תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 301 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הרכב לטדי
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
לפי הדף הרשמי זה נראה שאבו עביד בשמאל וגרבלי בלם ליד וינטרה.
צל"ש או טר"ש (או רב"ש) קלאסי. שאלוהים יעזור לו אם נפסיד וגם זה לא בטוח שיספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הרכב לטדי
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 19:22 
פורסם משהו לגבי התכסחות בין שיימן למנדיונדו?
נשמע לי מוזר, בלשון המעטה, ששחקן שלא פספס דקת משחק עד עכשיו פתאום מוצא את עצמו מחוץ לסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 19:24 
יש מאמן בעולם שהוא לא אוברחוכם? למה להתחכם למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יש מאמן בעולם שהוא לא אוברחוכם?

אז למה שהוא יהיה מאמן?
הוא ילך להיות מנהל או בהיי-טק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 19:26 
גוטליב היה חולה ופיספס אימונים, מניח שזה קשור להרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:

אם זה נכון אז הכל מסתדר לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
פישונט כתב:

בטח בטח.
מסתדר מאוד שבגלל שגוטליב חולה נפתח עם אבו עביד שהוא מגן ימני סביר ובלם טוב כמגן שמאלי ועם אלטמן שהוא קשר התקפי טוב בתור חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
עומרי קנדה כתב:
פישונט כתב:

בטח בטח.
מסתדר מאוד שבגלל שגוטליב חולה נפתח עם אבו עביד שהוא מגן ימני סביר ובלם טוב כמגן שמאלי ועם אלטמן שהוא קשר התקפי טוב בתור חלוץ.

דווקא התקפה מהירה של אנטל,בומבה ואלטמן יכולה לעבוד מול ההגנה האיטית של בית"ר, הכל בתנאי שנניע כדור סוף סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
עומרי קנדה כתב:
פישונט כתב:

בטח בטח.

ועם אלגרבלי.
ושיימן לא בסגל.

*ההחלטה עם אלטמן נכונה בעיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
RedFox כתב:
עומרי קנדה כתב:
פישונט כתב:

בטח בטח.

דווקא התקפה מהירה של אנטל,בומבה ואלטמן יכולה לעבוד מול ההגנה האיטית של בית"ר, הכל בתנאי שנניע כדור סוף סוף.

נכון מאוד,
רק שבשביל התקפה מתפרצת טובה, צריך הגנה חזקה שתבלום את בית"ר ותוציא את הכדור קדימה...
וגם לא מזיקים מגינים עם יכולת התקפית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 19:38 
הקישור וההתקפה כמו צריך,
ההגנה הזויה.
עדיף כבר לעלות עם גומברג בשמאל, אבו עביד בלם ואלגרבלי בקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 19:50 
ההרכב :bang:
באנקר ביט"ר
בפיגור 1:0 הוא ירצה לחזור ל-451 כמו בגביע הטוטו ואז ייזכר שיש לו רק את ביטון ושקל בספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
אז כל האוברחוכם יכולים עכשיו לשתוק?
אלגרבלי היה מעולה כבלם, אבו עביד היה המצטיין במגרש.
ובכלל ההגנה הייתה אחלה.

יאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 07:52 
לא מסכים.
חושב שנראינו לא טוב והצבת השחקנים בעמדות לא היית טובה כשבעיקר בולט החוסר בחלוץ אמיתי והצבת אלטמן שם שגמרה לנו את כל המשחק ההתקפה, מצד אחד אתה מפסיד את האיכות של אלטמן כי הוא עסוק בלהפסיד כדורי גובה ולא מצליח להביא לידי ביטוי את הזריזות והדריבל שלו כי הוא תקוע לבד בתוך כל ההגנה של ביתר במקום להיות מבודד באחד על אחד בכנף ומצד שאני אין לך חלוץ שיוכל להחזיק את הכדור לסחוט עבירה לנצח בכדור גובה מדי פעם ולהוריד קצת לחץ מההגנה.
מה שדווקא כן הצליח (סוג של מזל לדעתי אני לא מאמין שהמאמן שלנו הכיר וחשב על זה מראש) זה עביד מגן שמאלי וככה הוא סגר דיי טוב את אצילי שנכנס עם שמאל לאמצע ופגש את הרגל החזקה של עביד.
החילוף של אבו אל היג׳א היה הזוי וסהכ היינו יכולים להראות הרבה יותר טוב עם סגל השחקנים הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 07:58 
el dudernio כתב:
ובכלל ההגנה הייתה אחלה.

יאללה הפועל.

תשמע, אין לך מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
דינמו1 כתב:
לא מסכים.
חושב שנראינו לא טוב והצבת השחקנים בעמדות לא היית טובה כשבעיקר בולט החוסר בחלוץ אמיתי והצבת אלטמן שם שגמרה לנו את כל המשחק ההתקפה, מצד אחד אתה מפסיד את האיכות של אלטמן כי הוא עסוק בלהפסיד כדורי גובה ולא מצליח להביא לידי ביטוי את הזריזות והדריבל שלו כי הוא תקוע לבד בתוך כל ההגנה של ביתר במקום להיות מבודד באחד על אחד בכנף ומצד שאני אין לך חלוץ שיוכל להחזיק את הכדור לסחוט עבירה לנצח בכדור גובה מדי פעם ולהוריד קצת לחץ מההגנה.
מה שדווקא כן הצליח (סוג של מזל לדעתי אני לא מאמין שהמאמן שלנו הכיר וחשב על זה מראש) זה עביד מגן שמאלי וככה הוא סגר דיי טוב את אצילי שנכנס עם שמאל לאמצע ופגש את הרגל החזקה של עביד.
החילוף של אבו אל היג׳א היה הזוי וסהכ היינו יכולים להראות הרבה יותר טוב עם סגל השחקנים הזה

תשמע, אני לא יודע אם ההרכב שהעמדנו היה אופטימאלי, אם מנדיונדו יודע כדורגל ואם מאמן אחר היה קורע את ביתר 6-0, אבל המינימום של הקרדיט למאמן זה שהוא לא עשה אן דן דינו ויצא לו אבו עביד מגן שמאלי, אלא שההרכב שהעמיד היה מתוכנן.
ואני באמת חושב שההצבה של אבו עביד בשמאל הייתה שיחוק.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
el dudernio כתב:
ובכלל ההגנה הייתה אחלה.

יאללה הפועל.

תשמע, אין לך מושג

בסדר לי אין מושג.
כל הבקרות פה הייתה על רבעיית ההגנה שתפקדה מעולה.
דווקא הבלאגן היה בשלישית האמצע (פינטילי-רייכרט-לינגה) שדרכו אחד על השני שהייתה תמימות דעים לגבי הצבתם,
וגם המחסור בחלוץ הורגש.

אבל העיקר שכולכם יודעים.

אז כן אני חושב שהיו בעיות ויכול להיות שגם אני כמאמן הייתי עושה דברים שונה (בטח החילופים), אבל ראבק לא נמאס לכם לקטר
על כל העולם? כל הזמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:39 
el dudernio כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
el dudernio כתב:
ובכלל ההגנה הייתה אחלה.

יאללה הפועל.

תשמע, אין לך מושג

בסדר לי אין מושג.
כל הבקרות פה הייתה על רבעיית ההגנה שתפקדה מעולה.
דווקא הבלאגן היה בשלישית האמצע (פינטילי-רייכרט-לינגה) שדרכו אחד על השני שהייתה תמימות דעים לגבי הצבתם,
וגם המחסור בחלוץ הורגש.

אבל העיקר שכולכם יודעים.

אז כן אני חושב שהיו בעיות ויכול להיות שגם אני כמאמן הייתי עושה דברים שונה (בטח החילופים), אבל ראבק לא נמאס לכם לקטר
על כל העולם? כל הזמן?

מערך ההגנה היה טוב אבל אלגברי זה שחקן של ליגה א וזו לא הפעם הראשונה שרואים את זה
לא מהיר לא טכני והמון פאולים
הקישור האחורי היה מעולה במיוחד לינגאנה
רייכרט נראה קצת מנותק אבל זו היתה החוליה הכי טובה במגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
אלגרבלי שיחק טוב מאוד, כן אני מעדיף את אבו עביד כבלם ומגן שמאל, אבל אלגרבלי לא היה בעיה אתמול.
בכלל אני לא מבין מה זה שחקן של ליגה א', היה לו עד עכשיו משחק אחד בליגת העל השנה והוא היה בו טוב.
מענין אותי מה הייתם חושבים עם דין מדמוני או איך שלא קוראים למגן של ק"ש אם הוא היה מגיע אלינו ולא אליהם?

הקישור האחורי ממש לא היה החוליה החזקה שלנו אתמול, היה שם חוסר תיאום בולט גם בהגנה וגם בהוצאה קדימה,
הרבה מידי פעמים הם הלכו לאותו מקום וכו' אבל כן ראו שפינטלי שחקן, ואיסמועליה היה גם טוב אם כי הוא "בלאגניסט" די גדול.
רייכרט בכלל נעלם ולא ראו אותו, אבל אני מניח שזה בגלל שהוא רגיל לשחק יותר אחורה, ולא רצה לבוא לעמדות של שני האחוריים.

ושוב בכללי משחק ההגנה (זה שחששו ממנו בפורום) היה טוב מאוד, משחק ההתקפה במיוחד זה של הקישור האחורי, היה לא טוב
בעליל, ולכן החוסר בחלוץ כל-כך הורגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
סימו, להגיד על אלגרבלי שהוא שחקן ליגה א זו בדיחה. הגנתית הוא היה מעולה אתמול, במיוחד בכדורי גובה, משהו שלא היה לנו כבר המון זמן ברמה כזאת. הוא עשה איזה פאול מעצבן אחד ליד דגל הקרן, אבל אבו-עביד עשה יותר פאולים ממנו. הבעיה שלו הייתה במחצית הראשונה עם חוסר בטחון בהובלת כדור שהוביל ללחץ בחלק האחורי וגם לאיבודי כדור, ראינו את זה גם במחנה האימון ממנו, אבל במחצית שניה הוא התאפס על עצמו ושיחק הרבה יותר טוב. מבחינה הגנתית הוא נתן משחק הרבה יותר טוב מכל מה שראיתי מגוטליב עד עכשיו, ושניהם בלמים משלימים ברמה גבוהה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:50 
el dudernio כתב:
אלגרבלי שיחק טוב מאוד, כן אני מעדיף את אבו עביד כבלם ומגן שמאל, אבל אלגרבלי לא היה בעיה אתמול.
בכלל אני לא מבין מה זה שחקן של ליגה א', היה לו עד עכשיו משחק אחד בליגת העל השנה והוא היה בו טוב.
מענין אותי מה הייתם חושבים עם דין מדמוני או איך שלא קוראים למגן של ק"ש אם הוא היה מגיע אלינו ולא אליהם?

אתה לא יכול להשתמש במשפט הזה בתור העוגן של הטענה שלך, כי אתה בערך היחידי בפורום שחושב שהוא היה טוב אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
el dudernio כתב:

אתה לא יכול להשתמש במשפט הזה בתור העוגן של הטענה שלך, כי אתה בערך היחידי בפורום שחושב שהוא היה טוב אתמול.

מה הוא לא היה בו טוב?
הוא לא סגר נכון? הוא לא קרא טוב את המשחק?
הוא עשה טעויות? שום דבר, משחק טוב וסולדי הלוואי שכל העונה הבלמים שלנו יסיימו משחק עם 0 טעויות.

אבל זה בסדר קבעתם שהוא לא מתאים לפני המשחק, ובזה חרצתם את גורלו, זה לא מפתיע אגב זאת ההתנהגות הטיפוסית של הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:06 
אלגרבלי היה טוב אתמול. לא יודע מה אתם רוצים ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:08 
אבי כתב:

הוא היה טוב מאוד לדעתי
אנשים פה הזויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
ברור שהוא היה טוב, בלם מהסוג שלו לא מסוגל להיות טוב בקבוצה שמתקיפה אלא רק בקבוצה שמסתגרת, ככה הוא יכול לנצל את יתרון הגובה שלו ואין לו שום יכולת לאבד כדור כשהמטרה היא רק להעיף.
זה לא משחק כדורגל, וזה לא יחזיק ככה לאורך זמן. אפשר לשחרר מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 09:10 
הגנתית הוא היה טוב, אבל בכל פעם שהכדור הגיע אליו הוא עשה טעות ואיבד, וכך גם חלק גדול מההרחקות / נגיחות שלו.
היה לזה חלק משמעותי בעובדה שלא החזקנו כדור ולא שיחקנו מסודר. בקבוצה מסודרת גם הבלמים מניעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:07 
zapta כתב:
אבי כתב:

הוא היה טוב מאוד לדעתי
אנשים פה הזויים

:SHOCK: :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
אלגרבלי הגנתית מצוין, אני חושב שהוא צריך לשפר את הבנת המשחק והטכניקה, אבל זה גם בא עם נסיון.
לא הייתי פותח איתו בהרכב, אבל כבלם שלישי-רביעי הוא מצוין, אני גם יכול לראות אותו בלם פותח בעתיד (כמובן בהנחה שהוא משפר משמעותית את הטכניקה וקריאת המשחק.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:32 
לא הייתי נחרץ ואומר שאלגרבלי שחקן של ליגה א' אבל מצד שני אני לא אומר גם שהיה לו משחק מצוין.

משהו שלא מספיק מעריכים אותו בעבודה של בלם\מגן זה שמעבר לסגירות\הגעה לכדורי גובה וכיוצא בזה, עבודה חשובה מאוד של הבלם היא גם לא לאבד כדורים באיזורים מסוכנים.
וכש80% מהכדורים שלו הולכים ליריבה ואחוז יותר גדול מההרחקות שלו סתמיות והולכות ליריבה - אז כן זה בעייתי.

מצד שני, הנ"ל גם יכול לנבוע מחוסר ביטחון וחוסר בכושר משחק שכן אני מבין שהפעם היחידה שהוא שותף זה באיזה משחק במחנה האימונים מה שיכול להסביר את 2 הבעיות שכתבתי למעלה.
אם זה באמת המקרה הוא יכול להיות אחלה בלם כמחליף לוינטרה ואבו עביד שכרגע פשוט טובים יותר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 14:32 
אבי כתב:

הגנתית היה טוב. כשהכדור אצלו, לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 301 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: