KingAlpaca כתב:

כינור חמישי

מעיד על אבחון הכותב ולא על מושא הכתיבה.
רק 4 זכו לבונוסים מיוחדים / עלית שכר על עונת הדאבל.
ורק 1 (דדי) התלונן שקופח. ואגב בצדק ולכן נשבר לאחר מכן.
זו היתה דעת המומחים ואפילו זהבי לא טרח לפתוח את הפה הגדול שלו. לא זוכר שמישהו כתב בפורום שבכך קופח. ושחייבים לתקן את העוול ולו רק בשל שער האליפות שנחשב כעוד פעולה במסגרת מכונה משומנת.
זהבי היה בתקופת העליה השלישית.
1 בנוער היה אחלה ועדין דהוי משהו ליד נאתכו ושהר. בכל מקרה,
לא זכה להיות בנבחרת הצעירה ומקסימום וגם זה בספק אם בסגל הרחב של מי מהנבחרות הנוער לסוגיהם. ובניגוד לנאתכו בודאי שלא קפטן של נבחרות אלה שכללו גם את בוזגלו המבטיח מאוד. או לסקאוטינג של צ'לסי שנכחו ממש באותם משחקים.
2 העליה הראשונה היתה כששיחק ברמת השרון כעוד שחקן שלא בונים עליו בבוגרים.
3 העליה השניה היתה כשהגיע אלינו קצת במפתיע ונקלט די במפתיע. מה ששויך לעוד שחקן מבין רבים (אאל"ט כל הסגל) שגוטמן השביח. וכדוגמא לעין החדה של גוטמן שהחזירו מרמת השרון.
4 העליה השלישית היתה בחצי העונה השניה של הדאבל.
לא זכור לי מי כתב עליו בתקופת העליה השלישית משהו שיעיד על עתידו. ואם כן, זו לא ממש לא היתה מחמאה לכותב שמן הסתם לא ממש נימק. כי גם לא היה מה לנמק
ברמה מעבר למה שאני כתבתי, (ועדין שיבחתי בין הראשונים ובמרחק של כחודשיים מתום העונה) שאני אוהב ומעריך את התנועה החדה והחוצפנית שלו לכיוון השער.ואת התכל'ס שלו.
5 אלא שתקופת העליה השלישית לא היתה מבריקה. וגם בפאלרמו, ומן הסתם ברמה דומה, נדחק לשולים בניגוד לישראלים רבים שותפו בסגל האירופי במיידי. כמו שכטר בבונדס ליג ונאתכו בליגה הרוסית. העליה הרביעית נדחתה להיות כאשר שיחק טוב מאוד ליד ראדי.
נ.ב. לא היה מלך שערים אפילו ברמת השרון שהיתה בלאומית.
אם יש כאלה המתימרים להיות גאונים שאבחנו אותו, גם אני מקבל אותם כגאונים אבל לא סגור באיזה תחום.