תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 13:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנדיונדו
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 18:54 
NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
למה מדברים על לפטר את מנדיונדו ולא את רוני לוי? מה ההבדל ביניהם חוץ מזה שאנחנו השגנו נקודה יותר מהם?
היה כל כך ברור שברגע שלא ילך יתחילו לחצים אדירים על כבירי למנות "מאמן" ישראלי מאוסף הזבלים וחסרי המושג שמחפשים עבודה
בקטע הזה אני באמת מקנא במכבי שהחליטה שגם אם ימות העולם מאמן ישראלי לא ידרוך שם
חבל מאוד אם התפיסה הזו לא תהיה גם בהפועל

אם נתעלם לרגע מההצבות ההזויות שלו בהרכב שלדעתכם נתונים לפרשנות (לדעתי לא), אז fez ענה על השאלה הזאת בערך 100 פעם.

אין פה שום שאלה, גם אני בספק באשר ליכולות המקצועיות שלו
אבל, צריך להיות עיוור כדי לא לשים לב שיש לחצים חיצוניים עצומים כדי לפטר אותו ולמנות מאמן ישראלי במקומו
הלחצים האלה לא באים בגלל שאבו עביד שיחק מגן שמאלי ואלטמן חלוץ
והם גם לא באים בגלל שהפסדנו לסגנית האלופה 3:0 (כי רוני לוי הפסיד באותה תוצאה לעולה החדשה).
בשורה התחתונה, הרבה אנשים רוצים להחזיר להפועל את תרבות השכונה, ההדלפות והחבר מביא חבר
זה הרבה מעבר למנדיונדו וכבירי חייב לתת על זה את הדעת במסגרת קבלת ההחלטות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 18:56 
pogi כתב:
למה מדברים על לפטר את מנדיונדו ולא את רוני לוי? מה ההבדל ביניהם חוץ מזה שאנחנו השגנו נקודה יותר מהם?
היה כל כך ברור שברגע שלא ילך יתחילו לחצים אדירים על כבירי למנות "מאמן" ישראלי מאוסף הזבלים וחסרי המושג שמחפשים עבודה
בקטע הזה אני באמת מקנא במכבי שהחליטה שגם אם ימות העולם מאמן ישראלי לא ידרוך שם
חבל מאוד אם התפיסה הזו לא תהיה גם בהפועל

רוני לוי יכול לתקשר עם השחקנים שלו ועם הסביבה בלי מתורגמן (שבעצמו לא ממש מצליח לתרגם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 19:20 
לרוני לוי יש ערימה יפה של קבלות.
למדונינדו אין כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שראשי המועדון לא יכנעו לתקשורת וימהרו לפטר את מנדיונדו, זה יהיה בשבילי חותמת ששום דבר לא השתנה ושהתקשורת והמקורבים עדיין מנהלים את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אני מקווה שראשי המועדון לא יכנעו לתקשורת וימהרו לפטר את מנדיונדו, זה יהיה בשבילי חותמת ששום דבר לא השתנה ושהתקשורת והמקורבים עדיין מנהלים את המועדון.

צודק במאה אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 20:18 
mr.durden כתב:
עומרי קנדה כתב:

צודק במאה אחוז.

במילונתאלפאים אחוז, למה רק 100?

מצחיק שאתם באים בטענות למי שרושם שהוא מאוד מודאג ומבקר את המאמן, מתלוננים שאין לאנשים סבלנות ושאנחנו לא יודעים לקבל דעה אחרת, אבל אם כבירי יעשה איזה מהלך שאתם לא מסכימים איתו, אז שום דבר לא השתנה וכל הדברים הטובים שהוא עשה בקיץ נמחקים, כי מה זה לעומת כל הדברים הטובים שעשה מדונינדו, שמגיע לו קרדיט יותר מלכבירי.

פתאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
mr.durden כתב:
עומרי קנדה כתב:

צודק במאה אחוז.

מצחיק שאתם באים בטענות למי שרושם שהוא מאוד מודאג ומבקר את המאמן, מתלוננים שאין לאנשים סבלנות ושאנחנו לא יודעים לקבל דעה אחרת, אבל אם כבירי יעשה איזה מהלך שאתם לא מסכימים איתו, אז שום דבר לא השתנה וכל הדברים הטובים שהוא עשה בקיץ נמחקים, כי מה זה לעומת כל הדברים הטובים שעשה מדונינדו, שמגיע לו קרדיט יותר מלכבירי.

פתאט.

החצים שלי דווקא לא מכוונים לכבירי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 20:53 
שמע זה פשוט לא יאמן כמה אתה מנותק וחסר יכולת להביא בחשבון שום דיעה ואפשרות אחרת.
מי אמר בכלל שיש לחצים על כבירי? או שזה מעניין אותו? פתאום לדיווחים המגוחכים האלה אתה כן מאמין אחרי שכל היום אתה מספר שהתקשורת ככה והתקשורת ככה?
מה אם כבירי בעצמו ללא שום השפעה חיצונית רוצה לפטר את מנדיונדו? מה אם הוא אסף בעצמו את כל המידע הרלוונטי, שקל את כל הבעד ונגד, והחליט שמנדיונדו מקרה אבוד ומנותק מהמציאות? גם אז זו הוכחה שהמקורבים והשכונה שולטים?

שמע אתה פשוט פתטי. חסר כל יכולת לקבל שיש אפילו אופציה שהיא לא מה שאתה החלטת בראש בלי שום סיבה ובלי שום היכרות עם הסיטואציה. יש סיטואציה מורכבת ואתה רואה שחור לבן. מזל גדול שאתה לא זה שמקבל החלטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 20:58 
NARKOTIKA כתב:
mr.durden כתב:
עומרי קנדה כתב:

צודק במאה אחוז.

פתאט.

אני בחיים לא ראיתי דבר כזה. הבן אדם החליט על דעת עצמו שאם מפטרים את מנדיונדו זה לא יכול להיות משום סיבה מוצדקת או מתוך החלטה רציונלית, וחייב להיות רק בגלל לחץ של תקשורת ומקורבים. אני לא ראיתי רמה כזאת של אמונה עיוורת גם אצל קיצוני דת, הבן אדם אטום. מה קשה לאנשים להבין שיש יותר מאופציה אחת בחיים?
אחר כך הוא עוד מגדף אותי וקורא לי לא נורמלי (הרי גם אני העזתי להעלות אופציה באויר שאולי פיטורים יהיו הגיוניים במצב שנוצר אם יש דברים מבפנים שאנחנו לא יודעים - וזה כמובן חילול הקודש להביע דיעה כזאת). פשוט דגנרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
בואו לא נריב.

בכל אופן נראה בנתיים שבאדיר יחליף את מנדיונדו עד שגוטמן יתפנה.
אם הוא יתחיל מלהציב את השחקנים הנכונים בעמדות המתאימות זה כבר יהיה שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 21:07 
בדבר אחד הוא צודק וזה לא בגלל הפיטורים של הצפויים של מנדיונדו, אלא בשל ההחתמה שלו.
הרי אנחנו אוהדים פשוטים שלא באמת מנהלים קבוצת כדורגל, אתה מצפה ממי שינהל גוף כזה שעולה עשרות מיליונים לבחור מישהו שהוא באמת מאמין בו, שהוא מכיר אותו, שבדקו אותו, שסומכים עליו.

כנראה שזה לא המקרה, אלא עוד שלופ לאוסף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 21:14 
שחר כתב:
בדבר אחד הוא צודק וזה לא בגלל הפיטורים של הצפויים של מנדיונדו, אלא בשל ההחתמה שלו.
הרי אנחנו אוהדים פשוטים שלא באמת מנהלים קבוצת כדורגל, אתה מצפה ממי שינהל גוף כזה שעולה עשרות מיליונים לבחור מישהו שהוא באמת מאמין בו, שהוא מכיר אותו, שבדקו אותו, שסומכים עליו.

בלי קשר למה שיקרה, אני כבר הרבה זמן חושב שהיתה טעות עם כל תהליך הבחירה שלו. כנראה סמכו על קריספין וזה בן אדם שעושה רושם לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 21:22 
ומאיפה הקריספין הזה הגיע? מי שסמך על בן אדם לא רציני, כנראה לא רציני בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 21:27 
שחר כתב:

לדעתי סדר הדברים היה קצת מסורבל
קודם החתימו את מנדיונדו ורק אחר כך כבירי החליט שהוא מרים פה קבוצה ושקריספין יהיה בחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו אני רואה את שרף חותך את מנדי ובא לי להקיא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
NARKOTIKA כתב:
mr.durden כתב:
עומרי קנדה כתב:

צודק במאה אחוז.

פתאט.

אני בחיים לא ראיתי דבר כזה. הבן אדם החליט על דעת עצמו שאם מפטרים את מנדיונדו זה לא יכול להיות משום סיבה מוצדקת או מתוך החלטה רציונלית, וחייב להיות רק בגלל לחץ של תקשורת ומקורבים. אני לא ראיתי רמה כזאת של אמונה עיוורת גם אצל קיצוני דת, הבן אדם אטום. מה קשה לאנשים להבין שיש יותר מאופציה אחת בחיים?
אחר כך הוא עוד מגדף אותי וקורא לי לא נורמלי (הרי גם אני העזתי להעלות אופציה באויר שאולי פיטורים יהיו הגיוניים במצב שנוצר אם יש דברים מבפנים שאנחנו לא יודעים - וזה כמובן חילול הקודש להביע דיעה כזאת). פשוט דגנרט.

מאחל לך שבכל מקום שתלך רמת הסבלנות כלפיך תיהיה כמו רמת הסבלנות שלך כלפי מנדיונדו.
יכול מאוד להיות שלמנדיונדו אין מושג, יכול להיות שהוא יתגלה ככישלון מוחלט, אחרי חודשיים בדיוק אף אחד לא יכול לקבוע את זה גם לא אתה למרות שאתה גאון שנמצא בכל האימונים, בכל האסיפות ובכל הישיבות צוות שלו.
אתה ניזון מתקשורת רקובה שמשתמשת במפגרים כמוך כדי ללחוץ על ההנהלה להכניס למועדון את אחד המקורבים שלהם, במקרה הטוב זה כדי שידליף להם ובמקרה הרע זה כי הם שונאים זרים כמו רוב מדינת ישראל.
תמשיך להיות שופר, אתה טוב בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 21:33 
שחר כתב:

אני ממש לא יודע את הפרטים אבל בכל אופן זה נשמע לי משפט פשטני. בחיים לוקח זמן להבין מי סתם דיבורים ומי בן אדם רציני שאפשר לסמוך עליו, אלו לא תמיד דברים שעולים במפגש ראשון עם בן אדם אחרת כל ראיונות העבודה נניח היו הרבה יותר פשוטים, לא היו כמעט פיטורים בעולם והכל היה יותר קל. בכל אופן אלו נטו ספקולציות ואין לי מושג מה היה הסיפור שם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 21:36 
עומרי קנדה כתב:
Fez כתב:
NARKOTIKA כתב:
mr.durden כתב:
עומרי קנדה כתב:

צודק במאה אחוז.

פתאט.

מאחל לך שבכל מקום שתלך רמת הסבלנות כלפיך תיהיה כמו רמת הסבלנות שלך כלפי מנדיונדו.
יכול מאוד להיות שלמנדיונדו אין מושג, יכול להיות שהוא יתגלה ככישלון מוחלט, אחרי חודשיים בדיוק אף אחד לא יכול לקבוע את זה גם לא אתה למרות שאתה גאון שנמצא בכל האימונים, בכל האסיפות ובכל הישיבות צוות שלו.
אתה ניזון מתקשורת רקובה שמשתמשת במפגרים כמוך כדי ללחוץ על ההנהלה להכניס למועדון את אחד המקורבים שלהם, במקרה הטוב זה כדי שידליף להם ובמקרה הרע זה כי הם שונאים זרים כמו רוב מדינת ישראל.
תמשיך להיות שופר, אתה טוב בזה.

מקווה שאתה צעיר וההתפתחות המוחית שלך עוד לא הסתיימה.
אחרת אתה בצרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
הוא דווקא אומר הרבה דברים נכונים.
כל כך ברור שכתבי הספורט מיואשים מחוסר ההדלפות (אני מתעלם מהלכלוכים של אפסי ספורי).
תנו רק 100 ימים של חסד רבאק ואם לא ילך אז בנובמבר נתחיל לדבר שיהיה לנו מישהו רציני להביא.
בינתיים השמות שרצים פה זה לא בקליבר של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
אתה אל תדאג להתפתחות המוחית שלי, המוח שלי יותר מפותח משלך.
אם יש לך תשובה חכמה אתה מוזמן להגיב, עד עכשיו אתה מתנהג כמו אחרון הבבונים ביציע המזרחי, כשאין לך מה להגיד אתה עובר לעלבונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 21:52 
mr.durden כתב:
הוא דווקא אומר הרבה דברים נכונים.
כל כך ברור שכתבי הספורט מיואשים מחוסר ההדלפות (אני מתעלם מהלכלוכים של אפסי ספורי).
תנו רק 100 ימים של חסד רבאק ואם לא ילך אז בנובמבר נתחיל לדבר שיהיה לנו מישהו רציני להביא.
בינתיים השמות שרצים פה זה לא בקליבר של הפועל.

או שכתבי הספורט המתוסכלים סתם מחפשים.
או שמנדיונדו בעייתי מאוד ומקרה אבוד מאלף סיבות אפשריות שאנחנו לא יודעים.
או שכל האופציות נכונות.

מה זה קשור בכלל? אתם קוראים מה שכותבים לכם?
לא יכול להיות מצב שכבירי מחליט שמנדיונדו צריך ללכת בלי קשר לתקשורת ומקורבים? אם מפטרים את מנדיונדו זה חייב להיות רק בגלל התקשורת ולא בשל החלטה רציונלית בשום מקרה?

״עמרי קנדה״ - אתה התחלת עם העלבונות והעקיצות כשלא ידעתי מי אתה בכלל, אז אל תתחסד. ואין מה לענות לך לעניין יותר כי אין עם מי לדבר, כבר כמה ימים אני מנסה וסופית התייאשתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 22:59 
לפטר מאמן מחזור שני זה באמת חתיכת הישג מטורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו גם לפי ONE הוא יפוטר השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
לפטר מאמן מחזור שני זה באמת חתיכת הישג מטורף

זה לא סתם לאבד מאמן
זה לאבד מאמן ועוזר מאמן ומאמן כושר במחזור ה2 של הליגה
זה סיפור מטורף
לא יודע איך יוצאים מזה עכשיו לדרך חדשה
אני מאוד מקווה שכבירי לוקח את כל השיקולים של מהלך כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 23:08 
לא רואה איך הוא יכול להמשיך.
עדיף לנו לסיים את הקשר איתו מהר לפני שהעונה בורחת לנו סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
מאוד מקווה שזה לא נכון
הסיבה היחידה לפטר אותו מבחינתי זה אם הוא לא נותן הסבר מקצועי ללמה שיימן גוטליב ויחזקאל לא בסגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 23:12 
שחר כתב:

זה קצת להרחיק לכת.
חוסר הנסיון גרם לו ללכת עם קריספין שממה שאני מבין אחראי
על כל ההחתמות.
להגיד עליו שהוא לא רציני?! זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 23:14 
bruno conti כתב:
שחר כתב:

זה קצת להרחיק לכת.
חוסר הנסיון גרם לו ללכת עם קריספין שממה שאני מבין אחראי
על כל ההחתמות.
להגיד עליו שהוא לא רציני?! זה לא רציני.

זה לא אפרתי שהיה אחראי על רוב ההחתמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
Royi כתב:
לא רואה איך הוא יכול להמשיך.
עדיף לנו לסיים את הקשר איתו מהר לפני שהעונה בורחת לנו סופית.

אני כן רואה איך הוא יכול להמשיך,
שיחה עם כבירי והסבר מה קורה ולאן הולכים
הסבר של מנדי למה קורה
ושקט חזרה

הפיטורים והזעזוע של לשלוח מאמן במחזור ה2 שאין שום מועמד בשטח, שאנחנו יודעים שגם העוזר מאמן והמאמן כושר הולכים יחד איתנו, יכול להכניס אותנו להרבה יותר צרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא מפטר מאמן בגלל הפסדים בשוקו ו2 מחזורי ליגה.
מפטרים מאמן אם הוא לא מוכן להקשיב לבוס שלו, או לפחות לתת הסברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: