תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
כי עלתה בפניו האופציה לחזור לחיפה כמגן ראשון, או כי לא הסתדר עם המאמן. שוב, אני לא יודע ולכן רק מציג את הש-מ-ו-ע-ו-ת כפי שהן. אפשר להתעלם מהן לחלוטין, אפשר לקחת אותן בחשבון. אי אפשר להגיד לי שאני דיברתי עליהן כעובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 18:03 
Eros Ramazzotti כתב:
בוא נתחיל בזה שתפסיק לשכתב את ההיסטוריה ולהמציא ציטוטים שלי. אני אמרתי הוראה מלמעלה? הטקטיקה שלך חלשה כמעט כמו של מנדיונדו.
אמרתי שיש שמועות רבות על מעבר של שיימן לחיפה בעקבות עסקת טוואטחה, ושיימן ביקש לעזוב. יכול להיות שגם יש קשר לתקרית שאולי קרתה באימון, אין לי מושג. הנושא הוזכר גם במספר ידיעות בתקשורת. אם אתה בוחר להתעלם מהעניין הזה זו זכותך המלאה, אבל להגיד שזה שטוואטחה נשאר בחיפה מנפץ את השמועות על שיימן זה דבר מאוד לא הגיוני לעשות.

לגבי גוטליב, בפעם המאה - יש כאן משתמש בשם פישונט שאמר שגוטליב לא התאמן סדיר במהלך השבוע וייתכן שבגלל זה הרכיבו את אלגרבלי. גם מזה בחרת להתעלם לחלוטין בניתוח שלך, וגם זה בסדר גמור, רק אל תגיד שאנשים אחרים כאן קיבלו את זה כעובדה כי זה שקר.

הטקטיקה שלך היא החלשה כאן, כי יש קפיצה לוגית מאוד משמעותית בין ״שמועות על טרייד״ לבין זה ששיימן מחוץ לסגל בשבועיים האחרונים. כמו שאתה רואה הרבה משתמשים פה (לא רק אני) העירו לך על זה. Doesn't add up. אבל סבבה תמשיך בשלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 18:05 
לגבי האופציה הראשונה, ראה את העריכה:
ציטוט:
ואם הוא ביקש לעזוב, ואנחנו בקטע של "אנחנו לא ניתן למי שרוצה לעזוב לשחק", זה אומר שהוא שרוף לגמרי, וכבר לא נראה אותו גם במחזור הבא, בלי קשר לטוואטחה או לא טוואחה. לא?

לגבי האופציה השניה- כי הוא לא הסתדר עם המאמן, כל הטענות הן שאנחנו בדיוק מדברים על האופציה הזאת.
כשמאמן לא מסתדר עם שחקן יש לו כמה דרכים לטיפול. להעיף אותו מהסגל ולהתעלם מכל ערך מקצועי של השחקן מראה על מאמן טיפש. אתה לא יכול להתייחס למגן בכיר, שאין לו מחליף, בן 27 וללא עבירות משמעת בכל הקריירה כמו לילד בן 17.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 18:06 
יש גם קפיצה לוגית מאוד משמעותית בין "שיימן לא בסגל שבועיים" לזה שזאת החלטה מקצועית של המאמן.
ולהבדיל ממך eros לא טוען שהוא יודע את זה בוודאות אלא מעלה את זה בסך הכל כאופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 18:10 
ofir כתב:
יש גם קפיצה לוגית מאוד משמעותית בין "שיימן לא בסגל שבועיים" לזה שזאת החלטה מקצועית של המאמן.
ולהבדיל ממך eros לא טוען שהוא יודע את זה בוודאות אלא מעלה את זה בסך הכל כאופציה.

״מקצועי״ זו מילה לא מוגדרת. ואף אחד לא יודע כלום בודאות חוץ מהמוות. הטענה היחידה שלי היא שלפי כל היגיון סביר זו החלטה של המאמן שלא הונחתה עליו משום מקום - מקצועית/חינוכית/משמעתית זו אבחנה בעייתית כמו שההושבה של שגיב וספורי בחוץ היא מקצועית/חינוכית/משמעתית ואין פה אבחנה ברורה.
ואין פה שום ״קפיצה לוגית״ (מגוחך הניסיון שלך לעשות הקבלה). זאת הלוגיקה הכי פשוטה ומתבקשת - המאמן הוא זה שקובע את הסגל למשחק לפי טובת הקבוצה כפי שהיא נראית לו (זו היתה גם התשובה של מנדיונדו כשנשאל על שיימן). מי שחושב אחרת שזה קשור בכל מיני גורמים אחרים ואילוצים חובת ההוכחה עליו. ההסברים שניתנו פה היו לא סבירים אבל ארוס היקר כל פעם תקף אותי שאיך אני מעז להתעלם מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 18:19 
אז אתה זה שקובע מה סביר ומה לא?
המגן הבכיר שלך לא בסגל שבועיים ולדעתי מה שסביר זה שההחלטה היא לא מקצועית וזה כנראה אילוץ כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 18:39 
די באמת זה מטופש. המאמן החליט. החלטה נכונה או לא אפשר להתווכח (אגב, שיימן היה די חלש בטוטו), אבל הסיפור הקונספירטיבי די מופרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
אגב
וינטרה יצא ליוון
ובומבה ופינטלי יצאו לרומניה
אני מבין שהם בנבחרות
נגד מי הם משחקים (רומניה ויוון)
ומתי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 19:55 
אחת נגד השנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
קודם לוינטרה יש את פינלנד,
ולרומנים את את הונגריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
רק מאמן זר, אם וכאשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
קודם לוינטרה יש את פינלנד,
ולרומנים את את הונגריה.

הם נפגשים אחד מול השני ?
ואו
עכשיו אני חייב לראות את המשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 20:20 
וינטרה משחק בהרכב של יוון? באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
וינטרה משחק בהרכב של יוון? באמת?

לפי ויקיפדיה יש לו 54 הופעות בנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 20:28 
אני מדבר על היום, או על המשחק הצפוי מול פינטילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
אני מדבר על היום, או על המשחק הצפוי מול פינטילי ובומבה! .

הוא הוזמן לסגל
אם הוא ישחק אני לא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
אדום כתב:
אני מדבר על היום, או על המשחק הצפוי מול פינטילי ובומבה! .

הוא הוזמן לסגל
אם הוא ישחק אני לא יודע

סיכוי מאוד מאוד נמוך.
פינטילי ווינטרה יפתחו לפי דעתי בשני המשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 22:45 
ofir כתב:
אז אתה זה שקובע מה סביר ומה לא?
המגן הבכיר שלך לא בסגל שבועיים ולדעתי מה שסביר זה שההחלטה היא לא מקצועית וזה כנראה אילוץ כזה או אחר.

דעתך נשקלה אך נפסלה. גם למי שלא הבין מכל מה שנכתב כאן לגבי הכרונולוגיה של פרשת שיימן, שאין לה כל קשר לטרייד או לכל מילה אחרת שקשורה להעברה, ה-ש-מ-ו-ע-ו-ת יגלו לו שזו החלטה של המאמן שהבעלים מאוד לא אהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 22:50 
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 04&lang=HE
עדכנו את הכתבה מהבוקר
ציטוט:
"עד שבת תיפול החלטה בנוגע לססאר מנדיונדו"

ציטוט:
אכזבה גדולה בהפועל ת"א מהמאמן הספרדי. גורם בכיר במועדון הבהיר כי ייתכן שיהיה זעזוע כבר בשבוע הקרוב. וגם: אם ישוחרר ממכבי חיפה, אלירן עטר עשוי להגיע לאדומים

אם עד עכשיו בהפועל ת"א לא נלחצו יותר מדי מהתוצאות הרעות של הקבוצה, ההפסד 3:0 אמש (שבת) להפועל קריית שמונה בבלומפילד שינה לחלוטין את התמונה. ססאר מנדיונדו עדיין לא השיג ניצחון במשחק רשמי, ואחרי התבוסה לקבוצה הצפונית, האצבע המאשימה מכוונת לכיוון אחד בלבד - המאמן הספרדי.

הרכבה ופירוק: הפועל ת"א הובסה 3:0 ע"י ק"ש
אין ספק שהמעמד של מנדיונדו התערער בעקבות ההפסד לק"ש, וגם הבעלים אמיר כבירי כבר לא נותן לו גיבוי מלא. אם התוצאות לא ישתנו במחזורים הקרובים, הדיבורים כבר יהיו שונים. יחד עם זאת, ייתכן כי עוד לפני המחזור הבא יבוצע זעזוע. "עד סוף השבוע תתקבל החלטה בנוגע לעתידו של מנדיונדו במועדון", ציין גורם בכיר בהפועל תל אביב.

"ססאר הוא מאמן שמבין כדורגל, לכן ההחלטות שהוא לוקח פשוט לא ברורות ואפילו תמוהות. יש לנו שחקנים טובים אבל אין לנו קבוצה וזו אשמת המאמן, אין דרך אחרת להתסכל על זה", אמר בכיר אחר בהפועל ת"א.

שתי החלטות עיקריות של מנדיונדו הפריעו לאנשי המועדון. האחת, היא אי הכללתו של שמואל שיימן בסגל בפעם השנייה ברציפות, למרות שיש טענות על התנהגותו של המגן. ההחלטה הנוספת? המאמן שוב בחר לפתוח בלי חלוץ טבעי, כשליביו אנטל פתח בחוד ולאחר מכן הוסט עומרי אלטמן לעמדת החלוץ בשפיץ.

"המאמן אשם. יש לו שני חלוצים טבעיים בסגל, אנאס (מחאמיד, ש.א) ודודו (ביטון, ש.א) והוא בחר לא לפתוח עם אף אחד מהם. אם היה לנו חלוץ, במחצית הראשונה היינו כובשים והכל היה נראה אחרת", טען גורם במועדון.

"עברו כבר חודשיים עם מנדיונדו, ידענו שייקח זמן, אבל לזה לא ציפינו. למרות שאנחנו קבוצה חדשה לגמרי, אנחנו לא אמורים להיראות כך, ואנחנו בהחלט לא מרוצים. לספוג 3 שערים ב-11 דקות זו פשוט בושה וחרפה", המשיך אותו גורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
עדכנו את הכתבה מהבוקר
ציטוט:

ציטוט:
אכזבה גדולה בהפועל ת"א מהמאמן הספרדי. גורם בכיר במועדון הבהיר כי ייתכן שיהיה זעזוע כבר בשבוע הקרוב. וגם: אם ישוחרר ממכבי חיפה, אלירן עטר עשוי להגיע לאדומים

אם עד עכשיו בהפועל ת"א לא נלחצו יותר מדי מהתוצאות הרעות של הקבוצה, ההפסד 3:0 אמש (שבת) להפועל קריית שמונה בבלומפילד שינה לחלוטין את התמונה. ססאר מנדיונדו עדיין לא השיג ניצחון במשחק רשמי, ואחרי התבוסה לקבוצה הצפונית, האצבע המאשימה מכוונת לכיוון אחד בלבד - המאמן הספרדי.

אין ספק שהמעמד של מנדיונדו התערער בעקבות ההפסד לק"ש, וגם הבעלים אמיר כבירי כבר לא נותן לו גיבוי מלא. אם התוצאות לא ישתנו במחזורים הקרובים, הדיבורים כבר יהיו שונים. יחד עם זאת, ייתכן כי עוד לפני המחזור הבא יבוצע זעזוע. "עד סוף השבוע תתקבל החלטה בנוגע לעתידו של מנדיונדו במועדון", ציין גורם בכיר בהפועל תל אביב.

"ססאר הוא מאמן שמבין כדורגל, לכן ההחלטות שהוא לוקח פשוט לא ברורות ואפילו תמוהות. יש לנו שחקנים טובים אבל אין לנו קבוצה וזו אשמת המאמן, אין דרך אחרת להתסכל על זה", אמר בכיר אחר בהפועל ת"א.

שתי החלטות עיקריות של מנדיונדו הפריעו לאנשי המועדון. האחת, היא אי הכללתו של שמואל שיימן בסגל בפעם השנייה ברציפות, למרות שיש טענות על התנהגותו של המגן. ההחלטה הנוספת? המאמן שוב בחר לפתוח בלי חלוץ טבעי, כשליביו אנטל פתח בחוד ולאחר מכן הוסט עומרי אלטמן לעמדת החלוץ בשפיץ.

"המאמן אשם. יש לו שני חלוצים טבעיים בסגל, אנאס (מחאמיד, ש.א ) ודודו (ביטון, ש.א ) והוא בחר לא לפתוח עם אף אחד מהם. אם היה לנו חלוץ, במחצית הראשונה היינו כובשים והכל היה נראה אחרת", טען גורם במועדון.

"עברו כבר חודשיים עם מנדיונדו, ידענו שייקח זמן, אבל לזה לא ציפינו. למרות שאנחנו קבוצה חדשה לגמרי, אנחנו לא אמורים להיראות כך, ואנחנו בהחלט לא מרוצים. לספוג 3 שערים ב-11 דקות זו פשוט בושה וחרפה", המשיך אותו גורם.

מה זה ש.א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 23:09 
L. Suarez כתב:
NARKOTIKA כתב:
עדכנו את הכתבה מהבוקר
ציטוט:

ציטוט:

"המאמן אשם. יש לו שני חלוצים טבעיים בסגל, אנאס (מחאמיד, ש.א ) ודודו (ביטון, ש.א ) והוא בחר לא לפתוח עם אף אחד מהם. אם היה לנו חלוץ, במחצית הראשונה היינו כובשים והכל היה נראה אחרת", טען גורם במועדון.

מה זה ש.א?

שיקלגרובר אדולף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 23:18 
שי אבוטבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 23:18 
שירי אלג'ם, קרציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 23:20 
לא יודע לגבי האמינות של הכתבה, אבל יש כתבה בוואלה ספורטס שארבטיימן מאוכזב ממעמדו.
אני עדיין אשמח לראות אותו בהפועל (למרות שלא נראה לי שזה יקרה, לפחות לא עד ינואר)

http://sports.walla.co.il/item/2886196

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 23:22 
הלוואי, גם כי אני אוהב נבדלים וחושב שהם מוסיפים עניין למשחק וגם כי זה שיר השחקן הכי טוב איי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
דווקא יהיה נחמד נבדל של חלוץ ולא של לינגאנה.

אגב, קליפ הנבדלים שלך מההעונה ההיא, זה עדיין אחד מהדברים הגדולים בתולדות הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 23:25 
Noam כתב:
שירי אלג'ם, קרציות.

דרך אגב, מדובר בויקי העוזרת של פולישוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 23:28 
חחחח
נבדל או לא, הוא יודע לשים כדור ברשת.
משהו שדי חסר לנו עכשיו (לרקורד - אני יודע על איזה סרטון מדובר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 23:32 

"שלומי... נו נרבס"
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 23:37 
גם ככה מנדי לא יודע אנגלית, אז זה לא משנה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: