תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול אוננות על הרכש של מכבי
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2015, 21:29 
יאללה, תאוננו פה ותעזבו את אשכול הדיונים על הפועל בשקט. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול אוננות על הרכש של מכבי
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2015, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2015, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
זה אפילו לא רכש,
פאקינג "ידיעה" של צנציפח בטמקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
זה אפילו לא רכש,
פאקינג "ידיעה" של צנציפח בטמקא.

כן אבל עכשיו הוא מוסיף שם ראיון עם השוער שאומר שהוא בא לחתום במקקי והסוכן שלו אומר שכנראה שזה סגור.
או שזה וואחד ספיניץ' שלהם כדי להשיג חוזה בגרמניה, או שהולכת להיות פה ההחתמה אולי המפחידה ביותר שהם עשו בהיסטוריה.
וב3 מיליון יורו. מי בכלל מדבר בסכמים בכאלו פה.
מקווה שזה הכל יגמר בחתימה של המטומטם הזה בגרמניה ושיעזבו אותנו בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
הפכו את עצמם לקולוניה יוגוסלבית הבני זונותוביץ' האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
בוא קודם נגיע לגשר,
ואז נקפוץ ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
אגב האוהדת שלהם שירלי בר דיין טוענת שלמקקי אומנם יש 5 זרים אך בליגת האלופות אפשר לרשום עוד זרים כי אין את ההגבלה של הליגה המקומית...

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
ברור, אבל מי יבוא לשישה משחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
ברור, אבל מי יבוא לשישה משחקים?

סבסטיאן אבראו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 09:15 
חתיך הרכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
קראתי קודם בוואלה שחואן פאבלו שבור, ובצדק. מעבר לשנאה לכל דבר שלובש צהוב, לרבות חואן פאבלו, הג'ורדי הזה כזאת חלאה נאלחת. לקבל טיפה כסף לקופה ולזרוק את השוער הראשון שלך שהביא אותך לצ'מפיונס (אולי לא בתצוגת ענק, אבל הוא עמד בשער) לקיבינימט כאשר חלון ההעברות באירופה נסגר ואין שום סיכוי שהוא ימצא לעצמו קבוצה, כך שעד ינואר לפחות יבלה ביציע. זו התמצית של כל מה שרע במכבי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 09:48 
dino כתב:
אגב האוהדת שלהם שירלי בר דיין טוענת שלמקקי אומנם יש 5 זרים אך בליגת האלופות אפשר לרשום עוד זרים כי אין את ההגבלה של הליגה המקומית...

אני לא זוכר כל כך את התקנון אבל בטוח ב99 אחוז שזה שטויות, אי אפשר לרשום שחקן לאירופה אם הוא לא רשום בהתאחדות המקומית. ופה הוא לא יכול להירשם לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
אגב, קיבלו אולי את ההגרלה הכי טובה שיכלו לקבל. בדרג 2-3 את הקבוצות הכי חלשות, ובדרג 1 קיבלו קבוצה אטרקטיבית.
והנה מדברים על להביא מגן, שוער (בשלושה מיליון יורו) וייתכנו שינויים נוספים. שעוד לפני השינויים האלה יש להם עדיפות על פני הליגה.
יש להם סגל שיכול להתמודד באירופה ובליגה בו-זמנית בניגוד לקבוצות ישראליות בעבר שהשתתפו בליגת האלופות, יש להם כסף להחזיק ישראלים
שיבלטו במעמד הזה כמו שלא היה לקבוצות ישראליות בעבר. וממבט על מיטש נראה שהדבר ממלא אותו בתיאבון, שנראה כי ירד בתחילת השנה.

בקיצור זאת מכה, וצריך לומר את האמת עד שלא יבוא לפה אדם עם הרבה כסף הם ישלטו בכדורגל פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול אוננות על הרכש של מכבי
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
קראתי קודם בוואלה שחואן פאבלו שבור, ובצדק. מעבר לשנאה לכל דבר שלובש צהוב, לרבות חואן פאבלו, הג'ורדי הזה כזאת חלאה נאלחת. לקבל טיפה כסף לקופה ולזרוק את השוער הראשון שלך שהביא אותך לצ'מפיונס (אולי לא בתצוגת ענק, אבל הוא עמד בשער) לקיבינימט כאשר חלון ההעברות באירופה נסגר ואין שום סיכוי שהוא ימצא לעצמו קבוצה, כך שעד ינואר לפחות יבלה ביציע. זו התמצית של כל מה שרע במכבי.

נו באמת.
מועדון כדורגל צריך לעשות כל שביכולתו כדי למקסם את הסיכויים שלו להגיע להישגים. באותה מידה אם מכבי לא הייתה מעפילה ופאבלו היה מקבל הצעה להיות שוער מחליף בסביליה יומיים לפני סגירת חלון ההעברות הוא היה מת לעבור ושם זין על הקבוצה. ככה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 10:37 
Feigenbaum כתב:
אגב, קיבלו אולי את ההגרלה הכי טובה שיכלו לקבל. בדרג 2-3 את הקבוצות הכי חלשות, ובדרג 1 קיבלו קבוצה אטרקטיבית.
והנה מדברים על להביא מגן, שוער (בשלושה מיליון יורו) וייתכנו שינויים נוספים. שעוד לפני השינויים האלה יש להם עדיפות על פני הליגה.
יש להם סגל שיכול להתמודד באירופה ובליגה בו-זמנית בניגוד לקבוצות ישראליות בעבר שהשתתפו בליגת האלופות, יש להם כסף להחזיק ישראלים
שיבלטו במעמד הזה כמו שלא היה לקבוצות ישראליות בעבר. וממבט על מיטש נראה שהדבר ממלא אותו בתיאבון, שנראה כי ירד בתחילת השנה.

בקיצור זאת מכה, וצריך לומר את האמת עד שלא יבוא לפה אדם עם הרבה כסף הם ישלטו בכדורגל פה.

היה ברור שאם הם יעלו הם יעשו שינויים בזרים כי כל הזרים שלהם כרגע מאוד בינוניים
הם פייבוריטים לקחת פה עוד אליפות וזה בזכות ערן זהבי ובזכות העובדה שיתר הקבוצות הגדולות (חיפה, הפועל ובית"ר) גם השנה לא יהיו במשחק
יש להם כסף לישראלים שיבלטו במעמד הזה כמו שלא היה לקבוצות בעבר? אם כל הכבוד לישראלים שלהם, השחקנים שהיו להפועל ולחיפה (בהעפלה הראשונה) היו הרבה יותר טובים וגם הם לא ממש "בלטו".

בשורה התחתונה מכבי קבוצה טובה שעשתה הישג יפה מאוד אבל היא עדיין לא אימפריה אירופאית אז אל תעשו ממנה כזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
הם רוצים עוד סרבי עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 11:52 
שחר כתב:
dino כתב:

אני לא זוכר כל כך את התקנון אבל בטוח ב99 אחוז שזה שטויות, אי אפשר לרשום שחקן לאירופה אם הוא לא רשום בהתאחדות המקומית. ופה הוא לא יכול להירשם לליגה.

אפשר לרשום 25 שחקנים לליגת האלופות שמתוכם 8 שחקנים שצריכים להיות שחקנים שגדלו במדינה בין 15-21 ו4 "שחקני בית"
זה ככה במנג'ר וטכנית אפשר לרשום שחקנים שלא רשומים לליגה
מניח שזה ככה גם במציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
mbracha כתב:

נו באמת.
מועדון כדורגל צריך לעשות כל שביכולתו כדי למקסם את הסיכויים שלו להגיע להישגים. באותה מידה אם מכבי לא הייתה מעפילה ופאבלו היה מקבל הצעה להיות שוער מחליף בסביליה יומיים לפני סגירת חלון ההעברות הוא היה מת לעבור ושם זין על הקבוצה. ככה זה.

כבר היו בישראל כמה וכמה קבוצות, כולל אותנו, שעלו לצ׳מפיונס או לליגה האירופית ורצו להביא חיזוק מתאים. אני לא זוכר תקדים של לקחת זר טוב שמשחק קבוע בהרכב ולזרוק אותו יום לפני סיום חלון העברות כשאין שום סיכוי שימצא קבוצה. לקבוצות כמונו וכמו חיפה תמיד הייתה ההגינות להשאיר מקום פנוי לזר נוסף שיבוא בהתאם להעפלה למפעל אירופי. להתחזק זה טוב ויפה, אבל יש דרך נכונה וזמן נכון לעשות את זה, ובטח לא לזרוק שחקן לקיבינימט בלי שהציג יכולת חלשה או משהו רק כי יש לך הזדמנות להיא מישהו טיפה יותר טוב במקומו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 13:37 
אם הם מביאים את נאתכו יש אישור לאונן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 13:38 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אם הם מביאים את נאתכו יש אישור לאונן?

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 13:48 
תפור עליהם. יש לו גם נעליים צהובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 13:51 
mbracha כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
mbracha כתב:

נו באמת.

כבר היו בישראל כמה וכמה קבוצות, כולל אותנו, שעלו לצ׳מפיונס או לליגה האירופית ורצו להביא חיזוק מתאים. אני לא זוכר תקדים של לקחת זר טוב שמשחק קבוע בהרכב ולזרוק אותו יום לפני סיום חלון העברות כשאין שום סיכוי שימצא קבוצה. לקבוצות כמונו וכמו חיפה תמיד הייתה ההגינות להשאיר מקום פנוי לזר נוסף שיבוא בהתאם להעפלה למפעל אירופי. להתחזק זה טוב ויפה, אבל יש דרך נכונה וזמן נכון לעשות את זה, ובטח לא לזרוק שחקן לקיבינימט בלי שהציג יכולת חלשה או משהו רק כי יש לך הזדמנות להיא מישהו טיפה יותר טוב במקומו.

מה לגבי דוד קלמן שהובא ונזרק מהסגל (למרות שלא שיחק משחק אחד) ? לא ידוע לי שיש לו קבוצה, אמנם לא יום לפני סגירת החלון, אבל כן יש כאן זר שלא בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:02 
Adom Bdam כתב:

מה לגבי דוד קלמן שהובא ונזרק מהסגל (למרות שלא שיחק משחק אחד) ? לא ידוע לי שיש לו קבוצה, אמנם לא יום לפני סגירת החלון, אבל כן יש כאן זר שלא בסגל.

גם לנו ולגם לקבוצות אחרות לא חסר בנוגע ליחס מחפיר לשחקנים

ועדיין אני מסכים שלקחת שחקן מפתח בדמות שוער שיחד איתו עלית לשלב הבתים, ואחרי שעלית לזרוק אותו ולהביא שוער אחר, זה מהלך קצת מסריח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
Adom Bdam כתב:

גם לנו ולגם לקבוצות אחרות לא חסר בנוגע ליחס מחפיר לשחקנים

ועדיין אני מסכים שלקחת שחקן מפתח בדמות שוער שיחד איתו עלית לשלב הבתים, ואחרי שעלית לזרוק אותו ולהביא שוער אחר, זה מהלך קצת מסריח

שחקן מפתח? שוער חלש מאוד אולי.

מה שאותי אישית מצחיק - ג'ורדי כל הזמן זיין את השכל שאלה הזרים שהוא מביא כי זרים יותר טובים לא בטוח שישתלבו פה, איך מה שאתה עושה עכשיו תואם את מה שאמרת יחתיכת גוש צואה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 15:02 
נאתכו כותב שהכתבה לא נכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
בוטל לאונן :cry:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
הרמן עושה לי בכוונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 21:47 
dino כתב:
הרמן עושה לי בכוונה

צחוק צחוק, אבל אני מאמין שהחרא ההולנדי הזה מביא כוכבי עבר מהפועל גם בשביל ניצחון מוראלי, פרט לנצחונות על הדשא. זה אולי לא השיקול העיקרי שלו כשהוא מביא שחקנים, אבל מה אכפת לו גם לקחת שחקן טוב וגם לדרוך לנו עוד קצת על הפצעים ו-טו רייז דה השפלה?

אני גם לא אתפלא אם אוהדי מכבי אמרו לו לעשות דברים כאלה בשביל לנקום על כל ההשפלות שהם אכלו מאיתנו בעשור וחצי האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
mbracha כתב:

נו באמת.

הזמן הנכון להתחזק הוא תמיד. שחקנים יעשו את זה באותה מידה למועדונים, וזה בסדר גמור.
אגב, אמרת כאן שני דברים שגויים: חואן פאבלו כן הציג יכולת חלשה, ובלא מעט מקרים, בטח אם בוחנים את זה לקראת ליגת האלופות. כנ"ל לגבי קרלוס גרסיה. דבר שני, הם לא מביאים מישהו טיפה יותר טוב במקומו. על הנייר מדובר במישהו בלבל אחר לגמרי. שדרוג אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 05:09 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
dino כתב:
הרמן עושה לי בכוונה

צחוק צחוק, אבל אני מאמין שהחרא ההולנדי הזה מביא כוכבי עבר מהפועל גם בשביל ניצחון מוראלי, פרט לנצחונות על הדשא. זה אולי לא השיקול העיקרי שלו כשהוא מביא שחקנים, אבל מה אכפת לו גם לקחת שחקן טוב וגם לדרוך לנו עוד קצת על הפצעים ו-טו רייז דה השפלה?

מדוייק.
התייחסתי לכך כמה פעמים בעבר.
כל שחקני הפועל שהגיעו לשם זה לא מקרי וזה לא כדורגל נטו. מדובר בשיטה.
אני בטוח שמכבי אכן מתעניינת בנאתכו ואל תופתעו אם הוא אכן יצטרף אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: