תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 08:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 74  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש ספטמבר (חדשות הפועל..)
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
19:00 ביום שני?
נוראי

נוראי היה לשבת אתמול בשער 7. עדיף 19:00 הכי טוב 20:00.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 13:52 
Eros Ramazzotti כתב:
אנחנו *לא* קבוצה עם פוטנציאל להסתבכות בתחתית. בוא נעצור את זה כאן לפני שזה יהפוך לריטואל של אוקטובר-נובמבר. אנחנו בהחלט יכולים למצוא את עצמנו בפלייאוף התחתון.
בליגה שבה משחקות הפועל עכו, בני יהודה, הפועל כפ"ס, מכבי נתניה, הפועל חיפה והפועל רעננה אנחנו לא נרד ליגה בסגל הנוכחי. די. לא צריך להיות היסטריים כדי להביע עמדה.

אתה יודע, יש שני סוגים של קבוצות תחתית:
1. סוג הקבוצות שציינת- עכו כפר סבא וכל אלו. אלו קבוצות שמלכתחילה נערכות למאבקי תחתית ובנויות אליהם.
2. קבוצות שמתחילות עונה בלי להבין שהן קבוצות תחתית ולאט לאט מאבדות נקודות עד שפתאום הן קולטות במחזור ה-15 שהן עמוק בבוץ. דוגמא טובה אתה יכול לראות בעונת לוזון ובעונת לנדאו. בהחלט אתה יכול למצוא את עצמך במצב הזה גם העונה אם לא תעשה כבר עכשיו פעולות שימנעו את זה.
מכבי חיפה בהחלט יכולים להגיד לעצמם שליגה הם לא יירדו (למרות שהעונה נדפקה), אנחנו לצערי עדיין לא במצב שאנחנו יכולים לומר את זה.
במיוחד כשאין לנו מאמן קבוע ויש לנו בעיה מהותית ורצינית מאוד בכיבוש שערים.

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 13 ספטמבר 2015, 13:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 13:53 
לא עברתי על כל התגובות פה וכנראה שכבר עלה , אבל האם אתם בעד או נגד אלישע לוי?
נכון יש את כל נושא בית שאן, אבל יש כמה שחקנים מביתר שכבר שיחקו אצלנו ואימנו. וסה"כ אלישע הוא מאמן ישראלי
הכי טוב בשוק שפנוי ובכלל מאמן טוב מאוד ואישיות שלא מחפשת כל הזמן את התקשורת וגונבת דעת (כמו גוטמן לדוגמא).

אני חושב שהיו עושים טוב אם היו מגשרים עם הקהל בנושא שלו, נותנים לו לצאת בהצהרה מסוימת ולסגור את הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
האדום הצורר כתב:
אפשר להסכים שעדיף המאמן שלקח טרבל עם סטיאווה בוקרשט ממוטי איווניר, גם אם הוא יבוא במחזור ה-27 באמצע מאבקי השרדות?

תודה.

אפשר גם להסכים שעדיף מאמן שזכה באליפויות עם פרטיזן בלגרד ממרקו בלבול?
אה רגע.. איזה קטע שחיפה הסתבכו איתו בתחתית...

כנראה שלהנחית פה מאמן זר זה עסק מורכב גם אם אתה מביא אותו ביוני, ועל אחת כמה וכמה אם אתה מנחית אותו בתקופה קריטית כמו הנוכחית.
אתה כרגע קבוצה עם פוטנציאל של הסתבכות בתחתית וזה כנראה לא הזמן לניסויים עם מאמנים זרים ויקרים (למרות שזה גם החלום שלי).
אין מה לעשות, כשאתה עושה טעות מכרעת ומפקיד את ההכנה של קבוצה חדשה לגמרי בידיים של צוות חסר מושג, אתה כנראה תשלם על זה עם מוטי איווניר על הקווים ועם עוד עונה בינונית.

אפשר גם להסכים שבלבול יותר טוב מרוני לוי. הנה, גם לוי לא מצליח להרים את חיפה, בדומה לפתיחה עם המאמן היוגוסלבי ההוא. לפעמים הבעיה היא לא במאמן. זה לא אומר דווקא על טיב והצלחת מאמן זר בישראל. נכון שגלקה הוא לא הצלחה בטוחה, אבל כמו שאתה רוצה לבחור חלוץ או קשר הכי טובים שאתה יכול להביא, אז גם כאן, בחירת המאמן היא אותו דבר. מה אפשר להביא שהוא הכי טוב כרגע ובסכום שאתה יכול לעמוד בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אל באנדי כתב:
נוראי

יום שני בשעה 19:00!!! זה סיוט !!!
אנשים עובדים לעזאזל
עכשיו אני צריך לברוח לפני הזמן לקוות שיהיה בסדר עם הבוס
החנייה בכחול לבן מסביב מותרת רק מהשעה 19:00 וצריך להגיע לפני
מלא אנשים חוזרים מהעבודה
פקקים

נוראי !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
Charlie כתב:
אל באנדי כתב:
נוראי

יום שני בשעה 19:00!!! זה סיוט !!!
אנשים עובדים לעזאזל
עכשיו אני צריך לברוח לפני הזמן ולהתחנן לבריחה לפני הזמן
החנייה בכחול לבן מסביב מותרת רק מהשעה 19:00 וצריך להגיע לפני
מלא אנשים חוזרים מהעבודה
פקקים

נוראי !!!!

סוכות!!!! לא עובדים!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 13:55 
dino כתב:
pogi כתב:
האדום הצורר כתב:
אפשר להסכים שעדיף המאמן שלקח טרבל עם סטיאווה בוקרשט ממוטי איווניר, גם אם הוא יבוא במחזור ה-27 באמצע מאבקי השרדות?

תודה.

אפשר גם להסכים שעדיף מאמן שזכה באליפויות עם פרטיזן בלגרד ממרקו בלבול?
אה רגע.. איזה קטע שחיפה הסתבכו איתו בתחתית...

כנראה שלהנחית פה מאמן זר זה עסק מורכב גם אם אתה מביא אותו ביוני, ועל אחת כמה וכמה אם אתה מנחית אותו בתקופה קריטית כמו הנוכחית.
אתה כרגע קבוצה עם פוטנציאל של הסתבכות בתחתית וזה כנראה לא הזמן לניסויים עם מאמנים זרים ויקרים (למרות שזה גם החלום שלי).
אין מה לעשות, כשאתה עושה טעות מכרעת ומפקיד את ההכנה של קבוצה חדשה לגמרי בידיים של צוות חסר מושג, אתה כנראה תשלם על זה עם מוטי איווניר על הקווים ועם עוד עונה בינונית.

אפשר גם להסכים שבלבול יותר טוב מרוני לוי. הנה, גם לוי לא מצליח להרים את חיפה, בדומה לפתיחה עם המאמן היוגוסלבי ההוא. לפעמים הבעיה היא לא במאמן. זה לא אומר דווקא על טיב והצלחת מאמן זר בישראל. נכון שגלקה הוא לא הצלחה בטוחה, אבל כמו שאתה רוצה לבחור חלוץ או קשר הכי טובים שאתה יכול להביא, אז גם כאן, בחירת המאמן היא אותו דבר. מה אפשר להביא שהוא הכי טוב כרגע ובסכום שאתה יכול לעמוד בו

אני בחיים לא אמרתי שבלבול יותר טוב מהסרבי, או מרוני לוי.
אמרתי שלהנחית מאמן זר זה תהליך מורכב מאוד, ואני בספק אם עכשיו זה הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתחבר לגישה הזאת. לא חושב שזה מאוד מסובך שיגיע עכשיו מאמן זר. מאמן טוב זה בכל השפות עובד. להכיר את אלגרבלי או שטויות של ספורי, גם אוהד ממוצע יכול להכיר מהר ולהפנים. להנחיל שיטת משחק לוקח אותו זמן גם אם זה זר או מקומי. כך לדעתי. מנדיונדו והשטויות שלו עשו טראומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 14:02 
dino כתב:
אני לא מתחבר לגישה הזאת. לא חושב שזה מאוד מסובך שיגיע עכשיו מאמן זר. מאמן טוב זה בכל השפות עובד. להכיר את אלגרבלי או שטויות של ספורי, גם אוהד ממוצע יכול להכיר מהר ולהפנים. להנחיל שיטת משחק לוקח אותו זמן גם אם זה זר או מקומי. כך לדעתי. מנדיונדו והשטויות שלו עשו טראומה.

אכן ואכן.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
ה 28.9 לא ערב סוכות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 05:09 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

כל מילה בסלע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש ספטמבר (חדשות הפועל..)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 05:50 
dino כתב:

ובקצרה: קח אותי גלקה.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש ספטמבר (חדשות הפועל..)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 05:52 
רועי כתב:
ה 28.9 לא ערב סוכות ?

לא. ערב סוכות זה יום קודם לכן.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
אגב העניין מול גלקה פורסם ברומניה גם, השאלה אם גם שם מדובר בפערים כספיים משמעותיים, או שברומנית זה יותר אופטימיקו.
חבל בכל אופן שהרמן החרא ילך לטרפד את המהלך. אין לו איזה משחק מול צ'לסי להתעסק איתו, או איזה יהודיה לדוג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אגב העניין מול גלקה פורסם ברומניה גם, השאלה אם גם שם מדובר בפערים כספיים משמעותיים, או שברומנית זה יותר אופטימיקו.
חבל בכל אופן שהרמן החרא ילך לטרפד את המהלך. אין לו איזה משחק מול צ'לסי להתעסק איתו, או איזה יהודיה לדוג?

http://tinyurl.com/oz4qao7

לפי הכתבה הזו אנחנו במו"מ מתקדם איתו ויש לו גם הצעה מבוטושאני (מקום 12 בליגה הראשונה ברומניה).
על פניו בחירה מצוינת, מאמן צעיר (43) שלקח טראבל עם סטיאווה בעונה הראשונה שלו כמאמן בוגרים אחרי שאימן את הנבחרת הצעירה של רומניה. השאלה כמה הוא דורש ואם ירצה להביא איתו צוות משלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:

http://tinyurl.com/oz4qao7

לפי הכתבה הזו אנחנו במו"מ מתקדם איתו ויש לו גם הצעה מבוטושאני (מקום 12 בליגה הראשונה ברומניה).
על פניו בחירה מצוינת, מאמן צעיר (43) שלקח טראבל עם סטיאווה בעונה הראשונה שלו כמאמן בוגרים אחרי שאימן את הנבחרת הצעירה של רומניה. השאלה כמה הוא דורש ואם ירצה להביא איתו צוות משלו.

שיביא. ככל הנראה אסטבה לא ממאמני הכושר הטובים שהיו לנו.
גם לטעמי, ככל הנראה הוא בחירה טובה. גם היה מועמד של קרויף למקקיה, שזה אומר שהוא לא דרעק. השאלה למה הוא לא עובייד עד עכשיו.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 14 ספטמבר 2015, 14:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 14:46 
לא מבין מה הבעיה שהמאמן יביא איתו צוות משלו.
זה לא רציני לחפש רק מאמן שלא דורש את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

לחסוך עוד פיצויים וכו', אבל לא מאמין שעל זה זה יפול. מקווה לפחות. הכל כנראה שאלה של שכרו ואם הוא לוקח את איווניר ביכולת אימון וביכולת תקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 18:13 
NARKOTIKA כתב:

זה לא בעיה נהפוכו זה לגמרי לגיטימי רק שרואי החשבון
של הפורום נלחצים מההוצאות הכספיות של מאמן זר .
אין מה לעשות רוצים להשתדרג זה עולה כסף,
לא רוצים תביאו את איווניר/ קלינגר ונמשיך את מחול השדים הזה
שאף פעם לא נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 18:26 
כבירי פיטר מאמן ומוכן לשים כסף גדול על מאמן זר אמיתי עם רזומה במקום אחד הישראלים סוג ד' שנשארו בשוק. אני מבטיח לכם שזה לא ייפול על זה שיצטרכו לשלם פיצויי פיטורין לאסטבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים על חדשות לחודש ספטמבר (חדשות הפועל..)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא נלחץ משום דבר, זה לא חדש שאוהדי הפועל הם העם הטיפש ביותר ביקום, שגם אחרי שלוש שנים וגרעון של 60 מיליון שקל ימשיכו להאמין להצהרות של תקציב למרות שאין סיכוי שאלו המספרים האמיתיים. הכי קל לזרוק להם "מימון חיצוני" ולהביא לכאן שחקן של מכבי במיליון יורו כדי שכולם יצאו במחולות מבלי לחשוב שניה מי זה או מה זה המימון החיצוני ואיך הוא ישפיע עלינו בעתיד.
לזה כבר התרגלנו, אני רק מקווה שכל הפלופ של מנדיונדו והמינוי של הצוות החדש לא יפגע ביכולת להביא חלוץ נורמלי בינואר (או אפילו קודם) כי גם גלקה, טוב ככל שיהיה, יצטרך אחד כזה כדי שההתקפה שלנו לא תראה אפילו יותר גרוע מאיך שהיא נראתה בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אף אחד לא נלחץ משום דבר, זה לא חדש שאוהדי הפועל הם העם הטיפש ביותר ביקום, שגם אחרי שלוש שנים וגרעון של 60 מיליון שקל ימשיכו להאמין להצהרות של תקציב למרות שאין סיכוי שאלו המספרים האמיתיים. הכי קל לזרוק להם "מימון חיצוני" ולהביא לכאן שחקן של מכבי במיליון יורו כדי שכולם יצאו במחולות מבלי לחשוב שניה מי זה או מה זה המימון החיצוני ואיך הוא ישפיע עלינו בעתיד.
לזה כבר התרגלנו, אני רק מקווה שכל הפלופ של מנדיונדו והמינוי של הצוות החדש לא יפגע ביכולת להביא חלוץ נורמלי בינואר (או אפילו קודם) כי גם גלקה, טוב ככל שיהיה, יצטרך אחד כזה כדי שההתקפה שלנו לא תראה אפילו יותר גרוע מאיך שהיא נראתה בשנה שעברה.

אתה לא סומך על הצהרות התקציב והגירעון של בן זאב?
יש עוד מעט מפגש הנהלה ואוהדים ונראה ונשפוט אחרי זה לגבי ההצהרות אם נכונות או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
לא סומך על אף אחד (היי רב"ש), נראה איך הם יזבירו במפגש כמעט 10 מיליון שקל על רכישות שחקנים, למעלה ממיליון שקל פיצויים לאבוטבול (מעניין כמה מקבלים מורדי ולובין) ועוד שכר שחקנים, שכר צוות מקצועי והוצאות תפעול לצוות מנהלתי גדול בהרבה מהשנה שעברה.
נכוונו כבר מהצהרות כוזבות ומימון חיצוני, לא בא לי לחזור לחרא של השנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 18:59 
kobster כתב:

לא יודע לגבי טיפשים , האוהדים שאני מכיר לא טיפשים בכלל ...
מה שבטוח טראומטיים זה כן , בצדק.
כולנו חווינו את מה שאתה מדבר עליו ואף אחד לא רוצה לחזור לשם ,
יחד עם זאת אי אפשר כל הזמן לחיות בפחד , הפחד הזה מקבע את המחשבה
ואת הרצון להתפתח.
יש בעלים חדשים , הכל מוצהר , הכל פתוח , עבר בקרה .
לא מצליח להבין למה אם הבעלים שזה כסף שלו רוצה להביא מאמן זר לך
זה מפריע .
צריך להסתכל קדימה לא אחורה כל הזמן, מה בכבירי לא גורם לך להאמין שהפעם זה שונה?
באמת מעניין אותי להבין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
1. עברנו בבקרה. יופי, גם תחת רמון עברנו בבקרה, ראינו לאן זה הוביל אותנו.
2. כסף שלו ? הוא שילם את המיליון יורו על רייכרט ? אתה בטוח ?
3. אין מה לחיות בפחד, אבל אני מציע לא להיכנס לשאננות כי הראנו למכבי מה זה ולקחנו להם שחקן במיליון יורו וכבירי לב לב לב. נראה מה יהיה במפגש, אם וכאשר.
4. הפועל צריכה חלוץ. אם יביאו מאמן ברמה וזה לא יפגע ביכולת להביא חלוץ ברמה אז אני אשמח לחלק לבבות לכל מי שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 19:42 
kobster כתב:
1. עברנו בבקרה. יופי, גם תחת רמון עברנו בבקרה, ראינו לאן זה הוביל אותנו.
2. כסף שלו ? הוא שילם את המיליון יורו על רייכרט ? אתה בטוח ?
3. אין מה לחיות בפחד, אבל אני מציע לא להיכנס לשאננות כי הראנו למכבי מה זה ולקחנו להם שחקן במיליון יורו וכבירי לב לב לב. נראה מה יהיה במפגש, אם וכאשר.
4. הפועל צריכה חלוץ. אם יביאו מאמן ברמה וזה לא יפגע ביכולת להביא חלוץ ברמה אז אני אשמח לחלק לבבות לכל מי שצריך.

1- ממה שאני הבנתי התשלום הוא לשלוש שנים קרי 330 אלף לשנה , לא משהו יוצא דופן.
2-מה קשור עכשיו חלוץ? אתה כבר לא יכול להביא חלוץ כרגע עד ינואר אז זה לא רלוונטי.
חלוץ היו צריכים להביא זר במקום לינגאנה , אבל יכול להיות שהכל לטובה ואם הגלקה הזה יבוא
יהיה יותר קל להביא חלוץ זר ( אולי שהוא מכיר).
להחתים מאמן זר שיתחיל כבר לעבוד כי כל יום שעובר העונה הזאת הולכת פייפן , קראתי פה כל מיני
תגובות לרוץ בינתיים עם באדיר נאגור נק ונביא מאמן בלי לחץ ... אז הנקודות לא יבוא בלי מאמן .
איך שאני רואה את הדברים כבירי לא יאכזב מעל 8000 מנויים, הוא הבין את הטעות שלו ועוד יותר מבין
שבשביל לכפר עליה ולהוציא משהו מהעונה הזאת ובכלל לבנות קבוצה מקצוענית צריך להביא מאמן ברמה
גבוהה.
אם תספור את כל המאמנים ״הזולים ״ שהיו לך פה בכמה שנים תגיע לאותו סכום אם לא יותר תאמין לי.
הזול תמיד יותר יקר.
מקווה מאד שינחת פה מאמן זר עם רזומה תוך 48 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 19:45 
בהינתן שלא מדובר כאן בארכיפושע כמו טביב, הגיע הזמן לחזור לבסיס - שהאוהדים יתעסקו בלעודד, השחקנים בלשחק וההנהלה בלנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 19:48 
אוגוסטוס היל כתב:
בהינתן שלא מדובר כאן בארכיפושע כמו טביב, הגיע הזמן לחזור לבסיס - שהאוהדים יתעסקו בלעודד, השחקנים בלשחק וההנהלה בלנהל.

מחוץ לגבולות הפורום ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/2889969
ציטוט:
דיווח ברומניה: לאורנציו רגקאמפף סירב להצעה מהפועל תל אביב
האדומים ממשיכים לחפש מאמן קבוע ובין היתר בודקים אופציות מעבר לים. על פי אותו דיווח, רגקאמפף הרומני דחה את ההצעה מכיוון שחתם לפני כחודש בלבד בליטקס לובץ' הבולגרית

הפועל תל אביב ממשיכה לחפש מאמן קבוע וברומניה מדווחים היום שלאורנציו רגקאמפף הרומני דחה הצעה מהאדומים בימים האחרונים. רגקאמפף בן ה-39 מונה למאמן ליטקס לובץ' הבולגרית לפני כחודש בלבד ועל פי הדיווחים ברומניה, למרות שהוגשה לו הצעה גבוהה יותר מבחינה כספית, הוא העדיף להישאר בליטקס ולפחות כרגע לכבד את החוזה איתה. לא נכתב אם האדומים יגישו לו הצעה נוספת.

רגקאמפף ששיחק בעבר תשע שנים בגרמניה, אימן בעבר במספר קבוצות ברומניה וב-2013 ו-2014 הוליך את סטיאווה בוקרשט לשתי אליפויות רצופות. הקשר של רגקאמפף להפועל תל אביב כבר קיים: אשתו אנה מריה פרודן היא סוכנת שחקנים שמייצגת כדורגלנים בכירים רבים וברומניה דיווחו שהייתה מעורבת בהחתמות של קלאודיו בומבה ומיחאי פינטילי במתחם חודורוב.

הדיווח האחרון מצטרף לכמה אחרים ברומניה על התעניינות של הפועל תל אביב גם במאמן קונסטנטין גאלקה. שחקן העבר בן ה-43 הוצע גם למכבי תל אביב בקיץ והוא אימן בעבר את קבוצת המילואים של אלמריה, את נבחרת הנערים של רומניה ובשנה שעברה את סטיאווה בוקרשט, אותה הוליך לזכייה בטרבל מקומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 19:52 
אחד האדומים כתב:
http://sports.walla.co.il/item/2889969
ציטוט:
דיווח ברומניה: לאורנציו רגקאמפף סירב להצעה מהפועל תל אביב
האדומים ממשיכים לחפש מאמן קבוע ובין היתר בודקים אופציות מעבר לים. על פי אותו דיווח, רגקאמפף הרומני דחה את ההצעה מכיוון שחתם לפני כחודש בלבד בליטקס לובץ' הבולגרית

הפועל תל אביב ממשיכה לחפש מאמן קבוע וברומניה מדווחים היום שלאורנציו רגקאמפף הרומני דחה הצעה מהאדומים בימים האחרונים. רגקאמפף בן ה-39 מונה למאמן ליטקס לובץ' הבולגרית לפני כחודש בלבד ועל פי הדיווחים ברומניה, למרות שהוגשה לו הצעה גבוהה יותר מבחינה כספית, הוא העדיף להישאר בליטקס ולפחות כרגע לכבד את החוזה איתה. לא נכתב אם האדומים יגישו לו הצעה נוספת.

רגקאמפף ששיחק בעבר תשע שנים בגרמניה, אימן בעבר במספר קבוצות ברומניה וב-2013 ו-2014 הוליך את סטיאווה בוקרשט לשתי אליפויות רצופות. הקשר של רגקאמפף להפועל תל אביב כבר קיים: אשתו אנה מריה פרודן היא סוכנת שחקנים שמייצגת כדורגלנים בכירים רבים וברומניה דיווחו שהייתה מעורבת בהחתמות של קלאודיו בומבה ומיחאי פינטילי במתחם חודורוב.

הדיווח האחרון מצטרף לכמה אחרים ברומניה על התעניינות של הפועל תל אביב גם במאמן קונסטנטין גאלקה. שחקן העבר בן ה-43 הוצע גם למכבי תל אביב בקיץ והוא אימן בעבר את קבוצת המילואים של אלמריה, את נבחרת הנערים של רומניה ובשנה שעברה את סטיאווה בוקרשט, אותה הוליך לזכייה בטרבל מקומי.

מעודד מאד שזה הכיוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 74  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: