אל באנדי כתב:
m0sad כתב:
יש ראיון של עומר דמרי
מספר כמה הפועל חשובה לו ושהוא עוקב אחרי כל משחק
אם טוטו אמר שהוא וכבירי לא משדרים על אותו גל
אני בטוח שעם הצניעות של עומר
הוא וכבירי נכנסים לחדר
וסוגרים חוזה בטלפתיה
איפה הראיון?
ספורט 5
כשאקס הפועל ת"א ומכבי פ"ת חזר לאוסטריה אחרי הקדנציה הקצרה בגרמניה, לא מעט גבות הורמו. "עברתי לליגה הגרמנית כי חשבתי שזו תהיה התקדמות כלכלית ומקצועית. זו ליגה מאוד קשה, אנשים לא יודעים עד כמה. ציפיתי שאני אבוא ואשחק ויהיה לי טוב, אבל לא כל כך התחברתי, לא הלך לי טוב וכרגע אני במקום שטוב לי בו, אנשים מכירים אותי ויודעים מה אני שווה. אני מרגיש פה טוב יותר מאשר בגרמניה".
בשלב זה דמארי לא חושב על חזרה לישראל, אך ציין: "כשאחזור לארץ כל האופציות יהיו פתוחות. כמובן שאעדיף להיות בהפועל ת"א, אבל אני לא חושב על זה עכשיו". לקראת ליגת העל שתצא לדרך ביום שבת אמר החלוץ: "אני חושב שמכבי ת"א ישלטו, הם הקבוצה הטובה בארץ. מכבי חיפה והפועל ב"ש יכולות לתת פייט, אבל לדעתי מכבי גם השנה תלך עד הסוף. אני חושב שלמכבי יש סגל יותר טוב ויותר עמוק, כך שלדעתי ב"ש ומכבי חיפה יסיימו במקומות 2-3".
על פתיחת העונה הצולעת של קבוצתו האחרונה בישראל אמר החלוץ: "אני עוקב אחרי הפועל ת"א כל הזמן, ההפסדים בגביע הטוטו לא אומרים כלום. בעוד שבוע מתחילה הליגה, הם בנו קבוצה צעירה וטובה. קשה לראות תוצאות מיד כי הקבוצה חדשה. אני מאמין שייקח להם זמן להתחבר, אבל יש הרבה פוטנציאל ועם הקהל והשחקנים אני מאמין שהם יהיו קבוצה איכותית".