bruno conti כתב:
מושקוביץ כתב:
נתניה לא הגיעו למצב והם שמים גול מהתחכמות של השוער, מה הקשר לאנטל ולמאמן...
הכל קשור.
כל מאמן עם קצת נסיון היה מסביר שעדיף כמה שפחות
להחזיר כדורים לשוער כזה חסר נסיון,
הכל קשור שום דבר לא מקרי.
להפיל את זה על השוער זה להמשיך עם הנירוונה בבחירת
המאמן.
ואם כבר אז באדיר הפך את המשחק היום עם החילוף ההזוי של אנטל .
יש לנו זמן הכל טוב
בוא, נתניה לא עשו כלום המשחק הזה. כלום. הפועל לא היו מדהימים אבל הובלנו והיינו צריכים לנצח כי אתה צריך לנצח משחקים כאלה נגד יריבות בסדר גודל שלך ולמטה.
באדיר לא מאמן, הוא יודע שהוא לא מאמן ושהוא לא הולך להמשיך מאמן, הוא לא רוצה להיות מאמן, ההנהלה יודעת את זה וכולם בסדר עם זה כי כולם יודעים שהוא סותם איזה חור כרגע כדי שלא ניפול שוב על מאמן אם נחתים בלחץ וזה בסדר גמור. הוא יכול היה לאמן נגד נתניה וזה בסדר אם הוא גם יאמן נגד הפועל חיפה, אין עם זה בעיה.
אבל במשחק שאתה כבר מוביל ועוד ברבע הילוך כי זה מה שהפועל מסוגלת כרגע, והיריבה לא עושה שום דבר על המגרש אתה צריך לקחת את הנקודות גם אם המאמן עושה איזה חילוף, ולא שאני חושב שהחילוף היה כזה מופרך אבל נגיד. ואת המשחק הזה לא ניצחת כי אדון חתוכה משחק עם ביטחון עצמי של בופון כשהוא מציג יכולת של דני עמוס.
זה שוער שראית מהרגע הראשון שהוא והפועל או קבוצת ליגת על באופן כללי זה סיפור קצר מאוד. אולי בלאומית אתה יכול להיות שוער גמד בלי מיקום ולהצליח אבל בליגת העל זה בלוף. ואתה יודע מה ? גם את זה ההנהלה יודעת כי אחרת לא היו מביאים את השטראוס הזה על הראש שלו. אני ממש לא כועס שהוא שיחק כי בטח שטראוס עוד לא בעניינים, וגם אף על פי שכואב לי להגיד גם תיקו זה סביר במצבנו שלשחקנים אין אוויר לחצי מחצית, אבל לדעתי התיקו הזה עליו כי הגול פשוט 100% באשמתו.