תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בן אלגרבלי
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:31 
לדעתי הוא אחת הסיבות המרכזיות שלא הצלחנו לייצר התקפות אתמול ואיבדנו כדורים כל כך מהר.
בלם חייב לדעת לשחק מהר, למסור ולצאת עם הכדור קדימה והדברים האלה בהרבה יותר חשובים מיכולות הגנתיות.
הבלמים הטובים בעולם היום(ראמוס, פיקה, בואטנג, קומפאני וכו) כולם יודעים לשחק עם הכדור מצויין ודווקא היכולות ההגנתיות הם ממש לא מה שמייחד אותם.
כל פעם שהכדור היה אצלו,או שהיה פס באיחור של כמה שניות שסיבך את המגן או שנבעט כדור סתמי למעלה, אי אפשר לבנות משחק מסודר ככה.
בצד ההגנתי הוא היה טוב אבל אם אנחנו רוצים להכתיב את הקצב במשחק ולהחזיק בכדור הוא לא יכול להיות בהרכב כי הוא פשוט עושה נזק כל פעם שהכדור אצלו ברגל.
* וינטרה לעומתו היה מצויין והרשים אותי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בן אלגרבלי
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:37 
וינטרה באמת היה מעולה, במיוחד בהתחשב הזה שהגנה זה משהו שמצריך תיאום. גם צעק לא מעט ובכלל נראה שהניסיון שלו בא לידי ביטוי.
אלגרבלי לא היה נוראי, היה סביר סהכ גם בהגנה וגם במסירות שלו רק שכל נגיחה שלו קדימה הגיעה לשחקן ביתר ואיבדנו המון כדורים ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
היה קטע דקה 90 שהוא קם אחרי שנפצע, איך שהכדור יצא לקרן וינטרה פשוט צרח עליו שישכב והשופט מיד עצר את המשחק. ככה נראה ניסיון.
לגבי אלגרבלי - נתן משחק בסדר. עצר כל כדור שהיה בקרבתו. מעט בעייתי עם הכדור, המגן שלידו והקישור צריכים ללמוד לעזור לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:43 
חלש מאוד. אולי יש לו פוטנציאל אבל עד עכשיו זה די תמוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
היה קטע דקה 90 שהוא קם אחרי שנפצע, איך שהכדור יצא לקרן וינטרה פשוט צרח עליו שישכב והשופט מיד עצר את המשחק. ככה נראה ניסיון.
לגבי אלגרבלי - נתן משחק בסדר. עצר כל כדור שהיה בקרבתו. מעט בעייתי עם הכדור, המגן שלידו והקישור צריכים ללמוד לעזור לו.

זה היה הזוי שהוא לא נשכב מיד הרי הוא נפצע ,הם לא הוציאו, הוא הצליח לעצור להם את ההתקפה וכבר התכונן לקרן במקום לשכב ..
לגבי היכולת , אנשים פה מצפים מכל בלם שיהיה מינימום דאגלס או שמעון גרשון עם היציאות קדימה , אני מאמין שהוא לא יישאר בתפקיד הבלם האמצעי כי בתור ליברו הוא אמור להתחיל את ההתקפה כשוינטרה ייכנס לכושר הוא יהיה שם .
אבל חוץ מזה עצר להם את ההגנות יפה במחצית השנייה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:46 
מעט בעייתי עם הכדור? מעט?
אי אפשר לעזור לו, הוא חתיכת נגר. כל פעם שהוא עוצר כדור זה בורח לו 2 מטר מהרגל ועד שהוא משתלט הוא כבר נמצא תחת לחץ. וגם כשהוא פנוי הוא נותן מסירה כזאת גרועה שכל מה שנשאר זה להעיף למעלה.

אי אפשר לשחק כדורגל עם בלם כזה.
בלם יכול להיות קצת חלש עם הכדור, גם בקבוצות הגדולות בלם אחד חזק בזה והשני קצת פחות. אבל אם הוא ממש מתקשה לעצור אותו ולמסור מסירה פשוטה על 7 מטר שום דבר לא יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:48 
אני חייב להגיד שמהחור שישבנו בו אתמול הוא דווקא היה נראה לא רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:01 
מאוד מלחיץ עם הכדור אבל נוכחות פיזית כמו שלו שווה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:37 
משחק ראש טוב. משחק רגל חלש מאוד.
נראה כמו בלם כזה שאפשר להכניס כשרוצים לשחק בונקר ולשמור על תוצאה רבע שעה, לא מעבר לזה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
גירסה חלשה של אסי דומב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:54 
בסדר גמור. עשה לי קצת פלאשים לרמי דואני. חייב להשתפר מאד בכל מה שקשור להולכה והנעה של הכדור, אבל לדעתי זה גם ענין של בטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:58 
סביר וזהו. הקטע של הולכת כדור הוא לא נייס טו האב. בכדורגל היום זה הכרחי

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 25 אוגוסט 2015, 11:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:34 
היה בסדר גמור

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:53 
איזה סביר מה סביר, התקף לב אחד גדול כל פעם שכדור מתקרב אליו. זה לא בלם להפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:54 
נשמע דווקא בלם בול להפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:39 
לא הייתי נחרץ ואומר שאלגרבלי שחקן של ליגה א' אבל מצד שני אני לא אומר גם שהיה לו משחק מצוין.

משהו שלא מספיק מעריכים אותו בעבודה של בלם\מגן זה שמעבר לסגירות\הגעה לכדורי גובה וכיוצא בזה, עבודה חשובה מאוד של הבלם היא גם לא לאבד כדורים באיזורים מסוכנים.
וכש80% מהכדורים שלו הולכים ליריבה ואחוז יותר גדול מההרחקות שלו סתמיות והולכות ליריבה - אז כן זה בעייתי.

מצד שני, הנ"ל גם יכול לנבוע מחוסר ביטחון וחוסר בכושר משחק שכן אני מבין שהפעם היחידה שהוא שותף זה באיזה משחק במחנה האימונים מה שיכול להסביר את 2 הבעיות שכתבתי למעלה.
אם זה באמת המקרה הוא יכול להיות אחלה בלם כמחליף לוינטרה ואבו עביד שכרגע פשוט טובים יותר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
אתמול הוא היה בסדר, ולא יקרה כלום אם אנשים יזכרו שהוא הבלם ה3/4 שלנו, וככזה הוא ממש בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:51 
הבלם ה3/4 שלנו? מנדיונדו חולק עלייך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:02 
לדעתי היה חלש וטעות גדולה לעלות איתו, למרות שהיא לא עלתה לנו ביוקר. גם הדיבורים פה שהוא היה טוב הגנתית נובעים מהזיכרון שטרי יותר במחצית השניה מאשר הראשונה (שהוא היה בה בפאניקה מוחלטת גם בהגנה ואבו עביד ווינטרה היו צריכים להציל אותו). לא מאשים אותו שהוא היה בפאניקה אחרי שהבחור לא שיחק אפילו בגביע הטוטו ופתאום מוקפץ להרכב בטדי (החלטה משונה מאוד) אבל זה המצב. מבחינה התקפית כמו שכבר אמרו פה, קשה מאוד לשחק ככה. בית"ר אפילו בלחץ די מינימלי הזמינו את הכדור אליו בכל התקפה שיתחיל את הנעת הכדור וזה נראה רע מאוד מבחינתנו. לינגאנה היה צריך לרדת כל הזמן עוד ועוד אחורה כדי לבוא לקחת לו כדור מהרגל כי הוא לא מסוגל למסור על מטר וכל החלק האחורי היה באי שקט מזה.
אני בכלל לא קובר אותו ואני חושב שהוא אחלה בלם רביעי לסגל (ואולי יותר מזה בעתיד בהתחשב בגילו הצעיר) אבל בטח שכרגע הוא לא צריך לפתוח. מעבר לזה, עלתה אתמול חוליית הגנה שלא תורגלה בכלל באימונים והפתיעה אפילו את השחקנים (לפי עדויות) שזה נראה לי לא כל כך רציני. אני מקווה שמנדיונדו יפסיק עם האלתורים ויתחיל להריץ פה חוליית הגנה קבועה יחסית לאורך זמן אחרת אני לא רואה איך דברים יתחברו אפילו בתיאוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
שמעו, אפשר להתעלם לחלוטין מהעובדה שהמגן השמאלי שלנו היה מחוץ לסגל ולכן אבו עביד פתח כמגן ושבנאדם רשם כאן שגוטליב היה חולה. ואפשר גם להמציא. שתי האופציות בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:34 
הכל בסדר ואולי אלגרבלי הוא פויול, אבל בחיאת מאמנוס, לעלות למשחק ראשון בטדי עם הגנה שלא תורגלה יחד ועם שחקן שלא שיחק במשחק רשמי בהפועל מעולם? באמת? זה סביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:36 
Eros Ramazzotti כתב:
שמעו, אפשר להתעלם לחלוטין מהעובדה שהמגן השמאלי שלנו היה מחוץ לסגל ולכן אבו עביד פתח כמגן ושבנאדם רשם כאן שגוטליב היה חולה. ואפשר גם להמציא. שתי האופציות בסדר.

לא כל כך מבין למה ולמי התגובה מתייחסת, אבל לא ברור מה היא אמורה להגיד ומה קשור להמציא. גם שיימן וגם גוטליב היו מחוץ להרכב מבחירה של המאמן.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 25 אוגוסט 2015, 13:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להתווכח על סדנת החינוך לשיימן, אבל למה אתם מתעלמים מזה שגוטליב היה חולה ולא התאמן כמו שפישונט אמר? מה הקטע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:38 
את זה פספסתי.. אם זה נכון אז לא היו לו אופציות בהגנה. זה נשמע יותר סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 13:42 
אה סליחה, מישהו בפורום אמר שגוטליב לא התאמן באחד הימים אז הוא בטוח לא היה כשיר אתמול. שכחתי שאתה מסתמך על עובדות כה מוצקות לעומת אחרים ש-"ממציאים".
די נו. אין שום סיבה להניח שהוא לא היה כשיר (אני אפילו בטוח שהיה כשיר) ועצם הניסיון להציג את מקרה שיימן כאילו נפל על המאמן משמיים הוא מגוחך במקרה הטוב.
תנוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
אין לי זמן לחפש את ההודעה, אבל מדובר במשתמש אמין שנוכח באימונים לעתים וכתב (כמדומני) שגוטליב לא התאמן באופן סדיר במהלך השבוע. לא מבין איפה הבעיה במקרה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 14:06 
היה מאוד לא טוב. רוצה להאמין שחלק מזה נובע מהתרגשות ובכל מקרה, אף אחד לא בונה עליו כבלם ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
הוא בנוי פיזית מצוין, גבוה, חזק, שני רק לאבו עביד בהפועל לדעתי.
אחת הבעיות שלו זה שהוא מאוד כבד ואיטי, דבר שאפשר לפצות עליו בקריאת משחק, מיקום וכו' שזה דברים שמגיעים עם הניסיון ולבחור אין כרגע, הוא נראה מאוד מבוהל וחסר ניסיון על המגרש כאילו עלה אתמול מהנוער והוא בן 21 כבר.
הבעיה הכי גדולה שלו היא לא בצד ההגנתי בהכרח, אלא בטיפול שלו בכדור, בהתנהלות שלו עם הכדור, טכניקה לקויה. הוא מאבד הרבה כדורים ועושה שטויות שיכולות לעלות ביוקר, זה נובע גם מחוסר ניסיון וגם מחוסר טכניקה.
הוא יכול לשפר את הדברים האלה אבל הדרך עוד ארוכה. אני ממש לא קובר אותו, יש לו נתונים פיזיים להיות בלם טוב אבל הוא צריך לצבור המון ניסיון, ביטחון ולשפר את הטכניקה שלו עם הכדור.
אני לא חשוב שהפועל תל אביב זה המקום שהוא צריך להשתפשף בו, בטח לא במשחק מול בית"ר בטדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
כל נגיעה שלו פחד אלוהים, לדעתי זה עניין של ביטחון אבל כרגע הוא נראה כמו הגרסה הצעירה של זאביק חיימוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה אתם רוצים, היה חסר לו בטחון במיוחד שזה משחק ראשון מול למעלה מעשרים אלף צופים בטדי, משחק ראשון שלו בהפועל העונה ועוד בצוותא עם היווני, מה אתם רוצים ממנו?
משחק סביר שלו, השתדל כמה שאפשר ובהחלט 2 רמות מעל פלאח :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: