תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 אוגוסט 2025, 01:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
סמליות חסרת רגש: פליטים שוכנו במחנה ריכוז נאצי
כמה עשרות פליטים מסוריה ואפריקה שהגיעו לגרמניה נמצאים כבר חודשים במחנה הריכוז בוכנוולד • בגרמניה מסבירים: "פיתרון בלתי נמנע"

פליטים סורים ואפריקאים שברחו מזוועות במדינתם הגיעו לגרמניה בכדי לזכות למעט שקט בחיים ולהפסיק את הרדיפה. אבל באופן סמלי ומצמרר, יש לציין, חלק מהפליטים שוכנו במחנה הריכוז הידוע לשמצה בוכנוולד, מחנה בו נשבו כרבע מיליון בני אדם לעבודות פרך. 21 מבקשי מקלט הועברו למגורים בתוך מחנה הריכוז, שם רצחו קציני אס.אס נאצים רבים מהאסירים, חלק גדול מהם יהודים, במהלך מלחמת העולם השנייה.

חלק הפליטים משוכנים במקום מספר שבועות עד כמה חודשים. ממשלת גרמניה העניקה להם 135 יורו דמי קיום לקניית אוכל וצרכים נוספים עד שיעברו מהמקום. עבדול ראחים מסה מצפון אריתראה גר יחד עם שותף אחד בביתן 21, בעת שהוא ממתין להעברה למקום קבע. הצעיר בן ה-20 אומר שלא איכפת לו למה שימש המבנה בו הוא מתגורר בעבר: "לא טוב עבורי", אמר.
רבע מיליון איש מרחבי אירופה, רבים מהם יהודים, נכלאו במחנה הריכוז בוכנוולד מאז נפתח ביולי 1937. המחנה הידוע לשמצה היה אחד הגדולים ברחבי גרמניה הנאצית. האסירים שנכלאו במחנה הריכוז עברו הליכים רפואיים וניסויים זוועתיים, כולל ניסיונות לרפא הומוסקסואליות. רוב האסירים עבדו בכפייה במשך שעות. לפחות 56,000 איש נרצחו על ידי הנאצים.
ומה אומרים לגבי הדבר בגרמניה? ראש מועצת מחוז מרכז ברלין, כריסטיאן האנקה, הגיב ואמר כי "מדובר בפיתרון חירום בלתי נמנע. יש הרבה מקום בהאנגרים במתחם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
ד"ר ענת ברקו :
ציטוט:
מה שאתם רואים בתמונה זה אוהלים ממוזגים בערב הסעודית היכולים לאכלס שני מליון פליטים סורים, אותם הם מסרבים לקלוט. האוהלים משמשים אותם חמישה ימים בשנה, כאשר יש את החאג׳- מצוות העלייה לרגל למכה של המוסלמים. זהו.
כלל לא משנה לי איזה דגל יניפו שם, כמו שנראה שהאו״ם מתיר להניף דגלים של ארגונים ולא של מדינות.
אך רצוי שאף אחד לא יטיף לנו מוסר בעניין קליטת פליטים מסוריה. אנו עושים הרבה יותר מהאחרים.
לכן אחזור ואומר- אסור לסכן את את שלום אזרחי מדינת ומגינת ישראל.
שבת שלום.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 14:09 
אם אתה כבר מתאמץ להביא ציטוטים, אז תעשה את העבודה היטב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4700125,00.html

ציטוט:
גרמנים למען פליטים: "ההיסטוריה לימדה אותנו"
זאת לא רק מרקל: אחד מכל חמישה גרמנים כבר סייע באופן אישי לפליטים, וגל המתנדבים כולל מתורגמנים, נהגים ותורמי ציוד, שמגיעים אחרי העבודה למרכזי הקליטה ורוצים לעזור לסורים ככל שרק ניתן. "גם אנחנו היינו פליטים", הם מזכירים, "וגרמניה הייתה אחראית לסבל. זה הדבר האנושי לעשות"

מדי יום בארבעת השבועות האחרונים, מ-08:00 עד 19:00, הגימלאי פרנק דיטריך מתייצב במרכז הרישום לפליטים בברלין כדי לחלק מים למהגרים שמחכים במקום. "זו דרך טובה הרבה יותר לנצל את הזמן שלי מאשר לשבת בבית מול הטלוויזיה", הוא מסביר. "יש פשוט יותר מדי אנשים שמחכים להירשם ואין שום דרך שבה הממשלה יכולה להתמודד עם זה, אז אנשים צריכים לעזור".
אלפי גרמנים כמוהו הצטרפו בהתנדבות למאמץ הגדול ביותר שידעה גרמניה לקליטת פליטים מאז מלחמת העולם השנייה, בניסיון להתמודד בהצלחה עם הגל האדיר של מהגרים שמגיע בימים אלה לתחומי המדינה. עד לסוף השנה צפוי מספרם של המהגרים הנכנסים לגרמניה לעמוד על 800 אלף, שיעור בלתי נתפש בהשוואה לעבר.
חלק מהמתנדבים הגיעו לתחנות הרכבת שבהם יורדים המהגרים כדי להגיש דובוני צעצוע לילדים תשושים, ואחרים נותנים למהגרים שיעורים בגרמנית, מסייעים כמתרגמים ואפילו פותחים את בתיהם למהגרים. יש גם מי שבאים במכוניות עמוסות בציוד, מחיתולים לתינוקות, דרך שמיכות ועד למעילי חורף. גם כלי התקשורת מצטרפים לתנועה העממית הזו, והרשתות החברתיות רק מעצימות אותה.

"בכל סוף שבוע או ערב אתה רואה מכונית אחרי מכונית מגיעות לכאן עמוסות בציוד לפליטים", מספר אנדרל קמרמייר, אמן שביתו והסטודיו שלו שוכנים ממש בסמוך למקלט זמני לפליטים. "סביר להניח שיש לזה קשר להיסטוריה שלנו, לזיכרון הגרמני. כמעט לכל הגרמנים יש במשפחה מישהו שהיה פעם פליט או מהגר".

במאמר מערכת תחת הכותרת "גם אני הייתי פליטה", תיארה לפני כמה ימים הסופרת כלת פרסת נובל הרטה מילר כיצד מאות אלפי גרמנים ברחו מהמדינה במהלך שנות שלטונו של המשטר הנאצי, וכיצד אלפים אחרים נמלטו מידי המשטר הקומוניסטי במזרח אירופה ובמזרח גרמניה בשנים שאחרי מלחמת העולם השנייה.

"גם אני הייתי פליטה מרומניה", היא כתבה בטור בעיתון הנפוץ "בילד". "ברומניה אנשים דיברו על 'מחלת הפליטים' – ככל שאנשים רבים יותר נורו בגבול בזמן מנוסתם, כך רבים עוד יותר הצטרפו לבריחה. מאיזו סיבה? ספק, פחד למות וחוסר תקווה. כל מי שברח לגלות מידי הנאצים ניצל. גרמניה צריכה לעשות מה שמדינות אחרות עשו לפני כן עבור הגרמנים".

עוד כתבה: "יש לנו אחריות, בהתחשב בעבר. אבל מעבר לזה, הבעת סימפתיה היא מעשה הומניטרי. אלה שאינם יודעים זאת עוד, מחזיקים באותה תפישה של 'מולדת' שבעבר הבריחה גרמנים אל מחוץ לגרמניה".

ההיסטוריון ארנולף ברינג בטוח: "הדברים הטובים שאנחנו עושים היום קשורים לפשע שביצענו, יותר מכול בתקופה הנאצית". הוא מציין שכל התבטאות נגד המהגרים נתקלה בתגובה נזעמת ברשתות החברתיות בגרמניה.

בשעריו של מרכז רישום למהגרים מכוון יורג ברוהן נהג נוסף שהביא תרומות לנקודת האיסוף. "אנשים חושבים שהגרמנים הם עם קר ורציונלי, אבל בפועל הם אנשים רגישים מאוד. הם לא יכולים לעמוד מנגד ופשוט לראות אנשים סובלים ככה", אומר ברוהן ביום השני להתנדבותו במקום.

לפי סקר של מכון YouGov, אחד מכל חמישה גרמנים כבר הגיש באופן אישי סיוע לפליטים בדרך זו או אחרת, נתון מרשים למדי. פטריק סזלג, מתנדב נוסף שהביא תרומות לפליטים למרכז הקליטה, נשאל מדוע הוא עושה זאת והשיב: "למה לא? זה מה שכולם צריכים לעשות, לא?".

קמרמייר מצביע על כך שאנשים רבים שהביאו תרומות למקלט לפליטים היו בעצמם מהגרים בשנים האחרונות או נולדו למשפחות של מהגרים.

במקלט עצמו, בחור צעיר ניהל שיחה ערה עם המנהלת וניסה לשכנע אותה לקבל שני פליטים נוספים. האיש, שסירב להזדהות
בשמו, סיפר כי הוא מתנדב כמתרגם עבור הפליטים. "נולדתי בגרמניה אבל ההורים שלי באו לכאן מאיראן", סיפר האיש, מהנדס. "אנחנו מסתדרים כאן היטב ואני פשוט מרגיש שאנחנו צריכים לעזור".

לדבריו, הוא בא למרכז מדי יום אחרי העבודה, "כדי להגיש כל סיוע שצריכים כאן – בין שמדובר בתרגום או בהסעה של אנשים בחזרה למקלטים שלהם. כל העניין הוא להיות אנושי".

שתהיה לכולם שבת אדומה נפלאה, נעימה ו- שקטה א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ד"ר ענת ברקו :
ציטוט:
מה שאתם רואים בתמונה זה אוהלים ממוזגים בערב הסעודית היכולים לאכלס שני מליון פליטים סורים, אותם הם מסרבים לקלוט. האוהלים משמשים אותם חמישה ימים בשנה, כאשר יש את החאג׳- מצוות העלייה לרגל למכה של המוסלמים. זהו.
כלל לא משנה לי איזה דגל יניפו שם, כמו שנראה שהאו״ם מתיר להניף דגלים של ארגונים ולא של מדינות.
אך רצוי שאף אחד לא יטיף לנו מוסר בעניין קליטת פליטים מסוריה. אנו עושים הרבה יותר מהאחרים.
שבת שלום.

תמונה

אז בוא תשמע, המערב לא מוכן לקחת חסות על הפליטים כי הם למדו משהו מהשואה אם בכלל, גם אם כן אתה ההוכחה שלעם שלמד על בשרו לוקח בערך דור וחצי לשכוח. הפליטים הם מסכנים, הם באים עם פרופיל נמוך והמון רצון להתפרנס בכבוד במדינה שמכבדת את אזרחייה. הם תופסים כותרות בגלל אנשים פרזיטים וחשוכים כמוך שפותחים עיניים על ההגירה הכי טובה שקרתה למערב. שלא כמו היהודים הגלותיים, הפליטים הם כח יצרני משמעותי ותהיה בטוח שהם לא הולכים להיות מלווים בריבית.
התנהלות נכונה של המערב יכולה להפוך את ההגירה הזאת למועילה ביותר שקרתה לאירופה ולסתום את הפה לפשיסטים קטנים כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
מתוק ,
הכנסת לי.
גם לפי מה שכתבת, בין אם אני מסכים איתך ובין אם לא , חלק גדול מהפליטים הם מהגרי עבודה או לפחות ההמלצות שאתה נותן לאירופאים הוא להתייחס אליהם ככאלה.
שתהיה לך שנה טובה ומקסימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה את עצמי אבא לילדים שעושה פרובוקציות גזעניות בשקל בפורום באינטרנט.
just sayin'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
למה אירופה צריכה לקלוט את כל הפליטים ולא למשל.. חלק מ50 מדינות מוסלמיות בערך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 19:11 
85% מהפליטים מסוריה אכן נמצאים במדינות ערביות/מוסלמיות.
אירופה מקבלת כ15%.
ממש לא את "כל הפליטים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
85% מהפליטים מסוריה אכן נמצאים במדינות ערביות/מוסלמיות.
אירופה מקבלת כ15%.
ממש לא את "כל הפליטים".

תודה, לא ידעתי. מאיפה המידע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 19:15 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מתוק ,
הכנסת לי.
גם לפי מה שכתבת, בין אם אני מסכים איתך ובין אם לא , חלק גדול מהפליטים הם מהגרי עבודה או לפחות ההמלצות שאתה נותן לאירופאים הוא להתייחס אליהם ככאלה.
שתהיה לך שנה טובה ומקסימה

לא
אז שלא יעבדו
שיהיו מלוכדים ומבודדים בערים מרכזיות באירופה
יהיו פרזיטים מוצצי דם וכסף ונטע זר בתוך המרקם האנושי
עד שלמישהו ימאס
והם לא יבינו למה...
אה....
....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
אחזור על מה שכתבתי כמה עמודים קודם לכן.
מאחל לפליטים להיקלט ושיהיה להם רק סבבה וחיים טובים.
מאחל אותו הדבר גם למהגרי העבודה שתופסים טרמפ ועוד יתפסו טרמפ ענק בעתיד כשהם רואים מה נעשה באירופה ואיך מחבקים אותם שם.

שלא יעצרו , 100 מליון פליטים ומהגרי עבודה עליך אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 19:33 
אני חושב שרק בישראל יש אנשים שמקווים שטוב לב ונסיון לעזור, יתברר כטעות.

כמה שנאה, כמה. לכולם. השנאה מכלה, אירוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
אדום אופטימי כתב:
ד"ר ענת ברקו :
ציטוט:
שבת שלום.

תמונה

אז בוא תשמע, המערב לא מוכן לקחת חסות על הפליטים כי הם למדו משהו מהשואה אם בכלל, גם אם כן אתה ההוכחה שלעם שלמד על בשרו לוקח בערך דור וחצי לשכוח. הפליטים הם מסכנים, הם באים עם פרופיל נמוך והמון רצון להתפרנס בכבוד במדינה שמכבדת את אזרחייה. הם תופסים כותרות בגלל אנשים פרזיטים וחשוכים כמוך שפותחים עיניים על ההגירה הכי טובה שקרתה למערב. שלא כמו היהודים הגלותיים, הפליטים הם כח יצרני משמעותי ותהיה בטוח שהם לא הולכים להיות מלווים בריבית.
התנהלות נכונה של המערב יכולה להפוך את ההגירה הזאת למועילה ביותר שקרתה לאירופה ולסתום את הפה לפשיסטים קטנים כמוך.

מה זאת האנטישמיות או השנאה עצמית הזאת שיש בך?, למה להשתמש במילה כמו גלותיים?, מה היהודים אשמים שהיו חוקים מפלים שגרמו להם לעסוק הלוואה בריבית?.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שבישראל כמו בהרבה מקומות בעולם יש אנשים שמקווים שטוב לב וניסיון לעזור, הן תכונות מוערכות מאוד ויותר מאשר רצויים וממש לא רוצים שזה יתברר כטעות.
טוב הלב והלב הרחב הם אין סופיים במיוחד אצל אנשים אירופאים ולכן בהערכה מצד אחד ובתקווה מצד שני נקווה שהם יוכלו להמשיך לגלות את רוחב לבם ולקלוט 100 מליון פליטים וגם מהגרי עבודה שרוצים לשפר את איכות חייהם והתמזל מזלם שבאירופה חיים טובי לב בשונה מחלק מהישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 19:48 
מכלה, מכלה אין ספק. גם השנאה היא אינסופית. משחיתה את הנפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
היהודים באירופה התחילו להלוות בריבית רק אחרי שהאנטישמיות הרימה ראש?
לא. אני רציונלי- עשינו כל מה שיכולנו לעשות בשביל שישנאו אותנו. את היהודים לא שנאו כי היה להם אף גדול, את היהודים שנאו כי פשוט היה מתבקש לשנוא אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
ילד סוציומט בדלן שתמיד מתהדר בהצלחות שאין לו, איך לא תוריד לו כאפה להוריד אותו לאדמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
לא. אני רציונלי- עשינו כל מה שיכולנו לעשות בשביל שישנאו אותנו. את היהודים לא שנאו כי היה להם אף גדול, את היהודים שנאו כי פשוט היה מתבקש לשנוא אותם.

האנטשימיות הייתה קיימת משחר ההיסטוריה גם לפני המאה ה20 והמאה ה19.
מעבר לזה יהודים הלוו בריבית ועסקו ברוכלות כי היה אסור להם לעסוק במקצועות אחרים.
את היהודים גם שונאים כי יש לנו אף גדול.
תשמע אני לא מכיר אותך אבל אתה מדבר כמו אדם שסובל משנאה עצמית. מה שאתה אומר זה כמו לטעון שהמוסלמים ממתפוצצים במקומות ציבוריים ורוצחים, ולכן הם עושים הכל כדי שישנאו אותם, טענה שאני לא מסכים איתה אבל הרבה יותר הגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:

כי היה מתבקש לשנוא אותם? חתיכת יצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם רוצים ממנו?

היהודים ממש טובים בלגרום לאחרים לשנוא אותם.
הוא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
הלבנים ממש טובים בלשנוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
כן שכחתי לציין מקודם, שאני הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מה אתם רוצים ממנו?

היהודים ממש טובים בלגרום לאחרים לשנוא אותם.
הוא צודק.

זה נשמע כאילו יש לו משהו נגד יהודים.. ואם הוא יהודי (אני חושב) אז זה קצת מוזר. יש לזה גם ביטוי למישהו ששונא את הגזע של עצמו אך אני לא זוכר אותו.

זה כמו שתגיד שרונאלדו ממש טוב בלגרום לאחרים לשנוא אותו. מה לעשות שהוא אחד מ-2 השחקנים הכי טובים בעולם?
מה לעשות שהיהודים באותה תקופה היו חכמים,עשירים ולקחו לאירופאים את המשרות הכי נחשקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
מש"ל*2!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:

תקשיב, אתה חתיכת דביל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
מש"ל 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
מי מש"ל 1, אתה?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2015, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:

ההיסטוריה מלמדת על זה שכבר בימי הביניים על נוצרים נאסר לעסוק בכספים ועל היהודים נאסרו עיסוקים אחרים ככה שהפתרון היחיד שהיה לשני הצדדים הוא שהיהודים יעסקו בכספים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: