mbracha כתב:
האדס כתב:
מקווה שההחלטה המטופשת לעלות עם מגן בלי שום ניסיון למשחק עם כל כך הרבה לחץ לא תעלה לנו במשחק.
העובדה שאצילי, שכרגע הוא השחקן הכי דומיננטי שם, משחק על אותה עמדה, לא גורמת לי לשקט בשעות האלו.
מקווה שנתבדה.
קשה לי להבין איך אפשר להגדיר משחק ראשון של העונה, מול קבוצה בינונית מאוד (תביס אותנו 6:0, אבל עדיין בינונית), כשאנחנו קבוצה עם שאיפות צנועות לפלייאוף עליון ותהליך של בניה ארוכת טווח - כ"משחק עם כל כך הרבה לחץ". כמובן המטרה היא לנצח את המשחק הזה, אבל גם אם נפסיד, מחר תזרח השמש ולא יפלו השמיים, המטרות של הקבוצה לא מוגדרות סביב משחק אחד, תודה לאל.
גם אם שיימן מחוץ לסגל, לאף אחד פה ובתקשורת אין מושג למה הוא מחוץ לסגל (לא קראתי אפילו הסבר אחד בתקשורת) ומאוד יכול להיות שהסיבות לכך הן לגיטימיות. אולי משהו שהוא אמר או עשה, אולי סיבות אישיות שלו שמונעות ממנו לשחק היום ולא מודלפות לתקשורת מחרדה לפרטיותו, אולי יש לו איזה מיחוש בשריר הירך האחורי, אולי החזייה שלו מספרת שהוא זרק באימונים השבוע ואולי זה הטרייד הדמיוני שהועלה פה. אבל לקטול את המאמן עוד לפני המשחק בגלל החלטה שלאף אחד אין מושג אם היא מקצועית או לא, זה קצת מוגזם.
לשחק בטדי מול 20 אלף צופים זה מעמד מלחיץ. כל שאר הדברים שכתבת מתייחסים לחשיבות המשחק, ולזה אני לא התייחסתי.
כמובן שגם אם נפסיד, לא קרה כלום, אבל אני לפחות מעדיף במשחקים עם הרבה קהל ומעמד, לשחק עם שחקנים כמה שיותר מנוסים.
כמובן שייתכן שיש דברים שאנחנו לא יודעים, עדיין, זה נראה תמוהה ולא רק לי.