תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: השיפוץ בבלומפילד
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2014, 13:53 
הכתבה של עמיקם בגלובס משבוע שעבר עברה פה מתחת לרדאר:

http://m.globes.co.il/news/m/article.as ... 1000989861

הכתבה מרגישה לי כהודעה יחצ״נית מדי של העירייה. אולי זה פורסם עקב הבלעדיות שהכתב והעיתון קיבלו (כי לא קראתי על זה בעוד מקומות),  אבל יש כאן כמה דברים שאני לא מבין וחבל שלא נבדקו לעומקם מעבר לטקסט (שלא מרגיש לי שנעשו בו שינויים רבים מגרסת העירייה):

1. מאוד מאוד מוזר שפתאום החליטו לוותר על גג מעל 4-5 ו-10-11. 
כיצד זה הגיוני שכל התכניות האדריכליות לשיפוץ כבר מאושרות זמן רב (ועוד לפני כן סביר שזה ישב שנים במגירות וחיכה לאישור) אבל פתאום באבחה אחת מחליטים להעיף את הגג של 4-5 ו-10-11, עקב ״לקחי סמי עופר״ שנפתח רק לפני חודשיים-שלושה? הרכבת לא יצאה לדרך עוד הרבה לפני?
למה בכל העולם על יבשותיו ואקלימיו השונים ניתן לעשות גג מאחורי השערים ואילו רק אצל עם הסגולה אשר יושב בציון התנאים הסביבתיים לא מאפשרים זאת?
לכן יש לי פה ניחוש פרוע שהגג ירד עוד הרבה לפני זה מנסיבות שלא ששו לפרסמן(חריגות תקציביות של כספי ציבור?) ועכשיו עם האיצטדיון בחיפה זה סתם טרמפ עכשווי שהיה קל להתגלח עליו כתירוץ. חבל שהכתבה לא התעכבה על הנקודה הזו יותר וחקרה לעומק את המידע התמוה הנ״ל.

2. אם כבר אנחנו מדינת חלם והשיפוץ ייצא לדרך רק באזור אוקטובר-דצמבר ולא מיד ביוני (שזה גם אומר להתחיל בחורף), אז למה לפי הכתבה אנחנו מוותרים מראש על האופציה להתחיל במקדש את העונה?
אפילו ביחס לעכשיו המצב עלול רק להחמיר בעונה הבאה כל עוד אין רוכש, כך שאולי כל נקודה תהיה אז קריטית להישרדות, וכמו שראינו העונה - מחוץ לבלומפילד אנחנו לא נראים הכי מזהיר בעולם (גם לא במשחק ה״ביתי״ במושבה). אם כך אז איזה לוקסוס בדיוק יש לנו כדי לוותר על האופציה הזו? למה שלא נפתח במקדש את העונה כמו הכדורסל בהדר יוסף?
יש לי הרגשה שמישהו פה בהנהלה מנצל את ההזדמנות כדי לחסוך כמה גרושים, בהתחשב בכך שבלומפילד ידוע כיותר יקר לשימוש מהמגרשים האחרים.

3. אז מישהו הבין איך האצטדיון אמור להראות אחרי השיפוץ? 
במקור הבנתי שמגביהים את היציעים שמאחורי השער לגובה של היציעים לאורך המגרש, אבל בכתבה רשום שצורת האצטדיון אמורה להשאר גלית, כלומר השיפוע הגלי שיש בצדדים יישאר. אז מה בפועל אמור להיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: השיפוץ בבלומפילד
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2014, 14:04 
תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2014, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
מה זה לקחי סמי עופר? זה הצאטדיון הראשון בעולם שסגור מכל הכיוונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2014, 15:29 
1. לא מבין מי יותר מפגר הכתב שמפרסם דבר כזה או מי שהוציא את התגובה הזו , לא מגיע מספיק שמש ??? תעשו גג מזכוכית או חומר שקוף למה בשנת 2015 אוהדים צריכים לסבול מגשם ?
2. למה 24 אלף מקומות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2014, 15:33 
לא סתם איצטדיון רמת גן לא נהרס עדיין.
נבלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2014, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
מה שיפה בתרשים השני זה גם שמשאירים את אחת מהכניסות לרכב חירום במיקום הכי גרוע האפשרי(בין 7 ל8 של היום), ואת השנייה במיקום השלישי הכי גרוע(באמצע 11, עדיף רק על מול הכניסה הראשונה), במקום להעביר אותן לפינות כמו באצטדיון נורמלי, ככה שהן גם ישרפו פחות מקומות וגם במיקום שהוא גם ככה גרוע יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2014, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
בקשר לתירוץ הזה של השמש
כנראה בסמי עופר לא משתמשים במנורות האלה
שבכל האצטדיונים הגדולים בעולם משתמשים מה שמאפשר גג סגור לגמרי (מנחש לא בוודאות)
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2015, 10:46 
כתבה מאוד מעניינת בידיעות ת"א (בטרוליותי הרבה אפילו העליתי אותה כדי שתוכלו לקרוא, גוועלדדדד!!!!).
לפי הכתבה בלומפילד נכנס לשיפוצים במרץ (כלומר את הפלייאוף ואולי גם את סוף הסיבוב השני לא נשחק שם) וחוזרים למקדש לאחר השיפוץ באמצע עונת 2019/18 (מה שמכונה בכתבה - "בשלהי 2018").
לא טוב. בישראל כמו בישראל יש סיכוי הגיוני מאוד שבפועל נחזור לבלומפילד רק בעשור הבא.
לא אמרו שזה יהיה שיפוץ של שנה? איך זה פתאום הפך להיות שנתיים וחצי? (ועוד בתקוה לכך)
שימו לב גם מה נכתב על האולם שלנו - הטוטו הציע אולם של 5,000 מושבים ומעלה והעירייה סירבה (היה דיבור כזה שגם נדון רבות במשמרות המהפכה, אבל לדעתי הסיפור הזה ביניהם שמאחורי הקלעים לא התפרסם עד כה).

תמונה
תמונה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2015, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא מבין את העירייה, הם צודקים. האולם החדש במיקום מעולה מבחינת יכולת לשים עליו פרסומות, ולא שווה באמת בשביל כמהעשרות מיליונים מהטוטו למכור את זה. הבעיה היא שהם אחרי זה התקמצנו על האולם, ובנו רק 3000 מקומות, ועוד בתכנון דבילי שאי אפשר להרחיב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2015, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
אגב,
נגיד ומחר מחליטים לבנות בתל אביב איצטדיון חדש בסדר גודל של חיפה (ואני לא נכנס להאם זה טוב או לא), איפה בונים אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2015, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אגב, נגיד ומחר מחליטים לבנות בתל אביב איצטדיון חדש בסדר גודל של חיפה (ואני לא נכנס להאם זה טוב או לא), איפה בונים אותו?

היה פעם דיבור על אזור יפו-חולון-בת ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2015, 12:12 
ערן כתב:
red in blood כתב:
אגב, נגיד ומחר מחליטים לבנות בתל אביב איצטדיון חדש בסדר גודל של חיפה (ואני לא נכנס להאם זה טוב או לא), איפה בונים אותו?

היה פעם דיבור על אזור יפו-חולון-בת ים.

לגבי ת"א יש כבר כמה שנים דיבורים באוויר על אצטדיון עירוני חדש באזור קרית שלום-צומת חולון (חושב שכרגע זה ירד מהפרק כי הוחלט להמשיך ולשפץ את בלומפילד) ובמקביל על אצטדיון פרברים במזרח העיר עם תכולה מוגבלת יחסית, שמיועד לקבוצות היותר קטנות כמו בני יהודה, יפו וכו'. קשה לי לראות שמשהו מזה אכן יקרה בעתיד הלא רחוק מדי.
מבחינות עתודות קרקע יש גם מספיק חולות בצפון מערב העיר באזור הים (הגוש הגדול), אבל נראה לי שאף אחד לא יבזבז אותן על אצטדיון, וגם למכבי יש שטחים משלה בצפון העיר, שאני לא חושב שהם מיועדים לאצטדיון.
לדעתי גם ביפו אם מספיק מתאמצים אז יום אחד ניתן יהי להרים שם איזה פרויקט פינוי-התחדשות שכולל אצטדיון.
לגבי חולון-בת ים לדעתי אתה מדבר על מה שפורסם לא מזמן, האצטדיון המשותף לתל אביביות בבת ים. אם הבנתי נכון אז האזור המיועד זה ממש קרוב לאצטדיון העירוני שלהם, ליד הים על גבול ראשון (אני חושב שזו גם הקרקע היחידה בעיר שעדיין פנויה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2015, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
השיפוץ הזה כל שנה נדחה לשנה הבאה.
נתראה ב-2026.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2015, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי ויבנה באיזור צומת חולון, יש רכבת ואוטובוסים מכל מקום לשם, לא פקוק בצורה מוגזמת כמו בתל אביב ויש המון שטח פנוי.
מרחק הליכה מבלופילד האגדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2015, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
אסור לזוז מבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2015, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
השיפוץ הזה כל שנה נדחה לשנה הבאה.
נתראה ב-2026.

השאלה המתבקשת
מה יגיע יותר מהר
השיפוצים, איצטדיון חדש או הרכבת הקלה?
בין הפותרים נכונה יוגרל שום דבר כי לא בטוח שיהיה פורום עד אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2015, 19:51 
נורמה ג'ין כתב:
אסור לזוז מבלומפילד.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2015, 20:49 
שיפוץ בבלומפילד זה מיותר
גם ככה "הורסים את כל בלומפילד חוץ מהעצים, לא יהיה זכר לאצטדיון"
עדיף לבנות אצטדיון גדול יותר 25-30 אלף מקומות עם הרבה יותר שטח,תחבורה וחנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 05:32 
סמל אישי של המשתמש
השמש שוקעת בשער 3 וזורחת בשער 9.
מה הקשר שמש???????????????????????????????????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
שיבנו למכבי אצטדיון חדש ומגניב ושיעופו כבר מבלומפילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: השיפוץ בבלומפילד
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 03:32 
אבשה כתב:

לגבי חולון-בת ים לדעתי אתה מדבר על מה שפורסם לא מזמן, האצטדיון המשותף לתל אביביות בבת ים. אם הבנתי נכון אז האזור המיועד זה ממש קרוב לאצטדיון העירוני שלהם, ליד הים על גבול ראשון (אני חושב שזו גם הקרקע היחידה בעיר שעדיין פנויה).

דיברו על זה שהאצטדיון החדש בבת ים יהיה צמוד לרכבת, אז כנראה לא ליד הים.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: השיפוץ בבלומפילד
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 14:13 
כפיר אדום כתב:
אבשה כתב:

צמוד לרכבת הקלה המיועדת? צמוד לרכבת ישראל על איילון? ליד איזו תחנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הבעיות עם הגג בסמי עופר, יש מצב שהכול בגלל שהדרג הפוליטי התערב בהחלטות תכנוניות:
ציטוט:
מכיוון שאצל יהב לא רק הגודל קובע, אלא גם העיצוב, הוא חיפש אדריכל מתאים. "צלצלתי לאופ"א (איגוד התאחדויות הכדורגל האירופיות) וביקשתי המלצה על ארכיטקטים. אמרתי שאני לא רוצה להגיע למצב שתהיה בעיה לשחק במגרש משחקים בינלאומיים. הם המליצו על KSS (משרד אדריכלים אנגלי בעל ניסיון בתכנון אצטדיונים) ואנחנו הסכמנו". למשרד האנגלי הצטרף המשרד החיפאי הוותיק מנספלד-קהת. "הודעתי להם (לאדריכלים הישראלים, נ"ר) שכל עיצוב חייב לקבל את אישורי ושיש לערב אותי בכל שלב", אומר יהב. "הם הציגו לי הדמיות ואני החזרתי אותם הביתה שבע פעמים. הם הראו לי קשתות וכל מיני גגות. היתה דוגמה עם חלונות. הכול היה באנלי", מעיד יהב. במוחו של יהב היה חזון אחר – גג מוזהב. "זה ציפוי יוצא דופן", הוא מנמק את הרעיון, שבהמשך יצא לפועל. "אחרי שבחרנו את העיצוב, הקמנו בשטח גג אלטרנטיבי מצופה בלפחות עשרה סוגי זהב ואני הייתי מגיע כמה פעמים בשבוע לבחון את ההשתקפויות, עד שבחרתי בסוג הספציפי".

http://www.haaretz.co.il/gallery/architecture/.premium-1.2728697

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: השיפוץ בבלומפילד
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 22:35 
אבשה כתב:
כפיר אדום כתב:
אבשה כתב:

נדמה לי שאז דיברו על הרכבת הרגילה. לא מוצא את הכתבה כרגע. יש מצב שזרקו שטויות לאויר ויש מצב שדיברו על הרכבת הקלה.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 01:51 
סמל אישי של המשתמש
יניב כתב:
נורמה ג'ין כתב:
אסור לזוז מבלומפילד.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: השיפוץ בבלומפילד
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 08:06 
כפיר אדום כתב:
אבשה כתב:
כפיר אדום כתב:
אבשה כתב:

נדמה לי שאז דיברו על הרכבת הרגילה. לא מוצא את הכתבה כרגע. יש מצב שזרקו שטויות לאויר ויש מצב שדיברו על הרכבת הקלה.

סביר שהרכבת הקלה. מערכת הסעת ההמונים בתדירות גבוהה של גוש דן.
הרכבת הקלה מסתיימת די קרוב לאצטדיון בת ים הנוכחי.
רק שזה 1.5 ק"מ אוירית מהים. אפשר להתקרב לים ויש שם עתודת קרקעות. רק שאז יצטרכו ללכת ברגל חלק מכ- 1.5 ק"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2015, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
url]http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/.premium-1.2733909[/url]
דור בלך .דובר הכדורסל לשעבר. בכתבה מעניינת לגבי השיפוץ בבלומפילד שאולי יתחיל כבר בפברואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 02:06 
אבירמוס כתב:
url]http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/.premium-1.2733909[/url]
דור בלך .דובר הכדורסל לשעבר. בכתבה מעניינת לגבי השיפוץ בבלומפילד שאולי יתחיל כבר בפברואר

לדעתי זה חסום לקריאה למי שאין לו מנוי:

http://www.haaretz.co.il/sport/israel-s ... -1.2733909

דו"ח בלך
ברוכים הבאים לבלומפילד המחודש, למזוג לכם בירה?
הקבוצות התל אביביות נערכות לשיפוץ האיצטדיון העירוני, שעשוי לצאת לדרך מוקדם מהמתוכנן. לצערם של האוהדים, גם עם השלמתו הם כנראה לא ייהנו מהשילוב הקדוש בין אלכוהול לכדורגל
דור בלך
19.09.2015 13:45

בסטיאן שוויינשטייגר מתרענן. למקורבים ועשירים בלבדאי־פי
1. בניגוד למקומות רבים בעולם, אוהדי הספורט בישראל לא יכולים ליהנות משתיית בירה או משקה אלכוהולי אחר בזמן משחקים בליגות המקצועניות. החוק למניעת אלימות בספורט אוסר מכירת אלכוהול במגרשים, וכך השילוב שבמקומות מסויימים בעולם נחשב לקדוש, אינו כשר בארץ.

למרות המניעים הטובים והחיוביים לחוק – רצון למנוע אלימות כתוצאה משכרות – היה יכול להיות פשוט הרבה יותר להוציא מהמגרש אוהדים שמתנהגים בצורה לא ראויה, מבוסמים או לא. הרי אין דרך למנוע מאוהדים לשתות טרם בואם לאיצטדיון, ובכלל – אם אוהד צרך אלכוהול אך אינו מפריע לסובבים אותו, מה הבעיה בכך? האכיפה בנושא לא אחידה, ובעוד בבלומפילד כוחות האבטחה לא מכניסים אוהדים החשודים בשכרות, בראש הזהב בפתח תקוה פועלים שני ברים במתחם האיצטדיון עצמו, ובהם שותים האוהדים לפני המשחק.

הבעיה הגדולה בחוק היא האפליה בין האוהד הממוצע לאוהד העשיר. קבוצות הצמרת בבלומפילד, בחיפה, ביד אליהו ובארנה בירושלים מציעות בירות ויין ללא הגבלה לאוהדים ביציעי הכבוד ובתאי הצפייה. החוק אוסר על מכירה, אולם אינו מתייחס כלל לחלוקה חופשית של אלכוהול. כך, אם שילמת יותר על מינוי או שאתה מקורב מספיק כדי לקבל הזמנה ליציעי המכובדים, אתה ראוי לשתות אלכוהול בזמן המשחק. ואם לא – לא.

עוד כתבות בנושא
הפסקת שתייה 12.09.2011
איצטדיון בלומפילד ישופץ ויורחב ל-25 אלף מקומות 13.10.2013
2. מיד לאחר החגים צפויה להתקבל החלטה סופית בנושא השיפוץ בבלומפילד. העבודות שתוכננו לעונה הנוכחית ונדחו, עלו שוב על הפרק לאחר שחברת "היכלי הספורט" חידדה את התכנון והצליחה לקצר את משכן לשנתיים וחצי בלבד. בהתאם, מבקשות עתה החברה ועיריית תל אביב להתחיל את השיפוץ מיד בתום הסיבוב השני של העונה, כשאת הפלייאוף יאלצו התל אביביות לעשות באיצטדיונים אחרים. הקבוצות עצמן מעדיפות שלא, וגם המינהלת וההתאחדות תומכות בהתחלת השיפוצים בקיץ, מה שיוביל לכך שהפרמיירה של בלומפילד המחודש תהיה באמצע העונה, ולא בפתיחת עונת 2018/19.

"ברמה התפעולית נכון יותר להתחיל עונה באיצטדיון ולא להחליף באמצע", מסביר מנכ"ל היכלי הספורט נדב גרינשפן. "אם היו שואלים אותי קודם אולי הייתי מתלבט, אחרי מה שעברנו בדרייב-אין אני אומר בוודאות שעדיף להתחיל בצורה מסודרת", הוא נזכר במעבר למשכנה החדש של הפועל תל אביב בכדורסל. האולם בצפון העיר נבנה בפחות מ-18 חודשים ונחשב להצלחה כבירה ומהירה, אבל גרינשפן מסביר כי "התכנון היה ל-15 חודשים. אף אחד לא האמין לנו שקבענו את הזמנים האלה, אמרו שייקח לנו פי שניים לפחות, אבל עמדנו יחסית יפה. חרגנו בשלושה חודשים בגלל שהיו הרבה שינויים בתכנון והמון התאמות בסיום. בבלומפילד אנחנו מגיעים עם תכנון הרבה יותר מדויק. בזכות התכנון הזה קיצרנו את הלו"ז משלוש שנים לשנתיים וחצי ולכן חשוב לנו להתחיל בזמן".

הדמיה של בלומפילד המשופץ. "ברמה התפעולית יותר נכון להתחיל עונה באיצטדיון ולא להחליף באמצע"3D VISION
אם לבסוף בקשת הקבוצות תתקבל, השיפוצים יחלו מיד עם תום העונה בסוף מאי, ולא בסוף פברואר כמתוכנן כעת. בלומפילד המחודש יכיל למעלה מ-24 אלף מושבים ויעמוד בסטנדרטים הגבוהים ביותר של אופ"א ופיפ"א.

הקבוצות אמנם אינן ערוכות לגמרי למעבר, אבל לכולן תוכנית מגירה מפורטת וסיכומים עם איצטדיונים חלופיים. הפועל תל אביב סיכמה עם עיריית נתניה לגבי שימוש באיצטדיון המקומי, בני יהודה תנדוד ככל הנראה לווינטר, על אף שתנסה להכשיר את המגרש המיתולוגי בשכונת התקוה, ומכבי תל אביב תעבור לפתח תקוה.

הסיכום האחרון הוא המסקרן ביותר, שכן לפיו תשנה האלופה את חזות האיצטדיון – על חשבונה. מכבי תקים עוד שני יציעים מאחורי השערים, תוסיף כ-6,300 מקומות ישיבה ותגדיל את תכולת המושבה לכ-18 אלף מקומות.

היציעים אמנם יהיו קבועים, אך בהסכם של הקבוצה עם החברה לניהול של עיריית פתח תקוה שמורה לה הזכות לפרקם בסיום תקופת השימוש שלה באיצטדיון. האינטרס היחיד של מכבי לנהוג כך יהיה כמובן אם תוכל למכור את היציעים לשימוש במקום אחר או אפילו כמתכת, וכמה זה ישתלם לה בהתחשב בעלויות הפירוק. בפתח תקוה מקווים להרוויח מההפקר ולזכות במגרש היקפי וגדול יותר ללא עלות. כמו כן, המלאבסים ייהנו מהשדרוג שעומדות לעבור כל מערכות האיצטדיון טרם כניסתה של מכבי ויעמדו בתנאים הגבוהים ביותר של אופ"א. כך שבעונה הבאה – ואולי אף בזאת נוכחית, אם תמשיך לשחק באירופה לאחר שלב הבתים של ליגת האלופת – תוכל לארח מכבי את משחקיה האירופים במושבה.

מכבי תל אביב במושבה. תוספת של 6,300 מושבים שרון בוקוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: