Fez כתב:
ערוצי הספורט גנבים כתב:
אתם מדברים על פיטורין של המאמן עד החורף אחרי שעבר מחזור אחד?
שאלוהים יעזור לי ולכם

שוב הבעיות בהבנת הנקרא?
בניגוד לשנים שנתנו למאמן לבנות קבוצה כאוות נפשו (רב״ש) העונה הקבוצה נבנתה ברמת ההנהלה, וטוב שכך. זה הקונספט שצריך להמשיך איתו ולא לעשות שינויים מרחיקי לכת בסגל לפי קפריזות של מאמן שלא ברור אם יהיה פה מחר. ספציפית לגבי המאמן אין דרך לדעת אם יצליח או לא, מדובר במאמן בלי רקורד כמאמן ראשי ויש סיכוי ריאלי שהוא לא ימשיך איתנו לתקופה ארוכה. זה סיכוי שהיה ריאלי גם לפני האימון הראשון שלו פשוט כי ככה זה עם מאמן לא מוכר ולא מנוסה (עם כל הכבוד לזה שהוא היה עוזר של לואיס אראגונס בלה בלה). כשמסתכלים ומתכננים קדימה צריך לקחת הכל בחשבון.
תעשה לי טובה.
אף אחד לא זרק משפטים כמו "לא יודע אם הוא יהיה כאן עד החורף" בהתחלה.
ואם אומרים משפטים כאלה לפני שמאמן מתחיל לעבוד זה מראה חוסר אמון - זה למה למאמנים(מעבר להבנתם הקטנה של רובם) בארץ לא יכולים להצליח לטווח רחוק - אין סבלנות.
אני מצטער אבל מבחינתי לקטול מאמן אחרי מחזור 1 ולא לתת בו אמון גרוע כמו להגיד את זה לפני מחנה אימונים.
עצם זה שזה כרגע עובר לכם בראש זו הבעיה מלכתחילה.
כרגע אני סומך על אדון מאמן עד שיוכח אחרת - אם הוא חושב שאין לשיימן מקום בסגל מקצועית(לפחות אני) כרגע הולך איתו.
גם הדיבורי סרק האלה על "המאמן אולי יילך - אבל שלא ייחרב את הסגל לפני שהוא הולך" מצחיקים.
מעבר לזה שהם משדרים אי אמון - הם משדרים פאניקה.
משחק אחד שיימן לא פותח כבר העברתם אותו קבוצה.
תפסיקו להיות פרימואים למיניהם ולספק להם חששות.
כולה משחק אחד ישב בחוץ ואף אחד אפילו לא באמת יודע את הסיבה.
אולי הוא מתח שריר אולי הוא עצבן את המאמן(וסדרת חינוך זה דבר לגיטימי לגמרי) ואולי המאמן לא תופס ממנו.
כל עוד אתם לא יודעים באמת זה מצחיק להעלות השערות שמבוססות על משחק ליגה אחד.
יכול להיות שמחר כבר פתאום יגידו ששימן חתם בחיפה - אבל גם אם דבר כזה יקרה זה לא מבטל את העובדה שהפאניקה הזו וההתבססות על 0 מידע מיותרת.
אם זה ייצא לפועל או יהיה סימנים יותר מבוססים ממשחק אחד בחוץ(על שיימן) ואיזה פליטת פה של עיתונאי - אז אפשר יהיה להתחיל לדאוג.
אגב - להכתיב למאמן איזה שחקנים באים ואיזה הולכים גם יכול לגרום לכך שהקבוצה לא באמת תשחק ותגיע לפוטנציאל שהמאמן היה יכול להביא אותה אם היה בוחר את השחקנים בעצמו שלא נדבר על זה שזה מתכון לתירוצים מפה ועד הודעה חדשה.