Charlie כתב:
1. אלי גוטמן - ההצלחה שלו בהפועל לא היתה הבלחה של עונה אחת כמו בבא"ש (אליה הוא שב כמה שנים מאוחר יותר, נכשל ופוטר) אלא שנים טובות מ-2008 ועד 2011. מאידך, לא בטוח שגוטמן רוצה/יכול לחזור לאמן קבוצה כמו פעם בגלל בעיות בריאות או אגו. כמו כן בניגוד לקדנציה ההיא - היום אין לו בהפועל "דרים טים" עם אניימה, דוגלס, באדיר, ביבראס, זהבי, ידין, גילי, שהר, טוטו, יבואה, בן דיין, שכטר ועוד. היום הישראלי הבכיר בסגל הוא אריאל הרוש, וגם הוא לא מתקרב לרמתם של שוערים ישראלים בעבר בליגה דוגמת אוואט, אבי רן ז"ל וכיו"ב. לא בטוח שהוא האיש הנכון במקום הנכון בזמן הזה.
2. מיכאל ניס - כמו מנדי, חסר ניסיון באימון קבוצה בוגרת. היתרון שהוא יודע לעבוד עם צעירים ומכיר חלק לא מבוטל מאלה שמשחקים בהפועל או שאולי הפועל תרצה להביא. החיסרון - אין ניסיון כאמור באימון קבוצה בוגרת וגם כשהיה בנבחרת הצעירה היו לא מעט שהרימו גבה שכן הוא נתפס לא אחת כעב"ם.
3. מוטי איווניר - הוכיח את עצמו כאחד שיודע לעבוד עם צעירים, אבל אנחנו הקבוצה הבוגרת, גם אם יש לנו לא מעט צעירים. בסופו של דבר לא ראיתי ממנו הצלחה כלשהי, למעט לפני עשור בנצרת עילית, גם לא במכבי.
4. אלישע לוי - מבחינתי המועמד המוביל. איש עבודה, צנוע, מנוסה, עבד במועדון גדול והצליח בו, נמצא בתקופה טובה בקריירת האימון שלו, אם נסתכל על ה-7-8 שנים האחרונות. גם יודע לעבוד עם צעירים וגם עם עין לזרים. הדבר היחידי שיהיה לו לרועץ הוא השרבבות שמו, שלא בצדק, לביזיון של ה-2/5/98 ולחבורה של טייב, חאדר וכו'. זה יכול לגרום לקצת חריקות אצל חלק (קטן לדעתי) של הקהל, אבל עברנו את זה עם יוסי אבוקסיס ועד מהרה שער 5 על האולטראס שלו הפך את יוסי לאלילו. יהיה בסדר.
5. גרסיה, קשטן וכו' - הרבה שמות, אף אחד לא רלוונטי ממילא.
1. אלי גוטמן מלבד זה שאני לא סובל אותו בתור בן אדם (תמיד נראה לי צבוע כזה), הוא גם מאמן שאני לא סגור עליו לגמרי אני מודה. יש לו את האיכויות שלו ואי אפשר לקחת את זה ממנו. מצד שני, הכדורגל שלו תלוי יותר מדי בשחקנים כבודדים. כמה שזה נשמע מצחיק, גם בעונות הגדולות בהפועל, הפועל היתה קבוצה נורא מוכשרת ומהירה, אבל לא מאוד חזקה באמצע. הוא גם מעולם לא הביא שחקן זר חזק לאמצע. היה לו נאתכו, אבוטבול וגם זהבי שיחק שם, אבל לא היה מרכז שדה כמו שלמכבי יש בשלוש שנים האחרונות. יש לזה כמובן יתרונות וחסרונות (אני לא מת על הכדורגל של מכבי, הוא מוגבל בעיניי, אבל בשביל הליגה פה הוא נורא יעיל).
אז השאלה אם באמת הסגל הנוכחי מתאים לגוטמן.
3. את מוטי איווניר אני מחבב, בחור אינטילגנטי. כמובן שאין לי בעיה עם זה שהוא מכביסט. אבל זה לא הצלחה או לא, זה פשוט הכדורגל שהוא מאמין בו. לא בטוח שטוב לנו
4. אלישע בחור טוב. גם לא מת על הכדורגל שלו, אני חושב שב"ש איתו שיחקה הרבה מתחת לפוטנציאל שלה, אבל הוא גם עשה שם דברים יפים ובטח עם מכבי חיפה לפני כן. כרגע בשוק, אין יותר מדי אופציות.
5. רק לא קשטן!!!