תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 330 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 02:20 
כפיר אדום כתב:
bruno conti כתב:

זהבי לא יילך לשום מקום תפסיקו עם השיט הזה.
יש לו פה כל מה שאפשר לחלום עליו , הוא הופך להיות לאייקון ברמות היסטריות.
במקסימום יפתחו לו שוב את החוזה וישדרגו .
הוא יסיים פה את הקריירה ואני מניח שזו לא הפעם האחרונה שהוא יהיה איתם באלופות.

זהבי ילך אם קבוצה גדולה תקרא לו. קבוצה מסדר גודל של, נגיד, בנפיקה ומעלה. מיץ' לא יעצור בעדו (תקדים רייכרט?)

לא נראה לי שהוא מכוון לקבוצות ברמה של בנפיקה. גם למיץ' לא תהיה בעיה לתת לו מיליון וחצי/2 מיליון יורו לעונה כדי להשאיר אותו. הוא מחזיק להם את הקבוצה אשכרה לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יום אדום רחמנא ליצלן
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 05:00 
סמל אישי של המשתמש
זהבי ? מי הוא בכלל. גולדהר ? מהוא בכלל ?

איך אפשר בכלל להשוות את הכייף והעונג כשלנו היו סמלים כמו שי אבוטבול סלים טועמה ומנכ"ל שהוא גם אוהד אמיתי.
סמלים :ROSE: אוהדים אמיתיים שעובדים בהתנדבות :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 05:32 
סמל אישי של המשתמש
1. אין ספק שכסף מביא תארים, זה גם מתיישב עם ההיגיון כי כסף מביא את השחקנים הכי טובים והשחקנים הכי טובים מביאים תארים.
לא צריך למצוא סטטיסטיקות בשביל להשתכנע בזה, מספיק להסתכל סביב. החריגים של זה יכולים להיות כאשר יש קבוצה עם כסף שמתנהלת רע,
לעומת היריבות שמתנהלות טוב בהרבה - ניהול יכול לחפות על מחסור בכסף. נראה שבארץ הניהול של מכבי הוא הטוב ביותר, מעבר לכסף שלה.

2. מכבי כבר כעת שולטת בזירת הכסף ולכן היא שולטת בליגה, ייתכן וכי לגולדהאר התחיל להימאס לשפוך כספים ולזכות באותם תארים שוב ושוב,
לצערינו הגיעה אליו עכשיו משאית מזומנים והמון תהילה, אז לצערי מה שקרה אתמול פוגע בתקווה שיהיה קיטון בתקציב של מכבי בשנים הקרובות.

3. שושלת - כעת מכבי מתחילה לקבל ניקוד אירופי ויהיה להם קל יותר ויותר לשחזר את ההצלחה הזאת והצלחות באירופה ככלל.

4. שחקנים - כעת מעבר לכסף גם נוספה להם אטרקטיביות ויכולת למשוך שחקנים אירופאיים טובים, כמו כן גם ישראלים טובים יימשכו אליהם יותר בקלות.

5. גם אם יגיע לפה מישהו עם הרבה כסף ייקח לו כמה שנים להביא לשינוי.

בקיצור - נגרם אתמול נזק רב, הקבר של הליגה הזאת יילך ויעמיק. לא צריך לאהוב את זה - אבל צריך להבין את זה.
אנחנו צריכים ללמד מזה ולהבין שאליפות בשנים הקרובות היא לא מטרה ריאלית, צריך לכוון להיות קבוצה עם ניהול שמתחברים אליה,
שמתנהלת בחכמה ומשחקת יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
ועדיין, מעשה אלון חלפון באלון ברומר יכול לשלוח את כל התיאוריות על שושלות לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
בעזרת הפסיכופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

איך אפשר בכלל להשוות את הכייף והעונג כשלנו היו סמלים כמו שי אבוטבול סלים טועמה ומנכ"ל שהוא גם אוהד אמיתי.

אח שלי השתגעת על כל הראש
עם בי בדיוק אתה מתכתב?

שכחת לכתוב שהשמאל מסוכן בדיוק כמו הימין ושצריך לגנות את דאעש או משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 07:13 
תתאבד כבר כתב:
אדום אופטימי כתב:

אח שלי השתגעת על כל הראש
עם בי בדיוק אתה מתכתב?

שכחת לכתוב שהשמאל מסוכן בדיוק כמו הימין ושצריך לגנות את דאעש או משהו

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 07:21 
מן הסתם הקולרציה בין כסף להצלחות ברורה, אבל יש מלא משתנים נוספים מכריעים. כמו שראינו ממכבי של לוני ושניידר, וחיפה של 94-01 והשנים האחרונות, כסף זה לא הכל בחיים. זה תלוי במה יש עוד בליגה, איך הקבוצה מנוהלת, ובאיזו ליגה מדובר. ליון למשל לא הפסיקה לקחת אליפויות בגלל שבא מישהו גדול ממנה אלא בגלל עייפות החומר ושחקנים שהחלו לעזוב לקבוצות גדולות יותר, לקבוצות מליגות קטנות כמו היוגוסלביות או הסקנדינביות קל להיות דומיננטיות כי אין תחרות גדולה, ובליגות של שתי קבוצות כמו יוון או סקוטלנד רק ניהול רע מונע חלוקה די מאוזנת יחסית ( כמו בפנתיניאקוס כנראה ). מאחר ושחקנים טובים מהקבוצות השלטות יעברו הלאה, הן תלויות באספקה שוטפת מהליגה המקומית ואם זה לא קורה הן בבעיה. הליגה שלנו חריגה כי אצלנו יש כמה מועדונים עם כסף ולכן שושלות כאן תלויות בעיקר בניהול, אם היה נורמלי כזה בחיפה או אצלנו או ביתר לא היה למכבי סיכוי לכזו אבל לא הייתה להם תחרות אמיתית בשנים האלה ורק העונה באר שבע סוף סוף נראית כמישהי שהתגבשה וצריכה להיאבק בהם ראש בראש. וכמובן, ישנו הענין של ע.ז. שהוא כבר סופר חריג, כי אין מצב ששחקן כזה במקום אחר לא עובר הלאה, בלעדיו אין שושלת ואין דאלאס, וחאלאס. כסף יש בישראל בהרבה קבוצות, כשינהלו אותו כמו שצריך יהיו גם תוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
תאמת חפרתם עם הזהבי והמכבי שלכם
פה זה פורום של הפועל
יאללה חלאס
יש קבוצה חדשה
יש תקווה
תפסיקו עם ההתעסקות בהם ותתעסקו ברוח החדשה שנושבת אצלנו
תודה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 09:04 
איפה היה גילי ורמוט הסמרטוט בכל הסיפור הזה? ביציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
היה בחדר ההלבשה עם עוד 200 אלף שקל בכיס.
גילי ורמוט עשה את ההחלטה הכי טוב עבור חשבון הבנק שלו,
אתה ואני על הזין שלו, בדיוק כמו שאתה על הזין של זהבי, אניימה, טב"ח ואייגבור.
כמו שאנחנו עלולים להיות על הזין של קלאדיו בומבה ואנטל אם היו מקבלים הצעה גבוהה ממכבי.

דיי עם הנאיביות, צריך לנצח את המשחק הזה על הדשא ולא בפסיכולוגי, כי בזה אין לנו שום סיכוי מולם. שום סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 09:07 
joshsoos כתב:
מן הסתם הקולרציה בין כסף להצלחות ברורה, אבל יש מלא משתנים נוספים מכריעים. כמו שראינו ממכבי של לוני ושניידר, וחיפה של 94-01 והשנים האחרונות, כסף זה לא הכל בחיים. זה תלוי במה יש עוד בליגה, איך הקבוצה מנוהלת, ובאיזו ליגה מדובר. ליון למשל לא הפסיקה לקחת אליפויות בגלל שבא מישהו גדול ממנה אלא בגלל עייפות החומר ושחקנים שהחלו לעזוב לקבוצות גדולות יותר, לקבוצות מליגות קטנות כמו היוגוסלביות או הסקנדינביות קל להיות דומיננטיות כי אין תחרות גדולה, ובליגות של שתי קבוצות כמו יוון או סקוטלנד רק ניהול רע מונע חלוקה די מאוזנת יחסית ( כמו בפנתיניאקוס כנראה ). מאחר ושחקנים טובים מהקבוצות השלטות יעברו הלאה, הן תלויות באספקה שוטפת מהליגה המקומית ואם זה לא קורה הן בבעיה. הליגה שלנו חריגה כי אצלנו יש כמה מועדונים עם כסף ולכן שושלות כאן תלויות בעיקר בניהול, אם היה נורמלי כזה בחיפה או אצלנו או ביתר לא היה למכבי סיכוי לכזו אבל לא הייתה להם תחרות אמיתית בשנים האלה ורק העונה באר שבע סוף סוף נראית כמישהי שהתגבשה וצריכה להיאבק בהם ראש בראש. וכמובן, ישנו הענין של ע.ז. שהוא כבר סופר חריג, כי אין מצב ששחקן כזה במקום אחר לא עובר הלאה, בלעדיו אין שושלת ואין דאלאס, וחאלאס. כסף יש בישראל בהרבה קבוצות, כשינהלו אותו כמו שצריך יהיו גם תוצאות.

זה נכון מאוד, אבל הכסף גם מאפשר לך אפשרויות ניהול אחרות וטובות יותר ודבר שני, זה שהבעלים הוא אדם כמו גולדהאר, שהוא לא מכאן ולא מתערבב בכל הסחלה שמציף פה את הכדורגל זה יתרון עצום עבור מכבי.
אבל מה שבטוח, בשביל להתחרות עם מכבי הזו של גולדהאר, בתצורתה הנוכחית, ניהול טוב לא יספיק לך. אתה חייב להתחרות איתם על שחקנים ישראלים וחייב שתהיה לך יכולת להביא זרים ברמה גבוהה.
כרגע אנחנו לא בכיוון בכלל ואם וכאשר יבוא רוכש, הוא יצטרך לשלם 1.5X על מה שמכבי יציעו לשחקן נתון בשביל שהוא יעדיף לשחק אצלנו. בטח אם מכבי ישחקו עכשיו בליגת האלופות באופן קבוע.
ועוד דבר, הפועל מצד אחד צריכים סבלנות ולהיבנות נכון ומצד שני, כל עונה שאין השגיות רק מעמיקה את הפערים. בקיצור, המצב פח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 09:08 
adomi כתב:

אתה מודאג בשבילו?
סמוך עליו שהוא מבסוט. תתעסק בעצמך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 09:29 
היה פעם איזה יצור בספורט 5 שהסביר למה לא לעודד ישראלית אחרת באירופה זה לא פשע בגידה נתעב
מישהו יכול למצוא לי את הסרטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 09:48 
נותר רק לחכות לטיפש שיפתח את הדיון הבא על ההגרלה שלהם ויסלול לזהבי את הדרך למלכות השערים בשלב הבתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:03 
adomi כתב:

אל תדאג לו, הוא ישחק הרבה העונה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
היה פעם איזה יצור בספורט 5 שהסביר למה לא לעודד ישראלית אחרת באירופה זה לא פשע בגידה נתעב
מישהו יכול למצוא לי את הסרטון?

נ.ב.
זה האשכול הכי מביך שהיה כאן אי פעם.
חבל להתעסק בהם כל היום זה רק עושה להם נחת כפולה.
שיזדיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:51 
ברצינות, אפשר מספיק?
או שכיף לכם לתת להם דלק?

אפשר להתרכז בקבוצת הפועל תל אביב ולתת לאשכול המנחוס הזה לשקוע כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:55 
להרחיק את פותח האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 12:45 
אנדיהובן
שחטאר
אולימפיאקוס
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/nataly.dadon.5 ... =1&theater
ציטוט:
Nataly Dadon
1 hr ·

למה????????? זה הדבר היחידי ששאלתי מאה פעם את עצמי , את העולם , למה???????? ניצחנו , האנרגיה הייתה בשיאה , צחקנו, שמחנו, היינו בעננים .
למה לסיים את זה ככה ????? למה זה מגיע לו ?!?!?!!!! למה בגלל ילד מפגר , טיפש מטומטם , חסר ערכים וחסר כל אנושיות אנחנו מקבלים פנים של עם אלים ורע?!?!?!???? למה עליי להתבייש לומר ״אני מישראל״ ?!?? בדרכי חזרה מהמשחק, שמחה ומאושרת ,הבחנתי בהמולה כמה דקות הליכה מהאצטדיון, שם אני גרה ממש מתחת לבית, נער , אוהד מכבי, הרים מוט ברזל אדום והכה בראשו של אוהד באזל , אדם שיכול להיות אבא שלו !!! כמויות הדם שנזלו מראשו על המדרכה , אישתו שרוכנת בבכי מעליו, לא נראה לי שהם ישכחו אותנו ולא לחיוב !!! רצתי להביא רופא מהאצטדיון מתפללת שזה לא ייגמר יותר רע ממה שזה כבר. אוהד מכבי אחר עם כל האירוניה שבזה עטף את ראשו בצעיף צהוב, והחלק הטוב שבתוכנו לא הפסיק להתנצל בפניו ולנסות להסביר שאנחנו לא כאלה !!!! לא כולנו ): מכאן אני מבקשת מכם להוקיע אנשים כאלו מתוכנו , לא לתת לזה מקום , לא לאלימות!!! לא לגזענות!!! ובטח שלא לרוע!!!!!!

בנוסף היתה שם עדות של זה שטיפל בבחור שהוכה שמדבר על 30 אוהדי מכבי שהתנפלו על אוהדי באזל וניסו לחטוף להם צעיפים וכשלא הצליחו דפקו לו מוט ברזל בראש. משום מה לא מצאתי אותה עכשיו בתגובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
אל תפריע להם לייצג את ישראל בכבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
https://www.facebook.com/nataly.dadon.5 ... =1&theater
ציטוט:
Nataly Dadon
1 hr ·

למה????????? זה הדבר היחידי ששאלתי מאה פעם את עצמי , את העולם , למה???????? ניצחנו , האנרגיה הייתה בשיאה , צחקנו, שמחנו, היינו בעננים .
למה לסיים את זה ככה ????? למה זה מגיע לו ?!?!?!!!! למה בגלל ילד מפגר , טיפש מטומטם , חסר ערכים וחסר כל אנושיות אנחנו מקבלים פנים של עם אלים ורע?!?!?!???? למה עליי להתבייש לומר ״אני מישראל״ ?!?? בדרכי חזרה מהמשחק, שמחה ומאושרת ,הבחנתי בהמולה כמה דקות הליכה מהאצטדיון, שם אני גרה ממש מתחת לבית, נער , אוהד מכבי, הרים מוט ברזל אדום והכה בראשו של אוהד באזל , אדם שיכול להיות אבא שלו !!! כמויות הדם שנזלו מראשו על המדרכה , אישתו שרוכנת בבכי מעליו, לא נראה לי שהם ישכחו אותנו ולא לחיוב !!! רצתי להביא רופא מהאצטדיון מתפללת שזה לא ייגמר יותר רע ממה שזה כבר. אוהד מכבי אחר עם כל האירוניה שבזה עטף את ראשו בצעיף צהוב, והחלק הטוב שבתוכנו לא הפסיק להתנצל בפניו ולנסות להסביר שאנחנו לא כאלה !!!! לא כולנו ): מכאן אני מבקשת מכם להוקיע אנשים כאלו מתוכנו , לא לתת לזה מקום , לא לאלימות!!! לא לגזענות!!! ובטח שלא לרוע!!!!!!

בנוסף היתה שם עדות של זה שטיפל בבחור שהוכה שמדבר על 30 אוהדי מכבי שהתנפלו על אוהדי באזל וניסו לחטוף להם צעיפים וכשלא הצליחו דפקו לו מוט ברזל בראש. משום מה לא מצאתי אותה עכשיו בתגובות

בבקשה: שמו הוא יוני עוזיהו.
ציטוט:
למה? למה הישראלי המכוער צריך להראות את פרצופו ככה?
אני אוהב את מכבי בלב ובנשמה באמת!
אבל היום? היום אני מתבייש בקומץ אוהדי מכבי שפשוט הרסו ערב של חגיגות..
יצאנו מהמגרש 20 אחרי שנגמר שמחים, מאושרים, צרודים עד עמקי נשמתנו!! אני עולה על האופנולנס שלי ומקבל קריאה ליד האיצטדיון על אוהד פצוע קל..
הגעתי למקום מצאתי אוהד בן 65! של באזל שכוב על הרצפה מדמם מהראש ומסביבו הרבה אנשים טובים שמנסים לעזור חלקם אגב היו אוהדי מכבי.. ואפילו השתמשו בצעיף של מכבי לעצור את הדימום מראשו..
תחקור קטן במהלך הטיפול מלמד שהוא הלך עם לבריו בסוף המשחק בשד ירושלים ביפו לאכול משהו.. לפתע התנפלו עליהם כ30 אוהדי מכבי וניסו לקחת מנם את הדגלים והצעיפים.. ומכשלא צלח בידיהם לקחת את הדגלים.. הם חבטו בו בראש בעזרת מקל ברזל...
אוך כמה שהתביישתי ואני מתבייש, למה זה החותם שאנחנו צריכים להשאיר? יש להוקיע את האוהדים הללו לכל החיים מהכדורגל!!
אני השתדלתי וטיפלתי הכי טוב שיכולתי (כמו שהייתי מטפל בכל אחד אחר..) אבל לא היססתי וביקשתי סליחה כמה פעמים בשם אוהדי מכבי ואזרחי מדינת ישראל.. היה חשוב לי לנסות ולתקן טיפה את הרושם המכוער שעשו לנו..
הישראלי המכוער.
עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 14:32 
אוהדים חארות יש בכל קבוצה ואני מקווה שיתפסו את הבני זונות האלה וימצו איתם את הדין.

מה שכן - בגלל שמכבי זה הקבוצה של המדינה(!!!111אחדאחדאחד) אז לא שומעים על זה בשום מקום.
פשוט בושה. :ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
ערוצי הספורט גנבים כתב:
מכבי זה הכי ישראלי!!!!!111אחדאחדאחד!!!

מכבי זה באמת הכי ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
מייצגים את ישראל
מוכיחים שוב ושוב כמה הם ראויים ל"מגן הכבוד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
מופיע על זה רק בספורט 1. העיקר לא לקלקל את האווירה בעם ישרואל.
חיזבאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 15:05 
גם בספורט 5. חלאס עם הבכיינות בחייאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
גם בוואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 15:16 
חארות יש בכל מקום בטח שאצלנו לא חסר.
וכמו תמיד 700 שוטרים גירדו את הביצים על חשבוננו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 330 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: