תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 20:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 88  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
לא רמזי ולא יחזקאל לא באמת תורמים משהו למשחק עכשיו, אבל ההבדל העיקרי בינהם הוא שרמזי לא יודע מה זה תנועה בלע כדור, כל הזמן מחכה שיתנו לו פס לרגל שכשהוא מקבל אותו אין לו באמת מושג מה לעשות איתו, בזמן שיחזקאל הרבה יותר בתנועה, מנסה להשתחרר באזורים שאם הוא יקבל בהם כדור יכול לצאת מזה משהו מסוכן. זה בלט בעיקר בעונה שעברה כשאף אחד אחר לא עשה תנועה בלי כדור חוץ מאבו אלהיג'ה, ולמרות שברור שמדובר בעיקר במאמן שצריך להשריש את זה בקבוצה, זה בעיקר מעיד על ההבדל בכמה הם מבינים את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 00:39 
dino כתב:
רמזי ספורי שחקן כישרוני. יש לבנאדם כישרון יש לו תכונות טובות. זה לא נאמר בציניות. הבעיה הגדולה אצלו שמפריעה לו היא קבלת החלטות חלשה. הבעיה הזאת של קבלת החלטות היא נשמעת כמו משהו קליל שאפשר לעבוד עליו, אבל זה משהו שקשה להפטר ממנו. רבים וטובים נשארו מינקות ועד פרישה, שחקנים עם כישרון שאילו לא היתה להם את לקות ההלטה מה לעשות במגרש, "הם היו משחקים באירופה". לא פשוט, אבל כן יש לו כישרון. הוא מהיר עם הכדור, צעד ראשון מהיר. הוא מוציא בעיטה חזקה מהמקום.

גם בתכונות הטובות שלו הוא לא ברמות הגבוהות. יש לו כישרון מסוים אבל לדעתי בינוני ולא שווה את ההשקעה בשחקן כזה בלי אופי ובלי שכל.
קח שחקן כמו נסאר שהוא לא כוכב על, גם לו יש בעיית אופי ובעיה בקבלת החלטות אבל את הדברים הטובים שהוא עושה הוא עושה ברמה הכי גבוהה בארץ. לפחות יש שם פוטנציאל ששווה להשקיע בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
בסגל הנוכחי ולפי היכולת של השחקנים עד עכשיו, יחזקאל היה צריך לקבל הזדמנות בהרכב לפני ביטון (אז כמובן שבמשחק האחרון הוא אפילו לא היה על הספסל).
ספורי לא צריך להיות בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 01:26 
מה עם וינטרה, בומבה ופנטילי? עברו בבקרה כבר??

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 01:30 
מה עם נסאר? מקווה שיחתום כבר ושישאילו את ספורי. ההשאלה שלו ממש זועקת לשמיים.
ומה עם חלוץ? חושבים על זה עדיין או שמוותרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 06:11 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:

no
http://football.org.il/Clubs/Pages/Team ... ASON_ID=17

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 06:15 
יש מצב שספורי יתן קפיצה כשיעבור לקבוצה אחרת. קצת כמו גורדנה כשעבר לב”ש (למרות שהוא נחלש אחכ). אולי השאלה לעונה תעשה לו טוב.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
shaharot כתב:

no
http://football.org.il/Clubs/Pages/Team ... ASON_ID=17

מתי מגיע השלב שצריך להתחיל לדאוג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 08:55 
בערך עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
dino כתב:
רמזי ספורי שחקן כישרוני. יש לבנאדם כישרון יש לו תכונות טובות. זה לא נאמר בציניות. הבעיה הגדולה אצלו שמפריעה לו היא קבלת החלטות חלשה. הבעיה הזאת של קבלת החלטות היא נשמעת כמו משהו קליל שאפשר לעבוד עליו, אבל זה משהו שקשה להפטר ממנו. רבים וטובים נשארו מינקות ועד פרישה, שחקנים עם כישרון שאילו לא היתה להם את לקות ההלטה מה לעשות במגרש, "הם היו משחקים באירופה". לא פשוט, אבל כן יש לו כישרון. הוא מהיר עם הכדור, צעד ראשון מהיר. הוא מוציא בעיטה חזקה מהמקום.

גם בתכונות הטובות שלו הוא לא ברמות הגבוהות. יש לו כישרון מסוים אבל לדעתי בינוני ולא שווה את ההשקעה בשחקן כזה בלי אופי ובלי שכל.
קח שחקן כמו נסאר שהוא לא כוכב על, גם לו יש בעיית אופי ובעיה בקבלת החלטות אבל את הדברים הטובים שהוא עושה הוא עושה ברמה הכי גבוהה בארץ. לפחות יש שם פוטנציאל ששווה להשקיע בו.

יחי ההבדל הקטן - נסאר בן 24, ספורי הוא בן 19. וזו תמצית הבעיה, בוחנים את ספורי במונחים של שחקן מנוסה בלי לזכור שזרקו אותו לבוגרים בגיל 17, כשגם בבוגרים לא נתנו לו להתפתח בצורה בריאה לטעמי עם הרבה לחץ מצד היציע (וכבר לפני שנתיים היו מי שברגע שהוא עושה משהו לא מוצלח כבר משחררים קללה), והוא עדיין לא חגג יום הולדת 20. עונה השאלה תעשה לו ולנו רק טוב, רחוק מכל הלחץ שיש פה עליו.

בדיעבד אף אחד לא יסכים על זה, אבל הסיפור שלו ממש מזכיר לי את זה של ביבראס - שחקן שדיברו עליו מגיל נוער שהוא כשרון ענק ובמשך כמה עונות רק חיכינו שזה יקרה, עם הרבה תצוגות מאוד חלשות ולא דומיננטיות שלו. בדיעבד חשבתי שנקודת המפנה שלו הייתה באחד המשחקים בתחילת עונת הדאבל, כשקיבל בוז צורם מקיר לקיר בבלומפילד ולטעמי גם בכה אח"כ. משום מה אחרי המשחק הזה הוא התחיל להראות את מה שכולם ציפו ממנו להראות, וגם גוטמן עשה איזה שינוי במיקום שלו במגרש שהוציא ממנו הרבה יותר ואת הסוף כולנו יודעים. אבל עד נקודת הזמן הזאת ביבראס היה שחקן מאוד חלש בהפועל, פעמים רבות קיבל תיאורים דומים לאלו של ספורי על טמטום, קבלת החלטות רעה ואיבודי כדור מפגרים. הם לא שחקנים מסוג דומה, וסביר להניח שספורי לא יגיע לרמות של נאתכו (כי בודדים מגיעים לזה, אם בכלל, אפילו זהבי לא הגיע לזה), אבל ברמת הסיפור ולמיטב זכרוני מאותה תקופה זה מרגיש מאוד דומה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
ספורי שחקן עם הרבה כשרון. בשיא הרצינות. הוא קורבן של ניהול הקריירה שלו על ידי הפועל.
בהנחה ונסאר אכן מגיע, יהיה נכון מאוד להשאיל אותו לעונה בליגת העל. הוא צריך לשחק באופן קבוע, בתפקיד הנכון בשבילו (קשר ימני) ולהתפתח בשקט. אני בהחלט חושב שיש לו מקום בהרכב של כמה קבוצות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 10:50 
mbracha כתב:
Fez כתב:
dino כתב:

יחי ההבדל הקטן - נסאר בן 24, ספורי הוא בן 19. וזו תמצית הבעיה, בוחנים את ספורי במונחים של שחקן מנוסה בלי לזכור שזרקו אותו לבוגרים בגיל 17, כשגם בבוגרים לא נתנו לו להתפתח בצורה בריאה לטעמי עם הרבה לחץ מצד היציע (וכבר לפני שנתיים היו מי שברגע שהוא עושה משהו לא מוצלח כבר משחררים קללה), והוא עדיין לא חגג יום הולדת 20. עונה השאלה תעשה לו ולנו רק טוב, רחוק מכל הלחץ שיש פה עליו.

בדיעבד אף אחד לא יסכים על זה, אבל הסיפור שלו ממש מזכיר לי את זה של ביבראס - שחקן שדיברו עליו מגיל נוער שהוא כשרון ענק ובמשך כמה עונות רק חיכינו שזה יקרה, עם הרבה תצוגות מאוד חלשות ולא דומיננטיות שלו. בדיעבד חשבתי שנקודת המפנה שלו הייתה באחד המשחקים בתחילת עונת הדאבל, כשקיבל בוז צורם מקיר לקיר בבלומפילד ולטעמי גם בכה אח"כ. משום מה אחרי המשחק הזה הוא התחיל להראות את מה שכולם ציפו ממנו להראות, וגם גוטמן עשה איזה שינוי במיקום שלו במגרש שהוציא ממנו הרבה יותר ואת הסוף כולנו יודעים. אבל עד נקודת הזמן הזאת ביבראס היה שחקן מאוד חלש בהפועל, פעמים רבות קיבל תיאורים דומים לאלו של ספורי על טמטום, קבלת החלטות רעה ואיבודי כדור מפגרים. הם לא שחקנים מסוג דומה, וסביר להניח שספורי לא יגיע לרמות של נאתכו (כי בודדים מגיעים לזה, אם בכלל, אפילו זהבי לא הגיע לזה), אבל ברמת הסיפור ולמיטב זכרוני מאותה תקופה זה מרגיש מאוד דומה.

ספורי בן 20 עוד חודשיים, והוא כבר מתחיל עונה רביעית בבוגרים. הוא כבר לא כזה ילד כמו שחושבים, הוא בגיל של שגיב נניח. נסאר מן הסתם הראה את היכולות שלו בגיל הרבה יותר צעיר מ-24 (או 25 שהוא יהיה עוד חודש בעצם), מהר מאוד מהמשחקים הראשונים שלו ראו שהבעיטה והדריבל שלו ברמות הגבוהות בכדורגל פה ושיש שם בעיה בראש. מספורי לא ראיתי משהו קרוב לזה. זה נכון שגם נאתכו גמגם מאוד בהתחלה וכפי שציינתי גם ממנו לא החזקתי בזמנו, הלוואי שמספורי ייצא משהו בצורה דומה. אבל התחושה שלי שלנאתכו (שגם סבל מהרבה בעיות מקצועיות וחוסר עמדה) היתה תכונה ברמה גבוהה מאוד לאורך כל הקריירה וזה ראיית המשחק והמסירה. הבעיות שלו היו יותר פיזיות האמת מבחינת ההשתלבות בבוגרים (הוא היה מאוד חלש פיזית כדי לשחק באמצע וגם די איטי). אצל ספורי יש סיפור שונה למרות שהכל יכול להיות. בכל מקרה הייתי משאיל אותו, רע לא יכול לצאת מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
בערך עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
ספורי שחקן עם הרבה כשרון. בשיא הרצינות. הוא קורבן של ניהול הקריירה שלו על ידי הפועל.
בהנחה ונסאר אכן מגיע, יהיה נכון מאוד להשאיל אותו לעונה בליגת העל. הוא צריך לשחק באופן קבוע, בתפקיד הנכון בשבילו (קשר ימני) ולהתפתח בשקט. אני בהחלט חושב שיש לו מקום בהרכב של כמה קבוצות בליגה.

נחיה ונראה.
השאלה היא אם קיימת בליגת העל קבוצה שתיתן לו מקום בסגל שלה.
הימור שלי: אף אחד לא פראייר, הוא במקסימום ישב על הספסל של הפועל כפר סבא כי זה מה שהוא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 13:07 
מבלי לראות את ספורי בנוער, הוא עושה רושם של שחקן נוער לא רע שצריך להתבגר.
לדעתי היכולות הטכניות שלו לא רעות, הוא מבין כדורגל. יש לו איזו בעיה שמשחק מהיר ואגרסיבי הוא מתחיל לשחק לצדדים, בועט מרחוק ועושה את שאר השטויות שלו. אני חושב שזה שחקן שהשנתיים-שלוש הקרובות מאוד משמעותיות להמשך הקריירה שלו. דוגמא הפוכה לזה היא יחזקאל, שבניגוד למשחק המפוחד וכתוצאה מזה המפוזר של ספורי, יחזקאל דווקא יכול להתסדר יותר במשחק בקצב מהיר, לשחק קדימה ולנצל שטחים מתים. בהקבלה של אלף רמות למעלה, הייתי אומר שההתלבטות לגביהם מזכירה לי קצת את זהבי מול ורמוט. הראשון כוכב-על בזכות היכולת לשחק קדימה, קריאה נכונה של משחק ותנועה בלי כדור והשני מפוצץ בטכניקה אבל עם מנטליות של רקדנית בלאט. לכן, אני חושב שאם תופסים את רמזי בזמן, יש לו פוטנציאל גבוה יותר מליחזקאל. שווה להשאיל אותו ולראות איך הוא בקבוצה בוגרת בלי ציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 13:10 
מדהים איך האנשים ששורפים הכי מהר את שחקני הבית שלנו זה דווקא האוהדים .
את ביבראס את ערן ואת בן כבר שרפתם כששיחקו בקבוצה ואמרתם שהם לא מספיק טובים .
תבינו שחקנים צעירים צריכים שקט מהקהל בטח ובטח כשהם שחקני בית וזה פעם ראשונה שהם משחקים מול קהל בליגה של הגדולים.
באמת אתם חושבים ש5 מאמנים שמים אותו בהרכב דבר ראשון שהם מגיעים לקבוצה סתם ?!
אני מאמין שיש פה כישרון מטורף בילד הזה (שעוד לא חגג 20 !! ) ופשוט בגלל שנזרק מהר מידי למים העמוקים בתוספת הלחץ הלא ברור מהקהל הוא עדיין לא הראה את היכולת האמיתית שלו .

יכול להיות שבאמת הוא צריך השאלה כדי להשתפשף ולצבור ביטחון אבל חברים חלאס להרוג את הילד

אני מוכן להתערב שהוא יהיה שחקן ליגה גדול בסיבות הגיל של נסאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
המלך אגג כתב:
מדהים איך האנשים ששורפים הכי מהר את שחקני הבית שלנו זה דווקא האוהדים .
את ביבראס את ערן ואת בן כבר שרפתם כששיחקו בקבוצה ואמרתם שהם לא מספיק טובים .
תבינו שחקנים צעירים צריכים שקט מהקהל בטח ובטח כשהם שחקני בית וזה פעם ראשונה שהם משחקים מול קהל בליגה של הגדולים.
באמת אתם חושבים ש5 מאמנים שמים אותו בהרכב דבר ראשון שהם מגיעים לקבוצה סתם ?!
אני מאמין שיש פה כישרון מטורף בילד הזה (שעוד לא חגג 20 !! ) ופשוט בגלל שנזרק מהר מידי למים העמוקים בתוספת הלחץ הלא ברור מהקהל הוא עדיין לא הראה את היכולת האמיתית שלו .

יכול להיות שבאמת הוא צריך השאלה כדי להשתפשף ולצבור ביטחון אבל חברים חלאס להרוג את הילד

אני מוכן להתערב שהוא יהיה שחקן ליגה גדול בסיבות הגיל של נסאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 13:40 
הלוואי שייצא ממנו שחקן, אבל באופן כללי העובדה שבשנתיים וחצי האחרונות הוא לא השתפר במילימטר למרות אינספור צ'אנסים היא לא מעודדת בלשון המעטה. "נזרק למים העמוקים" זה יפה בגיל 17 אבל לא בגיל 20 כשהבחור כבר מתחיל עונה רביעית בבוגרים. רייכרט, אלטמן, אבו עביד, כל השחקנים האלה גדולים ממנו כולה בשנה וכבר הספיקו לבסס את עצמם כשחקנים משמעותיים בליגת העל. לספורי העונה זה כנראה לא יקרה אם ישאר בהפועל אז כדאי שהוא יושאל. אם הוא כזה שחקן גדול הוא כבר צריך להתחיל להראות את זה.
זה שמישהו "שחקן בית" זה לא קשור להערכה המקצועית כלפיו (אולי רגשית כן אבל מקצועית לא), לכל אחד יש צעירים שהוא מחזיק מהם יותר וצעירים שהוא מחזיק מהם פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 14:47 
ספורט 5 מפרסמים שרז שלמה, בלם וקפטן נבחרת הנערים, חתם לשנתיים + 3. אם אני מבין מהכתבה אז הוא בעצם היה אצלנו והאריך חוזה, אבל היא א כל כך ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

ראיון עם איעד אבו עביד בוואלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 15:58 
עומרי קנדה כתב:
ציטוט:

ראיון עם איעד אבו עביד בוואלה.

ציטוט:
אני כל החיים שלי גדלתי בסביבה של יהודים. אנחנו גרים במועצה אזורית עם הרבה מאוד קיבוצים ואני אחד שדוגל מאוד בדו קיום.

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 16:47 
איאד גבר-על

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
נראה השחקן הכי טוב בהפועל גם בפוטנציאל וגם ביכולת שמציג כעת.
אני עדיין חושב שהוא הדבר שהכי קרוב לדה סילבה שהיה לנו.
מאוד מזכיר אותו במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 17:19 
dino כתב:
מאוד מזכיר אותו במשחק.

באימונים הוא נראה קצת נגר, לפעמים לא מצליח לעצור כדור ומתקשה במסירות תחת לחץ או על שטח קטן. מצד שני זה השחקן שרץ ומשקיע הכי הרבה באימונים, פיזי מאוד וכנראה גם כוכב בחדר הלבשה. נכס אמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
מאוד מזכיר אותו במשחק.

קצת פחות בטכניקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 17:27 
בעונת המלפפונים שעברה כתבתי פה על ניראל מחפוד ממחנה יהודה מליגה א' שעוד יהיה שחקן גדול ושכדאי להמר עליו, חתם לאחרונה באשקלון ועם צמד במחזור הפתיחה.
בואו נראה מה יהיה איתו עוד 2-3 עונות.
הילד ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
RaPPeR כתב:
dino כתב:
מאוד מזכיר אותו במשחק.

קצת פחות בטכניקה.

בוא לא נשכח שהוא באמת ילד עדיין ואם כמה שיש לו אופי חזק כמו של שחקן מנוסה יש לו עוד הרבה להשתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 18:11 
מספר 5 אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
איעד אבו עביד :HEART2: :COMMY: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 20:16 
גבר ושחקן על! :ROSE:
הלוואי ויתן לפחות שתי עונות לפני שיעשו עליו מכירת חיסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 88  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: