תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 20:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ביום שלישי - הפועל חוזרת מהפגרה!
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
אם רק היה אפשר לשכפל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 23:39 
למרות הניצחון היפה במשחק, ברור שבלי הישראלים הבכירים שלנו (וגם של אילת) קשה לקחת יותר מידי ועדיין...
באטל שחקן טוב, אבל צריך לראות אותו ליד רביב, מול אילת שיחק ליד תמיר והיה לא רע, אבל לא ראיתי יותר מידי שהוא יכול
להיות ממש רכז. שזה בדיוק מה שרביב צריך לידו, וראינו שנה שעברה כמה היה קשה לו לשחק ליד סקוט.
לגבי אוונס אני רוצה קצת להוריד את ההתלהבות , נכון הוא שחקן לא רע, אבל בחצי משחק שראיתי לא שזה חוכמה הוא היה
קצת יותר מידי אנוכי בכמה מקרים ובחירת הזריקות שלו לא היתה טובה כל כך.
גאדג' וווליאמסון לא נתנו יותר מידי דברים שנתנו לי תקווה לעתיד, ושוב מה שחשוב זה יהיה לראות אותם ליד רותבארת'.

סה"כ למשחק שני בלי שני הישראלים הבכירים שלנו (כולל גיל אמיתי) זה נראה סביר.

נ.ב. מתן נאור עם כל האהבה ובטוח שייתן לנו עוד כמה משחקי הגנה מדהימים העונה לא יכול להיות ישראלי 3 ברוטציה בקבוצה שרוצה
לרוץ בצמרת. הוא כבר לא פוגע בכלל בהתקפה. :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שראיתי מרוטבארט בנבחרת נגד צרפת הוא מסוגל לשחק רחוק מהסל, כאשר היו לו שם כמה קליעות (כולל שלשה) וגם הכנסות כדור יפות לבק דור.
אם זה המצב ולפי מה שאתם אומרים אני מניח שהבהרכב שלו ושל גאדג' הוא ישחק כ-4 בהתקפה וגאדג' יהיה שחקן הפנים, זה באמת אפשרי? אבל בהגנה
אני לא רואה אותם משחקים ביחד אלא אזורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 09:12 
אני גם חושב שהשילוב בינהם בעייתי בעיקר בהגנה.
אבל אם מדובר ב5 דקות במשחק ששניהם ישחקו ביחד זה לא כזה קריטי לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 13:13 
הפסד 92-87 לאשדוד באשדוד.
קלעים: אוואנס 36, באטל 19, אמיתי 13, וויליאמסון 11, בלאט 3, ג'אדג' 2, נאור 2 ובוכמן 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 13:46 
לפי הבנתי מסגל הזרים ג'אדג' לא אמור לשחק עם רותבארט. אלא להיות המחליף שלו ושל ווילאמסון שהוא אגב כבר מכיר
את רותבארט ושיחקו נהדר ביחד.

כבר מחכה לראות את הסגל המלא ולראות את הציוותים גם של באטל ולימונד ביחד שזה מה שבאמת יכריע לאן העונה הזו תלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 14:29 
gigs כתב:
לפי הבנתי מסגל הזרים ג'אדג' לא אמור לשחק עם רותבארט. אלא להיות המחליף שלו ושל ווילאמסון שהוא אגב כבר מכיר

כבר מחכה לראות את הסגל המלא ולראות את הציוותים גם של באטל ולימונד ביחד שזה מה שבאמת יכריע לאן העונה הזו תלך.

מה זה לא אמור לשחק איתו? מה זה פלייסטיישן? הדברים לא קורים על המגרש רק לפי התכניות לפני המשחק. כשיש לך 3 גבוהים כל שניים מהם צריכים להיות מסוגלים לשחק יחד, אחרת אתה נתקע במצב שכל בעיית עבירות או פציעה תוקעת אותך ומגבילה אותך מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 14:50 
נבצר ממני להגיע
יש פה מישהו שהיה במשחק ויכול להרחיב קצת יותר לעומק
הבנתי שאוואנס ואמיתי נתנו משחק מעולה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 14:55 
הצגה ענקית של אוואנס. 36 נקודות שגם התחלקו בצורה מושלמת על כל המשחק, קלע 7 ומעלה בכל אחד מהרבעים והיה מאוד דומיננטי. עשה פשוט הכל - קליעה מבחוץ (נדמה לי 3-3) חדירות מתפרצות אליהופים. גם בהגנה הוא די מפתיע לטובה, חוטף המון זה היה ידוע אבל גם שומר בסדר גמור בקו האחורי בינתיים. מלכתחילה חשבתי שהוא החתמה טובה מאוד ובינתיים הוא נראה כמו בינגו, אם כי מאוד מוקדם.
מכל השאר היה פחות מה להתלהב. באטל היה חלש לטעמי למרות 19 נקודות, לא השפיע על המשחק (הרבה מהנקודות שלו בגארבג׳), לא פגע מבחוץ, לא הצליח לסיים אף חדירה (קיבל גגות על ימין ועל שמאל) והיה פשוט חור בהגנה. סוואן שסיים עם 25 נקודות עשה לו בית ספר, לקח אותו לפוסט אפ מתי שרצה ובאטל היה נראה חסר אונים ורק התבכיין לשופט כל פעם שקיבל סל על הפנים. מנגד דיאנטה גארט כצפוי היה פשוט נפלא עם 21 נקודות וקבלת החלטות מושלמת, כאב הלב.
ג׳אדג׳ כאמור צריך עוד לתת לו זמן, אבל היום היה חלש ברמות קיצוניות עם מופע נגרות. לא הצליח לעשות סל ממטר על שחקנים נמוכים ו/או חלשים ממנו בהרבה ועשה המון טעויות לא מחויבות המציאות גם בהגנה וגם בהתקפה. רואים שיש לו פוטנציאל להיות שומר פוסט מצוין ולפעמים הוא גם מממש את זה, אבל פעמים אחרות הוא עושה שטויות שאפשר להשתגע. ממשיך לעבוד קשה ולהיות דומיננטי בריבאונד (למרות שוורקמן לקח לו כמה מהידיים) אבל זה לא היה היום שלו והיה נראה מאוד מתוסכל. כמו שאמרתי בהתחלה שחקן מאוד raw שנצטרך לתת לו זמן ולדעת איך להשתמש בו, אבל סה״כ קשה לי להיות אופטימי לגביו פשוט כי התקרה שלו לא ממש גבוהה. תומאס מהצד השני היה נפלא ועשה לו בית ספר בשני הצדדים.
וויליאמסון היה מרשים לפרקים וחלש לפרקים. סה״כ רואים שהוא שחקן, גם בקליעה מחצי מרחק וגם בסיומת באזור הסל. הוא הזר שלא פתח ושיחק הכי פחות וזה קצת פגע בו. אני די רגוע לגביו.

הישראלים היו חלשים מאוד. אמיתי התחיל טוב מאוד והיה הכי סביר אבל מאז שלשה שנתן בהתקפה הראשונה הצליח להחטיא שלשות פנויות מכל בלטה בפרקט, וכמו במשחק הראשון התקשה מאוד לשמור על הכדור תחת לחץ, מה שכבר מתחיל להדאיג (שמתי לב לזה אצלו גם בנס ציונה). מתן היה נוראי עם איזה 0-4 לשלוש בשלשות פנויות לחלוטין ו-5 עבירות במספר מוגבל מאוד של דקות, נראה המשך ישיר של העונה שעברה. כשאנחנו בלי רביב ורותבארט ציפיתי ממנו להרבה יותר, ולצערי הוא בקושי מראה עדיפות על הצעירים מהנוער. בלאט גם היה חלש מאוד ובעצם חוץ מאמיתי אין ממש מילה טובה להגיד על אף אחד מהישראלים.

אשדוד עושה רושם של קבוצת הגנה רעה מאוד ונתנה לנו להגיע ל-87 נקודות גם עם אחוזים רעים משלוש ומהעונשין, אבל מצד שני יש להם חבורה של קלעים שכשהם נכנסים לזון (כמו ברבע השלישי) צריך לרדת למקלטים והם גומרים את המשחק בשניה. סוואן, גארט, אורלנד, אפילו תומאס דפק איזה 2 שלשות, וזה עוד בלי שולדבראנד שלא שיחק היום משום מה. יכולים להעמיד מולך חמישיית קלעים שפשוט אי אפשר לשמור. הם קלעו שלשה אחרי שלשה עם יד על הפנים כשאנחנו מחטיאים איזה 10 שלשות פנויות ברמה של אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
עוד עונה של תחרות מי יותר גרועים,
הכדורגל או הכדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 15:24 
אני מקווה שלא תהיה לנו בעייה עם קליעה מבחוץ
למרות שאוואנס עד עכשיו מראה יכולת מצוינת (וקצת מפתיע אותי את האמת) ושבאטל הוא המטרה שלנו מחוץ לקשת והוא הראה מול אילת שיש לו את היכולות.
ולמרות שרביב ליד רכז אמור לפחות לשפר את האחוזים שלו ושווילאמסון ורותבארט יכולים לשים שלשה פנוייה פעם ב..
אבל אני חושב שאם באמת יבוא גארד עם קליעה זה יכול להיות פיתרון לא רע אם אכן הבעיה קיימת ,את זה נתחיל לראות החל מהמשחק הבא
שהחבר'ה יחזרו מצרפת.

ותודה Fez
:ROSE:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
דאדג באמת היה איום ונורא. לא יודע מה עבר עליו. מעבר לזה שנראה רע, גם נראה חסר חשק. המון פעמים איבד את השחקן שלו בהגנה והסתבל בהתקפה סתם במקום למסור את הכדור עם דברים שהוא לא יודע כמו לכדרר על הרצפה. אני מאמין שעם הזמן הוא ישתלב יותר ויתרכז יותר במה שהוא יודע לעשות. זה נראה לי הרבה עניין של חוסר בטחון.
מתן נראה באמת כבר בשלהי הקריירה. פשוט לא מסוגל לעשות סל, וגם בהגנה הרגליים איטיות. אבל זה ידוע, ואני מניח שבזמן העונה המקום שלו ברוטציה יהיה בהתאם.
אני לא כ"כ מסכים לגבי בלאט, לטעמי בהתחשב במה שהלך מסביבו היה בסדר גמור (דהיינו הפתעה כבירה בהתחשב בכך שהוא לא אמור להיות בכלל שחקן ליגת על). הקליעה שלו לא טובה והוא חייב לעבוד על זה, אבל בניגוד לאמיתי שלא הצליח לפרקים לעבור חצי, כשנתנו לו את הכדור לפחות ניסינו לשחק כדורסל. גם לקח קצת ריבאונדים (יש לו חוש מיקום לא רע לדעתי). הוא נמוך, וזאת בעיה ידועה. סוואן דפק לו שלשה על הפרצוף בלי להתאמץ בכלל. אבל זה מה יש. יותר הדאיג אותי שבכל התקפה איתו ועם באטל על המגרש, באטל ריכז ובלאט באופן שנראה לי מכוון הלך לפינה. התוצאה היתה לרוב אחד על אחד של באטל או איזה פיק אנד רול כמיטב המסורת הקטשית. על הפנים בקיצור.

בתכלס מה שהכי מבאס זה שהכדורסל שלנו נראה כמו שנה שעברה רק עם שחקנים אחרים. אין איזו שיטה, לא מנסים כמעט תרגילים שיש בהם טיפה תחכום. בגדול אותו פיק אנד רול שכולנו מקיאים ממנו בצירוף יכולת אישית (שהיא יותר גבוהה השנה).
מצד שני, התחושה שלי היא שעלינו ברמת הזרים בסה"כ. כך שיש סיבה לאופטימיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:

אתה מבין שאם הוא לא אמור לשחק ליד רוברט אלא רק במקומו, ורוברט שחקן של 30 דקות למשחק (בהתחשב במצבת הישראלים שלנו העונה, לדעתי אנחנו הולכים לקבל צניחה משמעותית ביכולת בכל פעם שהוא או רביב יורדים לספסל) זה משאיר לו בערך 10-15 דקות במשחק? אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו זר של 10-15 דקות במשחק. ואם יש לנו ארבעה זרים + ארבעה ישראלים בכירים, אנחנו לא יכולים לבזבז ישראלי בכיר + זר על עמדה אחת ולשחק עם השישה האחרים בלבד על ארבע העמדות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 15:43 
אופטימיות כשמפסידים לאשדוד בלי זר ובלי יונתן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 15:54 
הפועל כתב:
דאדג באמת היה איום ונורא. לא יודע מה עבר עליו. מעבר לזה שנראה רע, גם נראה חסר חשק. המון פעמים איבד את השחקן שלו בהגנה והסתבל בהתקפה סתם במקום למסור את הכדור עם דברים שהוא לא יודע כמו לכדרר על הרצפה. אני מאמין שעם הזמן הוא ישתלב יותר ויתרכז יותר במה שהוא יודע לעשות. זה נראה לי הרבה עניין של חוסר בטחון.
מתן נראה באמת כבר בשלהי הקריירה. פשוט לא מסוגל לעשות סל, וגם בהגנה הרגליים איטיות. אבל זה ידוע, ואני מניח שבזמן העונה המקום שלו ברוטציה יהיה בהתאם.
אני לא כ"כ מסכים לגבי בלאט, לטעמי בהתחשב במה שהלך מסביבו היה בסדר גמור (דהיינו הפתעה כבירה בהתחשב בכך שהוא לא אמור להיות בכלל שחקן ליגת על). הקליעה שלו לא טובה והוא חייב לעבוד על זה, אבל בניגוד לאמיתי שלא הצליח לפרקים לעבור חצי, כשנתנו לו את הכדור לפחות ניסינו לשחק כדורסל. גם לקח קצת ריבאונדים (יש לו חוש מיקום לא רע לדעתי). הוא נמוך, וזאת בעיה ידועה. סוואן דפק לו שלשה על הפרצוף בלי להתאמץ בכלל. אבל זה מה יש. יותר הדאיג אותי שבכל התקפה איתו ועם באטל על המגרש, באטל ריכז ובלאט באופן שנראה לי מכוון הלך לפינה. התוצאה היתה לרוב אחד על אחד של באטל או איזה פיק אנד רול כמיטב המסורת הקטשית. על הפנים בקיצור.

בתכלס מה שהכי מבאס זה שהכדורסל שלנו נראה כמו שנה שעברה רק עם שחקנים אחרים. אין איזו שיטה, לא מנסים כמעט תרגילים שיש בהם טיפה תחכום. בגדול אותו פיק אנד רול שכולנו מקיאים ממנו בצירוף יכולת אישית (שהיא יותר גבוהה השנה).
מצד שני, התחושה שלי היא שעלינו ברמת הזרים בסה"כ. כך שיש סיבה לאופטימיות

מוקדם לדבר על שיטה וסגנון משחק בשלב כזה ובלי רביב ורותבארט, שהם עוגנים מאוד רציניים של ההתקפה. אני בכוונה מתמקד במשחקים האלה בעיקר ברשמים אישיים משחקנים.
לגבי ג'אדג' אני ממש לא חושב שזה היה חוסר חשק אלא להפך, פשוט תסכול מאוד גדול (שנובע מזה שמאוד אכפת לו). ראו אותו דופק אגרופים לפרקט, משתגע כשיורד לספסל, הוא היה מאוד עצבני ומתוסכל מזה ששום דבר לא הלך לו וזה גם השפיע לו על הביטחון. עם כל הבעיות שלו אין לי ספק שהוא אחד השחקנים הכי אכפתיים בקבוצה.

בלאט פשוט חייב להבין שבלי לקלוע את הזריקות הפנויות מבחוץ ומחצי מרחק אין לו מה למכור ברמות האלה. אני מסכים שהוא הוביל כדור וריכז יותר טוב מאמיתי (אם כי היו לו את השטויות שלו), אבל הוא לא יכול להרשות לעצמו לקלוע כל כך רע. הוא לא יכול להיות חור גם בהגנה וגם בהתקפה, וזה קצת מה שהיה היום. אנחנו יכולים להמשיך ולהתווכח פה אם הוא שחקן ליגת על או לא, אבל לדעתי בפועל הוא יראה לא מעט דקות השנה וצריך להתייחס אליו כסוג של שחקן רוטציה. אני כן מצפה ממנו להוכיח שהוא שייך לרמות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 17:23 
יובל כתב:

ואם יש לנו ארבעה זרים + ארבעה ישראלים בכירים.

לצערי אין לנו ארבעה ישראלים בכירים. הרמה שמציג היום מתן היא לא של ישראלי בכיר אלא של משלים ברמה של שחקן תשיעי עשירי, בהתקפה ממש לא פוגע (לא שזה מפריע לו לזרוק) ובהגנה הרגלים כבר לא מה שהיו.

לגבי, אמיתי, חובת ההוכחה עליו, אבל אם רביב למשל לא משחק כמה משחקים, אי אפשר להעמיד חמישיה ברמת ליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 19:54 
יש לנו 2 ישראלים בכירים בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 20:13 
וזה אחד יותר ממה שהיה לנו שנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
יובל כתב:

ואם יש לנו ארבעה זרים + ארבעה ישראלים בכירים.

לצערי אין לנו ארבעה ישראלים בכירים. הרמה שמציג היום מתן היא לא של ישראלי בכיר אלא של משלים ברמה של שחקן תשיעי עשירי, בהתקפה ממש לא פוגע (לא שזה מפריע לו לזרוק) ובהגנה הרגלים כבר לא מה שהיו.

לגבי, אמיתי, חובת ההוכחה עליו, אבל אם רביב למשל לא משחק כמה משחקים, אי אפשר להעמיד חמישיה ברמת ליגת העל.

מן הסתם התכוונתי לארבעה ישראלים בשכר גבוה שיש מהם ציפיות, אבל אם מה שאתה אומר נכון (וגם אני כתבתי משהו ברוח דומה) אז על אחת כמה וכמה מה שאמרתי תקף. אי אפשר להחזיק זר שיכול לשחק רק במקום אחד משני הישראלים הבכירים שלנו (או מקסימום לחלטר כמה דקות לידו).
לדעתי זו גם הייתה טעות להשאיל את יונתן מור.

red pepper כתב:
וזה אחד יותר ממה שהיה לנו שנה שעברה

מצד אחד שנה שעברה היה לנו רק ישראלי אחד ברמת חמישייה, מצד שני היה לנו ספסל די עמוק עם סקוורר שנתן תרומה יחסית עקבית, כנ"ל שולדבראנד (שפתח לפעמים בחמישייה) וגם היה את וורקמן. רוברט אמור לתת תרומה ברמה של שחקן חמישייה אבל לא בטוח שמבחינת תרומה כוללת של הישראלים נקבל יותר העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 23:22 
אין ספק שהרוטציה תהיה קצרה יותר השנה.
באופן כללי הספסל נראה חלש יותר משנה שעברה ומכיל שחקנים שנראה שהכי טוב שתקבל מהם זה מנוחה לשחקני החמישיה ולעשות כמה שפחות נזק בזמן שהם על המגרש.
מתן, אמיתי ובלאט יצטרכו להפתיע מאוד לטובה כדי שיהיה לנו ספסל שייתן תרומה משמעותית .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 23:31 
מצד אחד אני מסכים עם יובל שזה בעייתי שג'אדג יכול לשחק 5 בלבד וכמות הדקות שלו מוגבלת ושזה משהו שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו, מצד שני גם אם הוא היה 4-5 אני לא יודע אם זה היה עוזר
פשוט נראה לי מאוד הגיוני שרותבארט, ווילאמסון, אוואנס ומתן (שלצורך העניין יוקצה להם באיזור ה 90-95 כל הארבעה) יכולים למלא ביחד 80 דקות בעמדות 4-5 ומקסימום יביאו סותם חורים גבוה (דובר פה על יונתן מור ובאמת שחבל ששוחרר).
זה כמובן מפנה מקום לגארד זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 23:35 
red pepper כתב:
אין ספק שהרוטציה תהיה קצרה יותר השנה.
באופן כללי הספסל נראה חלש יותר משנה שעברה ומכיל שחקנים שנראה שהכי טוב שתקבל מהם זה מנוחה לשחקני החמישיה ולעשות כמה שפחות נזק בזמן שהם על המגרש.
מתן, אמיתי ובלאט יצטרכו להפתיע מאוד לטובה כדי שיהיה לנו ספסל שייתן תרומה משמעותית .

זה אולי קצת נכון אבל אתה יוצא פה מנקודת הנחה שאמיתי לא עושה עונה כמו של אסא (שאגב, זאת עונת שיא מבחינתו) אני מחזיק מאמיתי שחקן יותר טוב, הוא מסוגל לייצר ולשחק פיק אנד רול בהתקפה מה שסקוורר לא, גם הקליעה שלו לא רעה, בחור גבוה שיכול לשמור על הרבה שחקנים
אני מאמין שג'אדג' או כל זר אחר שיהיה במהלך העונה על הספסל יהיה יותר צורם ואפקטיבי ממימון ( :HEART2: ) שפתח אצלנו בספסל ולגבי מתן זה לא בדיוק חוכמה כי שנה שעברה הוא היה בחמישייה אז אולי הספסל שלנו נחלש אבל יהיה לנו בחמישייה ישראלי משפיע על המשחק יותר ממה שמתן ושולדי השפיעו שנה שעברה ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 00:13 
החמישיה שלנו לדעתי תהיה טובה באופן משמעותי מזו של שנה שעברה.
וזה שהיה לנו ספסל כביכול ארוך יותר בשנה שעברה לא עזר לנו במיוחד.
בכל מקרה בתקציבים שלנו כל דבר בא על חשבון דבר אחר ויש הרבה הימורים. אני חושב שרוב ההחלטות שהתקבלו בקבוצה בקיץ היו נכונות ביחס לאלטרנטיבות.
אבל נחיה ונראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 05:24 
סמל אישי של המשתמש
פז אני ממש לא מסכים שאי אפשר לצפות לשיטה במשחקים האלה. להפך, דווקא במשחקי האימון, ודווקא כששחקני חמישיה חסרים אני מצפה לראות תרגול של מה שקורה באימונים. דווקא כאן זאת ה-הזדמנות לתת לשחקנים להשתלב באיזו שיטה שלא תהיה שמנסים להנחיל להם. אז אולי רמת הביצוע תהיה לא טובה, כי זה משחקי טרום עונה וכי רמת השחקנים שמנסים לבצע את השיטה נמוכה יותר. אבל בדיוק בשביל זה יש משחקי אימון - בשביל להתאמן ולתרגל.
ואתמול לא ראיתי שתרגלנו כמעט כלום. אלא אם "באטל לוקח כדור ומנסה לעשות פיק אנד רול או לחדור לבד" נחשב לשיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 10:14 
זו השיטה ששיחקנו בה בכל העונה שעברה. למה שזה ישתנה העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 10:37 
רדנקו כתב:
זו השיטה ששיחקנו בה בכל העונה שעברה. למה שזה ישתנה העונה?

זה לטחון מים
שוב, הבעיה בעונה שעברה היא לא הייתה השיטה אלא היחס של שיטה ובניית הסגל, השיטה אולי קשה לעין אבל היא יכולה לעבוד ולעבוד מצויין ואת זה ראו שנתיים באילת.
ההבדל בין שנה שעברה לשנה מבחינת בניית סגל זה שמיים וארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 12:07 
מתי המשחק הבא של הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
קרית-גת ביום ראשון הבא.

http://www.hapoeluta.com/%D7%9E%D7%AA%D ... %99%D7%9E/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 14:14 
הסגל רחוק מלהיות שמיים וארץ לעומת השנה שעברה. זה שאתה עוד לא הבנת את זה זה סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 15:16 
רדנקו כתב:
הסגל רחוק מלהיות שמיים וארץ לעומת השנה שעברה. זה שאתה עוד לא הבנת את זה זה סיפור אחר.

וואלה
אז בוא נבדוק את זה, קטש כפי שכולנו יודעים דוגל בשיטה של פיק אנד רול נון סטופ
השיטה הזאת עבדה באילת יפה מאוד שיש רכז שיודע להריץ פיק אנד רול בצורה טובה (אפיק ניסים) + שחקנים שהם יעילים בפיק אנד רול כמו אילי הולמן שטחן את הליגה, אלישי כדיר, טילמן ואפילו יינסי גייטס. עודד ידע להחביא קלעים בפינות למען השיטה הזאת (יאנגר\פאלמר\חנוכי\סקוורר) והקבוצה רצה מעולה ולא סתם עשתה בשנתיים פעמיים חצי גמר פלייאוף וגמר גביע.
הם גם היו קבוצה אתלטית מאוד שרצה מדי פעם ואפילו היה כיף לראות אותה (הופסון טריקו וייט).

עכשיו נעבור לסגל של השנה לעומת שנה שעברה
הסגל של שנה שעברה הוא לא היה מתאים לשיטה הזאת בצורה קיצונית, עודד לא הביא רכז טבעי אחד שיכול להריץ את המשחק והפקיד הכל בידיים של רביב ומפה הדרך לירידה בתפוקה שלו מהעונה שעברה הייתה קצרה, רביב לא מתאים לעסק הזה וחייב ליידו רכז שינהל את המשחק, המחליף שלו סקוורר לא מסוגל לייצר פיק אנד רול.
עודד הביא לפה שני ביגמנים, את מימון שהוא הרבה דברים אבל שחקן התקפה טוב הוא לא
ואת יינסי שאמנם יעיל אבל הוא מאוד לא נייד ולא אתלט גדול ושאין עוד אלטרנטיבות לידו הדרך לעצור אותנו הייתה קלה.
ןמה קיבלנו? קבוצה כבדה,לא אתלטית, שמשחקת כדורסל קשה לעין.

השנה אפשר אולי להתווכח אם אנחנו טובים או לא, אבל לגבי הבנייה אין בכלל מה להתווכח, ברור שעודד הפיק לקחים.
הוא הביא רכז שיודע לנהל משחק, להריץ פיק אנד רול בעל קליעה לשלוש.
הביא את ווילאמסון שהוא אתלט שיודע להתגלגל ולסיים חזק, את רותבארט שהוא יעיל מאוד עם סיומת טובה מתחת לסלים בעיקר בגלל הגובה שלו (לא בגלל אתלטיות או כח). לא יודע אם זה הסגל האולטימטיבי לשיטה אבל אין ספק שיש שיפור והפקת לקחים בכל מה שקשור לבנייה.
הדבר היחיד שאני לא מרוצה ממנו בבנייה זה העניין שהביאו זר לפני ישראלי ועכשיו אנחנו בעיקר צריכים עוד גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: