Serp und Molot כתב:
אם היינו בעולם סוציאליסטי, בו לכל הקבוצות יש תקציבים דומים, אז נכון - לא צריך יותר מדי זרים. זה המצב שהיה לפני בוסמן.
אממה, המצב השתנה בשני מישורים:
1. כל האירופאים לא נחשבים לזרים במדינות האיחוד ואתה מראש נמצא בעמדת נחיתות מולם.
2. יש קבוצה עם תקציב בלתי מוגבל, אז היא לוקחת כל ישראלי שהיא יכולה כדי להחליש את היריבות, כי אין הרבה ישראלים. אז בקבוצות האחרות נשארים ישראלים מדרג ג׳ במחירים מופקעים.
נ.ב. לגורדי אין כרגע חמישה זריםתותחים בסגל, כך שמגבלת הזרים זה לא מה שעוצר אותו.
תקשיב, אתה טוחן מים
אני לא מאמין שאני נכנס אתך לוויכוח הזה, אבל אם כבר..
אני יכול לקחת אותך לפינה הזו שאם לא תהיה הגבלת זרים זה יבטיח למכבי עליונות מוחלטת יותר ממה שיש לה היום כי ההנחה היא
שתמיד היא תביא זרים טובים יותר
בדיוק כמו שקורה בכדורסלאבל זה משהו הרבה יותר רחב מזה, והנקודה של מכבי פחות חשובה
במדינות כמו שוויץ הריבוי בזרים הוא
בנוסף להשקעה בשחקנים המקומיים (השוויצרים ולא שחקנים אחרים מ"מדינות האיחוד"), כך נוצר מצב שגם הנבחרת וגם הליגה שלהם חזקות ואותו דבר ברוב המדינות באירופה.
הכדורגל בישראל נמצא במצב אנוש, יש מיעוט בשחקנים ישראלים טובים וכולם סובלים מזה- גם מכבי, גם יתר הקבוצות שנכשלות באירופה וגם הנבחרת.
לכן- הכדורגל הישראלי צריך טיפול שורש והעלאת מכסת הזרים , לא רק שהיא לא תעזור אלא שהיא תביא לנזק בטווח הזמן המיידי כי גם קבוצות שאין להן כסף ירוצו להביא לך שחקנים מהליגה השביעית בברזיל במקום לטפח צעירים וככה הליגה שלך תיראה.
בשורה התחתונה, לא מדובר פה בעניין ספציפי של "ג'ורדי" והישראלים שהוא "שותה"
יש בעיה רצינית שלא הייתה פה הרבה מאוד זמן, של היצע נמוך מאוד של ישראלים נורמליים. להוסיף זרים לא יעזור לאף אחד
(לפני שאתה עונה-תחשוב עוד פעם על כל המשמעויות ותבין לבד למה זה לא טוב.)