תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:54 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
1) ברור שמותר לשחק על תיקו במשחק חוץ אבל....
2) אני לא בטוח שבחרנו לשחק ככה, כרגע אנחנו לא יכולים אחרת.
3) ברור שצריך חלוץ אבל....
4) מה הוא כבר היה עושה אתמול??? אין לנו בכלל משחק התקפה,עם כל הקשרים ההתקפיים לא ראינו כלום אתמול לתוך הרחבה.

זה בדיוק מה שאני אומר לגבי העמידה על המגרש. היו בחצי הראשון דקות של הנעת כדור סבירה מאחורה, לפעמים גם לעומק. הבעעיה שכבר שיחקו עומק הלכו רק לצדדים ושיחקו על מטר מרובע בעוד שהאמצע ריק לגמרי ואז באמת קשה להכנס ל-16. היתה פעם אחת שאנטל חתך פנימה, אבל זו היתה פעולה אישית וזהו.

ואני לא מבין מה זה לשחק על תיקו. לשחק על תיקו אומר הגנתי יותר? לחכות לירבה בחצי המגרש שלנו? הרי ברב המקרים שתעשה את זה תזמין לחץ ותחטוף בסוף.
בשביל להשיג תוצאה צריך את הכדור. צריך ללחוץ. ואז שהכדור אצלך אתה יכול לבחור אם להניע אותו בצורה מבוקרת יותר או ללכת קדימה ולקחת סיכון מסוים.
ככה משחקים על תוצאה היום, משיגים את הכדור. בחצי השני לא היה כדור והיינו תלויים בבית"ר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 14:30 
:COMMY:שלום לכולם אני ראיתי אתמול קבוצה טובה בהתהוות בסך הכל ההגנה עבדה יפה מאוד וגם הקישור אין מה להשוות לשנתיים הקודמות. צריך לזכור שמשחק בטדי זה לא עוד משחק וביתר באים במוטיבצית שיא עם תמיכה של עשרות אלפים ויש לכך השפעה יחד עם זאת מוטיבציה לבדה זה לא מספיק וימים יגידו.
לדעתי חשוב לא להיגרר לעליהום של חלק מהכתבים שמנסים ליצר אווירה של לחץ בהפועל בדגש על חוסר שביעות מהמאמן. צריך לתת לקבוצה ולמאמן שקט ואז גם התוצאות יגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
עם כל זה שמשחק ההתקפה שלנו היה בעייתי אתמול, היו לנו 4-5 הזדמנויות טובות לקחת שלוש נקודות ורק מזל גרם לכדורים להגיע לגוף של קליימן (לא הייתה לו איזו הצלה גדולה). אני חושב שמנדי שיחק על 1:0 קטן, לא על תיקו. אני רואה שיפור ניכר ממשחק למשחק, ואתמול היו גם דקות ממש טובות שזה היה נראה כמו כדורגל. כשכולם יכנסו לכושר הרצוי (לפני שנגמר לאנטל האוויר, למשל, הוא עשה כמה פעולות גדולות) והקבוצה תתחבר עוד טיפה בכל מה שקשור לעמידה במגרש והנעת כדור - זה יראה מעולה. לשמחתי זה גם נראה שפגענו עם הזרים, ואני לא זוכר הרבה שנים עם חמישה זרים ברמה כזאת בהפועל.

החסרון של חלוץ זועק לשמיים, הלוואי והיה אפשר להביא את עטר כי זה היה הופך את הקבוצה הזאת ממועמדת לפלייאוף עליון למועמדת לגיטימית ל- 1-4, אבל כנראה שזה לא יקרה. נקווה לעוד התקף פסיכוטי של רוני לוי, אולי יצא מזה משהו טוב.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
אגב פרט טריוויה שלא רלוונטי לכלום, פעם אחרונה שפתחנו עונה ב-0-0 בטדי לקחנו דאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 17:13 
הסטטיסטיקה הזו תשבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
זאת לא סטטיסטיקה וגילית את זה לבד או שהשתמשת בעוזרי מחקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 17:20 
סטטיסטיקה היא סטטיסטיקה גם אם היא קרתה פעם אחת.
אתה כזה ציני במקור או ששאלת את אמא מה לענות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 17:26 
לא חושב שהיה מצב שהוא לא פוקס לנצח את המשחק הזה.
אם היו עולים בהרכב קצת יותר התקפי היינו מפסידים מי יודע כמה וגם עם נקודה אחת לא היינו חוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 20:17 
הרוש - הפתיע אותי שהוא היה רגוע ומלא ביטחון,חוץ מהיציאה המשוגעת בסוף משחק מעולה שלו
ורטה - אני חושב שהגנתית הוא מצוין כי הוא פיזי מהיר וקשה מאוד לעבור אותו,בהתקפה יש לו לאן להשתפר אבל אני מעדיף אותו כמגן ימני מאשר את אבועביד.
וינטרה - השתפר מאוד והוא הרגיע אותי,חשוב שהוא יודע לצאת עם הכדור קדימה רק הבעיה שאף אחד לא בא לקבל כדור באמצע.
אלגברלי - נתונים פיזיים מצוינים אבל הוא לחוץ וחסר ביטחון כשהוא עם הכדור,יכול לצאת ממנו בלם טוב.
אבועביד - שחקן ענק,חייב להיות בלם.
לינגאנה - המצטיין לדעתי,אהבתי לראות שגם שהפועל התקיפה הוא נכנס לרחבה ולא היה תקוע מאחורה.
רייכרט - חושך.
פינטילי - משחק יותר מידי אחורה לדעתי,עשה אבל המון פעולות הגנתיות טובות באמצע.
בומבה - לא היה טוב כי אף אחד לא עזר לו באגף שמאל,אבל הוא הדאגה האחרונה שלי.
אנטל - רואים עליו שהוא שחקן מצוין,ייתן את המספרים שלו.
אלטמן - חד מאוד אבל לא שיחק בעמדה שלו וסתם פספנו אותו במשחק הזה.

הדברים החיוביים :
משחק ההגנה והלחימה , כולם אבל כולם רצו ונתנו הכל וסוף סוף ראינו הפועל לוחמנית וגם אגרסיבית שזה חשוב מאוד.

הדברים השליליים :
אין פליימקר,אין אף אחד שיבוא לקבל כדור ויתחיל התקפה מסודרת מאחורה וזה הבעיה הכי גדולה שלי יותר מחלוץ ויותר ממגן שמאלי.
תשימו את ביטון עכשיו בהתקפה של מכבי והוא מסיים עם 15 שערים,גם אם דמארי יגיע אתם תראו את אותה הפועל כי אף אחד פשוט לא מספק מספיק כדורים לחלוצים שלנו,הכל מקרי.

מקווה מאוד שיעבדו על זה באימונים כי זה הדבר הכי שקוף שאפשר לראות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: