pogi כתב:
Gili כתב:
pogi כתב:
הוקיץ' כתב:
pogi כתב:
זהבי ללא ספק הכדורגלן הישראלי הטוב בכל הזמנים
וזה שהוא הגיע לזה מבלי לשחק באירופה מראה עוד יותר על הגדולה שלו
באשר לבאזל, מדובר בקבוצת כדורגל נחמדה שהוגרלה מול קבוצה חזקה ממנה ולכן הודחה
בכל מקרה אין לה מקום העונה בשלב הבתים, בטח שלא על חשבון מכבי
ברור.
מה זה להבקיע שער בברנבאו ברבע גמר ליגת האלופות לעומת להבקיע שער בפלייאוף מול באזל.
אני בכלל לא מבין איך הוא לא חתם בריאל מדריד עדיין.
גם אני חשבתי ככה בהתחלה
אבל השפעה של שחקן נמדדת ביותר משער באיזשהו משחק
השחקן הזה כבש גם בהפועל וגם במכבי גולים מכריעים במאני טיים כמו שאף אחד אחר פה לא עשה
גולים שהביאו אליפויות, ניצחו הכריעו דרבים והעלו קבוצה לבתים באלופות
לא הייתה עוד כזו השפעה של שחקן ישראלי על קבוצות בהן הוא שיחק
כי הגדולים שבהם לא נשארו פה בתקופות השיא שלהם. ווינר אדיר אין ספק, כדורגלן גדול, אבל בחייך...
זה שהוא נשאר פה מוריד לו, אין ספק
ועדיין, לא הייתה לאף שחקן ישראלי השפעה על קבוצה ישראלית כמו שלו יש
צריך להבין שאנחנו מדברים פה על שחקן שיחד איתו מכבי עלו לבתים באלופות ובלעדיו רוב הסיכויים שהם לא לוקחים אליפות בישראל
ההשפעה שלו היא בלתי נתפסת גם ביחס לשחקנים שעשו קריירות יפות בחו"ל כמו בניון, ברקוביץ' ורביבו. אפילו להם לא הייתה כזו השפעה על הקבוצות הישראליות בהן הם שיחקו.
לכן לדעתי ההשפעה הזו כ"כ גדולה עד שהיא מכסה על היעדר הרזומה האירופאי שלו
תגיד לי אתה נורמאלי?
הוא משחק במ-כ-ב-י . הוא עוד שבועיים משחק נגד כפר סבא ורעננה.
הוא לעולם לא יהיה השחקן הישראלי הטוב בכל הזמנים כי זה לא מדד בכלל. כן הוא נכנס לרשימה של הגדולים אבל בוא ניכנס לפרופרציות. מכבי זו היום קבוצה שבנויה כולה בשביל זהבי. הוא היעד בכל כדור, הוא מחליט מה עושים בכל כדור חופשי וכל השאר הפכו לנכים בגללו. מגיע לו שאפו (שישרף חי) על הווינריות ויכולת הסיום המרשימה אבל לא יותר מזה.
יש לך שחקנים שנתנו שלישיות בליברפול, קרעו את הליגה בתורכיה וברקוביץ' אחד קוסם (באמת קוסם) שכמעט בכל קבוצה שהוא עבר בה הוא היה פקטור סופר משמעותי (סיטי, סלטיק, ווסטהאם, סאותהמפטון).
זה בדיחה להשוות בינו לבין האחרים. בוא נראה אותו מתמקם בקבוצה נורמאלית בליגה חזקה ומראה את אותה דומיננטיות.
לא יודע למה, סביר להניח שהיו לו שלל הצעות אבל הוא החליט להישאר בבריכה של הילדים ששם הוא כבר המלך ומשתין על כולם.
אני גם לא קונה את הקטע הזה שמכבי בלי זהבי לא עושה פה אליפות. יש להם סגל שלוקח אליפות קלה. אנשים צריכים להבין שנוצר מצב במכבי שמשחקים בשביל זהבי, כל השאר מתבטלים. טל בן חיים היה הולך יותר לשער אם לא היה זהבי. כל החלוצים שנחתו אצלם היו משתלבים יותר טוב אם לא היו לוקחים להם 80% מהכדורים. מכבי הייתה לומדת לשחק בצורה שונה אם לא היה זהבי.
זה קצת כמו (סליחה על ההשוואה) מסי וברצלונה. גם שם נראה שבלעדיו אין להם מה להציע אבל זה רק כי זו המציאות שנוצרה שם מאז שהתגלה השחקן הטוב בעולם. קודם הוא, אחר כך כל השאר.