קוראץ' אבל אחרי כמה פעמים למד אותו והצליח לטפל בכדורים שנשלחו אליו; בנוסף, הוא לפעמים יוצא מעט קדימה וקצת משחרר את הלחץ שתוקע אותנו ביציאה להתקפה. פינטילי לא עושה רושם של שחקן פיזי כל כך, אבל מחפה על זה במיקום מצוין ובקריאת משחק ומצליח להרוס בגלל זה לא מעט התקפות של היריבה. חבל שהוא לא מסתובב יותר בכיוון של הרחבה, כי אתמול וגם בשבוע שעבר הוא יצר מאותה נקודה את המהלכים שהובילו לשערים.

אנטל ובומבה זה סיפור אחר. הם עצמם קצת מכדררים יותר מדי, אבל לדעתי הבעיה הגדולה היא במה שקורה מסביבם. הם כמעט לא מקבלים מסירות באופן שהם יכולים לייצר משהו מסוכן. כל הזמן כדורים לרגל בזמן שהמשחק עומד, כשהמגן כבר עליהם (לפעמים אפילו שני שחקני הגנה), במקום לייצר עבורם מרווחים ולתת להם כדור לשטח כשהם עם הפנים להתקפה. הבעיה הזו צריכה להיפתר מכיוון המגנים (שיימן לא עולה מספיק וכשהוא עושה את זה הוא מאבד הרבה כדורים) אבל בעיקר מהצטרפות נוספת של שחקן מהאמצע, כי כרגע פינטילי (ע"ע) ולינגאנה לא מגיעים מספיק קדימה כדי להוסיף משקל להתקפה ולהסיט כדורים לצדדים כדי שבומבה ואנטל יוכלו לעשות משם דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:30 
בשביל זה צריך מאמן...

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: וינטרה ופינטילי, אנטל ובומבה
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:30 
מה שאני אוהב באנטל שהוא כל כך מסוכן, אפילו במשחקים די חלשים שלו הוא מצליח לייצר מצבים, רק שיפסיק עם הבכי לשופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:44 
כפיר אדום כתב:
בשביל זה צריך מאמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:49 
אפשר לפתוח אשכול בשם ״הקבוצה לא מאומנת״
במקום לדבר על כל מיני בודדים אין לזה משמעות כרגע לפחות בעיני.
כשיהיה משהו קולקטיבי נוכל לדבר על אינדיבידואלים ...
זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
אנטל נורא ממש אשפה, אתמול מיקי יאזו עשה ממנו צחוק וזה מגן ששיחק שנה שעברה בטבריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
מעל הכל בולט חסרנו של מאמן איכותי שיכוון את משחק ההתקפה שלנו ויגרום לשחקנים להבין איפה הם אמורים להיות במגרש ולאן להניע את הכדור. אבל מעבר לזה, נדמה שאין כרגע שחקן שנכנס טוב למשבצת של ה- 50/50, וזה משפיע מאוד על כל הנעת הכדור שלנו בחלק הקדמי והכדורים שמקבלים אנטל ובומבה. מי שאמור להיות בתפקיד הזה זה לינגאנה שדווקא היה נראה טוב כשהיה מאמן על הקווים, אבל בשבועיים האחרונים נראה רע מאוד, אני ממש מקווה שמאמן טוב יוכל לכוון אותו ולהוציא ממנו את מה שאנחנו צריכים. וכמובן יש את סוגיית החלוץ, כי בלי חלוץ אפקטיבי אנטל ובומבה נאלצים לקבל כדור קרוב מדי לשער, פותחים פער גדול מדי ממרכז המגרש מה שפוגע בהנעת הכדור ולא מצליחים לנצל את המהירות שלהם כמו שצריך במיקום הזה, וכשהם כבר כן עושים דריבל טוב (אנטל אתמול ייצר לעצמו כמה מצבים יפים) הם נאלצים לקחת בעיטה קשה וחסרת סיכוי בגלל שאין למי להעביר את הכדור.

אבל למרות כל הרע, יש פה המון טוב בניגוד לשנים קודמות, ולפחות אני רואה קבוצה מפוצצת בכשרון ופוטנציאל שעם הכוונה טובה יכולה לעשות המון דברים יפים. המטרה של כבירי הייתה לייצר שלד חזק ואיכותי לקבוצה כדי שבשנה הבאה עם מספר חיזוקים וליטושים נקודתיים אפשר יהיה לייצר קבוצת צמרת שמתמודדת על אליפות, ולטעמי המטרה הזאת דיי הוכיחה את עצמה בבניית הסגל. מקווה ומתפלל למאמן מוצלח שגם יצליח להתחבר לקבוצה מכל הבחינות וידע לממש את הפוטנציאל הזה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
או להתחיל כבר עכשיו במו"מ עם בני יהודה ולנסות להביא אותו לעונה הבאה או להמשיך למות מקנאה:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 16:01 
RedFox כתב:
אנטל נורא ממש אשפה, אתמול מיקי יאזו עשה ממנו צחוק וזה מגן ששיחק שנה שעברה בטבריה.

אפרופו יאזו, מדובר בטוואטחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 16:25 
כל מילה.

ברגע שאבו עביד יתחיל להבין יותר מה נדרש ממנו במשחק על הקו, זה ישתנה. נקווה שהוא מסוגל לזה (אם לא, ורטה להרכב במקום גוטליב).

פתרון נוסף צריך להיות מהכיוון של לינגאנה. בימי קשטן וגוטמן תמיד היו מחפשים לייצר משולש בצד, של שחקן קו, מגן וקשר כאשר יכול להצטרף שחקן רביעי ממרכז ההתקפה (כמו אלטמן). כרגע זה כמעט לא קיים. ברגע שנצליח ליצור באגפים משולשים שעובדים טוב, גם אנטל וגם בומבה יוכלו לשחק בצורה חופשית יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
או להתחיל כבר עכשיו במו"מ עם בני יהודה ולנסות להביא אותו לעונה הבאה או להמשיך למות מקנאה:
תמונה

“למות מקנאה“
לא הגזמת בכלל...
לא מוצא הבדל גדול בינו לבין לינגאנה, אל תשכח שהוא משחק בקבוצה בלי ציפיות עם קהל קטן, יש לזה משמעות וזה הוכח לא פעם בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
הסלע האדום כתב:
תמונה

“למות מקנאה“
לא הגזמת בכלל...
לא מוצא הבדל גדול בינו לבין לינגאנה, אל תשכח שהוא משחק בקבוצה בלי ציפיות עם קהל קטן, יש לזה משמעות וזה הוכח לא פעם בעבר.

עוד קשה לקבוע, בסך הכל עברו 4 מחזורים, אבל בינתיים הוא נראה שחקן רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 16:57 
גם סכנין הביאה אחלה זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 17:06 
RedFox כתב:

פח אשפה פח אשפה, נתן בעיטה אדירה וכמה מסירות לגול. שחקן יעיל מאוד.
כרגע יש בעיה במשחק האגפים אבל עם קצת תיאום וקצת אימון הוא יהיה מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 17:32 
ככל שעובר הזמן מתחזקת אצלי התחושה שפינטילי מתבזבז בתור "הקשר ההגנתי" באמצע. הוא לא ממש גרזן קלאסי כמו שחשבתי שהוא יהיה, והבעיה היא שאין ממש אף אחד אחר שמתאים למשבצת הזאת ( לא רייכרט ובטח לא לינגנה). זכור לי גם שמישהו כתב שבמשחק האחרון של רומניה הוא שיחק ביחד עם הובאן באמצע, כשמאחוריהם שחקן עם אוריינטציה יותר הגנתית.
לא יודע איך הוא שיחק בשאר הקריירה אבל אולי שווה לנסות משהו בסגנון הזה. אולי אבו עביד, בתור שחקן ההגנה הכי טוב שלנו כרגע יכול להכנס למשבצת הזאת:

---------------אבו-עביד---------------
------רייכרט------------פינטילי-----
בומבה--------חלוץ---------אנטל--

קצת לא שגרתי ( אם איזה מאמן היה מנסה כזה דבר היו שוחטים אותו פה), אבל אולי שווה לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין טוען שבומבה צריך לעבור לשחק מתחת לחלוץ, עם רייכרט ופינטילי מאחוריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

מסכים בומבה לא מעורב מספיק במשחק שהוא בצד שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: וינטרה ופינטילי, אנטל ובומבה
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 18:03 
Daniel כתב:
kobster כתב:

זה אומר אלטמן לשמאל. יכול לעבוד, אבל אלטמן עשוי לאבד שם.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: וינטרה ופינטילי, אנטל ובומבה
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
כפיר אדום כתב:
Daniel כתב:
kobster כתב:

זה אומר אלטמן לשמאל. יכול לעבוד, אבל אלטמן עשוי לאבד שם.

נסאר לשמאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
ניתוח מעולה. לפי דעתי נראה מהם יותר אם יגיע מאמן טוב שבאמת יאמן את הקבוצה ויקדם אותה. וואליד מעולה כעוזר אך לא מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 22:27 
אין ספק שבומבה זה כישרון ברמה אחרת
אנטאל זה סטייל עומר דמארי (לא ברמה): אחד שאתה לא מרגיש אותו כל המשחק ויכול לסיים לך עם שער
נצטרך הרבה סבלנות, מאמן בעל שיעור קומה והרבה תמיכה במטרה שהשנה נוכל לבנות בסיס, ושנה הבאה לרוץ כבר בצורה רצינית.

רק סבלנות, אורך רוח ותמיכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 22:43 
דיון מיותר.
משל למה הדבר דומה? לתזמורת הפילהרמונית שאמרו לה לנגן את סימפונית הצעצועים, אבל לא הביאו מנצח, לא חילקו תווים ולא התאמנו. כל אחד מנגן מה שהוא זוכר, וככה זה גם נשמע. קקופוניה.
באים אוהדי התזמורת ומציעים שכנר ראשון יחליף את כנר שני, שכנר 4 ילך לנגן בצ׳לו, והצ׳לן ילך לנגן בקונטרבס. התופים בסדר.

לא יעזור. עד שלא יבוא המנצח, יחלק תווים ותפקידים, ויתאמנו על הביצוע יומם ולילה, זה לא ישמע טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 23:01 
אדום מטלי כתב:
דיון מיותר.
משל למה הדבר דומה? לתזמורת הפילהרמונית שאמרו לה לנגן את סימפונית הצעצועים, אבל לא הביאו מנצח, לא חילקו תווים ולא התאמנו. כל אחד מנגן מה שהוא זוכר, וככה זה גם נשמע. קקופוניה.
באים אוהדי התזמורת ומציעים שכנר ראשון יחליף את כנר שני, שכנר 4 ילך לנגן בצ׳לו, והצ׳לן ילך לנגן בקונטרבס. התופים בסדר.

לא יעזור. עד שלא יבוא המנצח, יחלק תווים ותפקידים, ויתאמנו על הביצוע יומם ולילה, זה לא ישמע טוב.

נקווה שבזה סיימנו את האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 23:28 
אני חושב שאנשים פה מגזימים וחושבים שמאמן זה קוסם. אף מאמן פה לא ממציא את הכדורגל מחדש (אלה שמנסים בדרך כלל נכשלים) וגם לא מלמד שחקנים לשחק כדורגל. כמובן שיש חשיבות גדולה למאמן בפן הניהולי של הדברים ובאיזשהו מתווה לטווח הארוך, מאמן זה תפקיד מורכב וצריך שהוא יהיה אישיות ששחקנים ואנשים במערכת יכבדו ויסמכו עליו, אבל זה לא שיגיע לפה איזה מישהו שיתן כמה הוראות טקטיות שהוא שלף מהשרוול ופתאום הקבוצה תתחיל לשחק כדורגל. יש פה איזו דיכוטומיה כזאת של "קבוצה בלי מאמן" לעומת "קבוצה עם מאמן", אני לא מאמין בזה ובטח לא כשהסגל כבר נתון (וגם המערך די נובע ממנו ישירות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 23:37 
יאללה יאללה. אפשר לנתח ולראות שחקנים גם כשאין מאמן.
מבסוט על כל הזרים שלנו. אחלה של רכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
וינטרה הכי מרשים אותי עד כה מכל הזרים. חכם, שקט, מרגיע את ההגנה שלנו והיא נראת החלק הכי נורמלי בקבוצה בנתיים.
לגבי אנטל, נראה שהוא לא בכושר ולא חד וכמו שכבר נאמר, עדיין הוא אחד היחידים אצלנו שמהכלום ההתקפי שלנו, יכול להוציא בעיטה לשער.
בומבה די מאכזב אבל אני מתחשב בגילו. פיזית הוא מאוד מהיר, הוא טכני מאוד, לא ראיתי הרבה שחקנים בארץ שיכולים ככה כמוהו להשתלט על כדור גובה, בטח שחקנים קטנים פיזית, דבר שמצביע על איכות טכניקה. כבר אמרתי שהוא גם מצויין באחד על אחד כשחקן מגן. קשה לעבור אותו. הבעיה היא שהוא לא מצליח להיות מסוכן בנתיים בהתקפה. למרות הציפיות והמפרט הטכני, הוא לא מצליח לעבור שחקנים יתר על המידה, ביחס לניסיונות הרבים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
וינטרה סובל כרגע בעיקר מזה שאין מאחוריו שוער נורמלי. נראה בסדר גמור בהתחשב בנסיבות.
בומבה סובל מהיעדר יד מכוונת על הספסל ומחלה כדררת קלה. לא משהו שלא נראה פתיר.
אנטל נראה סופרסטאר. רמה מעל כל הקבוצה.

לגבי פינטילי אני לא מסכים כ"כ. עם כל הכבוד, זה שחקן נבחרת רומניה, אני מצפה להרבה יותר מאשר שידע לסכל התקפות של היריבה, ואני חושב שהביאו בין השאר גם בשביל שידע להתחיל התקפות. ויש לו קצת רכות שמול הפועל חיפה כמעט עלתה לנו בשער שיוויון (בהזדמנות של קוראץ' בסוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 01:40 
אני מאוד מתרשם מפינטילי דוקא, נכס אמיתי. יכול להיות פה משהו גדול לדעתי, ברמת גאבור הלמאי ומעלה. השילוב שלו עם לינגאנה לא טוב אבל זה בעיקר בגלל לינגאנה שכל התפקוד הטקטי שלו זה קטסטרופה (הוא אחד השחקנים שבאמת צריכים מאמן כי הוא לגמרי הולך לאיבוד, וכנראה גם ההבנה הטקטית הבסיסית שלו לא משהו).

בלי קשר, די מדהים שיש כזו וריאציה בדיעות על שחקנים אחרי 4 מחזורים. למשל על אנטל, "סופרסטאר רמה מעל הקבוצה" לעומת "נורא ממש אשפה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 06:12 
לדעתי יש 4 בעיות עיקריות בקבוצה (מבלי להיכנס לסוגיית השוער) שצריך לפתור ולתת להם סדר עדיפות
בעדיפות הכי נמוכה זה עניין המגנים,לא חושב שהמגנים שלנו משדרגים אותנו כדי להתמודד בצמרת לא שהם כאלו גרועים אבל אין בהם ערך מוסף , ורטה היה עד כה גרוע מאוד מאוד ובצדק עבו עביד פותח במקומו למרות שזה בזבוז רציני
שיימן מאוד מאכזב נכון לעכשיו ונראה לי שרוב האנשים שחשבו שהוא מגן מעולה מבינים שהוא לא יותר מסביר, אם הוא לא יתנער מהחולמנות שלו הוא עוד ימצא את עצמו בחוץ
חלוץ - אין לנו חלוץ מספיק טוב אבל אני חושב שרק חלוץ ברמת דמארי ומעלה יביא שינוי כי כל חלוץ באזור של ביטון ועד ארבייטמן לא ייתן כלום כי פשוט לא מגיעים אליהם בכלל לכן זו בעיה אבל לא ה בעיה שלנו
שתי הבעיות העיקריות שלנו נמצאות בקישור האחורי וההתקפי
באחורי נדמה כי יש שחקנים טובים העונה אך הציוות בינהם בעייתי
פנטילי ולינגאנה מאוד דומים ושונים אבל משחקים באותו מקום בדיוק במגרש מה שיוצר בעייה באיזון
במידה ורייכרט משחק אז בכלל הכל מתבלגן
עד שלא יגדירו (לינגאנה) שמישהו מהם הוא הגרזן שמחלץ כדורים יהיה לנו בעיה באזור הזה של המגרש
והבעיה המרכזית שלנו במגרש זה החיבור בחלק הקדמי ,כל השחקנים רחוקים מאוד אחד מהשני ותקועים בעמדות שלהם אין שיתופי פעולה בין השחקנים וכל פעם שהכדור מגיע לאחד השחקנים שם גם נגמרת ההתקפה אם זה אצל אנטל או אם זה אצל בומבה

לכן בשורה התחתונה הציוות שנראה לי שיתן את התפוקה הכי טובה טובה מהסגל הקיים הוא
שוער
שיימן וינטרה גוטליב עבו עביד
------------------פנטילי----------------
בומבה אלטמן רייכרט אנטאל
-------------------חלוץ-----------------

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 07:06 
Fez כתב:
אני חושב שאנשים פה מגזימים וחושבים שמאמן זה קוסם. אף מאמן פה לא ממציא את הכדורגל מחדש (אלה שמנסים בדרך כלל נכשלים) וגם לא מלמד שחקנים לשחק כדורגל. כמובן שיש חשיבות גדולה למאמן בפן הניהולי של הדברים ובאיזשהו מתווה לטווח הארוך, מאמן זה תפקיד מורכב וצריך שהוא יהיה אישיות ששחקנים ואנשים במערכת יכבדו ויסמכו עליו, אבל זה לא שיגיע לפה איזה מישהו שיתן כמה הוראות טקטיות שהוא שלף מהשרוול ופתאום הקבוצה תתחיל לשחק כדורגל. יש פה איזו דיכוטומיה כזאת של "קבוצה בלי מאמן" לעומת "קבוצה עם מאמן", אני לא מאמין בזה ובטח לא כשהסגל כבר נתון (וגם המערך די נובע ממנו ישירות).

אז רגע, אולי חבל שפיטרנו את המאמן (זכור לי שתמכת בזה באופן נלהב)? לא חבל על הכסף? ואם זה לא משמעותי, למה להתמהמה, בוא ניקח את אלישע או איווניר, מה זה כבר משנה?
אם יש כאן הסכמה די גורפת שהסגל שנבנה הוא איכותי, אז למה בעצם אנחנו משחקים חרא? זה עניין של קארמה?
כשאני רואה פעם אחר פעם התקפות מעבר או אפילו מתפרצות, שבהן ברור לכל בר דעת שאף אחד מהשחקנים לא יודע מה צריך לעשות כרגע, ברור שמישהו צריך ללמד אותם את זה, ואז לדאוג שיתרגלו את זה שוב ושוב, עד שיבצעו את זה מושלם (וזו רק דוגמא).
לאיש הזה קוראים מאמן. ואני מסכים שהוא לא צריך להיות קוסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: