תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 09:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 00:32 
נראה שנפלנו על חוכמולוג גדול. יכול להיות שהוא מבין כדורגל (זה באמת מוקדם), אבל לא בטוח שהוא מבין בלנהל אנשים ולבנות קבוצה.
זו מיומנות אחרת לגמרי מאשר לבוא לקבוצה קיימת ולאמן אותה. זה הרבה מעבר לכדורגל.

ברמת המשחק- לגיטימי לבוא לשחק על תוצאה בטדי במשחק האשון, כשאחת המטרות שלך היא לבנות בטחון. אבל יש דרכים..לשים בלם כמו אלגברבלי זו לא דרך מי יודע מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 01:06 
פז אני מסכים שההרכב היה רע והחילופים עוד יותר, אבל אני חושב שאתה קצת מגזים.
אתה מצייר תמונה כאילו שיחקנו מול קבוצת תחתית, בפועל רובן המוחלט של הקבוצות בליגה הזאת היו מתות לשחקנים כמו אצילי, פריירה, דה לוקאס וכו'. מעבר לזה, מדובר בקבוצה שרובה רצה כבר עונה שנייה ביחד וסיימה בעונה שעברה בפלייאוף העליון. תוסיף לזה מחזור ראשון, בטדי, עם המוטיבציה המשוגעת שלהם נגד הפועל וקיבלת משחק סופר קשה.
יש לי הרבה ביקורת על מנדיונדו ואני מאוד מודאג (כפי שכתבתי כבר), אבל 0-0 בטדי בנקודת הזמן הזאת זה ממש לא רע.

אגב, הבעיה מבחינתי לא הייתה ששיחקנו עם מה שמכונה "חלוץ מדומה", אלא ששיחקנו בלי חלוץ ועדיין שיטת המשחק הייתה כאילו יש לנו 9 אמיתי.
קבוצות שמשחקות בלי חלוץ בדרך כלל מחפות על זה בשליטה במשחק והרבה הנעת כדור וחילופי מקום. במקום שאלטמן יחזור אחורה וישתתף בהנעת הכדור, הוא ניסה לקבל כדורים עם הגב וככה גם איבדנו כדורים וגם לא הצלחנו להפעיל את אלטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 01:48 
סמל אישי של המשתמש
עופר ורטה לא היה כל כך גרוע, מה שכן הוא מאוד מעצבן כי הוא נוטה לעשות את אותו הטריק שיגאל אנטבי עשה ממנו קריירה (שמצליח לו לרוב) ולהשתהות בשחרור הכדור, לא נותן את המסירות המתבקשות ולא משחק בנגיעה, מסבך את עצמו ואת חבריו.
חייבים להסביר לו את הדברים האלה כי מדובר בנטו הבנת משחק פשוטה וחוץ מזה הוא לא נראה נגר במיוחד או חלש פיזית ואולי עוד יצא ממנו מגן סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
כמעט כולם השתהו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 01:55 
הוא לא רואה 2 מטר ממנו, הוא מתעקש למסור לשחקן על הקו גם אם הוא סגור לגמרי. תחבר לזה נטייה להחזיק בכדור יותר מדי וחוסר החלטיות, ווקיבלת שחקן שתשבור בגללו כמה כיסאות בבלומפילד.

הוא הטריף אותי היום. לא הייתה פעם אחת כמעט שהוא לא סיבך אותנו עם השטויות שלו בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 01:59 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתווכח,
אבל זה היה כמעט עם כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 02:58 
משחק כזה היינו מפסידים בשנים האחרונות. היום לקחנו נקודה ונראינו סביר. מספיק לי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:59 
בואו נגיד בחצי הראשון היה משהו שדומה לכדורגל. עדיין היה רע, אבל לפחות ניסו לשחק מסודר, להניע כדור. בטוח יותר טוב מכל משחק אחר שראיתי השנה.
כמובן שהתקפה בהפועל לא קיימת. הפועל חייבים חלוץ שישחק באמצע וימשוך שחקני הגנה מהאגפים שלבומבה ואנטל יהיה מרווח לעשות את הדריבלים שלהם.
בנוסף, להפועל יש בור ענקי באמצע מקדימה, כמעט תמיד אין שם שחקן, כל הכדורים החוזרים נופלים ליריב והפועל נסגרים בצדדים ששם נורא קל לקחת לנו את הכדור.
על החצי השני, בטח בחצי שעה האחרונה באמת שאין מה לדבר וזה נכון שנגמר 0:0 אבל הפועל שמו את עצמם לגמרי בידיים של בית"ר וויתרו על התקפה. מול קבוצה קצת יותר טובה וקצת יותר בפוקוס הפועל היו מפסידים אתמול את המשחק. ככה לא משחקים אפילו על תיקו. זה מתכון בטוח להפסד.
החילופים שלו בעיניי היו נוראיים, בטח לקס על רייכרט ושידרו שהפועל ויתרו על המשחק מבחינה התקפית.

אבו עביד אליל. באמת. חזק, נלחם, טכני. תענוג.
לינגנה מצוין, רק צריך לאבד פחות כדורים ולנסות לפתוח את המשחק ולא לתת כדורים לשחקנים סגורים.
אנטל ובומבה הולכים לאיבוד בצורה שהפועל משחקת ובטח שחקן כמו אלטמן. לשים אותו חלוץ לבד זו בדיחה עצובה. הוא קטן, לא מספיק פיזי. בומבה לא יכול לעשות כלום שיש עליו קבוע שני שחקנים.
עופר ורטה חצי ראשון היה זוועה עם הדריבלים המיותרים שלו וחוסר הרצון לשחרר כדור בנגיעה. חצי השתפר טיפה אבל מצד שני הפועל התגוננו ככה שבהתקפה הוא כמעט לא נגע בכדור.

המאמן זה הדבר הכי חשוב בהפועל השנה ובאמת יש הרגשה לא טובה לגביו. נקווה שאנחנו מקדימים את המאוחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אחד עם כיפה כתב:

------------הרוש-----------
--אבו עביד--וינטרה---גוטליב--
-----------פינטילי----------
שיימן-------לינגאנה-----בומבה
----------------רייכרט------
-----אנטל\אלטמן------------
------------חלוץ------------

.

מערך מיוחד שעוד לא ראינו כזה בהפועל כמובן שאפשר לשחק עם שחקני הגנה התקפה בהתאם ליריבה ומשחק בית \חוץ ..
בומבה מדהים והוא האס שלנו השנה תתרגלו לזה שישימו עליו שמירה חזקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
בומבה רחוק מאוד מהשער והוא אתמול התקפית בקושי הצליח לייצר משהו, למרות זאת, הוא ממשיך לרוץ בלי סוף מההגנה להתקפה. הוא ואבו עביד הם היחידים כרגע שיש להם כושר בקבוצה. קשה מאוד לעבור אותו אם הוא סוגר אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:51 
dino כתב:
בומבה רחוק מאוד מהשער והוא אתמול התקפית בקושי הצליח לייצר משהו, למרות זאת, הוא ממשיך לרוץ בלי סוף מההגנה להתקפה. הוא ואבו עביד הם היחידים כרגע שיש להם כושר בקבוצה. קשה מאוד לעבור אותו אם הוא סוגר אותך.

בומבה יהיה קורבן של הצורת משחק הזו כל עוד הפועל יתקיםו עם שחקן ורבע ובאמצע יהיה בור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:55 
הסיכום שלי:
1. הנקודה החיובית- זו שאספנו לטבלה
2. השלילית: הקבוצה לא מחוברת. זו לא רק העדר חלוץ. אין חיבור. אני מקווהשזה ישתפר וישתנה לטובה, צריך פה סבלנות ואורך רוח ואמון בצוות המקצועי. בואו ניתן להם את הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
נקודות חיוביות
יש משחק אחר לגמרי משי לוקח כדור ועושה את אותו תרגיל כמו תמיד (רוצים שאחזור שוב?)
יש מסירות מהירות
יש כושר מתקדם ורואים ממשחק למשחק
לאקלם זרים לוקח זמן וביחס לזה הם נראים יופי כולם
את מנדיונדו צריך לבחון על פני 10 מחזורים

נקודות שליליות
אם הם מחוץ לסגל בגלל התפקוד שלהם עצמם, אז צריך לאפס אותם באימונים וזו צריכה להיות המטרה של הקבוצה
ואני מתכוון יותר לשני הילדים שגיב ורמזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
משחק מחריד.
שעמוומון שהיה יכול לקבל מקום של כבוד בעונה האחרונה וזאת שלפניה.
היחידים שאיכשהוא הראו קצת ניצוצות היו אנטל ולינגאנה,אבל גם הם נבלעו בתוך החולשה הכללית.
צריך להיות ממש אופטימי כדי למצוא נקודות אור אחת במשחק אתמול,וכרגע זה נראה פשוט רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:18 
היה ברור לי שזה ייקח זמן, עדיין יש הרגשה של בלאגן, כאוס ומעבדת ניסיונות.

אני גם לא מעריץ גדול של סדרות חינוך, היה למאמן מספיק זמן לחנך שחקנים במחנה אימון ובגביע הטוטו וזה לא ששיימן הוא איזה פרובקטור גדול שבגללו שווה לפרק את כל חוליית ההגנה ברגע האחרון.
מה שהכי מדאיג עד עכשיו זה חוסר העקביות למעט ההחלטה העקבית וההזוייה לעלות את אבו אל איג'ה כמחליף לקישור ההתקפי.

הלוואי שהייתי יכול למצוא נקודות אור והלוואי הלוואי שאתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:25 
pogi כתב:
לא יודע איך אפשר לנתח כזה משחק
זה פשוט היה לא רציני, קבוצה לא מאומנת לחלוטין.

מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:58 
אדום מטלי כתב:
אני חושב שאין טעם לדבר יותר מידי על שחקנים בודדים. כדורגל הוא משחק קבוצתי, והפועל נראים נכון לעכשיו קבוצה לא מאומנת. לכן קשה לדעת אם שחקן הוא לא טוב, או סתם לא ברור לו מה צריך לעשות עכשיו. אין תנועה של שחקנים ללא כדור, אין הצטרפות להתקפה, כל התרחשות חיובית היא מקרית או פעולת יחיד טובה, אין שום סדר.
לכן הביקורת על המאמן צריכה להיות פחות על החילופים או ההרכב, יותר על כך שהקבוצה לא מאומנת בכלל, ולמרות שזו קבוצה חדשה, אחרי משחקי ההכנה וגביע הטוטו, אני כן מצפה לראות משהו קצת יותר טוב.

אין קלישאה יותר חבוטה מאשר "קבוצה לא מאומנת".

מצד שני, יכול להיות שהם בעיקר משחקים שש בש באימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
אז נכון שחקנים חדשים, קבוצה לא מחוברת, אין כושר ושאר תירוצים...

אבל אפשר להבין למה אחרי קרוב לחודשיים שהקבוצה מתאמנת ומשחקת יחד לא מסוגלים לעשות מהלך קבוצתי אחד במשך 8 שמונה משחקים? למה קבוצות נחותות בהרבה מאיתנו על הנייר מסוגלות?

עדיין מוקדם וכו' אבל מתחיל להיראות רע מאוד כל הסיפור עם המאמן הזה. גם לא יהיה פשוט להיפטר ממנו כי הוא הגיע עם צוות שלם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:31 
הכל בסדר ולוקח זמן ואני לא שופט כלום.
הדבר היחיד שמטריד זה מאמן שבמשחק ליגה ראשון מעלה הגנה שמעולם לא שיחקה יחד. זה על גבול חוסר אחריות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:33 
אוגוסטוס היל כתב:
הדבר היחיד שמטריד זה מאמן שבמשחק ליגה ראשון מעלה הגנה שמעולם לא שיחקה יחד. זה על גבול חוסר אחריות

מכל ההחלטות של אתמול, זו דווקא התבררה כהכי מוצלחת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:36 
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא מסכים, אבל זאת לא הנקודה. אתה לא שופט התנהלות ברמת תוצאה בטווח קצר.
גם הבעיטה של אבו עביד מ 40 מטר יכלה להיכנס. זה לא אומר שזאת היתה החלטה נכונה לבעוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:43 
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא מסכים, אבל זאת לא הנקודה. אתה לא שופט התנהלות ברמת תוצאה בטווח קצר.
גם הבעיטה של אבו עביד מ 40 מטר יכלה להיכנס. זה לא אומר שזאת היתה החלטה נכונה לבעוט

בדיוק כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:51 
אתה יודע, נועם, אנחנו חיים בדמוקרטיה ומותר לאנשים לכתוב מה שבא להם...

אז כן, גם אני שייך למועדון ה'קבוצה לא מאומנת', כי ככה זה נראה לי. ואני חושב שזה רציני וחצי להעביר ביקורת אחרי חודשיים שהקבוצה מתאמנת ומשחקת. והרוב נראה לא משהו, יש לו המון החלטות מוזרות שמשפיעות על משחקים וכך היה גם אתמול. אם זה ימשיך ככה, לא בטוח שהוא ישרוד הרבה אחרי החגים. מקווה שיתעשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:53 
בניית הסגל מצויינת חוץ מחלוץ. נקווה שיימצאו פתרון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:05 
joshsoos כתב:

אז כן, גם אני שייך למועדון ה'קבוצה לא מאומנת', כי ככה זה נראה לי. ואני חושב שזה רציני וחצי להעביר ביקורת אחרי חודשיים שהקבוצה מתאמנת ומשחקת. והרוב נראה לא משהו, יש לו המון החלטות מוזרות שמשפיעות על משחקים וכך היה גם אתמול. אם זה ימשיך ככה, לא בטוח שהוא ישרוד הרבה אחרי החגים. מקווה שיתעשת.

ולכן גם מותר לי לומר לאנשים שהביקורת שלהם לא הגונה, שטחית ומוקדמת מדי. ראיתי כבר את גאוני הכדורגל שאימנו כאן בעשור האחרון ולמעט גוטמן בחלק מהתקופה, לא ראיתי שמישהו מהם קיבל החלטות טובות יותר או העמיד קבוצות מאומנות יותר ואצל כולם ראיתי משחקים הרבה יותר חלשים מזה של אתמול ותוצאות פחות טובות. ולכן אני סבלני ולא ממהר עם הביקורת וממליץ גם לאחרים לאמץ גישה דומה. לא חייבים, זו רק המלצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:09 
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:

ולכן גם מותר לי לומר לאנשים שהביקורת שלהם לא הגונה, שטחית ומוקדמת מדי. ראיתי כבר את גאוני הכדורגל שאימנו כאן בעשור האחרון ולמעט גוטמן בחלק מהתקופה, לא ראיתי שמישהו מהם קיבל החלטות טובות יותר או העמיד קבוצות מאומנות יותר ואצל כולם ראיתי משחקים הרבה יותר חלשים מזה של אתמול ותוצאות פחות טובות. ולכן אני סבלני ולא ממהר עם הביקורת וממליץ גם לאחרים לאמץ גישה דומה. לא חייבים, זו רק המלצה.

רק שאתה מתבטא כאילו אסור להם.
הענין הוא לא החולשה אלא ממה היא מורכבת, פירטו לך כאן מספיק על הבעיות שהיו אתמול ולחלקן אין קשר לסבלנות אלא להחלטות שגויות שאם היו משתנות אולי עניינים היו נראים אחרת ( בלם, מגן שמאלי, חלוץ, הצטרפות מגינים וכו )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:17 
ראיתי את הפירוט, לא השתכנעתי. אני חושב שההחלטות היו סבירות ושרוב הביקורת לא מבוססת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:23 
מבחינתי, היו מספר נקודות אור.
הגנה סבירה מאד ואפילו יותר מסבירה - אבו עביד וינטרה והרוש מעולים. סוף סוף יש שוער בשער ולא ליצן.
משחק הגנה של הקבוצה היה סביר מאד. קישור שעובד ומקשה על היריב (עמד לי על הלשון "המנגד" אבל את הציטוט של דויד שוויצר זל שנמור לפעם אחרת).
משחק התקפה לקוי מאד בעיקר בגיזרת העבודה של מגן-וחלוץ על הקו.
בולט בהעדרו חלוץ עם יכולות טכניות (סטייל דמארי) שמסוגל לייצר לעצמו מצב, או ישחק ליד אנטל ובומבה וינצל את היכולות הטכניות. ביטון של שנה שעברה לא הראה שהוא כזה. גוזלן של שנה שעברה הוכיח שזה לא החלוץ שאנחנו צריכים. מי כן - לא יודע. אבל שווה לנסות את שגיב בעדיפות ראשונה. יש יכולת טכנית גבוהה, יש לו חוצפה, יש לו מהירות ועשוי להתפתח חלוץ טוב.
מה עם הילד שהביאו מטוברוק?

ובהיבט הכללי:
אני בא לראות את הפועל מנצחים (או לא מפסידים) מצידי בגול בנבדל, ביד בדקה ה 90.
כדורגל טוב, אני רואה בחול בנסיעות שונות או בטלויזיה.
את הויכוח הזה כבר מיצינו עוד בפורום הקודם בתקופת "אדום לוהט".

תרגעו, תשתו הרבה מים, תהיו סבלניים מאד (אני סבלני) ובעתיד נראה פירות לחריש העמוק נעשה השנה בהפועל.
כן, ובעיקר, תפסיקו להקשיב ו\או תתעלמו מהאופירעות , ברקוביצים, שרף העילג, פרשנים מטעם עצמם או מטעם ממנים שונים. יהיה לכם יותר טוב .
יללה הפועל מלחמה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
אכן צריך חלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:48 
1) ברור שמותר לשחק על תיקו במשחק חוץ אבל....
2) אני לא בטוח שבחרנו לשחק ככה, כרגע אנחנו לא יכולים אחרת.
3) ברור שצריך חלוץ אבל....
4) מה הוא כבר היה עושה אתמול??? אין לנו בכלל משחק התקפה,עם כל הקשרים ההתקפיים לא ראינו כלום אתמול לתוך הרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: