נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
נראים רע, נכון. הענין הוא שבשלב הזה של העונה, בנסיבות הנוכחיות, היית נראה רע גם אם יוהאן קרויף היה על הקווים. שחררו.
אז אמרת. להוכיח אחרת הרי אי אפשר.
גם להוכיח את מה שאתה אומר אי אפשר.
לפחות מה שאני אומר נשען על שכל ישר ועל השוואה לתקופות קודמות, עונות קודמות, מקרים קודמים, על הכדורגל שהקבוצה הציגה אצל מאמנים אחרים, על הרמה שהקבוצה הפגינה בטדי בשנים הקודמות.
מה שאתה אומר לא נשען על כלום מלבד זה שאי אפשר להסיק מסקנות "אחרי משחק אחד" להגדרתך. אתה לא מדבר על מה שאתה רואה במגרש כי אתה "לא מתיימר" ואתה נותן למאמן קרדיט כי היה עוזר מאמן נבחרת ספרד.
הרמה שהקבוצה הפגינה בטדי בשנים האחרונות היא הרמה שלה בשנים האחרונות. רמה נמוכה. זה הקריטריון שלך להשוואה? כי אם כן, אז אני ממש מודאג עכשיו.
היו גם שלושה משחקי גביע הטוטו שהקבוצה נראתה רע וכן, אני יודע, בדרבי בלי הרכב ופה בלי זה ושם בלי ההוא וקבוצה חדשה ולא מחוברת. הכל טוב ונכון. אני, שכן מתיימר להבין טיפה רואה דברים על המגרש שלדעתי הן בעיות עמוקות יותר וגם בכלל במאמן הזה, ואני מתפלל שאני טועה ושהכל שם יתחבר.
אני לא צריך להוכיח את מה שאני אומר כי אני אומר מה שאני רואה על המגרש ואם בשבת הפועל ישחקו טוב, אני אגיד ששיחקו טוב ושאני מרוצה ואם יהיה שיפור הדרגתי וקבוע אני גם אהיה מבסוט מהמאמן. תאמין לי, אין לי שום דבר אישי נגדו. רוצה שהוא יצליח בדיוק כמוך.
גם עוד לא "קבעתי" שהוא מאמן רע, רק הבעתי את דאגתי הכנה.