תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כמה נקודות ששברו אותי המשחק הזה
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 08:01 
אם היו מקבצים את כל המשחקים חסרי המשמעות תחת רב"ש היינו קבוצה מענינת.

אבל, אפילו מול הפועל חיפה בגביע ובבלומפילד הצליח להפסיד אחרי 2 נצחונות 4-0 רק כי למשחק היתה משמעות. בעיקר אחרי שמכבי עפה מהגביע ואאל"ט גם ק"ש וב"ש ובמקביל מכבי חיפה ג"כ עפה. והיה סיכוי להשג כלשהו בקבוצה כמו הפועל (להבדיל ממכבי פ"ת) מול אריות כמו בית"ר וסכנין.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 13 ספטמבר 2015, 08:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 08:02 
סמל אישי של המשתמש
עזבו, היה לנו ביד מאמן מצויין, וזה לא בדיעבד. גם אז היו כאלה שהמשיכו להאמין בו.
פשוט האכזבה היתה כה גדולה, כי היתה ציפייה ללכת על תואר ולהכנס לבתים בליגה האירופית.
לא אומר שהוא לא נכשל בדברים מסויימים, אבל בניגוד להיום שהבנו את מקומנו העכשווי, בזמנו היתה רדיפה חסרת מעצורים אחרי המקקיה שגם פגעה בנו מאוד כלכלית. רב"ש מקבל את הסגל הקיים הוא מוציא ממנו הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 08:05 
יתכן שבעונה השני היה צובר ביטחון והיה מקום להשאירו. אבל בעונה הראשונה היה מלך הלוזרים. התחיל להצליח בליגה רק אחרי שהובטח שלא נגיע בליגה להשג משמעותי. עד אז הקפיד להיכשלן בכמעט כל משחק נגד קבוצה שמעלינו בטבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:

אבל, אפילו מול הפועל חיפה בגביע ובבלומפילד הצליח להפסיד אחרי 2 נצחונות 4-0 רק כי למשחק היתה משמעות. בעיקר אחרי שמכבי עפה מהגביע ואאל"ט גם ק"ש וב"ש ובמקביל מכבי חיפה ג"כ עפה. והיה סיכוי להשג כלשהו בקבוצה כמו הפועל (להבדיל ממכבי פ"ת) מול אריות כמו בית"ר וסכנין.

נו באמת..

וזה לא משקף, כי היית הרבה יותר טוב מהם.
אבל שכטר שאתה רואה מחטיא מ 7 מטר זה השכטר שהיה לך כל העונה.
החטאה של עבדורחימי בדקה ה 95 משקפת הכי טוב את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
בומבה הוא בומבה ואנשים פה צריכים קצת סבלנות עם ילד בן 21 , יש לו מסירות שהרבה שנים לא היו פה
אלטמן וגוטליב הם שיחוק רציני ועוד יתנו את הטון
לינגאנה גם ילד וגם מפוזר , מאמן טוב יעשה ממנו משהו יותר טוב
שגיב הוא כישרון אדיר לדעתי וגם הוא צריך פיגורה כמו אלי גוטמן
יש לנו הגנה שעם שוער טוב עושה פלייאוף עליון
צריך לתת לאדון רייכרט סטירה על השביתה האיטלקית אתמול
יוסי מזרחי זה רעיון טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כמה נקודות ששברו אותי המשחק הזה
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
שכחתי לציין שההגנה הייתה מצויינת אתמול וינטרה וגוטליב משחקים מצויין ביחד רק שלא יגעו בזה ויכניסו איזה אלגרבלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 09:55 
el dudernio כתב:
גבעתיים כתב:

נו באמת..

וזה לא משקף, כי היית הרבה יותר טוב מהם.
אבל שכטר שאתה רואה מחטיא מ 7 מטר זה השכטר שהיה לך כל העונה.
החטאה של עבדורחימי בדקה ה 95 משקפת הכי טוב את העונה.

מכבד את דעת רבים שהמאמן הוא רק חלק מישני בקבוצה.
הדעה שלי היא שהמאמן הוא הכי חשוב בקבוצה, פרט לשחקנים חריגים, כמו מסי ורונלדו, ומשפיע גם על הכושר האישי של השחקנים ועל החוזק המנטלי שלהם.

דוגמא ברורה מבין רבות-רבות - ראינו את היונייטד של מויס מחוזקת במאטה, פלאיני ויאנוזאי לעומת אותו הסגל שדרס את הפרמייר עונה קודם לכן. יותר מזה, הכושר האישי של כל שחקני השדה בלי יוצא מהכלל צנח (אפילו רוני, למרות שאצלו התחיל עונה קודם כי פרגוסון נעזר בואן פרסי מצא זמן לכסח אותו על המו"מ לחידוש החוזה).
ואן חאל המתוק קבלן הריסות מוסמך. חוץ מהעונה שעברה רבת המעללים, הרס את ריבלדו ולתמיד בתוך עונה אחת בלבד אחרי עונה בה נבחר לשחקן הטוב בעולם וגם לשחקן הטוב באירופה. וגם את לוקה טוני שמאז חווית עונה עוינת אחת עם ואן חאל הפך ולתמיד לצל דהוי של מכונת השערים שהיה קודם לכן.
יש גם דוגמאות למאמנים בונים כמו גוטמן עם שדרוג של כל שחקני הסגל אחד-אחד. כמובן, עד שטביב הנהיג מדיניות רכש והצקות אישיות שראוי שתשונן בכל בתי הספר לניהול עסקים.

שכטר ירד עוד בגרמניה. ראינו איך הפך בתקופה זו מהשחקן דומיננטי של הנבחרת (אגב, בבירור יותר מזהבי של הנבחרת) לסתם שחקן נבחרת. אבל, לטעמי, הטאץ' האחרון היה של רב"ש. והמכנה המשותף עם עבדורחימי תחת אותו המאמן רק מחזק זאת. הייתי רוצה לראותם תחת שוויצר האגדי, וגם תחת אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
שכחתי לציין שההגנה הייתה מצויינת אתמול וינטרה וגוטליב משחקים מצויין ביחד רק שלא יגעו בזה ויכניסו איזה אלגרבלי.

נכון. אי אפשר להגדיר מצויינת כשנתניה בקושי תקפה, אבל היא נראת הגנה יציבה ורגועה יחסית. חוץ מכמה החזרות מטופשות לשוער, שאחת מהן הביאה לנתניה תגול.
בהחלט גוטליב היה המצטיין לטעמי. הפתיע לטובה. גם וינטרה היה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 10:09 
גוטליב תמיד מחפש למסור ולא להרחיק וזה פלוס מאוד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 10:31 
el dudernio כתב:
RedFox כתב:
Daniel כתב:
עם רבש הייתה תחילת עונה מזעזעת אבל ככל שהעונה התקדמה הקבוצה שיחקה כדורגל מצויין וסבלה הרבה מחוסר מזל מזכיר לכם שכל הדרבים היינו טובים ממכבי והיה גם ניצחון באחרון ולא הפסדנו בפלייאוף ועלינו לאירופה אז אתם צודקים הוא קיבל תקציב ענק וטעה בכמה שחקנים אבל הוא הבין את הטעויות שהוא עשה והשתפרנו חושב שאם הוא היה נשאר והיו משאירים את רוב הסגל היינו היום עם תואר כלשהו.

כדורגל מצוין? שלטנו בכדור מצוין, בעטנו לשער פעם בשני משחקים בערך.

שקר גס.

ברוב המשחקים של רב"ש כמו אתמול סיימת משחקים עם מעל 15 איומים לשער.

:LOL2:
אתה ליצן רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 10:40 
איזה מעייפים אתם.
למה צריך לדחוף את הדיונים האלה? מה זה קשור היום להפועל?

אגב,
למישהו יש איזשהי השערה במוח, למה לעזאזאל באדיר החליט שהוא מוציא את אנטאל? איך זה החילוף שאפשר לחשוב עליו? הוא האחרון שחשבתי להוציא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 10:42 
NARKOTIKA כתב:
איזה מעייפים אתם.

אגב,
למישהו יש איזשהי השערה במוח, למה לעזאזאל באדיר החליט שהוא מוציא את אנטאל? איך זה החילוף שאפשר לחשוב עליו? הוא האחרון שחשבתי להוציא.

לא ברור, ומעבר לזה, זה המשחק האחרון שהיינו צריכים לשחק בו עם 3 קשרים באמצע. אם הוא רצה להכניס את רייכרט, הרבה יותר הגיוני היה להוציא את לינגאנה.

מבאס.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 10:42 
הפועל עם רב"ש נראיתה מצוין בלא מעט משחקים, כולל כל דרבי ששוחק (אפילו הדרבי 3-2 אסון). אתם תמשכיו לחשוב שהוא היה כישלון (ברור שהיה לו סגל טוב יותר והוא לא היה גם הצלחה מסחררת) אבל איתו היה על מה לבנות.
לגבי הלעוף להפועל חיפה בגביע, אני ממליץ לכולם באמת לראות את התקציר שוב כי מי שמאשים את רב"ש בהפסד הוא אידיוט מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
אין דבר כזה מאמן שאשם או לא אשם באופן ישיר בהפסד, אלא אם הוא שם חלוץ מהנוער כשוער.
מאמן נמדד בראש ובראשונה לפי התוצאות. באספקט הזה רב״ש קיבל קבוצה עם התקציב הרביעי או השלישי בליגה וסיים איתה במקום הרביעי. הוא הפסיד לקבוצה בערך ברמה שלנו מרומניה שזה לגיטימי לדעתי, ועף מוקדם בגביע שזה מעאפן. בשורה התחתונה הוא לא רשם הצלחה, אבל לקרוא לזה כישלון חרוץ זה לא הגיוני לוגית. מה שכן, ידעת שיש מאמן על הקווים ובמציאות בישראל זה לא עניין של מה בכך. אני אמרתי ועדיין חושב שראוי היה לתת לו עוד עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
אין דבר כזה מאמן שאשם או לא אשם באופן ישיר בהפסד, אלא אם הוא שם חלוץ מהנוער כשוער.
מאמן נמדד בראש ובראשונה לפי התוצאות. באספקט הזה רב״ש קיבל קבוצה עם התקציב הרביעי או השלישי בליגה וסיים איתה במקום הרביעי. הוא הפסיד לקבוצה בערך ברמה שלנו מרומניה שזה לגיטימי לדעתי, ועף מוקדם בגביע שזה מעאפן. בשורה התחתונה הוא לא רשם הצלחה, אבל לקרוא לזה כישלון חרוץ זה לא הגיוני לוגית. מה שכן, ידעת שיש מאמן על הקווים ובמציאות בישראל זה לא עניין של מה בכך. אני אמרתי ועדיין חושב שראוי היה לתת לו עוד עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 11:18 
האדום הצורר כתב:
NARKOTIKA כתב:
איזה מעייפים אתם.

אגב,

לא ברור, ומעבר לזה, זה המשחק האחרון שהיינו צריכים לשחק בו עם 3 קשרים באמצע. אם הוא רצה להכניס את רייכרט, הרבה יותר הגיוני היה להוציא את לינגאנה.

מבאס.

איזה שטויות.
החילוף היה הכי נכון שיש מבחינת רעיון. במחצית הראשונה הקישור שלנו לא היה קיים והיו מרחקים גדולים בין הקישור להתקפה. התבקש להוציא קשר התקפי ולהכניס את רייכרט.
למען האמת די התרשמתי מבאדיר שעשה את החילוף הזה בשלב מוקדם כשאנחנו ביתרון. המאמן הממוצע קופא במקום עד שהוא חוטף גול.
הבעיה הייתה שהוא הוציא את אנטל במקום את בומבה. אנטל הוא השחקן הכי מסוכן שלנו והיחיד שמגיע למצבי הבקעה, בעוד בומבה נראה כאילו הוא מנסה בכוונה לחרב לנו את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 11:25 
הוקיץ' כתב:
האדום הצורר כתב:
NARKOTIKA כתב:
איזה מעייפים אתם.

אגב,

מבאס.

איזה שטויות.
החילוף היה הכי נכון שיש מבחינת רעיון. במחצית הראשונה הקישור שלנו לא היה קיים והיו מרחקים גדולים בין הקישור להתקפה. התבקש להוציא קשר התקפי ולהכניס את רייכרט.
למען האמת די התרשמתי מבאדיר שעשה את החילוף הזה בשלב מוקדם כשאנחנו ביתרון. המאמן הממוצע קופא במקום עד שהוא חוטף גול.
הבעיה הייתה שהוא הוציא את אנטל במקום את בומבה. אנטל הוא השחקן הכי מסוכן שלנו והיחיד שמגיע למצבי הבקעה, בעוד בומבה נראה כאילו הוא מנסה בכוונה לחרב לנו את המשחק.

לא מבין על מה אתה מדבר ?!
במחצית הראשונה נראינו טוב יחסית זו היתה המחצית הכי טובה שלנו העונה .
למה היה מתבקש להוציא שחקן התקפי? מה אתה משדר לשחקנים?
ועוד את השחקן הכי טוב שלך ?!
באדיר עשה טעות , נתת גול בדקה קריטית תזרום עם המומנטום מה דחוף לך ככ
לעשות חילוף? מאד מוקדם אגב( 55) .
זה חילוף בניגוד גמור למהלך המשחק ! ויש שתי אפשרויות:
1- ניסה להיות יותר חכם מהאפיפיור ולעשות חילוף בכח כאילו אומר הנה אני כאן.
2- לתת בכח דקות לרייכארט משמע חילוף חברתי.
אגב לינגאנה היה הכי חלש על המגרש אתמול ואני מסכים שאם כבר החלפת אז רייכרט במקומו
וגם זה היה צריך להיעשות רבע שעה מאוחר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 11:28 
כן מחצית אדירה, בגלל זה הגענו למצב אחד כל המחצית. מה עישנת?
במחצית הראשונה נגד קרית שמונה היו לנו דקות של לחץ אדיר על השער שלהם, איפה זה ואיפה המשחק אתמול?
אתמול במחצית הראשונה בעיקר התגוננו רוב הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 11:36 
Roman כתב:
הפועל עם רב"ש נראיתה מצוין בלא מעט משחקים, כולל כל דרבי ששוחק (אפילו הדרבי 3-2 אסון). אתם תמשכיו לחשוב שהוא היה כישלון (ברור שהיה לו סגל טוב יותר והוא לא היה גם הצלחה מסחררת) אבל איתו היה על מה לבנות.
לגבי הלעוף להפועל חיפה בגביע, אני ממליץ לכולם באמת לראות את התקציר שוב כי מי שמאשים את רב"ש בהפסד הוא אידיוט מוחלט.

הנה עוד טמבל
1. הפועל לא שיחה מצוין באף משחק של העונה הזו, תחליפו את המילה "מצוין" במילה "סביר" ואז יהיה על מה לדבר.
2. הפועל הודחה מהגביע בגלל רב"ש ובאשמתו הישירה אחרי שבדקות הסיום, במצב של 1:1הפקיר את מרכז המגרש ואפשר להפועל חיפה לצאת למתפרצות.
3. הפועל הודחה מגביע אופ"א בגלל רב"ש ובאשמתו אחרי שבחר לעלות למשחק מכריע עם הרכב הזוי שכלל את רמזי ספורי
4. בדרבי ה3:2 שיחקנו סביר והצלחנו לתת פייט מהרגע שמכבי שיחקו ב10 שחקנים, אבל כמובן שגם את זה הוא הצליח להפסיד בסוף.
5. לאורך כל העונה הזו נתנו תצוגות נפל ושיחקנו גרוע ביחסס למה שמצופה מקבוצת צמרת (וכן- התפקיד של רב"ש היה לבסס אותנו בצמרת הגבוהה).

רב"ש הוכיח עד עכשיו שהוא לא מתאים לקבוצות עם שאיפות. לא מבחינת תוצאות, לא מבחינת יכולת ולא מבחינת בניית הסגל.
כל הכבוד לו על ההצלחות אצל איזי שרצקי ואצל הלוזונים, כנראה שמקומו בקבוצות האלה עד שיוכיח אחרת (ואם הוא רוצה להוכיח אחרת שיעשה את זה אצל שחר או אלונה, לא אצלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 11:39 
הוקיץ' כתב:
במחצית הראשונה נגד קרית שמונה היו לנו דקות של לחץ אדיר על השער שלהם, איפה זה ואיפה המשחק אתמול?

לא מעשן ...
תכלס במבחן התוצאה מחצית ראשונה הסתיימה 1 לנו
שום סיבה שבבית נגד נתניה תעשה חילוף הגנתי בטח לא כשאתה מוביל
ועובדה שזה הסתיים במפח נפש , משמע החילוף לא עזר להיפך ...
עכשיו תגיד לי אם לא חתוכה וכל מיני כאלה ואני יאמר - קשקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 11:40 
אנטל איבד כל כדור שהגיע אליו כמעט במחצית הראשונה. גם אני לא הייתי מוציא אותו, אבל הוא בטח לא שיחק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 11:47 
3 מצבים טובים לשער היו לנו עד הדקה ה55, כולם שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 11:51 
19 כתב:
אנטל איבד כל כדור שהגיע אליו כמעט במחצית הראשונה. גם אני לא הייתי מוציא אותו, אבל הוא בטח לא שיחק טוב.

נכון אבל בינתיים הוא היחיד בקבוצה הזאת שמגיע למצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 11:52 
pogi כתב:
Roman כתב:

הנה עוד טמבל
1. הפועל לא שיחה מצוין באף משחק של העונה הזו, תחליפו את המילה "מצוין" במילה "סביר" ואז יהיה על מה לדבר.
2. הפועל הודחה מהגביע בגלל רב"ש ובאשמתו הישירה אחרי שבדקות הסיום, במצב של 1:1הפקיר את מרכז המגרש ואפשר להפועל חיפה לצאת למתפרצות.
3. הפועל הודחה מגביע אופ"א בגלל רב"ש ובאשמתו אחרי שבחר לעלות למשחק מכריע עם הרכב הזוי שכלל את רמזי ספורי
4. בדרבי ה3:2 שיחקנו סביר והצלחנו לתת פייט מהרגע שמכבי שיחקו ב10 שחקנים, אבל כמובן שגם את זה הוא הצליח להפסיד בסוף.
5. לאורך כל העונה הזו נתנו תצוגות נפל ושיחקנו גרוע ביחסס למה שמצופה מקבוצת צמרת (וכן- התפקיד של רב"ש היה לבסס אותנו בצמרת הגבוהה).

רב"ש הוכיח עד עכשיו שהוא לא מתאים לקבוצות עם שאיפות. לא מבחינת תוצאות, לא מבחינת יכולת ולא מבחינת בניית הסגל.
כל הכבוד לו על ההצלחות אצל איזי שרצקי ואצל הלוזונים, כנראה שמקומו בקבוצות האלה עד שיוכיח אחרת (ואם הוא רוצה להוכיח אחרת שיעשה את זה אצל שחר או אלונה, לא אצלנו).

כל הקטע של רב"ש לא טוב בקבוצות גדולות זה בולשיט
בישראל במיוחד בקבוצות הגדולות רוצים תוצאות מידיות
אם היו נותנים לו את השקט לעבוד עוד עונה הוא היה מוכיח את זה שהוא מתאים להפועל
הוא מאמן מעולה שמנחיל דרך וכשהקבוצה משחקת כמו שהוא מדריך אותה היא נראת טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 11:54 
הוקיץ' כתב:
19 כתב:

נכון אבל בינתיים הוא היחיד בקבוצה הזאת שמגיע למצבים.

נכון. בגלל זה לא הייתי מוציא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
איבד כל כדור בדיוק כמו: לינגאנה, בומבה, אלטמן ויחזקאל.
אבל כן הגיע לשני מצבים (אחד גול) מה שלא עשו האחרים.
להוציא אותו הייתה טעות חמורה גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה מורלית.
היה אפשר לראות שלא רק אנטל תוהה מדוע זה החילוף שהוחלט.

חוץ מזה שכבר בשני המשחקים הראשונים היה אפשר לראות שרייכרט צריך לפחות עוד חודש כדי להיכנס לכושר, וככה זה גם נראה על הדשא.
כולם מדברים על "למה אנטל" אני אומר - למה רייכרט? הוא נראה רע מאוד, וזה לא מעניין כמה שילמו עליו. צריך לנתק את זה מההחלטה המקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 11:55 
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:

לא מעשן ...

החילוף לא היה הגנתי, הסברתי בדיוק את מטרת החילוף ולמה הוא היה נכון.
ואני מצטער, אבל כל הלוגיקה שאומרת: חילוף+חטפנו גול=חילוף רע, מתאימה לכיתה א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 12:01 
האדס כתב:
איבד כל כדור בדיוק כמו: לינגאנה, בומבה, אלטמן ויחזקאל.
אבל כן הגיע לשני מצבים (אחד גול) מה שלא עשו האחרים.
להוציא אותו הייתה טעות חמורה גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה מורלית.
היה אפשר לראות שלא רק אנטל תוהה מדוע זה החילוף שהוחלט.

חוץ מזה שכבר בשני המשחקים הראשונים היה אפשר לראות שרייכרט צריך לפחות עוד חודש כדי להיכנס לכושר, וככה זה גם נראה על הדשא.
כולם מדברים על "למה אנטל" אני אומר - למה רייכרט? הוא נראה רע מאוד, וזה לא מעניין כמה שילמו עליו. צריך לנתק את זה מההחלטה המקצועית.

למה אנטל זו שאלה מתבקשת , זו היתה טעות טיפשית לא פחות.
לגבי רייכרט , כתבתי באשכול אחר שבגלל שמדובר בקבוצה לא מאומנת כרגע וזה בלשון
המעטה אני פחות מתייחס לשחקנים כבודדים ברב המקרים כי שה פשוט לא נכון לעשות
למעט מקרים קיצניים.
לרייכרט צריך לתת דקות משחק ולשלבו לאט לאט מכיוון שההכנה שלו לעונה פשוט לא קיימת.
לא להכניס אותו בכח כמובן כדי שירוויח דקות אבל אתמול לינגאנה היה ככ חלש שזו היתה הזדמנות
לא רעה להחליף ביניהם.
זה לא קשור לערך הכספי שלו, הערך הכספי שלו יהיה רלוונטי בעוד שנתיים שלוש
לא אחרי משחק וחצי בלי מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 12:04 
אני יודע שהמצב של הקבוצה בקנטים, אבל נוסטלגיה וערגה לעונת בן שמעון זה באמת שיא חדש. ועוד להגיד שזאת העונה האחרונה שנראנו כמו קבוצת כדורגל...תהיו בריאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 12:11 
הוקיץ' כתב:
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:

לא מעשן ...

החילוף לא היה הגנתי, הסברתי בדיוק את מטרת החילוף ולמה הוא היה נכון.
ואני מצטער, אבל כל הלוגיקה שאומרת: חילוף+חטפנו גול=חילוף רע, מתאימה לכיתה א'.

אתה יכול להמשיך לספק הסברים עד מחר כמו אחרון המאמנים הישראלים .
עובדתית להוציא את אנטל ולהכניס את רייכרט זה חילוף הגנתי , אלא אם יש לך קשר עם באדיר
שהסביר לך איך חילוף שכזה הוא התקפי.
לגבי שאר הדברים שלך - יש פרשנות ויש עובדות ...
אני אוהב להיצמד לעובדות . ( לא קורא טורים...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: