pogi כתב:
bruno conti כתב:
אז החלטת להיות ענייני אני שמח.
כן כל מה שקורה מביך אותי בתור אוהד מה לעשות?!
כנראה שכבירי הפיח בי ציפיה שלא תואמת את המתרחש.
אפשר לשיטתך לטמון הראש בחול ולא להתייחס לתקשורת ...
אני בוחר למי להתייחס ולמי לא, גולדשטיין בוואלה הוא הכי אמין מבחינתי
ומה שקראתי הבוקר רק אישר לי את מה שחששתי מפניו .
זה לא אפרתי ולא השחקנים זה הכל ביחד , כאוס פוסט טראומה תקרא לזה איך שתרצה
מבחינתי זה לא משנה .
מה שמשנה זה שאין מאמן לקבוצה בזמן מאד קריטי ולאורך זמן לא סביר .
לי אישית נראה שכבירי מבולבל ולא מסוגל לקבל החלטה , עדיף לקבל החלטה
שגויה מאשר לא לקבל החלטה בכלל.
באיזשהו מקום אני מבין אותך
כמו רבים אחרים גם אתה "צרכן של מידע" ומבחינתך מה שמתפרסם באתרים, בעיתונים ובערוצי הטלויזיה הוא בגדר "אמת ויציב".
יחד עם זאת מנסים ללמד אותך פה כמה דברים שאתה מסרב ללמוד ולהפנים וחבל.
הפועל אכלה אותה עם המאמן הספרדי, אין ספק בזה וזו טעות קריטית שיכולה לגמור עונה.
אבל כבירי, אם עוד לא שמת לב (או שלא הבנת), הוא ממש לא אחד שאיבד שליטה אלא הפוך, הוא יודע בדיוק מה הוא רוצה בהפועל וזה מאמן שהוא לא בגדר של "סותם חורים". כתבי הספורט לעומת זאת לא מבינים את זה, ולכן מבחינתם הוא "איבד שליטה" כי הוא לא ממהר למנות מאמן מהסחבקיה.
עכשיו בוא ניגש לכמה עובדות (שהן מבוססות קצת יותר מהקשקושים בכתבה בוואלה):
1. הפועל ת"א לא הייתה אמורה בכלל להתקיים אחרי שרמון וחבריו עשו עבודה בלתי רגילה והצליחו להחריב אותה כמעט לחלוטין.
2. בניית הסגל העונה הייתה מעולה והצליחו להחליף סגל שלם של שחקני תחתית בליגה הלאומית בשחקנים הכי טובים שהיה אפשר להביא (אני כבר לא מדבר על השדרוג בשחקנים הזרים).
3. מבחינת ההדלפות, אני לא יודע אם שמת לב שעד היום כתבי הספורט מתקשים מאוד להביא מידע עדכני על הפועל. בחודשים האחרונים הם נאלצים לתרגם כתבות באתרים ביוון, ספרד ורומניה כדי להשיג שבבי מידע על מה שקורה פה. אני מזכיר לך ששנה שעברה כל מה שהם היו צריכים לעשות זה להרים טלפון לברקוביץ', דומב או חג'ג' ונגמר הסיפור.
בשורה התחתונה, כל עוד לא נשמע סיפורים על כך שאם לא נעפיל לאירופה תהיה פה "מכירת חיסול" ושהמועדון "על סף פשיטת רגל", אז אין לאף אחד פה
שמינית זכות לבוא בטענות לכבירי. גם אם איזה כתב ספורט רושם לך שיש בלגן ואנחנו מאבדים שליטה.
בכל התגובות שלי לגבי ההתנהלות התקשורתית אני מציין שאני לא מאמין ולא נראה לי שזה
יוצא דרך כבירי.
דבר שני לא באתי בטענה אל כבירי אלא העליתי השערה שאולי קשה לו לקבל החלטה לגבי
זהות המאמן, ואפשר להבין אגב.
בכל זאת לא חושב שיש לכך תקדים, ברור שהפיטורים מוצדקים יחד עם זאת זה יותר מדי זמן
שעובר בלי סמכות מקצועית ברורה, יכול להיות שזה יתגלה לטובה יכול להיות שלרעה
אני בסה״כ מציין עובדה זה הכל .
לגבי העבודה שנעשתה בקיץ , נעשתה עבודה יוצאת מהכלל , מהפיכה של ממש , פשוט חורה לי
לראות שכרגע כל זה יורד לטמיון .כי לא זוכר מצב שכזה שיש לנו חומר כזה ואין מי שיעשה איתו את הדבר
הנכון .
בימים כתיקונם הייתי גם אומר שתכלס זה היה יותר נכון אם המאמן היה בוחר את השחקנים הללו..
אבל אני זוכר טוב מאד איפה היינו לפני חצי שנה.