Fez כתב:
tadmored כתב:
הייתי עולה עם דודי אלון כשוער, פשוט החתוכה הזה חסר ביטחון לחלוטין, חסר יכולת, כדורים נופלים לו מהילדים, מיקום גרוע, משפיע על כל ההגנה
הייתי עולה עם שגיא יחזקאל כחלוץ, עם אופציה לעלות עם ביטון כחלוץ נוסף על חשבון אחד הקשרים
למה שדודי אלון יהיה יותר טוב מחתוכה? אתה חושב שילד בן 18 עם אפס ניסיון בבוגרים כן ישרה ביטחון על ההגנה ויעלה עם ביטחון של אריה, לעומת שוער בן 26 עם ניסיון סביר של מאבקי עליה בלאומית בשנים האחרונות? אגב, חתוכה היה נחשב בגילו של אלון לכישרון יותר גדול (לשניהם לדעתי מלכתחילה הפוטנציאל מוגבל בגלל מגבלת הגובה) ובטח שהיום הוא שוער יותר טוב.
גם אני לא ראיתי מחתוכה שום דבר מרשים בינתיים בלשון המעטה, אבל שוער זה הרבה עניין של ביטחון. מעדיף לתת את הביטחון והקרדיט לחתוכה ולא להמר על ילד בן 18.
הכל עניין של נקודת מבט, צריך לבחור את הרע במיעוטו. דהיינו את הבחירה הפחות גרועה. לא ידעתי מהיכן ומה עשה חתוכה. ראיתי אותו עד היום רק במשחקי הפועל וזה הספיק לי, אז יכול להיות שאני טועה ושאתה צודק. יחד עם זאת, לפעמים צריך לחשוב מחוץ לקופסה ולבחור את השוער הטוב יותר. כוון שראיתי את דודי אלון שנה שלמה, יש לו מגבלות גובה, חסר ניסיון, גם לו יש פלופים, אך בעיניי הוא שוער מצוין,שוער אמיץ, מיקום מצוין,תגובה מהירה, באחד על אחד יודע לסגור. אני הייתי מהמר, אבל זה אני. לשמחתי לא קוראים לי וואליד באדיר ולא אני צריך לקבל את ההחלטה