נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
סבלנות ותהליך שמות יפים לתקוות של כולנו לשינוי תפיסה מקצועי של מועדון שכונה שיתנהל בצורה תקינה.
עם זאת, כל עוד אנחנו מבינים שהביאו לנו חתול בשק בצורה של מאמן חסר מושג שלא מסוגל לתקשר או להציב הרכב נורמלי, הסבלנות של רבים והאופטימיים ביותר תגמר במשחק הבא נגד נתניה עם כל הכבוד לרזומה המחפיר, יש לציין, של אדון ספרד.
בקיצור, אתה מוכן להיות סבלני, בכפוף לזה שההרכב והתוצאות יהיו לרוחך. כנראה שאני ואתה מבינים את המונח "סבלנות", בצורה קצת אחרת.
לא, הוא אמר משפט מאוד חשוב באמצע שאתה בוחר להתעלם ממנו.
בוא נניח בהקצנה שהיו מביאים עכשיו לאמן את שייע או מומו זפרן או מישהו מהנוער. והיית רואה שהוא עושה (להבנתך כמובן) שטויות ושבמקביל הקבוצה משחקת רע. אז עזוב רגע לפטר או לא. אתה היית רגוע?
אבל עכשיו אומר שאתה בטוח שהוא ככה ובטוח שהוא ככה. על סמך מה?
זאת הבעיה, זה לא מאמן שיש לו קבלות ואחד כזה, בצירוף מה שרואים ממנו עד עכשיו הוא מטריד
אבל לא הבאת את שיעע ומומי זעפרן (שאותם אתה גם מכיר). הבאת מאמן ששיחק במועדונים גדולים ועבד כעוזר של טובי המאמנים בספרד. הוא קיבל כמה החלטות שאני לא מת עליהן, אבל אני לא חושב שהן כאלו שפוסלות אותו כמאמן. אני גם לא "רגוע", אני שקול והגיוני ואני משתדל לקבל החלטות מהראש ולא מהבטן. אתם לעומת זאת, בוחרים בגישת קופמן-איינשטיין-פרימו. כולכם יודעים יותר טוב מהמאמן, אני ואפסי עוד (באמת איזה רקורד לא מרשים להיות 10 שנים עוזר מאמן בנבחרת ספרד ואתלטיקו), כל תוצאה לא טובה היא עילה לניהול מו"מ עם מאמנים אחרים וכו'. רוצים להיות קופמנים, בכיף, אני בוחר אחרת.
משה סיני היה שחקן בקבוצות הגדולות בישראל. מה זה אומר?
אני ממש לא בוחר בשיטת קופמן. קופמן הוא מתלהם חסר מושג בספורט ומסתבר שגם בעיתונאות ולא מעניין שום דבר, רק לצעוק.
בעוד שלי אין שום אינטרס לצעוק לשם ההתלהמות. לי באמת חשוב משהו.
אז הסבירו לך כבר על הרקורד שלו בתור "עוזר" מאמן, אבל זה לא משנה. אתה מתעקש להתעלם לגמרי ממה שאתה רואה ולשקוע בתוך מנטרות.
אם לדוגמא היית אומר לי, שמע רוני, תראה, יש התקדמות. בגביע הטוטו לא העבירו פס, נגד בית"ר היו כמה דקות בחצי הראשון ואתמול כבר חצי ראשון יותר טוב אפילו עם קצת לחץ, יש שיפור הדרגתי, הייתי אומר וואלה, באספקט הה באמת יש שיפור (ויש דרך אגב).
ואני באמת לא בעד לפטר אותו, אבל מה לעשות, הוא עושה דברים מוזרים, הקבוצה נראית לא טוב ורזומה אין לו. בכלל. עם כל הכבוד לזה שהוא שחקן בספרד ועוזר מאמן או סקאוט או ווטאבר.
הקבוצה לא מסוגלת לתת גול, בקושי להגיע למצבים. גם אתמול, בחצי "הטוב" היה מצב ורבע. ההעדפות שלו בהרכב ובסגל מוזרות. השמועות על מה שהוא עושה באימונים, זה הכל יחד, אתה יודע.