זה ראיון איתו רק לפני שבועיים
http://www.one.co.il/Article/15-16/1,1,3,0/255778.htmlורמוט: לא מרגיש בוגד, בחיים לא נישקתי סמל
אז נגמר המשחק. אתה משוחח עם ג'ורדי. מה גורם לך באותו הרגע לרצות לעשות את המעבר הזה? מה השיקולים של בעד ונגד?
"רציתי לעבור. רציתי לעבור. לא ידעתי אם זה למכבי ת"א או מכבי חיפה, אולי קצת באר שבע, אבל ברגע שדיבר איתי עורך הדין שלי ואמר לי שג'ורדי רוצה והכל סגור בין המועדונים, הבעתי את הסכמתי לבוא לפה ולהתקדם מקצועית. זה לאו דווקא היה עניין של כסף. גם לאנשים קל להגיד 'רודף בצע' וכל השטויות האלה והם שוכחים שבכל עונה הייתי מקצץ בכסף ובא לקראת המועדון, בכל עונה! עוד חייבים לי כסף על זה שקיצצתי. אז אומרים 'הלך בגלל הכסף', שד"א אני לא חושב שזה כזה דבר גרוע שאדם מתפרנס ומתקדם למקום עבודה שבו הוא מתפרנס יותר. אבל זה לא היה המקרה. עברתי רק על רקע מקצועי וכמובן שאם החוזה יותר גדול אז מה טוב, אבל זה היה כדי להתקדם, לשחק באירופה, לנסות לקחת אליפויות, גביעים, תארים. אני בן 30 היום. יש לי 3-4 שנים להיות בשיא ואני רוצה למצות את השנים האלה".
יצא הרבה רפש מהצד של הפועל ת"א עליך אחרי שעברת. זה מועדון שהיית בו חלק מרכזי מההצלחות, אמרו שאתה סמל. זה בטח כאב לך מה שקרה אחרי המעבר.
"אתה לוקח את זה בחשבון. ככה זה. אנשים עם זיכרון קצר. מבחינתם ברגע שכביכול 'בגדת', לא משנה מה היה לפני. לקחתי את זה בחשבון ואני דווקא לא מתרגש".
אתה מרגיש בוגד?
"אני לא מרגיש בוגד. אני גם לא מרגיש שזה נכנס אליי כל הדיבורים האלה של "כבוי", "הלך על הכסף", יותר כאב לי לראות ילדים בוכים מאשר שמישהו מקלל אותי. אני יודע את האמת. אני מאחל לכל מועדון שכל שחקן יהיה לויאלי כמו שאני לויאלי".
איך נראו הימים שאחרי המעבר למכבי ת"א בפן האישי, עזוב את הכדורגל עכשיו.
"האמת שאשתי והמשפחה לקחו מאוד קשה את הקללות. תקופה מאוד לא פשוטה בהתחלה, אבל שוב אתה לוקח את זה בחשבון שבהתחלה אתה מקבל גם קללות משם וגם פה האוהדים השרופים לא פרסו לי שטיח אדום, אבל זהו, אני שמח שהכל מאחורי. כל התקופה של הקשיים".
אמרת אוהדים שרופים של מכבי, במשחקים האחרונים כבר התחילו לעודד אותך.
"כן, תשמע אני אף פעם לא הייתי איזה מנשק סמלים. אף פעם לא נישקתי סמל. אף פעם לא ניסיתי למצוא חן בעיני קהל, אני חושב שזה מה שיפה אצלי. אם יאהבו אותי זה בגלל מה שאתן על הדשא ובגלל היכולת שלי. אני לא אחד שירוץ לקהל ויעשה את הסמל וכל הצביעות הזאת. אתן על הדשא את שלי וככה יאהבו אותי".