תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנדיונדו
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:26 
NARKOTIKA כתב:
בר קולמוסא כתב:
NARKOTIKA כתב:
אוהדים הזויים.

מי שלא ראה אתמול שאלגרבלי דפק לקבוצה כל התקפה ואיבד 6מכדורים מאמצע המגרש (ספרתי) אז שיפנה לקופת חולים הקרובה.
מי שיכול להבין איך אחרי 20 דקות מצויינות בטוטו אין זכר ליחזקאל, אפילו לא על הספסל, ואבו אל היג'ה הופך להיות הקשר הימני החדש, צריך כבר יותר מקופת חולים. בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. הוא העלה שחקן כמחליף, היה הכי טוב על המגרש, ומאז הוא מוציא אותו מהסגל בשביל כל מיני גומברגים.
כל הביקורות המעודנות האלה מוצדקות. אף אחד לא צעק תתפטר.

איזה 20 דקות מצויינות בטוטו? (וגם אם כן, וואו, 20 דקות בטוטו, איך באמת הוא לא באנקר?)
.

באנקר במה? בכסא על הספסל?
אתם לא יכולים לנהל דיון בלי לשלוף טענות שלא קשורות לכלום?

לא נראה לי שהבנת את המשפט.
א. על איזה 20 דקות מצויינות בטוטו אתה מדבר? הדבר הבולט שאני זוכר ממנו זו ההקפצה עם הרגל בשיכול א-לה רונלדיניו. מפתיע שהוא לא בסגל באמת.
ב. גם אם נניח והיו 20 דקות כאלו, למה לדעתך זה כזה נתון קריטי? גם לספורי היה משחק טוב בדרבי.
חוצמזה מה הקשר בינו לבין אבו-אל-היג'ה, יחזקל משחק חלוץ (או לפחות כנף).

עכשיו, אני גם לא חושב שאבו-אל-היג'ה שחקן גדול (או בכלל), אבל בא נדבר כשהוא יעדיף אותו על פני אנטל או אחד מהקשרים האחרים שפתחו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:27 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
אוהדים הזויים.

עלה אתמול למשחק לא פשוט אחרי 3 הפסדים רצופים, מצא פתרונות הגנתיים, שמר על רשת נקייה, הרוויח את לינגאנה שהיה הטוב במגרש במחצית הראשונה. הימר על אלגרבלי שעשה עבודה טובה מאד הגנתית (הבעיה אצלו מתחילה כשהוא מחזיק בכדור). מה ה"טעות" הגדולה שלו? שלא העלה את דודו ביטון כדי להכריע את המשחק? החלטה סבירה. אוי ואבוי אם המאמן יעבוד לפי תחושות הבטן של היציע ולא יהיה נאמן לעצמו.

וזה שיש לנו מאמן שלא מפחד לשנות הרכבים ולהושיב בחוץ שחקנים שהם כביכול "באנקר" בהרכב, זה דבר חיובי מאד.

ובאמת, קצת צניעות אנשים, רק קצת.

מה הקשר לצניעות?
הפועל משחקים כדורגל רע. שמר על רשת נקייה כי היה לו קצת מזל בסוף ושיחקנו מול קבוצה לא מספיק טובה. אם היה נכנס גול, אז כן אפשר היה לבקר אותו?
בשורה התחתונה, 3 משחקי גביע הטוטו + משחק ליגה, הפועל עשו 3 גולים ממצבים נייחים (אחד עצמי) ועוד מצב ורבע. ב-4 משחקים!!!
ההצבות הפרסונליות הן בעיה בכל מה שקשור לשיטת משחק כמו בור באמצע שמזכיר את מכתש רמון, שלא ישים את ביטון, אבל שיהיה שם משהו.
אין לו "טעות גדולה". יש קבוצה שעוד לא ראית ממנה 5 דקות רצופות של כדורגל בינוני. וברור שכשאתה רואה את זה, אז גם גם לגיטימי לבקר את בחירת ההרכבים שלו וניהול המשחק, כמו החילוף של ניר לקס אתמול שאמר, אני הולך לשחק בחצי המגרש שלי, נקווה שיהיה מזל ובית"ר לא ישימו גול.

הפועל משחקים כדורגל רע כי הפועל זו קבוצה חדשה לגמרי, עם סגל חדש, מאמן חדש, שני שחקני הרכב שבקושי התחילו את העונה, ועוד אי אלו נקודות תורפה מקצועיות שהמאמן עדין לא מצא להן פתרון (אבל לפחות הוא מנסה).

הפועל משחקת כדורגל רע כי אין מאמן בעולם שהיה גורם לה לשחק כדורגל טוב בתנאים הנוכחיים בפרק זמן כל כך קצר. אם הפועל תראה כך במחזור ה-15-16 של העונה, אז הביקורת תהיה רלוונטית.

בחירת ההרכב הייתה סבירה מאד בנתונים הקיימים. שיימן היה הבעיה הכי גדולה בהגנה שלנו במשחקים הקודמים. לגבי אלגרבלי במקום גוטליב, החלטה לגיטימית. אלגרבלי עשה עבודה טובה הגנתית, בעיקר במשחק הראש ובלחימה. טוב שיש תחרות על עמדת הבלם הנוסף (הבנתי גם שגוטליב לא לגמרי כשיר).

החילוף של לקס? מה הבעיה איתו? שחקן תמורת שחקן באותה עמדה. מנדיונדו בא לשחק על תיקו ולא רצה לספוג. לקס כמעט ניצח לך את המשחק.

וכמו שאמרתי, מסתמן שמנדיונדו מאמן שלא עושה חשבון ולא מעניינים אותו שמות או החלטות פופוליסטיות, וזה דבר חיובי מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:35 
נועם שחם כתב:

הפועל משחקים כדורגל רע כי הפועל זו קבוצה חדשה לגמרי, עם סגל חדש, מאמן חדש, שני שחקני הרכב שבקושי התחילו את העונה, ועוד אי אלו נקודות תורפה מקצועיות שהמאמן עדין לא מצא להן פתרון (אבל לפחות הוא מנסה).

הפועל משחקת כדורגל רע כי אין מאמן בעולם שהיה גורם לה לשחק כדורגל טוב בתנאים הנוכחיים בפרק זמן כל כך קצר. אם הפועל תראה כך במחזור ה-15-16 של העונה, אז הביקורת תהיה רלוונטית.

בחירת ההרכב הייתה סבירה מאד בנתונים הקיימים. שיימן היה הבעיה הכי גדולה בהגנה שלנו במשחקים הקודמים. לגבי אלגרבלי במקום גוטליב, החלטה לגיטימית. אלגרבלי עשה עבודה טובה הגנתית, בעיקר במשחק הראש ובלחימה. טוב שיש תחרות על עמדת הבלם הנוסף (הבנתי גם שגוטליב לא לגמרי כשיר).

החילוף של לקס? מה הבעיה איתו? שחקן תמורת שחקן באותה עמדה. מנדיונדו בא לשחק על תיקו ולא רצה לספוג. לקס כמעט ניצח לך את המשחק.

וכמו שאמרתי, מסתמן שמנדיונדו מאמן שלא עושה חשבון ולא מעניינים אותו שמות או החלטות פופוליסטיות, וזה דבר חיובי מאד.

אני לא פוסל את כל עניין הקבוצה החדשה והחיבור, באמת שלא.
אני מסוגל להתמודד עם כל החלטה פרסונלית, יש דעות לכאן או לכאן. ההצבה של אלטמן בתור חלוץ היא לא פרסונלית, היא תפיסתית. היא מוציאה את העוקץ מכל משחק ההתקפה שלך ומקטינה את הסיכוי שתוכל לאיים על היריב. מעצם זה, היא מגדילה את הסיכוי שליריב יהיה יותר קל לכבוש מולך כי הוא לא צריך להתעסק במשימות הגנתיות כמעט.
כנ"ל החילוף של לקס. לא מעניין אותי שהוא כמעט ניצח את המשחק, כי המצב שלו לא היה חלק מהמשחק ששחקן רץ לעומק תוך כדיל התקפה. זה היה כרגיל אחרי מצב נייח (כמו רב ההזדמנויות של הפועל מאז תחילת העונה). החילוף הזה אמר, אני עכשיו רק מתגונן. החילוף הזה, כמעט עלה לנו בהפסד. מהשנייה הזו הפועל לא היו במגרש לגמרי.

אז את עניין החיבור והקבוצה החדשה אפשר להשית על החצי הראשון שבו, בפעם הראשונה העונה אגב, הפועל ניסו לשחק כדורגל מסודר. כבר מעודד, באמת. ובאמת השחקנים עוד לא בכושר, עוד לא מתואמים וזה היה לא מספיק טוב ולא באמת איימו על השער ובכלל, חסרי יכולת התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:39 
מצטער, אני אחרי משחק ליגה אחד, משחק חוץ לא קל שבא אחרי שלושה הפסדים, לא מתיימר להתעסק כרגע ב"תפיסה" של מנדיונדו. מנדיונדו בא להוציא תיקו ואולי עם קצת מזל לגנוב את המשחק, ועשה את מה שצריך כדי להשיג את התוצאה הרצויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:44 
נועם שחם כתב:
מצטער, אני אחרי משחק ליגה אחד, משחק חוץ לא קל שבא אחרי שלושה הפסדים, לא מתיימר להתעסק כרגע ב"תפיסה" של מנדיונדו. מנדיונדו בא להוציא תיקו ואולי עם קצת מזל לגנוב את המשחק, ועשה את מה שצריך כדי להשיג את התוצאה הרצויה.

זה בסדר, זכותך...
בשביל זה יש אנשים יומרניים כמוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:45 
בר קולמוסא כתב:
NARKOTIKA כתב:
בר קולמוסא כתב:
NARKOTIKA כתב:
אוהדים הזויים.

מי שלא ראה אתמול שאלגרבלי דפק לקבוצה כל התקפה ואיבד 6מכדורים מאמצע המגרש (ספרתי) אז שיפנה לקופת חולים הקרובה.
מי שיכול להבין איך אחרי 20 דקות מצויינות בטוטו אין זכר ליחזקאל, אפילו לא על הספסל, ואבו אל היג'ה הופך להיות הקשר הימני החדש, צריך כבר יותר מקופת חולים. בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. הוא העלה שחקן כמחליף, היה הכי טוב על המגרש, ומאז הוא מוציא אותו מהסגל בשביל כל מיני גומברגים.
כל הביקורות המעודנות האלה מוצדקות. אף אחד לא צעק תתפטר.

איזה 20 דקות מצויינות בטוטו? (וגם אם כן, וואו, 20 דקות בטוטו, איך באמת הוא לא באנקר?)
.

באנקר במה? בכסא על הספסל?
אתם לא יכולים לנהל דיון בלי לשלוף טענות שלא קשורות לכלום?

לא נראה לי שהבנת את המשפט.
א. על איזה 20 דקות מצויינות בטוטו אתה מדבר? הדבר הבולט שאני זוכר ממנו זו ההקפצה עם הרגל בשיכול א-לה רונלדיניו. מפתיע שהוא לא בסגל באמת.
ב. גם אם נניח והיו 20 דקות כאלו, למה לדעתך זה כזה נתון קריטי? גם לספורי היה משחק טוב בדרבי.
חוצמזה מה הקשר בינו לבין אבו-אל-היג'ה, יחזקל משחק חלוץ (או לפחות כנף).

עכשיו, אני גם לא חושב שאבו-אל-היג'ה שחקן גדול (או בכלל), אבל בא נדבר כשהוא יעדיף אותו על פני אנטל או אחד מהקשרים האחרים שפתחו אתמול.

א. אני מדבר על המשחק נגד מכבי פתח תקווה (אם אני לא טועה בקבוצה, המשחק השני בטוטו)
לא כל כך ברור לי איך אפשר להחמיץ את זה, הרי היו פה אינספור הודעות וקונצננזוס מוחלט שיחזקאל שינה לנו את ההקפה.
והוא לא "הקפיץ כדור" הוא עשה פעולות שלא ראינו כבר הרבה זמן-
הסתובב עם העקב על 2 בלמים, דאבל פס מרשים עם שיימן, בעט למשקוף והשתתף בהתקפות שבפעם הראשונה נראו שהם עם תכלס מאז שהמאמן הזה אצלנו.

למה זה נתון קריטי? כי אלו 20 דקות יותר מכל מה שיש לספסל שלנו ביחד. מי בדיוק היית מכניס אם אתה נקלע לפיגור?
וכן, הוא הגיוני בכנף ימין פי 10 יותר מהצבה של אל היג'ה.
ובכלל, אני לא חושב שיש פה מישהו שיחלוק שבפעם האחרונה שראינו את יחזקאל הוא נראה מצויין, אולי חוץ ממך שאתה בכלל לא זוכר את המשחק. איך אחרי זה אתה שורף אותו לגמרי ומוציא אותו מהסגל כבר משחק שלישי? הזוי.
ואנחנו לא צריכים לדבר אם הוא יעדיף את אבו אל היג'ה על אנטל, התירוצים של משחקי גביע הטוטו כאילו החילופים בליגה יראו אחרת הוכיחו את עצמם אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:51 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

זה בסדר, זכותך...

אז חבל. חבל על חוסר הסבלנות והדחף להעביר ביקורת אחרי משחק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:58 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

זה בסדר, זכותך...

יש לי מלא סבלנות. אנחנו לא אחרי משחק, אלא אחרי שלושה משחקי טוטו, עוד משחק ליגה וכמה משחקי אימון.
יש לי סבלנות לגבי תוצאות, ואני גם מוכן לקבל גם יכולת לא טובה, אבל לא מוכן לקבל כדורגל שמקורו בהעמדה לא נכונה של שחקנים על המגרש, חשיבה לא נכונה, קבלת החלטות גרועה וטעויות שחוזרות על עצמן.
ודרך אגב, אני כן ראיתי אתמול דברים טובים יותר, בעיקר בחצי הראשון, אבל יש משהו במאמן הזה ובהתנהלות הכללית שלו שמאוד מדאיג אותי. אני מקוה שאתבדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:59 
קיבלנו קשטן ספרדי בגרסה קיצונית.
הרבה 0-0 יהיו לנו העונה. עם הצבות הזויות בכל העמדות. איזה כיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:05 
טעון בירור:
רמזי ספורי משחק בכל תקופת ההכנה בלי סוף. מגיע משחק ראשון בליגה - הוא מחוץ לסגל
שגיב יחזקאל מיובש. אבו אל היג'א מועדף עליו כקשר ימני, ספורי ואלטמן מועדפים עליו כחלוצים. WTF
אלגרבלי לא משחק כל גביע הטוטו (לא מבחירה) ובמשחק הראשון הוא מקפיץ אותו להרכב על חשבון גוטליב
אפשר להוציא את שיימן מההרכב אבל לא למה לא לשים אותו אפילו על הספסל? מה הצורך הגדול שרז נחמיאס וניר לקס, שני קשרים אחורים צעיריים, יישבו שם ולא שיימן?
לקבוצה אין משחק התקפה - אין הצטרפות, אין שחקנים שרצים לעומק. יוצאים להתקפה עם שלושה שחקנים, בלי הצטרפות מגנים ובלי אופציות מלבד דריבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:15 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

זה בסדר, זכותך...

יש לי מלא סבלנות. אנחנו לא אחרי משחק, אלא אחרי שלושה משחקי טוטו, עוד משחק ליגה וכמה משחקי אימון.
יש לי סבלנות לגבי תוצאות, ואני גם מוכן לקבל גם יכולת לא טובה, אבל לא מוכן לקבל כדורגל שמקורו בהעמדה לא נכונה של שחקנים על המגרש, חשיבה לא נכונה, קבלת החלטות גרועה וטעויות שחוזרות על עצמן.
ודרך אגב, אני כן ראיתי אתמול דברים טובים יותר, בעיקר בחצי הראשון, אבל יש משהו במאמן הזה ובהתנהלות הכללית שלו שמאוד מדאיג אותי. אני מקוה שאתבדה

איך אפשר לבקר את "החשיבה של המאמן" כשאתה לא באמת יודע מה הוא חושב.

לגבי העמדה על המגרש, אני בכל זאת מעדיף לתת קרדיט למישהו ששימש כעוזר מאמן בנבחרת ספרד ובאתלטיקו שיש לו הבנה כללית לגבי "העמדה" מאשר לגולשי פורום שדים, אבל זה רק אני כנראה.

קבלת החלטות? לא קיבל החלטה אחת שלא נשמעת לי סבירה וגם קיבל לפחות החלטה אחת מצויינת, של לעלות עם לינגאנה בהרכב.

אגב, יכול להיות שעוד 6-7 משחקים אני אחשוב אחרת, אבל באמת שאין לך ולאף אחד אחר שום יכולת להסיק מסקנות מבוססות אחרי משחק ליגה בודד. עם כל הכבוד למשחקי האימון/גביע הטוטו, שבעיקר נועדו למאמן לבחון את השחקנים, להכיר אותם ולהכניס את חלקם לכושר משחק נורמאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
אנדרסיטו כתב:
קיבלנו קשטן ספרדי בגרסה קיצונית.
הרבה 0-0 יהיו לנו העונה. עם הצבות הזויות בכל העמדות. איזה כיף

אפשר להגיד הרבה דברים על קשטן, אבל הצבות הזוית זה לא אחד מהם. להיפך - דווקא בגלל שהוא מיושן, שחקנים מילאו אצלו תפקידים קלאסיים. קשרים שיחקו באגפים (הוא אשכרה דרש מהם באימונים לדרוך על קווי האורך), חלוצים שיחקו כחלוצים וכן הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:19 
Dushi כתב:
הייתם מדברים אחרת אם הכדורים של גבאי או אצילי היו נכנסים.

לא שהיינו טובים, אבל אותו דבר לגבי הכדורים של אנטל ולקס (עם החמצה נוראית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:21 
"ההחלטה המצויינת לעלות אם לינגאנה" באה אחרי שהוא בעצמו רצה שהוא יעזוב לטובת חלוץ והאוהדים הפשוטים מפורום שדים אמרו בכל הזמן הזה שהוא חייב להיות שחקן הרכב. כל הכבוד לו שהוא עלה איתו אתמול בטדי.

זה הכל באוויר. התוצאות ב4-5 משחקים הקרובים יקבעו אם אנחנו נגדו או בעדו. כרגע כל הביקורת היא בגדר תמרורי אזהרה שאנחנו משתפים. לא עושה שום נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:23 
NARKOTIKA כתב:
"ההחלטה המצויינת לעלות אם לינגאנה" באה אחרי שהוא בעצמו רצה שהוא יעזוב לטובת חלוץ והאוהדים הפשוטים מפורום שדים אמרו בכל הזמן הזה שהוא חייב להיות שחקן הרכב. כל הכבוד לו שהוא עלה איתו אתמול בטדי.

זה הכל באוויר. התוצאות ב4-5 משחקים הקרובים יקבעו אם אנחנו נגדו או בעדו. כרגע כל הביקורת היא בגדר תמרורי אזהרה שאנחנו משתפים. לא עושה שום נזק.

עושה וחצי.

ולגבי החלק הראשון - א. מעריך מאד מאמנים שיודעים לשנות את דעתם. ב. מנדיונאדו קורא בפורום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:23 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

זה בסדר, זכותך...

איך אפשר לבקר את "החשיבה של המאמן" כשאתה לא באמת יודע מה הוא חושב.

לגבי העמדה על המגרש, אני בכל זאת מעדיף לתת קרדיט למישהו ששימש כעוזר מאמן בנבחרת ספרד ובאתלטיקו שיש לו הבנה כללית לגבי "העמדה" מאשר לגולשי פורום שדים, אבל זה רק אני כנראה.

קבלת החלטות? לא קיבל החלטה אחת שלא נשמעת לי סבירה וגם קיבל לפחות החלטה אחת מצויינת, של לעלות עם לינגאנה בהרכב.

אגב, יכול להיות שעוד 6-7 משחקים אני אחשוב אחרת, אבל באמת שאין לך ולאף אחד אחר שום יכולת להסיק מסקנות מבוססות אחרי משחק ליגה בודד. עם כל הכבוד למשחקי האימון/גביע הטוטו, שבעיקר נועדו למאמן לבחון את השחקנים, להכיר אותם ולהכניס את חלקם לכושר משחק נורמאלי.

חשיבה של שחקנים על המגרש, קבלת החלטות של שחקנים על המגרש.
ולגבי הקרדיט שאתה נותן לו, זה סבבה. אני מניח שבהערה הזו סגרת כל אפשרות עתידית לביקורת על מאמני כדורגל (אלא אם זה יהיה עוד 6-7 משחקים ואז זה כנראה בסדר. יכול להיות שאחרי 6-7 משחקים יש חוק התיישנות על זה שהוא היה עוזר של אראגונס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
מסכים לכל הטיעונים.
הייתי רק מוסיף את הבירור לגבי דודו ביטון שלא פתח,אבל לפחות היה יכול להצטרף במחצית השניה כדי לנסות לגנוב גול.

bergkamp כתב:
טעון בירור:
רמזי ספורי משחק בכל תקופת ההכנה בלי סוף. מגיע משחק ראשון בליגה - הוא מחוץ לסגל
שגיב יחזקאל מיובש. אבו אל היג'א מועדף עליו כקשר ימני, ספורי ואלטמן מועדפים עליו כחלוצים. WTF
אלגרבלי לא משחק כל גביע הטוטו (לא מבחירה) ובמשחק הראשון הוא מקפיץ אותו להרכב על חשבון גוטליב
אפשר להוציא את שיימן מההרכב אבל לא למה לא לשים אותו אפילו על הספסל? מה הצורך הגדול שרז נחמיאס וניר לקס, שני קשרים אחורים צעיריים, יישבו שם ולא שיימן?
לקבוצה אין משחק התקפה - אין הצטרפות, אין שחקנים שרצים לעומק. יוצאים להתקפה עם שלושה שחקנים, בלי הצטרפות מגנים ובלי אופציות מלבד דריבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:28 
אפשר להעביר ביקורת, גם אני העברתי ביקורת על מאמנים בהפועל, אבל לדעתי רוב הביקורת כרגע לא הוגנת ובעיקר מאד לא מבוססת. עוד 6-7 משחקי ליגה כבר תהיה איזו פרספקטיבה אמיתית ואז יהיה ניתן להעריך את המאמן בצורה יותר רצינית (וגם אז זה יהיה מאד מוקדם).

הענין הוא גם שכרגע לא אני ולא אתה ולמעשה אף אחד חוץ מהצוות המקצועי לא באמת יודע על מה המאמן חושב ולמה הוא עושה X או Y. אין לך באמת מידע מבוסס שיכול להצדיק ביקורת על ההחלטות שלו עד היום. ובזה תשקלל היכרות קצרה מאד עם השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:29 
נצפה אתמול ב2 בבנדיקט אוכל סלט קיסר (ביחד עם הצוות אימון) ושותה בירה
מי הולך לבנדיקט לילה ולא לוקח אגס בנדיקט בייקון? לפטר :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:39 
נועם שחם כתב:
אפשר להעביר ביקורת, גם אני העברתי ביקורת על מאמנים בהפועל, אבל לדעתי רוב הביקורת כרגע לא הוגנת ובעיקר מאד לא מבוססת. עוד 6-7 משחקי ליגה כבר תהיה איזו פרספקטיבה אמיתית ואז יהיה ניתן להעריך את המאמן בצורה יותר רצינית (וגם אז זה יהיה מאד מוקדם).

הענין הוא גם שכרגע לא אני ולא אתה ולמעשה אף אחד חוץ מהצוות המקצועי לא באמת יודע על מה המאמן חושב ולמה הוא עושה X או Y. אין לך באמת מידע מבוסס שיכול להצדיק ביקורת על ההחלטות שלו עד היום. ובזה תשקלל היכרות קצרה מאד עם השחקנים.

די נו, מה הקשר להוגנת?
אני שופט לפי מה שאני רואה על המגרש. אתה רוצה להגיד לי גביע הטוטו לא נחשב? סבבה.
שהכל היא בעיה של חיבור? גם סבבה. נשבע לך שאני מקווה שאתה צודק.
לי יש אלף פעמוני אזהרה שמהדהדים לי בראש שקשורים לאיך הקבוצה משחקת, ניהול המשחק שלו, חילופים, על מה שאני ניזון מהתקשורת לגבי שחקנים שהוא רוצה ושחקנים שהוא רצה לשחרר, על זה שהוא בנה סגל עם חלוץ אחד שגם הוא בינוני ועוד מספיק דברים שלדעתי האישית כמובן, לא קשורים לחיבור.
לא ציפיתי שהקבוצה תשחק כדורגל גדול עכשיו ועל תוצאות אני בכלל לא מדבר.
חס וחלילה לא קורא לפטר אותו או מדבר עליו במונחים של כשלון או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:42 
עושה רושם שזה לא יהיה המאמן שיסיים את העונה בהפועל

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מנדיונדו
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:43 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:51 
מתי הפעם האחרונה שהפועל שיחקה טוב בטדי? גם בשנים היפות שלנו וגם כשניצחנו שם שיחקנו גרוע.
זה לא משחק שמייצג את איך שנראה השנה. צריך טיפה סבלנות.

נערך לאחרונה על ידי ofir בתאריך 25 אוגוסט 2015, 11:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
זה המקום לציין שהוא נראה כמו מסוט אוזיל בעוד 25 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 11:58 
אני מאוד הייתי רוצה להיות אופטימי לגבי המאמן הזה, אבל לדעתי אנשים כאן משקרים לעצמם.
מספרים שלגיטימי לשחק על 0-0, שיכלנו לגנוב גול, ומתעלמים מזה שככל שעברו הדקות הסיכויים שלנו להבקיע ירדו אקספוננציאלית ושל בית״ר להבקיע עלו אקספוננציאלית. היו לנו סיכויים הרבה יותר גדולים לספוג מאשר להבקיע, וזה הרבה בגלל המאמן עם החילופים ההזויים שלו (מישהו חשב שאבו אלהיג׳ה וניר לקס זה מחליפים ראשונים בהפועל? ועוד לרייכרט ואלטמן שהיו אמורים להיות שני שחקנים מאוד קדמיים והתקפיים במערך שלך?), חילופים שחיסלו אפילו יומרה למשחק התקפי וגרמו לנו רק לעמוד ולחכות לקבל גול. במקרה זה לא קרה, אבל זה לא משנה את העובדה שהפועל עמדה וחיכתה לקבל גול מחצית שלמה בלי ניסיון לשחק כדורגל, וככה לא משחקים על תוצאה. גם במחצית הראשונה כשהיה ניסיון לשחק כדורגל, הוא היה מינימלי ובעייתי מאוד כשאתה תוקף עם מעט מאוד שחקנים ומתאים את כל המשחק שלך כדי לעצור את ההתקפה של בית״ר (במקום לנסות לנצל את החולשה שלה בהגנה).
לצערי אני חושב שגם ברמה הפרסונלית אנחנו נשלם מחיר על ההתנהלות שלו. לא יודע אם זו סדרת חינוך לשחקנים מסוימים או מה, אבל סגל צריך לדעת לנהל גם ברמה האישית-אנושית וכרגע אני מאוד חושש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:05 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

די נו, מה הקשר להוגנת?
אני שופט לפי מה שאני רואה על המגרש. אתה רוצה להגיד לי גביע הטוטו לא נחשב? סבבה.
שהכל היא בעיה של חיבור? גם סבבה. נשבע לך שאני מקווה שאתה צודק.
לי יש אלף פעמוני אזהרה שמהדהדים לי בראש שקשורים לאיך הקבוצה משחקת, ניהול המשחק שלו, חילופים, על מה שאני ניזון מהתקשורת לגבי שחקנים שהוא רוצה ושחקנים שהוא רצה לשחרר, על זה שהוא בנה סגל עם חלוץ אחד שגם הוא בינוני ועוד מספיק דברים שלדעתי האישית כמובן, לא קשורים לחיבור.
לא ציפיתי שהקבוצה תשחק כדורגל גדול עכשיו ועל תוצאות אני בכלל לא מדבר.
חס וחלילה לא קורא לפטר אותו או מדבר עליו במונחים של כשלון או משהו כזה.

בדבר אחד אי אפשר להאשים אותו וזה בבניית הסגל (שאין מה להאשים כאן כי לדעתי היא מצוינת). ברור לך שהוא לא אחראי לזה, מה גם שהפועל רדפה בקיץ אחרי הרבה מאוד חלוצים (כמה מהם באופן מאוד מתוקשר כמו טוטו וסהר). כן אפשר להאשים אותו שגם מהחלוצים שיש לו (ביטון ושגיב) הוא לא מנסה להוציא כלום ואחד מהם הוא קובר באופן סיסטמטי, אבל זו לא הטענה הגדולה שלי אליו.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 25 אוגוסט 2015, 12:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:06 
שני משחקים מחוץ לסגל זה "קבור באופן סיסטמטי"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:07 
19 כתב:
תמונה

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:09 
Fez כתב:
אני מאוד הייתי רוצה להיות אופטימי לגבי המאמן הזה, אבל לדעתי אנשים כאן משקרים לעצמם.
מספרים שלגיטימי לשחק על 0-0, שיכלנו לגנוב גול, ומתעלמים מזה שככל שעברו הדקות הסיכויים שלנו להבקיע ירדו אקספוננציאלית ושל בית״ר להבקיע עלו אקספוננציאלית. היו לנו סיכויים הרבה יותר גדולים לספוג מאשר להבקיע, וזה הרבה בגלל המאמן עם החילופים ההזויים שלו (מישהו חשב שאבו אלהיג׳ה וניר לקס זה מחליפים ראשונים בהפועל? ועוד לרייכרט ואלטמן שהיו אמורים להיות שני שחקנים מאוד קדמיים והתקפיים במערך שלך?), חילופים שחיסלו אפילו יומרה למשחק התקפי וגרמו לנו רק לעמוד ולחכות לקבל גול. במקרה זה לא קרה, אבל זה לא משנה את העובדה שהפועל עמדה וחיכתה לקבל גול מחצית שלמה בלי ניסיון לשחק כדורגל, וככה לא משחקים על תוצאה. גם במחצית הראשונה כשהיה ניסיון לשחק כדורגל, הוא היה מינימלי ובעייתי מאוד כשאתה תוקף עם מעט מאוד שחקנים ומתאים את כל המשחק שלך כדי לעצור את ההתקפה של בית״ר (במקום לנסות לנצל את החולשה שלה בהגנה).
לצערי אני חושב שגם ברמה הפרסונלית אנחנו נשלם מחיר על ההתנהלות שלו. לא יודע אם זו סדרת חינוך לשחקנים מסוימים או מה, אבל סגל צריך לדעת לנהל גם ברמה האישית-אנושית וכרגע אני מאוד חושש.

אני חושב שזה פשוט עניין של השקפה
כבר ידוע שהקהל בכלל והפורום בפרט נוטה לצאת מפרופורציות ואני חושב שרוב אלו ש"מגינים" על מנדיונדו עושים זאת לא בגלל שהם חושבים שהוא כזה טוב אלא לוקחים את כל הסיטואציה ומנסים להכניס אותה לקונטקס הנכון
מנדיונדו לא היה כזה רע וגם לא כזה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

אני חושב שהרבה מזה זה הבעיית חוסר כושר שלנו אל מול כושר עדיף של ביטר. לשחקנים לא היה אוויר וכבר בקושי יצאו קדימה כי ידעו שלחזור יהיה קשה. גם בעניין הזה אני עוד אתן קרדיט לאסטבה אבל זה לא נראה טוב כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: