kobster כתב:
bruno conti כתב:
kobster כתב:
לדעתי כדאי להשאיר את ואליד עד לפגרת הנבחרת הבאה (ארבעה מחזורים) ואז לקבל החלטה בהתאם ליכולת בחודש הקרוב.
עדיף ללכת על הסיכוי שנצמיח מאמן בתוך הבית מאשר להביא מבחוץ כל מיני פשרות כמו בלבול, איווניר וקלינגר.
לחכות?!
בסוף תמצאו את עצמכם נלחמים נגד הירידה.
מאמן זר וכמה שיותר מהר.
במהלך הקיץ כשעלה נושא החלוץ היו לא מעט משתמשים שקבלו נגד השימוש במושג "חלוץ זר", כי כמה חלוצים זרים באמת הצליחו פה ואיזה חלוצים כבר אפשר להביא ועדיף לשרוף מאות אלפי יורו על חלוץ ישראלי בלי בירכיים או חלוץ ישראלי אחר בלי שיווי משקל או חלוץ ישראלי אחר שחוץ מחצי עונה טובה שלו בהפועל לא עשה כלום כל הקריירה.
אז כמה מאמנים זרים הצליחו בארץ ? מאמן זר, כמו חלוץ זר, זו לא מילת קסם. אם יש מועמד עם רזומה נורמלי שנמצא במסגרת התקציבית של המועדון אז סבבה אבל לצעוק סתם "מאמן זר" זה לא רציני. לא יקרה שום דבר אם ימשיכו לבחון מועמדים ובינתיים יתנו לואליד את המושכות, מאמן פשרה שיגיע רק כדי לסתום חור כמו בלבול או איווניר או קלינגר זו בערך ההחלטה הכי גרועה שאפשר לקבל במצב הנוכחי, אולי חוץ מלמנות את אלפקה למאמן. הוא קטן מדי בשביל לסתום איזשהו חור.
אי אפשר כל הזמן להסתכל אחורה ולהגיד איזה חלוץ זר הצליח כאן או מאמן זר .
ואיזה מאמן ישראלי הצליח בהפועל ב20 שנה האחרונות? קשטן גוטמן אלי כהן , שלושה
בעשרים שנה !
אני מניח שעל הבסיס הזה אתה אומר בואו נחכה עם וואליד ונראה מה יהיה כי כמה מאמנים
כבר הצליחו בהפועל...?
תשמע, ככה אי אפשר להתנהל , ככל שתידחה ההחתמה בטח ובטח בסיטואציה הנוכחית עם הסגל
החדש לגמרי ככה יידחה החיבור וכל העונה הזאת תלך פייפן.
שלא תטעה כבירי כיוון לכרטיס לאירופה לא פחות ! זה לא סגל לפחות (חלוץ ברמה זה החיסרון היחידי ).
אני לא צועק סתם מאמן זר, אני חושב שזה מה שנכון כרגע למועדון , כמובן מאמן מוכח עם נסיון .
מסכים איתך שכל השמות הישראליים שעולים הם לא לעניין ואני מקווה מאד שלא ייטעו ויתנו למישהו מהם
את המושכות זה באמת לא יהיה רציני.
אבל ואליד ? זה רציני? לא נראה לי.
מאמן זר מוכח שייתן שקט למערכת , בלי כל מיני מקורבים למיניהם בלי כל מיני כותרות כל שני וחמישי.