תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 84, 85, 86, 87, 88  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 21:06 
איזה צירוף מקרים זה שחלק מהביקורת הגדולה שהמאמן מקבל היא שספורי לא בסגל.
מזכיר לי אחד... אבוטבול משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 21:08 
Charlie כתב:
פקה פקה של התקשורת או ספין כדי להכין את הקרקע לפיטוריו

כל כך שקוף שזה ספין לפיטורים או להצנחה של עוזר מעליו או מתחתיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 21:17 
pogi כתב:
WALLA

מחלוקת קשה בין הנהלת הפועל תל אביב למאמן ססאר מנדיונדו
בהנהלה מאוכזבים מכך שהספרדי מסרב להתיישר עם מטרות המועדון, לא משלב את השחקנים הצעירים כפי שהבטיח. בשלב זה אין כוונה לפטרו, בלבול וגיא לוי העבירו מסר שהם מעוניינים בתפקיד

:LOL2:
עוד שני אפסים שמחפשים עבודה..

עכשיו אני רואה שהם שמו את זה באתר הראשי שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
RedFox כתב:
השחקן המכה מהצעירה שלנו?

השמועות אומרות שמדובר בשחקן שלנו, אולי השחקן הכי יקר שלנו. מקווה שאלו רק שמועות שמפיצים אוהדי המחלה.

אני שמעתי שזה דווקא שחקן של המחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
זה לא ד.מ. כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Charlie כתב:
פקה פקה של התקשורת או ספין כדי להכין את הקרקע לפיטוריו

אז בעצם אתה אומר שאין כוונה לפטר אותו או שאולי יש?

אין עשן בלי אש. ברור שיש חוסר שביעות רצון. מצד שני, לפטר כל כך מהר?! ומי יבוא במקום?? לא נראה לי כל הסיפור.
לכן אני מעריך שמדובר בקישקוש של התקשורת שמחפשים לעשות רעש, אחרי שהתרגלנו בשנים האחרונות לבלגאן בהפועל ופתאום שקט בוולפסון. קשה לחבר'ה בתקשורת, אחרי שמכבי נסגרה בפניהם, לאבד גם את הג'ונגל של וולפסון.

מצד שני, שום דבר בהפועל, לא הישנה ולא החדשה, יפתיע אותי. אולי מכינים את הקרקע....

אבל לדעתי לפני אוקטובר לא יהיה כלום. הלוואי שגם אחרי, זה אומר שהעסק התחיל להתחבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
כבירי לא יפטר אותו וימנה ישראלי אחר כשגוטמן מתפנה בנובמבר , תשכחו מזה.
הוא יחכה עד נובמבר (שזה הזמן שצריך לתת לממנדיונדו בכל מקרה) ויראה מה קורה עם גוטמן.
אם לא מסתדר עם גוטמן, נראה כבר מה הפתרון שימצאו. השוק הישראלי של המאמנים מאוד מאוד דל וזה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
RedFox כתב:
השחקן המכה מהצעירה שלנו?

השמועות אומרות שמדובר בשחקן שלנו, אולי השחקן הכי יקר שלנו. מקווה שאלו רק שמועות שמפיצים אוהדי המחלה.

אני גם יודע שהוא היה שם אתמול... יבאס לדעת שזה הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 22:37 
לא מהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 22:54 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
זה לא ד.מ. כנראה

הוא קצת בן 23, שני מחזורים מעל הנבחרת הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 22:57 
מאשדוד (לפי הדיבור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 23:00 
מעניין אם יורם ארבל חושב שהוא דומה לטוואטחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 23:00 
לא הוא, השני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 23:04 
לא דיברו לא מזמן על איזה מיליארדר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
זה עומרי קנדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
קלאודיו בומבה זומן לנבחרת הבוגרת לקראת המשחקים מול הונגריה ויוון.
וינטרה מולו ומול פינטילי בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 00:53 
היה דיבור על נ.ז
מתאים לפרופיל שאתם מתארים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 02:23 
נועם שחם כתב:
זה שהוא חוזר על דברים שכבר נטענו לא הופך אותו לפחות צודק.

ואם כבר שאלת, בעיקר מצאה חן בעיני הפסקה הזו"
ציטוט:
זה לא אומר שהוא מאמן מצויין, זה גם לא אומר שהוא מאמן סביר, יכול להיות שהוא באמת לא מבין כלום או לחלופין אין לו את הכישורים המתאימים, אבל לדבר על זה באוגוסט, לא משנה מה התוצאות, זה מגוחך. זה בדיוק דפוס ההתנהגות של "כאן, עכשיו ומיד" שדופק את הקבוצה הזו כבר שנים, לא פחות מכל הטביבים. לשמחתי אני מאמין שהגיע בעל בית שלפחות את זה מבין.

נועם, אני מרגיש שכל הגישה כאן של אנשים היא מבוססת קלישאות ולא מחוברת למציאות. זה ברור שצריך סבלנות וזמן בחיים כדי לראות תוצאות בהרבה מקרים, זה ברור שצריך לתת לבן אדם לעבוד, זה ברור שאין פה עניין של "כאן ועכשיו" וגם לא של "זעזוע" ולא של "כישלון" ולא אף אחד מהדברים האלה. גם ברור שהוא "מבין בכדורגל" וכבר כתבתי פה מספיק על הרלוונטיות של הקשקוש הזה בעיני. משתמשים פה ברטוריקה מסוימת שבעיני היא לא רלוונטית למקרה.
מי שרוצה לשלוח את מנדיונדו הביתה בגלל התוצאות הוא דביל ומי שרוצה לשלוח את מנדיונדו הביתה בגלל ההרכבים בשני מחזורים הוא דביל. אבל צריך להגיד את האמת - אין כאן ממש אנשים כאלה, לפחות לא שראיתי. זו לא דיעה שאפילו קיימת כאן.

מה שאני חוזר ואומר זה שיש פה נושא הרבה יותר מורכב, עם מאמן חסר כל ניסיון שהגיע לפה בתור הימור מוחלט, עם המון סימני שאלה, נבחר על-ידי אדם די מפוקפק בעיני שכבר לא נמצא במערכת, עם הרבה דגלים אדומים בעיני מאז תחילת העבודה שלו כאן, וזו סיטואציה שיכולה ללכת לכל מיני כיוונים. ההתרשמות שלי מהבן אדם הזה, ברמה התחושתית, היא לא טובה עוד ברמה הפרסונלית לפני הקטע המקצועי. אם זו הסאגה שהביא לפה למבחנים במחנה את אחיין שלו וכל מיני מכרים שלו מהליגה הרביעית בספרד שאין סיכוי שיחתמו פה (והשאיר אותם עד הסוף ונתן להם לשחק על חשבון שחקנים שלנו), אם זו ההשפלה של שיימן (השחקן היחיד בסגל שאין לו מחליף) כבר שני משחקים עם ההוצאה הזאת מחוץ לסגל ורישום של שחקני לאומית ונוער לפניו מיד עם תחילת העונה במקום לנסות לפתור את זה (ושיימן זה מקצוען ובחור טוב שלא עשה בעיות לאורך הקריירה), אם זה הרושם מהראיונות שלו (עם כל ההצהרות המגוחכות לפני המשחקים ולפני פתיחת העונה והתגובות המנותקות אחרי המשחקים) או מההתנהלות הכללית שלו שעושה עלי רושם לא כל כך פרופסיונלית, ומאופי האינטראקציה שלו עם השחקנים לפי כל מיני דיווחים.

אז יקפצו פה ויגידו שאני בכלל לא יודע כלום ושלכל הדברים פה יש מיליון הסברים חלופיים, שבתקשורת נטפלים אליו כי הוא זר, ושלא הייתי אומר כלום אם לא היינו מפסידים וכו'. יכול להיות, הכל יכול להיות. וגם כנראה שאם היה לו איזשהו רקורד בתור מאמן ראשי, או שהיה לי איזשהו אמון בתהליך הבחירה שלו למאמן, הייתי יותר רגוע לגבי כל הדברים האלה. אני כותב את האינטואיציות שלי, הרשמים שלי והדאגות שלי ברמה האישית. אבל אני אומר שיש פה בעל בית שרואה מקרוב איך העניינים מתנהלים, שיכול לבדוק את הדברים לעומק, ולהחליט האם זה נראה שהבן אדם הזה הוא מקרה אבוד שעשינו איתו טעות גדולה ועדיף לברוח כמה שיותר מוקדם (בלי קשר בכלל לתוצאות עד עכשיו - זה יכל גם לקרות לפני תחילת העונה) או שהוא בסה"כ מאמן כדורגל עם יתרונות וחסרונות שראוי לזמן וסבלנות. שתי האופציות אפשריות ושתיהן לגיטימיות. כל מה שאני אומר זה שאין פה תשובה חד משמעית והיא בטח לא תתקבל על-ידי קלישאות חבוטות על סבלנות וחבלי לידה. הכי חשוב זה להסתכל למציאות בעיניים ולקבל החלטות בתהליך נכון, רציונלי, שקול ומחושב. ובניגוד למה שחושבים כאן חלק מהאנשים, "שקול ומחושב" לא אומר בהכרח להשאיר את המאמן עד מחזור X בכל מצב, אלא לבחון את המקרה לגופו בכל נקודת זמן על כל המורכבות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 03:02 
מעניין אם התקשורת הקקה הזו תמשיך ללכלך על מנדי במקרה שההנהלה תוציא הודעה בנוסח "נגמר עידן המאמנים הישראלים בהפועל. רק צוותים זרים ינחתו פה". אולי זה יוציא להם את הרוח מהמפרשים ממטרת-העל שלהם שיהיה להפועל מאמן ישראלי שידליף להם יום-יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
האמת שאין כתבה אחת על התקרית במועדון אז בטוח לא מדובר בשחקן שלנו.
אם זה היה שחקן שלנו שטנציפר היה גומר מהתרגשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
כן כן. הפועל פנתה לאייבינדר. אמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
כן כן. הפועל פנתה לאייבינדר. אמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר לדעת. יביאו את אייבינדר, ישאילו את לינגאנה ויחתימו חלוץ זר. אפשרי? בהחלט. לכן הספין של נמני, אחרת טביב ימרח אותו עד הסוף ויוריד את המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 08:22 
המועדון לא יכול לשחרר הודעה בעקבות כל הפרסומים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 08:31 
Fez כתב:
נועם שחם כתב:

ציטוט:
זה לא אומר שהוא מאמן מצויין, זה גם לא אומר שהוא מאמן סביר, יכול להיות שהוא באמת לא מבין כלום או לחלופין אין לו את הכישורים המתאימים, אבל לדבר על זה באוגוסט, לא משנה מה התוצאות, זה מגוחך. זה בדיוק דפוס ההתנהגות של "כאן, עכשיו ומיד" שדופק את הקבוצה הזו כבר שנים, לא פחות מכל הטביבים. לשמחתי אני מאמין שהגיע בעל בית שלפחות את זה מבין.

נועם, אני מרגיש שכל הגישה כאן של אנשים היא מבוססת קלישאות ולא מחוברת למציאות. זה ברור שצריך סבלנות וזמן בחיים כדי לראות תוצאות בהרבה מקרים, זה ברור שצריך לתת לבן אדם לעבוד, זה ברור שאין פה עניין של "כאן ועכשיו" וגם לא של "זעזוע" ולא של "כישלון" ולא אף אחד מהדברים האלה. גם ברור שהוא "מבין בכדורגל" וכבר כתבתי פה מספיק על הרלוונטיות של הקשקוש הזה בעיני. משתמשים פה ברטוריקה מסוימת שבעיני היא לא רלוונטית למקרה.
מי שרוצה לשלוח את מנדיונדו הביתה בגלל התוצאות הוא דביל ומי שרוצה לשלוח את מנדיונדו הביתה בגלל ההרכבים בשני מחזורים הוא דביל. אבל צריך להגיד את האמת - אין כאן ממש אנשים כאלה, לפחות לא שראיתי. זו לא דיעה שאפילו קיימת כאן.

מה שאני חוזר ואומר זה שיש פה נושא הרבה יותר מורכב, עם מאמן חסר כל ניסיון שהגיע לפה בתור הימור מוחלט, עם המון סימני שאלה, נבחר על-ידי אדם די מפוקפק בעיני שכבר לא נמצא במערכת, עם הרבה דגלים אדומים בעיני מאז תחילת העבודה שלו כאן, וזו סיטואציה שיכולה ללכת לכל מיני כיוונים. ההתרשמות שלי מהבן אדם הזה, ברמה התחושתית, היא לא טובה עוד ברמה הפרסונלית לפני הקטע המקצועי. אם זו הסאגה שהביא לפה למבחנים במחנה את אחיין שלו וכל מיני מכרים שלו מהליגה הרביעית בספרד שאין סיכוי שיחתמו פה (והשאיר אותם עד הסוף ונתן להם לשחק על חשבון שחקנים שלנו), אם זו ההשפלה של שיימן (השחקן היחיד בסגל שאין לו מחליף) כבר שני משחקים עם ההוצאה הזאת מחוץ לסגל ורישום של שחקני לאומית ונוער לפניו מיד עם תחילת העונה במקום לנסות לפתור את זה (ושיימן זה מקצוען ובחור טוב שלא עשה בעיות לאורך הקריירה), אם זה הרושם מהראיונות שלו (עם כל ההצהרות המגוחכות לפני המשחקים ולפני פתיחת העונה והתגובות המנותקות אחרי המשחקים) או מההתנהלות הכללית שלו שעושה עלי רושם לא כל כך פרופסיונלית, ומאופי האינטראקציה שלו עם השחקנים לפי כל מיני דיווחים.

אז יקפצו פה ויגידו שאני בכלל לא יודע כלום ושלכל הדברים פה יש מיליון הסברים חלופיים, שבתקשורת נטפלים אליו כי הוא זר, ושלא הייתי אומר כלום אם לא היינו מפסידים וכו'. יכול להיות, הכל יכול להיות. וגם כנראה שאם היה לו איזשהו רקורד בתור מאמן ראשי, או שהיה לי איזשהו אמון בתהליך הבחירה שלו למאמן, הייתי יותר רגוע לגבי כל הדברים האלה. אני כותב את האינטואיציות שלי, הרשמים שלי והדאגות שלי ברמה האישית. אבל אני אומר שיש פה בעל בית שרואה מקרוב איך העניינים מתנהלים, שיכול לבדוק את הדברים לעומק, ולהחליט האם זה נראה שהבן אדם הזה הוא מקרה אבוד שעשינו איתו טעות גדולה ועדיף לברוח כמה שיותר מוקדם (בלי קשר בכלל לתוצאות עד עכשיו - זה יכל גם לקרות לפני תחילת העונה) או שהוא בסה"כ מאמן כדורגל עם יתרונות וחסרונות שראוי לזמן וסבלנות. שתי האופציות אפשריות ושתיהן לגיטימיות. כל מה שאני אומר זה שאין פה תשובה חד משמעית והיא בטח לא תתקבל על-ידי קלישאות חבוטות על סבלנות וחבלי לידה. הכי חשוב זה להסתכל למציאות בעיניים ולקבל החלטות בתהליך נכון, רציונלי, שקול ומחושב. ובניגוד למה שחושבים כאן חלק מהאנשים, "שקול ומחושב" לא אומר בהכרח להשאיר את המאמן עד מחזור X בכל מצב, אלא לבחון את המקרה לגופו בכל נקודת זמן על כל המורכבות שלו.

מסכים לכל מילה (לא שבהכרח מסכים לאינטואיציות שלך, אבל לא שולל את האפשרות שאתה צודק). אבל התפיסה שלי היא שנכון לעכשיו, אלא אם יקרה משהו מאד קיצוני, ובהנחה שלא מדובר באדם חסר מושג וחסר כל יכולת, אז זה המאמן ואיתו צריך ללכת ולתת לו לעבוד. אולי הוא לא המאמן המושלם שייחלנו לו, אבל לכל מאמן יש יתרונות וחסרונות ולא רוצה לחזור לחלופות בסגנון דומב ופרדי דוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 08:37 
רק חבל שאופיר חיים רץ לחתום בפח של ברקוביץ' יכל היה לקבל את המושכות כבר בסוף שבוע.
כל השמות נשמעים מזעזעים, כנראה שאכלנו אותה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:

זה כמו להילחם בטחנות רוח, כל יום קם עיתונאי וממציא משהו, המועדון לא באמת יכול להילחם בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:

הפוך. כאשר מועדון מוציא הודעה של תמיכה ואמון במאמן, זו בעצם הודעה שימיו במועדון ספורים.... ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 08:53 
Fez כתב:
נועם שחם כתב:

ציטוט:

מה זה השטויות על התחושות שלך? מאיפה אתה מתרשם ממנו? ישבת איתו פעם בחדר? ראית אותו מעביר אימון או מתקשר עם שחקנים? אתה מדבר על קלישאות (וברור ש"סבלנות" זו קלישאה, אבל מה שעושה אתה קלישאה חבוטה היא שזה משפט שאומרים ואף פעם לא מקיימים), אבל הקלישאה הבוטה פה היא הניסיון שלך לייצר איזה מקרה יוצא דופן, תרחיש שונה בתכלית שדורש התייחסות פרטנית. זו קלישאה כי תמיד עושים את זה. כל מאמן שכושל על המגרש, מתפתח סביבו איזה סיפור מחוץ למגרש. גם אם הוא נכון, אגב, הוא תמיד צץ בכשלונות. עשינו את זה לקשטן, לארז, לדומב, לרב"ש, לגילי לנאדו, לקשט, אחרים עושים את זה לרוני לוי, לגוטמן, עשו את זה לפאקו ואוסקר, כל אחד מהם "לא מתקשר", "לא מבינים מה הוא רוצה", "מקבל החלטות הזויות על גבול הלא לגיטימיות", "חסר יחסי אנוש" ועוד התרשמויות שונות שתמיד מרמזות על העובדה שיש פה משהו גדול יותר מכמה הפסדים.
אתה אומר שאין פה אנשים שרוצים לשלוח את מדוניינדו הביתה בגלל התוצאות או ההרכבים - אתה רוצה לבדוק את זה שוב?? אתה רוצה לקרוא את הצנצפרים למיניהם שוב כדי לדעת מה השיח?
ואני אחזור להתחלה - אתה חושב שהגישה הזו לא מחוברת למציאות - אני חושב שהיא סופר מחוברת למציאות. המציאות היא שאתה רוצה לבנות מועדון שמתנהל ברמה גבוהה ושמקיים תרבות ניהולית ראויה, במסגרתו אתה מעסיק אדם שכל החסרונות שלו ידועים מראש (חוסר ניסיון, שפה, המלצות ממקור "מפוקפק" נניח) - אתה מוכרח לתת לו את הגיבוי והשקט לעבוד. לא רק בשבילו, גם בשביל השחקנים שתחתיו, יתר עובדי המועדון, והמאמן הבא שירצה לעבוד בהפועל, ולא ירגיש שפה זה שוק. לא רואה שום סצנריו שמצדיק דיון מוקדם כל כך בפיטורין של המאמן, למעט עבירות אתיות או משמעתיות, או לחלופין חוסר יכולת מוחלט לעבוד כחלק מהצוות או המועדון. אבל לא אתה ולא אני חשופים או מודעים לכאלו בעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
בספורט 1 יש כותרת שכבירי הולך להביא שחקן ישראלי בכיר עד סוף חלון העברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 84, 85, 86, 87, 88  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: