Fez כתב:
ערן כתב:
pogi כתב:
ערן כתב:
כמעט שאין פה מישהו שאהב את באדיר יותר ממני לאורך השנים, אבל אסור לתת לו להיות מאמן. פשוט אין לו יכולות בסיסיות לזה. מאמין שבהנהלה יודעים את זה.
באדיר לא פחות טוב ממאמן השרוכים/בנאדו/גיא לו/פרדי דוד/מוטי איווניר וכל חסר מושג אחר
לכולם אין יכולות בסיסיות באותה מידה , אז אין סיבה סתם לזרוק כסף אלא אם מביאים מאמן אמיתי
זה פשוט לא נכון. עזוב נו, אני אוהב את וואליד ולא רוצה שייצא שאני נגדו אישית, אבל הוא לא מתאים.
אתה צודק וברור שבהנהלה יודעים את זה.
יש פה אנשים בלי פרופורציות בסיסיות, כל גישת ״הכל אותו חרא״ זו גישה ילדותית ומנותקת שאולי מאפיינת אוהדים אבל ביום שתגיע להנהלה המצב יהיה רע. ממש לא הכל אותו חרא, יש ספקטרום רחב מאוד בתוך החרא ורמות שונות לגמרי של חרא עם פוטנציאל שונה להצלחה.
זה כמובן נכון ועדיין, מכל הפנויים, פרדי דוד ואיווניר הם מבחינתי בשום אופן.
גיא לוי מאמן טוב בבסיס, אבל פסיכי לא קטן. לאלישע יש כדורגל, אבל גם, לא מספיק טוב (בית שאן ממש לא מעניין אותי). רואים את ההבדל אחרי חודשיים עם בכר לבין השלוש שנים שלו שם.
בנאדו הוא תעלומה. דווקא הוא, שהיה המון שנים בחיפה, והקבוצות שהוא שיחק בהן תמיד עשו לחץ ושאפו לכדורגל התקפי יכול להיות אופציה לא רעה. השאלה אם הוא יודע להטמיע את זה גם.
אבל אני עדיין דוגל בגישה שהפועל חייבים מנג'ר. זר. אחד שנושם כדורגל, מכיר את השוק (גם שלש השחקנים וגם של המאמנים), שיש לו קשרים, שיש לו פילוסופית משחק ברורה. אדם חזק.
שיבוא אחד כזה, יהיה טוב.