תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מנדיונדו
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 06:22 
טוב נראה לי שעוד הרבה פעמים העונה נדבר עליו אז נראה לי שכדאי שנפתח אשכול מרוכז

אז ככה אני אוהב את קו המחשבה שלו ואני חושב שהוא מבין מה צריך לעשות רק שהביצוע לא משהו ובחירת השחקנים לא משהו
בקשר לאתמול ההוצאה של שיימן מההרכב היתה נכונה כי אין מה לעשות שחקן שקיבלנו עליו 6 שערים (שחלקם קרו בגלל שאננות או חוסר אחריות) בהכנה לא יכול לפתוח מול השחקן הכי מסוכן של ביתר
וברגע שהוא בחר את עביד לעמדה הזה נגזר עלינו לשחק עם אלגברי כבלם (באמת שאני לא מבין למי זה נראה שהוא שחקן לגיטימי לליגת העל ) כגוטליב ככל הנראה לא היה כשיר ב 100 אחוז
גם ההוצאה של ביטון מההרכב היתה מובנת כי הוא רצה להחזיק את האמצע עם לינגאנה (הטוב במגרש עם עביד) ואז נשאר לו להחליט מי יוצא ביטון או אלטמן ואת אלטמן הוא לא יחליף בהרכב
מה שמאוד לא אהבתי זה החילוף של רייכרט בלקס , פה היתה הזדמנות להכניס את ביטון במקומו ולהעביר את אלטמן לעמדה שלו
על אבו אל עיג'ה אין מה לדבר כי לא נראה לי שיש בן אדם אחד שמבין את זה

לסיכום מחשבות נכונות ביצוע לא משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 06:53 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד אוהב מאמנים שמתאימים את עצמם ליריב, אבל התאמה לא יכולה להיות רק הגנתית.
אנטל שיחק מול מאטוביץ שהוא מגן טוב מאוד ולא חתך לאמצע כמעט (חוץ מהדריבל שלו) למרות שהבלמים של ביתר עלובים.
גם בומבה שיחק אך ורק על הקו.
אלטמן, במקום לקבל הוראה ללכת רק לעומק, ולנצל את המהירות שלו על קפילוטו וכחילה, ניסה להאבק איתו באוויר שמה אין לו סיכוי.
בומבה נתן משחק חלש לעומת אנטל שהיה טוב במחצית הראשונה, למה לא לשים את אנטל על המגן הימני שלהם שהוא משמעותית החלש בין ה2?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מנדיונדו
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 07:00 
מתחיל להטריד מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מנדיונדו
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 07:01 
מדובר בזמן קצר מאוד וצריך לתת לו עוד קרדיט, אבל עד עכשיו אני ממש ממש לא מרוצה ממנו.
זה מתחיל בהוצאה של יחזקאל מהסגל, כשהוא נראה כמו שחקן נורמלי, ממשיך בהצבה המטומטמת של אבו אל היג׳א ונגמר בכך שהקבוצה משחקת ללא חלוץ.
התחושה אתמול במגרש היתה שהפועל הם כמו ילדים שמשחקים בשכונה ופשוט זרקו להם כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 07:04 
חילופים הזוים מאד.
אין מי שיעבוד שער להפועל, יחזקאל לא בסגל
וביטון חילוף שלישי בדקה ה90.
הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 07:15 
Asafas כתב:
מדובר בזמן קצר מאוד וצריך לתת לו עוד קרדיט, אבל עד עכשיו אני ממש ממש לא מרוצה ממנו.
זה מתחיל בהוצאה של יחזקאל מהסגל, כשהוא נראה כמו שחקן נורמלי, ממשיך בהצבה המטומטמת של אבו אל היג׳א ונגמר בכך שהקבוצה משחקת ללא חלוץ.
התחושה אתמול במגרש היתה שהפועל הם כמו ילדים שמשחקים בשכונה ופשוט זרקו להם כדור.

גם אני מתוסכל מחלק מהדברים שהוא עושה אבל אני בכלל לא מסכים עם ההודעה שלך
הפועל בכלל לא נראית כמו מה שתיארת הפועל עומדת טוב על המגרש ונראת ממושמעת מאוד החלק ההתקפי לא מחובר בכלל וזה נטו פקטור של זמן וביכולת של רייכרט
יחזקאל לא הוכיח כלום עד עכשיו
היה לו חצי משחק טוב והוא לא נראה יותר טוב מאף שחקן שמשחק כרגע בעמדה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 07:30 
כבר אמרתי ואגיד שוב, סומך עליו ונותן לו את הקרדיט ב100 אחוז.
זו רק ההתחלה, שחררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
נראה מול ק"ש בבית אם הוא ממשיך במידיניות הגנתית מאוד, או שהוא יתחיל גם לדרוש התקפה ועליה של מגנים מעבר לקו החצי, בניגוד למשחק מול ביטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:07 
לדעתי הוא הגיע היסטרי אתמול בגלל 3 המשחקים בגביע הטוטו.
בוא נראה אם זו היתה היסטריה זמנית והוא יחזור להרכב וציוות יותר נורמלי בשבת או שזה מה שאנחנו הולכים לראות בתקופה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שבניגוד לרוב מאמני ה"קחו כדור ותריצו כמה פסים" הוא חושב, בא מוכן למשחק אתמול ועלה עם מערך שאפשר היה להתווכח איתו אבל הוא התאים לשאיפות שלו מהמשחק הזה, קודם כל לא לספוג ואם אפשר לגנוב שער וזה כמעט קרה כמה פעמים.
בסך הכל אני מרוצה ממנו, כמובן שזה יצטרך להיות מגובה בתוצאות עם הזמן אבל עד עכשיו אני רואה שיטה שפשוט לא הצליחה בשל היעדר חלוץ וכושר ירוד של חלק מהשחקנים.
מה שבולט זה התרגילים במצבים הנייחים, רואים שהם עובדים על זה וזה כלי מאוד חשוב להמשך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:20 
אחלה מאמן.

משחק חוץ בירושלים, חשב הגנתית וככה היה צריך לחשוב. יכולנו לעקוץ 3 פעמים, לא הלך.

משחק ההגנה שלנו היה מעולה אתמול, וראו תיאום שלא אופייני לתחילת עונה. ביתר נתפסה בנבדל 3 פעמים בזכות יציאה טובה של ההגנה.
מבחינה התקפית, אני בניגוד לשאר חושב שחלוץ רחבה טוב כן היה משנה את כל הקונספט של ההתקפה. הוא היה מושך אליו חלוצים היה מאפשר לאנטל ובומבה יותר חופש והדברים היו נראים אחרת. זאת לטעמי אולי הייתה הבעיה היחידה במשחק. חוץ מיזה אין לי שום תלונות.
הציוות של אלגרבלי היה בסדר גמור, אבו עביד ענק ווינטרה אחלה בלם.
עושה רושם שההגנה שלנו תהיה טובה בהרבה משנה שעברה.

תנו לו קרדיט אנחנו עוד נהנה ממנו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:29 
אני שונא לחשוב ככה אבל לדעתי נפלנו איתו בענק,כל ה4-5 משחקים אחרונים מלבד 20 דקות טובות מול בני יהודה לא ראיתי את הפועל עושה התקפה מסודרת מהבלמים לקישור ולהתקפה,על מה לעזאזל אתם עובדים באימונים?
תמיד זה נגמר בכדור ארוך,אין פעולה בסיסית של בומבה/אלטמן יורדים אחורה לקבל כדור ולשחרר את הלחץ,זה הכי מדאיג אותי מהכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:51 
אוהדים הזויים.

עלה אתמול למשחק לא פשוט אחרי 3 הפסדים רצופים, מצא פתרונות הגנתיים, שמר על רשת נקייה, הרוויח את לינגאנה שהיה הטוב במגרש במחצית הראשונה. הימר על אלגרבלי שעשה עבודה טובה מאד הגנתית (הבעיה אצלו מתחילה כשהוא מחזיק בכדור). מה ה"טעות" הגדולה שלו? שלא העלה את דודו ביטון כדי להכריע את המשחק? החלטה סבירה. אוי ואבוי אם המאמן יעבוד לפי תחושות הבטן של היציע ולא יהיה נאמן לעצמו.

וזה שיש לנו מאמן שלא מפחד לשנות הרכבים ולהושיב בחוץ שחקנים שהם כביכול "באנקר" בהרכב, זה דבר חיובי מאד.

ובאמת, קצת צניעות אנשים, רק קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אוהדים הזויים.

עלה אתמול למשחק לא פשוט אחרי 3 הפסדים רצופים, מצא פתרונות הגנתיים, שמר על רשת נקייה, הרוויח את לינגאנה שהיה הטוב במגרש במחצית הראשונה. הימר על אלגרבלי שעשה עבודה טובה מאד הגנתית (הבעיה אצלו מתחילה כשהוא מחזיק בכדור). מה ה"טעות" הגדולה שלו? שלא העלה את דודו ביטון כדי להכריע את המשחק? החלטה סבירה. אוי ואבוי אם המאמן יעבוד לפי תחושות הבטן של היציע ולא יהיה נאמן לעצמו.

וזה שיש לנו מאמן שלא מפחד לשנות הרכבים ולהושיב בחוץ שחקנים שהם כביכול "באנקר" בהרכב, זה דבר חיובי מאד.

:ROSE:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:52 
אפשר להוציא מהקבוצה הזאת הרבה יותר
לא מנצל תכונות טובות של השחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
לקבוצה בלי חלוץ תוצאה של 0-0 היא התוצאה הטובה ביותר שאפשר לקוות לה בכל משחק.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
חייבים להרוויח את דודו ביטון העונה, ובשביל זה צריך לתת לו לשחק. גם אם הוא לא יבקיע, הנוכחות של חלוץ במערך חשובה מאוד.
כמובן שבמקביל להביא חלוץ נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:15 
קיץ שלם אומרים לאנשים פה שתהיה מלחמה על פלייאוף עליון.
הם מדברים על אירופה ואפילו מפנטזים על אליפות, אז מה הפלא שעכשיו הם רוצים לפטר את המאמן.

עלה עם הרכב מאוד הגנתי ושמר על רשת נקייה. קצת מזל והיינו גונבים 1-0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:18 
GATE7 כתב:
קיץ שלם אומרים לאנשים פה שתהיה מלחמה על פלייאוף עליון.
הם מדברים על אירופה ואפילו מפנטזים על אליפות, אז מה הפלא שעכשיו הם רוצים לפטר את המאמן.

עלה עם הרכב מאוד הגנתי ושמר על רשת נקייה. קצת מזל והיינו גונבים 1-0.

קצת פחות והיינו מפסידים. המשחק אתמול היה תלוי בבית"ר. באדיבותינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:21 
הייתם מדברים אחרת אם הכדורים של גבאי או אצילי היו נכנסים.
גם דומב הביא בהתחלה נקודות.. So?
אין מה להשוות כרגע ואין אינדיקציה. אבל להמשיך לשחק על אלטמן כחלוץ עם הגב לשער היה פשוט פתאטי. לא הצליח לשמור על אף כדור. כאשר בומבה קיבל כדור לא היה מישהו באמצע ויעשה תנועה לעומק לתוך הרחבה.
והמאמן מכניס את החלוץ היחידי שלך בדקה 92
לא הזוי להיות לא מרוצה מ3 הפסדים במשחקי שוקו ותיקו מול קבוצה בינונית מינוס שלא סיכנת לה את השער ובנס לא הפסדת. בטח ובטח ביחס לרכש המאסיבי שביצעו.
לטעמי. המאמן כרגע הוא הרכש הכי פחות טוב. הלוואי ואתבדה.
יאללה הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
נועם שחם כתב:
אוהדים הזויים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:42 
בונקרדיונדו.
נקווה שישתפר יחד עם הקבוצה וישחק יותר התקפי (ועם הרכבים וחילופים טיפה פחות הזויים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
מה שכן, יאמר לזכותו שהוא לא סופר את הקונצנזוס שיש כלפי שחקנים והרכבים ועושה רק מה שלדעתו מתאים. זה גם משהו שנורא רצו פה בפורום. מאמן שיהיה רחוק מהסחבקיה המקומית.
אז אם הוא מחליט ששיימן צריך לקבל חינוך, אז למרות שהוא קונצנזוס הוא מעיף אותו. ולא תגידו ששיימן הוא איזה אלירן עטר פרובלמטי, שמאמן פוליטיקאי יראה לכולם שהוא מחנך אותו.
זה יאמר לזכותו, ללא קשר אם דעת הפורום היא שהוא מבין או לא מבין בכדורגל.
עוד יאמר לזכותו זה שהוא התלבש אתמול ברמת היוקאנוביץ. רמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:55 
אוהדים הזויים.

מי שלא ראה אתמול שאלגרבלי דפק לקבוצה כל התקפה ואיבד 6מכדורים מאמצע המגרש (ספרתי) אז שיפנה לקופת חולים הקרובה.
מי שיכול להבין איך אחרי 20 דקות מצויינות בטוטו אין זכר ליחזקאל, אפילו לא על הספסל, ואבו אל היג'ה הופך להיות הקשר הימני החדש, צריך כבר יותר מקופת חולים. בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. הוא העלה שחקן כמחליף, היה הכי טוב על המגרש, ומאז הוא מוציא אותו מהסגל בשביל כל מיני גומברגים.
כל הביקורות המעודנות האלה מוצדקות. אף אחד לא צעק תתפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:57 
נועם שחם כתב:
אוהדים הזויים.

מה הקשר לצניעות?
הפועל משחקים כדורגל רע. שמר על רשת נקייה כי היה לו קצת מזל בסוף ושיחקנו מול קבוצה לא מספיק טובה. אם היה נכנס גול, אז כן אפשר היה לבקר אותו?
בשורה התחתונה, 3 משחקי גביע הטוטו + משחק ליגה, הפועל עשו 3 גולים ממצבים נייחים (אחד עצמי) ועוד מצב ורבע. ב-4 משחקים!!!
ההצבות הפרסונליות הן בעיה בכל מה שקשור לשיטת משחק כמו בור באמצע שמזכיר את מכתש רמון, שלא ישים את ביטון, אבל שיהיה שם משהו.
אין לו "טעות גדולה". יש קבוצה שעוד לא ראית ממנה 5 דקות רצופות של כדורגל בינוני. וברור שכשאתה רואה את זה, אז גם גם לגיטימי לבקר את בחירת ההרכבים שלו וניהול המשחק, כמו החילוף של ניר לקס אתמול שאמר, אני הולך לשחק בחצי המגרש שלי, נקווה שיהיה מזל ובית"ר לא ישימו גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:07 
NARKOTIKA כתב:
אוהדים הזויים.

מי שלא ראה אתמול שאלגרבלי דפק לקבוצה כל התקפה ואיבד 6מכדורים מאמצע המגרש (ספרתי) אז שיפנה לקופת חולים הקרובה.
מי שיכול להבין איך אחרי 20 דקות מצויינות בטוטו אין זכר ליחזקאל, אפילו לא על הספסל, ואבו אל היג'ה הופך להיות הקשר הימני החדש, צריך כבר יותר מקופת חולים. בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. הוא העלה שחקן כמחליף, היה הכי טוב על המגרש, ומאז הוא מוציא אותו מהסגל בשביל כל מיני גומברגים.

נו די, באמת.
איזה 20 דקות מצויינות בטוטו? (וגם אם כן, וואו, 20 דקות בטוטו, איך באמת הוא לא באנקר?)
ואבו אל היג'ה נכנס בדקה 80 כדי לשמור על תוצאה, כשהוא יעלה בהרכב אני אגיד שזו החלטה רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אוהדים הזויים.

100%!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:11 
בר קולמוסא כתב:
NARKOTIKA כתב:
אוהדים הזויים.

איזה 20 דקות מצויינות בטוטו? (וגם אם כן, וואו, 20 דקות בטוטו, איך באמת הוא לא באנקר?)
.

באנקר במה? בכסא על הספסל?
אתם לא יכולים לנהל דיון בלי לשלוף טענות שלא קשורות לכלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:11 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
alchemist כתב:
אנחנו עוד נהנה ממנו העונה.

כנראה המשפט הכי מאוס בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:25 
היה ברור מראש שמנדיונדו הוא ההימור הגדול. ועדין כל מה שעשה עשה במסגרת הסביר והוא המנהל.
בודאי אם הקפיא את שיימן בגלל התפרעות באימונים. אולי גם יחזקאל מעקם את האף.
סבלנות, ופרט למקרי קיצון אני מתכוון לפחות ל-10 משחקים אמיתים להבדיל מגביע הטוטו.

לחיוב - ההפתעה בעמידה הטובה מול כדורי גובה ובפרט ממצבים נייחים עד לחלק האחרון של המשחק (עייפות ?).
ההכנסה החזקה של אבו עביד לעונה. גם לינגאנה, בעיקר שנאלץ לאלתר על רקע חולשתו של רייכרט.
לשלילה - הכושר ההתקפי של בומבה וגם מרייכרט אפשר לצפות יותר לפחות במחצית הראשונה. לטעמי, למאמן חלק בשינויים לחיוב ולשלילה בכושרם האישי של השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: