תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנדיונדו
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:45 
אני מת שמנדיונדו יצליח אולי יותר מכולם, אבל מה לעשות שקשה לשאוב אופטימיות מזה ש-"שיחקנו על תוצאה והצלחנו" אחרי איך שהתנהלה המחצית השניה, כשכל המשחק בחצי המגרש שלנו והמאמן קופא. זה נראה לי לא רציני לשבח את המשחק על תוצאה כשאותם אנשים אם היינו חוטפים גול מכל הבלאגן שהיה ברחבה שלנו ב-20 הדקות האחרונות עם הקורות והמשקופים (והיציאות של הרוש וההדיפות שבמזל הולכות לקרן) היו מדברים אחרת. ועוד לדבר על "יכלנו להבקיע גול" כשכל מה שעשינו במהלך המשחק זה שני מבצעים אישיים במחצית הראשונה שהתחילו רחוק מהשער (אנטל ואלטמן) ועוד מצב נייח מקרי בשניה (לקס), לעומת בית"ר שטיילו לנו ברחבה לא מעט. קודם כל צריך להיות כנים עם עצמנו לגבי איך שהתנהל המשחק, ומפה אפשר לנסות לנתח עד כמה זה עניין של כושר ותיאום ועד כמה זה קשור למאמן.

חוץ מזה, באופן כללי צריך לקחת בחשבון שככל שההחלטות של המאמן יותר יוצאות דופן (שיימן מחוץ לסגל ללא סיבה ברורה, אלגרבלי בהרכב ללא סיבה ברורה, אבו אלהיג'ה חילוף התקפי ראשון באופן די קבוע ללא סיבה ברורה) הוא חושף את עצמו ליותר ביקורות אם דברים לא יצליחו. מקווה בשבילו ובשבילנו שדברים כן יצליחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:24 
Fez כתב:
אני מת שמנדיונדו יצליח אולי יותר מכולם, אבל מה לעשות שקשה לשאוב אופטימיות מזה ש-"שיחקנו על תוצאה והצלחנו" אחרי איך שהתנהלה המחצית השניה, כשכל המשחק בחצי המגרש שלנו והמאמן קופא. זה נראה לי לא רציני לשבח את המשחק על תוצאה כשאותם אנשים אם היינו חוטפים גול מכל הבלאגן שהיה ברחבה שלנו ב-20 הדקות האחרונות עם הקורות והמשקופים (והיציאות של הרוש וההדיפות שבמזל הולכות לקרן) היו מדברים אחרת. ועוד לדבר על "יכלנו להבקיע גול" כשכל מה שעשינו במהלך המשחק זה שני מבצעים אישיים במחצית הראשונה שהתחילו רחוק מהשער (אנטל ואלטמן) ועוד מצב נייח מקרי בשניה (לקס), לעומת בית"ר שטיילו לנו ברחבה לא מעט. קודם כל צריך להיות כנים עם עצמנו לגבי איך שהתנהל המשחק, ומפה אפשר לנסות לנתח עד כמה זה עניין של כושר ותיאום ועד כמה זה קשור למאמן.

חוץ מזה, באופן כללי צריך לקחת בחשבון שככל שההחלטות של המאמן יותר יוצאות דופן (שיימן מחוץ לסגל ללא סיבה ברורה, אלגרבלי בהרכב ללא סיבה ברורה, אבו אלהיג'ה חילוף התקפי ראשון באופן די קבוע ללא סיבה ברורה) הוא חושף את עצמו ליותר ביקורות אם דברים לא יצליחו. מקווה בשבילו ובשבילנו שדברים כן יצליחו.

כל מילה. אבל במדויק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:26 
Fez כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
אפשר להעביר ביקורת, גם אני העברתי ביקורת על מאמנים בהפועל, אבל לדעתי רוב הביקורת כרגע לא הוגנת ובעיקר מאד לא מבוססת. עוד 6-7 משחקי ליגה כבר תהיה איזו פרספקטיבה אמיתית ואז יהיה ניתן להעריך את המאמן בצורה יותר רצינית (וגם אז זה יהיה מאד מוקדם).

הענין הוא גם שכרגע לא אני ולא אתה ולמעשה אף אחד חוץ מהצוות המקצועי לא באמת יודע על מה המאמן חושב ולמה הוא עושה X או Y. אין לך באמת מידע מבוסס שיכול להצדיק ביקורת על ההחלטות שלו עד היום. ובזה תשקלל היכרות קצרה מאד עם השחקנים.

די נו, מה הקשר להוגנת?
אני שופט לפי מה שאני רואה על המגרש. אתה רוצה להגיד לי גביע הטוטו לא נחשב? סבבה.
שהכל היא בעיה של חיבור? גם סבבה. נשבע לך שאני מקווה שאתה צודק.
לי יש אלף פעמוני אזהרה שמהדהדים לי בראש שקשורים לאיך הקבוצה משחקת, ניהול המשחק שלו, חילופים, על מה שאני ניזון מהתקשורת לגבי שחקנים שהוא רוצה ושחקנים שהוא רצה לשחרר, על זה שהוא בנה סגל עם חלוץ אחד שגם הוא בינוני ועוד מספיק דברים שלדעתי האישית כמובן, לא קשורים לחיבור.
לא ציפיתי שהקבוצה תשחק כדורגל גדול עכשיו ועל תוצאות אני בכלל לא מדבר.
חס וחלילה לא קורא לפטר אותו או מדבר עליו במונחים של כשלון או משהו כזה.

בדבר אחד אי אפשר להאשים אותו וזה בבניית הסגל (שאין מה להאשים כאן כי לדעתי היא מצוינת). ברור לך שהוא לא אחראי לזה, מה גם שהפועל רדפה בקיץ אחרי הרבה מאוד חלוצים (כמה מהם באופן מאוד מתוקשר כמו טוטו וסהר). כן אפשר להאשים אותו שגם מהחלוצים שיש לו (ביטון ושגיב) הוא לא מנסה להוציא כלום ואחד מהם הוא קובר באופן סיסטמטי, אבל זו לא הטענה הגדולה שלי אליו.

אז לא הובנתי נכון. אני לא מאשים אותו בבניית הסגל, ממש לא. הקטע עם החלוץ הוא בעייתי וכמו שכתבת לגבי יחזקאל. מה שכן, אני לא מקבל את "הפועל רדפה אחרי הרבה חלוצים".
זה לא מספיק, היה צריך להביא עוד חלוץ בכיר אחד לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:36 
Fez כתב:

אבו אל היג'ה נכנס אתמול כחילוף הגנתי פרופר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Fez כתב:

אבו אלהיג'ה הוא קשר ימין אצל המאמן, אבל הוא היה גם כזה בנוער של נשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:49 
נועם שחם כתב:
Fez כתב:

הוא קשר ימני אצל מנדיונדו שמקדים ברוטציה את שגיב, שקל וכו' באופן קבוע כבר מאז משחקי האימון ובכל משחקי גביע הטוטו. בהודעה שציטטת לא דיברתי אפילו על אתמול באופן ספציפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 14:18 
ראינו אתמול שלא צריך לקחת כל מה שהמאמן עשה בגביע הטוטו כמשהו מחייב, וזה נכון גם לשילוב של אבו אל היג'א. ועוד דבר שראינו זה שאם שחקנים מפשלים, אז הוא מכניס אחרים במקומם. אם אבו אל היג'א ימשיך להיות חלש, אני מניח שגם הוא לא ימשיך לקבל קרדיט אינסופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 17:53 
אתם אומרים שלא בא חלוץ כאילו זה אשמתו של מנדיונדו.
הוא אשם בזה שלא הביאו לו חלוץ? הוא?!

אני אפילו זוכר אותו מתישהו בתקופת גביע הטוטו זורק משהו לגבי זה שהבטיחו לו חלוץ.
יכול להיות שאי האמון בביטון ויחזקאל נועד לגרום להנהלה להביא מישהו באופן יותר זריז(כמו יוקאנוביץ' במקקי רק באופן פחות ישיר).

אז כן - הייתי רוצה לראות את ביטון בהרכב והייתי רוצה את יחזקאל על הספסל(שאגב זה בערך הבעיות היחידות שהיו לי על ההרכב אתמול) אבל יש לו את השיקולים שלו ועד שלא נדע אותם ושלא יוכח לי אחרת אני אמשיך לתת לו קרדיט.
כולה עבר מחזור ליגה אחד - הוצאנו 0-0 בחוץ מול בית"ר שזו תוצאה סבירה מאוד - אז נכון ששנראינו לא טוב ובקלות יכלנו להפסיד אבל תנו לו זמן בחייאת.

והלוואי הלוואי שיבוא חלוץ טוב - אנחנו פשוט משוועים לאחד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אוהדים הזויים.

עלה אתמול למשחק לא פשוט אחרי 3 הפסדים רצופים, מצא פתרונות הגנתיים, שמר על רשת נקייה, הרוויח את לינגאנה שהיה הטוב במגרש במחצית הראשונה. הימר על אלגרבלי שעשה עבודה טובה מאד הגנתית (הבעיה אצלו מתחילה כשהוא מחזיק בכדור). מה ה"טעות" הגדולה שלו? שלא העלה את דודו ביטון כדי להכריע את המשחק? החלטה סבירה. אוי ואבוי אם המאמן יעבוד לפי תחושות הבטן של היציע ולא יהיה נאמן לעצמו.

וזה שיש לנו מאמן שלא מפחד לשנות הרכבים ולהושיב בחוץ שחקנים שהם כביכול "באנקר" בהרכב, זה דבר חיובי מאד.

ובאמת, קצת צניעות אנשים, רק קצת.

כל מילה. פשוט כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מנדיונדו
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 20:22 
תסתכל שוב על ההרכב של בית״ר אתמול ותבין שאין שום סיבה לפחד ממנו.
כל הזמן אמרו שגביע הטוטו הוא הכנה בלבד, אז עכשיו יש להפסדים בו השפעה? אנחנו משחקים מזעזע בצד ההתקפי והוא מתעקש על דברים מעצבנים כמו לשחק בלי חלוץ ולהכניס את אבו אל היג׳א. כל כך רוצה לאכול את הכובע לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 20:27 
ערוצי הספורט גנבים כתב:
אתם אומרים שלא בא חלוץ כאילו זה אשמתו של מנדיונדו.
הוא אשם בזה שלא הביאו לו חלוץ? הוא?!

אני אפילו זוכר אותו מתישהו בתקופת גביע הטוטו זורק משהו לגבי זה שהבטיחו לו חלוץ.
יכול להיות שאי האמון בביטון ויחזקאל נועד לגרום להנהלה להביא מישהו באופן יותר זריז(כמו יוקאנוביץ' במקקי רק באופן פחות ישיר).

אז כן - הייתי רוצה לראות את ביטון בהרכב והייתי רוצה את יחזקאל על הספסל(שאגב זה בערך הבעיות היחידות שהיו לי על ההרכב אתמול) אבל יש לו את השיקולים שלו ועד שלא נדע אותם ושלא יוכח לי אחרת אני אמשיך לתת לו קרדיט.
כולה עבר מחזור ליגה אחד - הוצאנו 0-0 בחוץ מול בית"ר שזו תוצאה סבירה מאוד - אז נכון ששנראינו לא טוב ובקלות יכלנו להפסיד אבל תנו לו זמן בחייאת.

והלוואי הלוואי שיבוא חלוץ טוב - אנחנו פשוט משוועים לאחד כזה.

אתם מדברים כאילו דודו ביטון זה חלוץ ליגה א'
אם לא ביטון אז לפחות יחזקאל,הבעיה שיחזקאל אפילו לא היה על הספסל למרות שהוא הרשים

יצא הזוי במשחק הזה,אבל נראה איך הוא מתפקד מול ק"ש בבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 20:33 
יש לו החלטות טובות ויש לו החלטות רעות נקווה לפחות שההחלטות הטובות יהיו רבות יותר מהרעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 20:38 
הרעיון להביא מאמן זר ולהתרחק מכל הזבל המקומי הוא נכון, אבל צריך גם להיזהר לא לחיות בבועה
כרגע זה לא נראה טוב בעיקר מכיוון המאמן כי שחקנים טובים יש כאן.
זה שהקבוצה צריכה להתחבר זה דבר אחד אבל מה שהיה אתמול זה זוועה, בכלל לא היינו דומים לקבוצת כדורגל.
אני בעד לתת לו עוד זמן אבל במקביל מצפה מהקודקודיה לפקוח עיניים ולבחון אם אכן מדובר במישהו שמתאים לתפקיד של מאמן ראשי כי כרגע זה דיי בסימן שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 20:47 
לא מבין את פשר הדטרימנזים הזה
"לא נראה טוב"
יש דברים שנראים לא טוב ויש דברים שנראים טוב מאוד
אני מאוד מרוצה מהמערך שהוא עלה איתו וגם מהמשחק המסודר שלנו בקישור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 21:44 
סימרוטיץ כתב:
"לא נראה טוב"

שכנוע עצמי זה תמיד טוב
אבל תשאל אנשים שהם לא אוהדי הפועל איך נראינו אתמול ותראה מה הם יגידו לך
כרגע אנחנו לא דומים לקבוצה בליגה לנוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 08:55 
pogi כתב:
סימרוטיץ כתב:
"לא נראה טוב"

שכנוע עצמי זה תמיד טוב
אבל תשאל אנשים שהם לא אוהדי הפועל איך נראינו אתמול ותראה מה הם יגידו לך
כרגע אנחנו לא דומים לקבוצה בליגה לנוער

וואלה, מי ישמע שעד היום כל משחק בטדי נתנו הצגות ורק המנדיונדו הזה פתאום בא וקלקל הכל. חלאס כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 09:34 
הבעיה הכי גדולה שזה שוב האנמיות הזאת בהתקפה
לא משנה כמה נהייה טובים בשאר המגרש חייב את האיזון בקבוצה , חייב חוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
שמעו, אתם באמת קצת מגזימים.
עזבו את כל התירוצים הקבועים (קבוצה חדשה בלה בלה בלה). קבוצה שאמורה לסיים 4-6 בליגה יצאה לטדי וסיימה בתיקו. יש שיאמרו במזל, אבל אני לא חושב שאפשר להגיד שביתר שלטה ללא עוררין וזה היה נס. הם היו קצת יותר מסוכנים, משהו כמו 60-40. היה משחק די שקול בסופו של דבר. אפשר להילחץ ממשחקים רעים וזה לגמרי בסדר, אבל נראה לי שהלכתם קצת רחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 09:51 
לקרא לאוהדים הזויים זה משעשע וסוג של שכנוע עצמי.
צריך לקרא ולראות את הדברים כמו שהם ולפחות כרגע הפועל משחק כדורגל התקפי מזעזע, לא היה משחק אחד כולל אימון, טוטו והמשחק נגד ביתר שהנעת הכדור של הפועל נראתה מהירה ומסוכנת, השחקנים נצמדים יותר מדי לקו ואין חילופי מקומות כלשהם, לא הגענו עדיין באף משחק לכדורי עומק של אחד על אחד, לא מהלכים מהירים בהם המגן מגיע לעומק ומרים וכרגע זה מבוסס על הברקות של בומבה עם הכדור ברגל ואולי גם אנטל. להמשיך לדבר ולספר על קבוצה חדשה לחלוטין ומה שתרצו זה סתם לברוח מהמציאות שכרגע ואני מדגיש כרגע (אלא אם כן הוא ישלוף איזה שפן מהתחת) הפועל נראית רע. בניגוד לפסימיים פה אני כן חושב שהגנתית עמדנו טוב ולא באמת סחטנו תיקו מביתר שהגיע כל המשחק למצב וחצי ועוד מהלכי הזייה של אצילי.
גם שמשחקים בצורה הגנתית שזה יותר מלגיטימי אם כך המאמן רוצה יש דרך להגיע להתקפות מתפרצות טובות וזה צריך לכלול יציאה מהירה, תנועה לעומק ומעבר מהיר של הרבה שחקנים.
הוא יקבל את הקרדיט ואת הזמן אבל התירוץ של זמן להתחבר ייגמר ולא ברחוק מידי. יש לו עכשיו כמה משחקים בהם הפועל עם הסגל הזה שלה צריכה להוציא לא מעט נקודות או לפחות לשחק טוב ולאבד אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 09:54 
Eros Ramazzotti כתב:
שמעו, אתם באמת קצת מגזימים.
עזבו את כל התירוצים הקבועים (קבוצה חדשה בלה בלה בלה). קבוצה שאמורה לסיים 4-6 בליגה יצאה לטדי וסיימה בתיקו. יש שיאמרו במזל, אבל אני לא חושב שאפשר להגיד שביתר שלטה ללא עוררין וזה היה נס. הם היו קצת יותר מסוכנים, משהו כמו 60-40. היה משחק די שקול בסופו של דבר. אפשר להילחץ ממשחקים רעים וזה לגמרי בסדר, אבל נראה לי שהלכתם קצת רחוק

ראית מישהו שדיבר על התוצאה?
התוצאה חשובה והכל אבל לא נראה לי שמישהו מודאג פה מהתוצאה. וזה לא משנה אם בית"ר שלטה ללא עוררין, כי אנחנו לא אוהדי בית"ר. הבעיה שהקבוצה שלך לא לא מגיעה לשער של היריב, לא מתקיפה, לא לוחצת. אולי זה עוד יקרה, כרגע זה לא. וזה לא קרה גם כמעט בשלושה משחקי גביע הטוטו.
זה לא אומר שצריך לסגור אתה עונה ולפטר את המאמן, אבל לגיטימי להיות מודאגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
אצל רב״ש שיחקנו יפה ושלטנו, אבל את מי זה מעניין? אפס שמן, שיביא תוצאות.
עכשיו הקבוצה נראית רע אבל עשתה תיקו בטדי, ופתאום ״התוצאה חשובה והכל אבל״?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:00 
Eros Ramazzotti כתב:

אני מאוד קיוויתי שרב"ש יישאר. בלנדר או לא הוא מאמן מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:07 
לשחק על תוצאה החל מהמחצית השנייה כשכל החלק ההגנתי שלך משחק משחק ליגה ראשון ביחד ועוד בטדי זה יותר מלגטימי. עדיף שהקבוצה תוציא נקודה באצטדיון קשה(גם בימים שהיינו שתי רמות מעל בית"ר קיבלנו שם בראש), תצבור נסיון ושהחלק האחורי שלך יתחבר מאשר ללכת על הרפתקאות בחלק ההתקפי, לחשוף את ההגנה החדשה שלך למתפרצות וכנראה להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:10 
Eros Ramazzotti כתב:

רב"ש סבל מיחסי ציבור גרועים אצלנו ואנשים גם לא אוהבים את האופי שלו וכמובן שהוא "עשה נזק כלכלי להפועל" כי לא העפיל לליגה האירופית. והיה לו תקציב של 60 מיליון.
הקבוצה שלו שיחקה את הכדורגל הכי סביר מאז 2011. מספיק לראות איך עמדנו בדרבים.
אני קיוויתי שמנדיונדו יביא איתו כדורגל אחר וסוף סוף נראה קבוצה שמשחקת נכון ויעיל. אולי זה עוד יקרה, הלוואי. אני לא בטוח שהחיבור של הקבוצה זה הסיבה למה שאנחנו רואים עכשיו. אבל מה שאנחנו רואים עכשיו הוא פשוט רע. אובייקטבית. לא משנים התירוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:27 
נחש סולידי כתב:
לשחק על תוצאה החל מהמחצית השנייה כשכל החלק ההגנתי שלך משחק משחק ליגה ראשון ביחד ועוד בטדי זה יותר מלגטימי. עדיף שהקבוצה תוציא נקודה באצטדיון קשה(גם בימים שהיינו שתי רמות מעל בית"ר קיבלנו שם בראש), תצבור נסיון ושהחלק האחורי שלך יתחבר מאשר ללכת על הרפתקאות בחלק ההתקפי, לחשוף את ההגנה החדשה שלך למתפרצות וכנראה להפסיד.

הצורת משחק שלו סיכנה את התוצאה. לא הפסדת כי היה לך מזל וכי בית"ר לא היו חדים. להחזיק את הכדור ולעשות לחץ זה לא לחשוף את ההגנה, ההיפך זו ההגנה האמיתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים איתך במרבית דבריך רדרוני, הבעיה שלי היא שרוב הפורום הזה כל פעם בוחר לנגח מאמנים בדרכים שהוא עצמו פסל. אי אפשר לבטל בנאדם שאומר ״ישבנו עליהם אבל לא היה מזל. הגיע לנו לנצח״ ולמחרת לומר ״לא הפסדנו רק בגלל המזל״. עזוב שזה בכלל לא נכון, כי באותה מידה יכולנו לנצח. גם ביתר שיחקה חרא. הייתה יותר מסוכנת בסוף, אבל ממש לא פערים שמצדיקים את ההיסטריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:41 
נראים רע, נכון. הענין הוא שבשלב הזה של העונה, בנסיבות הנוכחיות, היית נראה רע גם אם יוהאן קרויף היה על הקווים. שחררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אני מאוד קיוויתי שרב"ש יישאר. בלנדר או לא הוא מאמן מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:45 
Eros Ramazzotti כתב:
אני מסכים איתך במרבית דבריך רדרוני, הבעיה שלי היא שרוב הפורום הזה כל פעם בוחר לנגח מאמנים בדרכים שהוא עצמו פסל. אי אפשר לבטל בנאדם שאומר ״ישבנו עליהם אבל לא היה מזל. הגיע לנו לנצח״ ולמחרת לומר ״לא הפסדנו רק בגלל המזל״. עזוב שזה בכלל לא נכון, כי באותה מידה יכולנו לנצח. גם ביתר שיחקה חרא. הייתה יותר מסוכנת בסוף, אבל ממש לא פערים שמצדיקים את ההיסטריה.

אבל אתה משתמש עכשיו במילה "היסטריה" שהיא פרשנות שלך. אני לא בהיסטריה, אבל אני בהחלט מודאג. מדובר על מאמן חדש שאני לא מכיר, אין לי מושג באיזה כדןרגל הוא מאמין, מה השיטת משחק שלו.
תוסיף לזה מה שאני רואה במגרש, כל מיני החלטות שלו בהרכבים וחילופים ועוד כל מיני שטויות קטנות שמעוררות אצלי דאגה שבסיטואציה אחרת לא הייתי בכלל חושב עליהן.
אתה שוב מתייחס לבית"ר ןהיא לא מעניינת. וזה שאתה אומר שהיא שיחקה חרא, רק אמור להדאיג אותך יותר. כי אם הפועל היתה משחק ככה נגד קבוצה שהיה לה משחק סביר, היינו מפסידים את המשחק, כי כמו ששיחקנו בחצי השני, נפסיד את רב המשחקים. שאתה שם את הגורל שלך בידיים של היריב שלך, בדרך כלל תפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2015, 10:50 
עיוורים.
אין לי בעיה עם מי שמסכים ששיחקנו זוועה אבל חושב שאנחנו מאוד נשתפר.
מי שחושב שנתנו משחק סביר ומספיק שיפור קטן הוא הוזה.
אם במשחקים הבאים לא יגיע שיפור משמעותי גם בכושר וגם ביכולת התחושה שלי תהיה כבר פחות במיעוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: