תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 22:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנדיונדו
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 22:29 
בוא לא ניסחף.
רוני לוי מקבל גיבוי כי לרוני לוי, עם כל הכבוד, יש קבלות.
התוצאות של חיפה הרבה יותר גרועות משלנו (בסה"כ היתה לנו הגרלה קשה לפתיחה ולהם יחסית קלה), אבל מה שקורה עכשיו בכלל לא קשור לתוצאות וגם לא לכמה היינו טובים או לא.
הייתי שמח אם הפסטיבל הזה היה נמנע, אבל הקופמנים מתפרנסים מזה, ולמאמן זר אין כאן קשרים עם אנשי םשיעבדו בשבילו בתקשורת אז זה מה שיוצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לפיה מה ששמעתי, רוב ה"מקורבים להנהלה אמרו ש..." זה סיימון כץ, אבל אני לא סגור על זה

לא קובי סידי ?!
אני בהלם :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לפיה מה ששמעתי, רוב ה"מקורבים להנהלה אמרו ש..." זה סיימון כץ, אבל אני לא סגור על זה

לא קובי סידי ?!

שניכם טועים במקרה הזה אבל חפיף, לא חסר רחש בחש סביב המועדון והפסטיבל התקשורתי מאז המשחק האחרון פשוט מגעיל. ערימה של אינטרסנטים שדוחפים את המועמד המועדף עליהם ומסתבר שכל הפוזה של מועדון חדש וגישה חדשה וניהול חדש החזיקו דקה ורבע בערך. הפועל זו הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 23:04 
אקיצר- זה סיימון כץ ;)
* כל עוד יש בעלי מניות ובעלי עניין אחרים שחושבים שי להם סיי (בצדק או שלא בצדק) ומפמפמים מסרים לעיתונאים זה יימשך.
לא צריך יותר מדי להתרגש ולקבור את התהליך שקורה אצלנו.
מי שחשב שמועדון חולה כמו שהיה לנו אפשר לרפא ב 3 חודשים, טיפה חי בסרט.
הכיוון מצויין, יש טעויות וכשלונות בדרך, יש התנגדויות ואינטרסים לאנשים שמאבדים את הפוזישן שלהם והתגובה וזה מה שאנחנו רואים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מנדיונדו
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 23:05 
kobster כתב:
אל באנדי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא קובי סידי ?!

שניכם טועים במקרה הזה אבל חפיף, לא חסר רחש בחש סביב המועדון והפסטיבל התקשורתי מאז המשחק האחרון פשוט מגעיל. ערימה של אינטרסנטים שדוחפים את המועמד המועדף עליהם ומסתבר שכל הפוזה של מועדון חדש וגישה חדשה וניהול חדש החזיקו דקה ורבע בערך. הפועל זו הפועל.

לא קשור להפועל.בכל מועדון בעולם שלא מצליח(ביחוד שזה כבר שנים של כשלונות)זה קורה.
לרוני לוי זה עוד לא קרה בגלל ההצלחה בגביע הטוטו.עוד הפסד אחד או שניים ותראה מה יילך שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 23:19 
מה שקורה עכשיו הוא טבעי בעיני, בעקבות מינוי גרוע כשבשלב מאוד מוקדם כבר היה ברור לאנשים במועדון ומחוצה לו שהוא גרוע. כבר במשחקי אימון, כמו שאמר פז, עם שיתוף נבחנים ספרדים חלשים ואחיינו על חשבון שחקני סגל צעירים התחילו להבין את זה והיו מספיק סימנים גם בלי קשר להחלטות הזויות בהרכבים ובבחירת הסגל.
הבעיה כרגע היא לא שמפטרים מאמן במחזור השני, אלא שלמרות שיש סגל איכותי המאמן שיגיע ימצא קבוצה שמבחינה טקטית בעיקר בכל הקשור ליציאה להתקפה נמצאת בשלב של אמצע יולי. תהיה לו הרבה עבודה, שגם ככה היתה בכל מקרה עם הצורך לחבר כ"כ הרבה שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
kobster כתב:
אל באנדי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא קובי סידי ?!

לא קשור להפועל.בכל מועדון בעולם שלא מצליח(ביחוד שזה כבר שנים של כשלונות)זה קורה.
לרוני לוי זה עוד לא קרה בגלל ההצלחה בגביע הטוטו.עוד הפסד אחד או שניים ותראה מה יילך שם.

רוני לוי מאמן קבוצה עם תקציב באזור 80 מיליון שקל שהפסידה בשני מחזורי הפתיחה לעולות החדשות, כולל תבוסה ביתית לקבוצה שהפסידה בשבוע שלאחר מכן להפועל עכו בבית. כישלון טוטאלי, שלא לדבר על הברדק עם בניון ועטר, אז התעסקו בזה יום ורבע ונגמר ותן לי להרגיע אותך - גם אם יפסידו לסכנין בבית זה לא יגיע למימדי הפסטיבל התקשורתי סביב מנדיונדו.

הבלאגן התקשורתי סביב הפועל לא קורה בחיפה כי לרוני לוי (ובטח שליעקב שחר) יש את האנשים בתקשורת ששומרים עליהם בעוד שאצלנו כל הכתבים והאינטרסנטים מדליקים אש כי הרגילו אותם שאפשר להדליק אצלנו אש, וכי יש מספיק אנשים שהיו מעורבים ומידרו אותם לחלוטין אז הם מדליקים אש ויש אנשים שרק מחפשים הזדמנות לדבר (לא אוגוסטוס, הפעם זה לא סיימון כץ) ולזיין את השכל על משהו שאין להם מושג לגביו. מה שעוד יותר דבילי זה שאנחנו כאוהדים עוזרים להם ומתייחסים לכל ידיעה שיקרית כאמת מוחלטת. לפעמים אלפקה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 23:36 
אף אחד לא מתייחס לכל ידיעה כאל אמת מוחלטת, בוא לא נסחף.
ואני אומר שוב- מעבר לזה שאין לו מי שיגן עליו בתקשורת, צריך להבין כאן את התהליך הפנימי- פירוק מוקדי כח שהיו גורר התנגדות שבאה לידי ביטוי בין היתר בתקשורת. זה קורה בכדורגל וזה קורה (ההתנגדות ומאבקי הכח) בכל ארגון שעובר שינוי משמעותי (ובמקרה יצא לי ללוות כמה וכמה כאלה).
לא רק שלא צריך להתרגש, התגובות האלה הן סימן מצויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אף אחד לא מתייחס לכל ידיעה כאל אמת מוחלטת, בוא לא נסחף.
ואני אומר שוב- מעבר לזה שאין לו מי שיגן עליו בתקשורת, צריך להבין כאן את התהליך הפנימי- פירוק מוקדי כח שהיו גורר התנגדות שבאה לידי ביטוי בין היתר בתקשורת. זה קורה בכדורגל וזה קורה (ההתנגדות ומאבקי הכח) בכל ארגון שעובר שינוי משמעותי (ובמקרה יצא לי ללוות כמה וכמה כאלה).
לא רק שלא צריך להתרגש, התגובות האלה הן סימן מצויין

הבלון על גילי הניב חמישה עמודים בפורום והצפה של הגייזבוק בפוסטים לוחמניים, והידיעה על אלישע באדיבותו של החבר קופמן גררה סקרים ופוסטים לוחמניים לא פחות. אם אנחנו אהבלים שאנחנו לוקחים כל רבע ידיעה שקרית ונותנים לה כזה נפח, למה שהתקשורת לא תחגוג עלינו ?
לגבי מוקדי הכוח, פירוק של מוקד אחד יוצר התגבשות של מוקד אחר, גם לו יש את האינטרסים שלו ואת הכתבים שעובדים בשבילו בתקשורת. זה רק מעיד על עומק הרקבון במועדון, ברור לי שזה תהליך ארוך אבל פסטיבלים כאלה רק לוקחים אותנו אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 23:53 
הפוך. התגבשות של מוקד כח אחד שבו מנסים ליצור הלימה מלאה בין הכח הפורמאלי בין לכח הלא פורמאלי (בשעה טובה) מערער את מפת הכוחות ומביא אנשים שהפוזיציה שלהם מתערערת לפינה. כשאנשים בפינה הם בועטים. הם ימשיכו לבעוט אם לבעיטות שלהם יהיה אפקט. בזה אני מסכים. אם לבעיטות שלהם לא יהיה אפקט, לאט לאט הם יפסיקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 00:06 
התשובה לכל הבלאן,זה ניצחונות.תנצח,אף אחד לא יתעסק איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מנדיונדו
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס - זו בדיוק הבעיה בהפועל, אין לך ולא יהיה לך מקור כוח אחד כמו אצל החלאות מעבר לכביש או אצל דון שחר. כמובן שזה נגזר גם ממבנה הבעלות, מהאנשים שכרגע בפרונט ועוד יותר מהאנשים שמאחורי אלה שנמצאים בפרונט.
כל עוד זה לא בעל בית אחד ויחיד שנמצא בשליטה מלאה, תמיד יהיה לך את כל הרחש בחש והאינטרסנטים שמנסים לקדם את מי ומה שחשוב להם גם אם זה לא בדיוק תואם את האינטרסים של המועדון , ושוב - גם אנחנו עם התגובות ההיסטריות שלנו תורמים לזה.

נתי - כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 00:18 
kobster כתב:
אוגוסטוס - זו בדיוק הבעיה בהפועל, אין לך ולא יהיה לך מקור כוח אחד כמו אצל החלאות מעבר לכביש או אצל דון שחר. כמובן שזה נגזר גם ממבנה הבעלות, מהאנשים שכרגע בפרונט ועוד יותר מהאנשים שמאחורי אלה שנמצאים בפרונט.
כל עוד זה לא בעל בית אחד ויחיד שנמצא בשליטה מלאה, תמיד יהיה לך את כל הרחש בחש והאינטרסנטים שמנסים לקדם את מי ומה שחשוב להם גם אם זה לא בדיוק תואם את האינטרסים של המועדון , ושוב - גם אנחנו עם התגובות ההיסטריות שלנו תורמים לזה.

נתי - כל מילה.

ספר את זה ללוני שחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 08:15 
nati כתב:
התשובה לכל הבלאן,זה ניצחונות.תנצח,אף אחד לא יתעסק איתך.

בהפועל זה אף פעם לא היה נכון (ראה עונת ליגת האלופות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 10:14 
bergkamp כתב:
מה שקורה עכשיו הוא טבעי בעיני, בעקבות מינוי גרוע כשבשלב מאוד מוקדם כבר היה ברור לאנשים במועדון ומחוצה לו שהוא גרוע. כבר במשחקי אימון, כמו שאמר פז, עם שיתוף נבחנים ספרדים חלשים ואחיינו על חשבון שחקני סגל צעירים התחילו להבין את זה והיו מספיק סימנים גם בלי קשר להחלטות הזויות בהרכבים ובבחירת הסגל.
הבעיה כרגע היא לא שמפטרים מאמן במחזור השני, אלא שלמרות שיש סגל איכותי המאמן שיגיע ימצא קבוצה שמבחינה טקטית בעיקר בכל הקשור ליציאה להתקפה נמצאת בשלב של אמצע יולי. תהיה לו הרבה עבודה, שגם ככה היתה בכל מקרה עם הצורך לחבר כ"כ הרבה שחקנים.

בדיוק כך. וזו הסיבה שהפועל צריכים מנהל מקצועי. עם אחד כזה, הסיכוי שדברים כאלה יקרו בעתיד קטנים יותר. ולא גוטמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
bergkamp כתב:

בדיוק כך. וזו הסיבה שהפועל צריכים מנהל מקצועי. עם אחד כזה, הסיכוי שדברים כאלה יקרו בעתיד קטנים יותר. ולא גוטמן...

מיאטוביץ'? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 10:36 
Charlie כתב:
redrony כתב:
bergkamp כתב:

מיאטוביץ'? ;)

לא גוטמן :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
אגב, למה לא גוטמן (מבלי להיכנס כרגע להגדרת התפקיד שלו)? גם אני מעדיף אחרים, אבל מעניין לשמוע מה יש לך נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני רוצה לשחק,
אבל הכי לא גוטמן בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 11:37 
אני בעד גווארדיולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 11:39 
Charlie כתב:
אגב, למה לא גוטמן (מבלי להיכנס כרגע להגדרת התפקיד שלו)? גם אני מעדיף אחרים, אבל מעניין לשמוע מה יש לך נגדו.

טוב, אני יודע שאני במיעוט פה, אבל לא אכפת לי, בכל זאת אגיד מה שיש לי.
1. לא אוהב אותו בתור אדם. נראה אדם לא אמין כזה (בתוספת דברים שידועים לי על עברו, אבל זה קצת לא פייר). תמיד מנסה להתחכם, לא באמת משדר לי אינטליגנציה.
2. יש לו כמובן כדורגל, אבל שיותר מדי תלוי בשחקנים. אני לא חושב שיש לו שיטת משחק מוגדרת כמו נגיד איך שמכבי משחקים. גם פה זה לא חד משמעי כי אני לא מת על הכדורגל של מכבי, אבל בשביל הפועל הנוכחית, שהסגל הוא בינוני יחסית, צריך שיטת משחק מסודרת עם החזקת כדור ויציאה נכונה מהגנה להתקפה, שחרור כדור מהיר. גוטמן בעונות שלו בהפועל התבסס על סגל שחקנים מאוד מוכשר וזה לזכותו כמובן. גם כי הוא בנה את הסגל וגם כי צריך לדעת להסתדר עם סגל כזה.
אני חושב שהקריסה שלו מול חיפה במשחקים החשובים ב 2009 ו-2011 היא נקודה קריטית (וצריך להודות שגם במשחק שניצחנו שם 0:1 עם לאלא, חצי ראשון היה יכול להגמר אחרת). הפועל היו דומיננטים על כל קבוצות הליגה, אבל נגד חיפה שהיתה קבוצה ברמה שלנו, הוא די לא ידע איך להתמודד. בכלל, הצורה שבה הפועל הפסידה את האליפות ב-2011 היא נקודה שחורה לזכותו. זה לא רק הפסד האליפות עצמו (שעם הסגל של הפועל יש שיגדירו את זה ככשלון), אבל בעיקר הצורה שזה קרה בסוף, התפרקות טוטאלית עם כדורגל רע. צריך לזכור שלמחזור הסיום של העונה הרגילה הגענו במינוס 5 מהם, אחרי הקיזוז ירד ל-2 ועוד הם הפסידו נגד נתניה בבית מחזור ראשון ומשם קריסה כולל המשחק המביש בחיפה (יוסי שבחון).
אני לא חושב שתפקיד המנג'ר מתאים לו, הוא מאמן בנשמה והפועל צריכים מנג'ר. אני לא חושב שהוא יכול לעבוד מתחת למנג'ר.
מה שכן, במצב הנוכחי, הוא יכול להיות פתרון סביר. אבל אם הפועל רוצים לחשוב קדימה ונכון, צריך לדעתי פיגורה, מנג'ר זר, שמבין ומכיר ויודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אני בעד גווארדיולה

אוהדי באיירן יתנו לך אותו בחינם.
עם מכתב תודה.
בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
כן, משחקי העונה מול חיפה הם כתם על היכולת של גוטמן כמאמן
קבוצה כל כך טובה שמתבטלת ככה, זה דבר שאסור שיקרה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אני בעד גווארדיולה

אם הוא יגיע לפה עופר ורטה יתחיל לשחק קשר אחורי.
עזוב, עדיף את ניר לוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 12:43 
לא אוהב את גוטמן, חושב שהוא מיצה את עצמו במועדון, חושב שנסבול מהאגו שלו ושהדבר האחרון שחסר לנו זה מאמן שבע שיגיע על תקן המושיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 12:43 
its-sick כתב:

עד עכשיו אני לא מבין איך הוא פתח עם אבוטבול (שעזב את קטן בגול) ושבחון באותו משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 12:47 
מיכאל ניס נשמע אחלה שם. מתאים לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
its-sick כתב:

עד עכשיו אני לא מבין איך הוא פתח עם אבוטבול (שעזב את קטן בגול) ושבחון באותו משחק

כי היה חשוב לבית הדין להרחיק את אביחי באותו משחק כי הוא הניח את החולצה שלו מול אוהדי ביתר וגרם לכל המהומה באותו משחק גביע.
אז לא היו לנו על הספסל כוכבים בדרג של אפסי ספורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
mr.durden כתב:
Yalla Hapoel כתב:
its-sick כתב:

כי היה חשוב לבית הדין להרחיק את אביחי באותו משחק כי הוא הניח את החולצה שלו מול אוהדי ביתר וגרם לכל המהומה באותו משחק גביע.
אז לא היו לנו על הספסל כוכבים בדרג של אפסי ספורי.

היה את סלים על הספסל. בגמר גוטמן הבין שעשה טעות וקיבל גביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 13:16 
גם בגמר אבוטבול פתח. והוא מנע שער שיוויון בדקה ה-93. אבל אם אפשר לשפוך עוד קצת רעל על אבוטבול, בטוח יהיה מישהו שיעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: