תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סזאר מנדיונדו-צריך להתעורר כבר?
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 09:54 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
אנטל, פינטלי, וינטרה רייכרט ואפילו ביטון לא בכושר משחק.
מחצית ראשונה היתה מצוינת.
20 שחקנים חדשים, אין אף מאמן ביקום שהיה מצליח לחבר קבוצה בסדר גודל של הפועל ומצליח.
לצערי כמובן שלקהל לא תהיה סבלנות והעונה הזאת הולכת להיות קשה מאוד, מקווה שכבירי ידע לטפל בבעלי המניות שמייצרים רעל בגיבוי של לוציפר.

"מצוינת"? אתה בטוח שזו המילה שאתה בוחר להשתמש בה?
כמה מצבים אמיתיים הפועל עשו בחצי הראשון?
זה נכון שהם הפעילו טיפה לחץ, אבל זה רחוק מ"מצוין".
אמני לא מצפה שהפועל יתנו הצגות, אבל כן מצפה לדברים בסיסיים. כרגע עוד אין

1. כן
2. 3
3. בסדר

אז סליחה, אתה חי בסרט. הפועל עשו גול משער עצמי אחרי קרן, ושתי בעיטות של בומבה מרחוק. נכון שהיו כמה דקות של לחץ, אבל מפרקים להם את ההגנה בשני פסים והם לא שולטים במשחקים, אפילו לא בחצי הראשון לגמרי.
ברור שיש הקלות וסיבות מכאן עד לרומניה, אבל כרגע זה נראה לא טוב. והבעיה שהקבוצה צוברת מומנטום שלילי והולכת לשני משחקי ליגה קשים מאוד. עם כל ההבנה (ואני הראשון שמדבר על בניה וזמן ותהליכים), זה יכול להיות בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
יש שורה תחתונה והיא שאנחנו כרגע נראים מחריד.
את אף אחד לא מעניין תירוצים של סגל מלא,חסר או מחולק.
עוד 6 ימים יש משחק בטדי,ואיך שאנחנו נראים כרגע,בית"ר במצבה הקשה יכולה לעשות לנו צרות צרורות ולהכניס אותו בכלל לתוך גלגל
שלא ברור איך נצא ממנו.
אז נכון שזה גביע הטוטו והם נקראים משחקי אימון שאתה מפסיד בהם,ומשחקים רשמיים שאתה מנצח,עדיין לא קיים פה אחד
שחשב שנראה ככה פחות משבוע לפני תחילת הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
אנטל, פינטלי, וינטרה רייכרט ואפילו ביטון לא בכושר משחק.
מחצית ראשונה היתה מצוינת.
20 שחקנים חדשים, אין אף מאמן ביקום שהיה מצליח לחבר קבוצה בסדר גודל של הפועל ומצליח.
לצערי כמובן שלקהל לא תהיה סבלנות והעונה הזאת הולכת להיות קשה מאוד, מקווה שכבירי ידע לטפל בבעלי המניות שמייצרים רעל בגיבוי של לוציפר.

"מצוינת"? אתה בטוח שזו המילה שאתה בוחר להשתמש בה?
כמה מצבים אמיתיים הפועל עשו בחצי הראשון?
זה נכון שהם הפעילו טיפה לחץ, אבל זה רחוק מ"מצוין".
אמני לא מצפה שהפועל יתנו הצגות, אבל כן מצפה לדברים בסיסיים. כרגע עוד אין

1. כן
2. 3
3. בסדר

אז סליחה, אתה חי בסרט. הפועל עשו גול משער עצמי אחרי קרן, ושתי בעיטות של בומבה מרחוק. נכון שהיו כמה דקות של לחץ, אבל מפרקים להם את ההגנה בשני פסים והם לא שולטים במשחקים, אפילו לא בחצי הראשון לגמרי.
ברור שיש הקלות וסיבות מכאן עד לרומניה, אבל כרגע זה נראה לא טוב. והבעיה שהקבוצה צוברת מומנטום שלילי והולכת לשני משחקי ליגה קשים מאוד. עם כל ההבנה (ואני הראשון שמדבר על בניה וזמן ותהליכים), זה יכול להיות בעייתי.

צודק, לפעמים צריך גם קצת מזל.
אם נפסיד את שני משחקי הליגה הקרובים אני צופה בלאגן לצערי, אני מקווה שנעמוד בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:00 
הקבוצה כרגע בכשור משחק של תחילת/אמצע יולי .
ניסים בדרך כלל לא קורים, נותר רק לקוות שיהיה טיפה מזל במחזורים הראשונים עד שמישהו שם יכנס לכושר + אולי יגיע חלוץ עם נוכחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:02 
המאמן הוא קריטי לעונה הזו. לא אכפת לי להפסיד משחקים בהתחלה ושייקח זמן להתחבר. הבעיה היא שאני זה לא כלל האוהדים והתקשורת שישתו לנו את הדם אחרי הפסד ורבע והבעיה השנייה היא שבסוף צריך להבין מי זה המאמן הזה באמת.
כרגע הפועל נראית לא מאומנת, זו האמת. אולי עוד חודשיים הכל ייפול בבת אחת למקום שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
יש שורה תחתונה והיא שאנחנו כרגע נראים מחריד.
את אף אחד לא מעניין תירוצים של סגל מלא,חסר או מחולק.
עוד 6 ימים יש משחק בטדי,ואיך שאנחנו נראים כרגע,בית"ר במצבה הקשה יכולה לעשות לנו צרות צרורות ולהכניס אותו בכלל לתוך גלגל
שלא ברור איך נצא ממנו.
אז נכון שזה גביע הטוטו והם נקראים משחקי אימון שאתה מפסיד בהם,ומשחקים רשמיים שאתה מנצח,עדיין לא קיים פה אחד
שחשב שנראה ככה פחות משבוע לפני תחילת הליגה.

אני כן חשבתי, תיזכר בעונת בן שמעון, לקבוצה לקח חצי עונה להתחיל לשחק כדורגל וגם אז הלחץ גמר אותם.
זה לוקח זמן וזאת לא קלישאה, אפשר לצפות שעם קצת מזל נתחיל לחבר כמה תוצאות טובות וזה כמובן יאיץ את החיבור אבל בסופו של דבר זה פשוט עניין של סבלנות.
כמה פעמים ראיתי אתמול שחקנים מנסים להסביר אחד לשני לאן לזוז ואיך לסגור, כמה פעמים ראיתי את פינטילי ווינטרה מסדרים את הקישור וההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
שברנו שיא חדש? או שיש עוד מאמן שרצו את הראש שלו עוד לפני שהעונה בכלל התחילה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:04 
התקשורת תתחיל לפעול כמה שיותר מהר כדי להעיף את המאמן
מאמן זר לא מתאים לצנציפר וחבורתו, הם זקוקים למאמן ישראלי שישתף איתם פעולה
מקווה מאוד שכבירי יעמוד בלחצים האלה ולא יעשה שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:05 
הבעיה היא שהציפיות של אנשים כאן לא ריאליות. זו קבוצה חדשה לגמרי, מהמאמן ועד אחרון השחקנים כמעט, כדי שהיא תהפוך לקבוצה מנצחת היא תצטרך זמן, ועד אז צפו לפאדיחות, אכזבות ותסכול.

התהליך שהקבוצה עוברת לא יכול להמדד בתוצאות המיידיות, ואוי ואבוי אם אנחנו כהקל לא נפנים את זה. מבחינתי גם אם יפסידו עשרה משחקים ברציפות, התהליך של בניית הקבוצה הוכיח לי שיש לנו כיום את המנהלים הכי טובים שיש שעושים הכל, אבל הכל, כדי שהמועדון יצליח. זה הדבר היחיד שמעניין אותי וכל עוד שזה ימשיך ככה אני מחוייב להנהלה הזו, כולל גיבוי למאמן ולשחקנים, באלף אחוז. ומי שלא מסוגל להיות סבלני ולתת גיבוי, מבחינתי פשוט פוגע במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:05 
קצת קשה להתווכח עם טיעון מורכב כמו ״חי בסרט״ אבל אני אשתדל.
לא יודע איפה היית, אני הייתי ביציע בלי פילטרים, וכן ראיתי מחצית ראשונה מצוינת עם הרבה הזדמנויות, הנעת כדור, אבו עביד שחקן נהדר, רייכרט פינטלי, אנטל שהוא בכלל בלי כושר, ועדיין הנעת כדור ויצירת מצבים.
כן יש בעיות בהגנה, מסיבה ברורה שבלם מוביל הגיע לפני שבועיים וחולית הגנה זה משהו שנבנה לאט. וכן שוער שני ליצן שאני בספק אם היינו סופגים עם שוער נורמלי.
ואתה מדבר על סבלנות, סבבה, רק שבתגובות שלך אתה מייצג אוהד ממוצע לחוץ, ואני צופה עונה קשה בגלל אוהדים לחוצים כמוך שהם הרוב הענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:

כבר שמעתי ברדיו את לוציפר וקופמן דוחפים את השם של מאמן השרוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
הבעיה היא שהציפיות של אנשים כאן לא ריאליות. זו קבוצה חדשה לגמרי, מהמאמן ועד אחרון השחקנים כמעט, כדי שהיא תהפוך לקבוצה מנצחת היא תצטרך זמן, ועד אז צפו לפאדיחות, אכזבות ותסכול.

התהליך שהקבוצה עוברת לא יכול להמדד בתוצאות המיידיות, ואוי ואבוי אם אנחנו כהקל לא נפנים את זה. מבחינתי גם אם יפסידו עשרה משחקים ברציפות, התהליך של בניית הקבוצה הוכיח לי שיש לנו כיום את המנהלים הכי טובים שיש שעושים הכל, אבל הכל, כדי שהמועדון יצליח. זה הדבר היחיד שמעניין אותי וכל עוד שזה ימשיך ככה אני מחוייב להנהלה הזו, כולל גיבוי למאמן ולשחקנים, באלף אחוז. ומי שלא מסוגל להיות סבלני ולתת גיבוי, מבחינתי פשוט פוגע במועדון.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:09 
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:

כבר שמעתי ברדיו את לוציפר וקופמן דוחפים את השם של מאמן השרוכים.

אם זה יקרה, כל מה שכבירי עשה פה לא שווה כלום
המעבר למאמן זר זה הצעד הכי משמעותי שנעשה עד עכשיו
אסור בשום מצב ובשום מקרה ללכת אחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:11 
chimpfive כתב:
קצת קשה להתווכח עם טיעון מורכב כמו ״חי בסרט״ אבל אני אשתדל.
לא יודע איפה היית, אני הייתי ביציע בלי פילטרים, וכן ראיתי מחצית ראשונה מצוינת עם הרבה הזדמנויות, הנעת כדור, אבו עביד שחקן נהדר, רייכרט פינטלי, אנטל שהוא בכלל בלי כושר, ועדיין הנעת כדור ויצירת מצבים.
כן יש בעיות בהגנה, מסיבה ברורה שבלם מוביל הגיע לפני שבועיים וחולית הגנה זה משהו שנבנה לאט. וכן שוער שני ליצן שאני בספק אם היינו סופגים עם שוער נורמלי.
ואתה מדבר על סבלנות, סבבה, רק שבתגובות שלך אתה מייצג אוהד ממוצע לחוץ, ואני צופה עונה קשה בגלל אוהדים לחוצים כמוך שהם הרוב הענק.

אבל אתה קצת מכיר אותי פה מהפורום, אתה יודע שאני בדרך כלל מסתכל פחות על התוצאות ויותר על מה שאני רואה במגרש.
אני מכבד את זה שהיית במגרש בלי פילטרים ועדיין, יש דברים שעוברים גם בטלויזיה.
וכן, אבו עביד מצוין, בומבה מצוין, ובכלל פרסונלית אני ממש לא מודאג.
אני מודאג נטו מהמאמן ומה שכרגע נראה כמו חוסר בשיטת משחק, חשיבה לא נכונה, לא משחררים כדור קדימה נכון ומהר מספיק. אתה חייב להסביר לי על איזה מצבים אתה מדבר חוץ מאלה שהזכרתי קודם, אולי שכחתי (אני כבר לא ילד).
אז כל מה שכתבתי, אולי דורש זמן, לדעתי אחרי חודשיים אימונים, 4 משחקי אימון ושלושה משחקי גביע הטוטו כבר ציפיתי שיראו טיפה יותר טביעת אצבע של מאמן. הלוואי שאני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
pogi כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:31 
חלאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:38 
chimpfive כתב:
והנה הפח אשפה צנצפיר חזר מחופשה ישר למה שהוא מכיר בתמיכת הקהל המפגר:
ציטוט:
מעמדו של מנדיונדו בהפועל ת"א מתערער

וגם ״שחקנים מתלוננים״ אין על העתונאי הרקוב שמלקט ציטוטים מבעל מניות מתוסכל ועושה מזה כותרות.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4691415,00.html

זאת הבעיה הכי גדולה שלנו. צנציפר וה30 בעלי מניות שיש בקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:41 
אבירמוס כתב:
אולי יביאו את שייע כמנג'ר או מוטיבטור

:סמיילי מתאבד:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:47 
pogi כתב:

בדיוק.

אני נותן את המפתחות למדניונדו לעונה שלמה, היום, בלי צל של ספק, ולא בזכות הקבלות שלו אלא בזכות העובדה שאם האמינו בו בהתחלה ראוי לתת לו לעבוד בשקט וביציבות. כל גישה אחרת דינה כישלון ובינוניות כמו שאוהבים פה בביצת וואן. בסוף השנה, אם הקבוצה תראה רע או לא מאומנת, אפשר לחשוב על השנה הבאה.
עכשיו מילא שהעיתונאים יציפו את החרא הזה, התיסכול שלהם מובן, הם מעדיפים את אסי דומב, או לפחת את אלי גוטמן. האינטרס שלהם זה להיות קרוב להדלפות, ולמגנון ה"יד רוחצת יד" עם המאמנים.
אבל אתם? לא חראם?
אתם לא מסוגלים לתת כמה שבועות? כאילו כל אחד שאשאל אותו כאן ידקלם "הקבוצה צריכה זמן להתחבר", אבל אתם אשכרה לא מסוגלים להתאפק את משחקי גביע הטוטו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
הפועל של גוטמן הייתה קבוצה שרצה חצי עונה תחת לוזון, נראתה רע, גוטמן הגיע, נראתה רע, הביא שחקנים בינואר, נראתה בינוני והתחילה להיראות סביר לקראת סוף 2008.
עוד קצת רכש, את 2009 פתחנו בינוני והתחלנו להראות ניצוצות בתחילת הסיבוב השני (!!), ב 3:0 על הכח בבלומפילד.
ב 2010 נראנו טוב אבל גם אז קרטענו עד אחרי התיקו 2:2 מול אשדוד, שהיה המשחק הכי חד צדדי שראיתי בחיים שלי.
כלומר לקח לקבוצה ההיא שנתיים להתפוצץ.

הפועל של קשטן והילדים רצה 3 שנים קודם בהרכב דומה תחת אלי כהן. אחרי 5 שנים של הגנה כמעט זהה, קישור אחורי כמעט זהה וקישור קדמי כמעט זהה (עם שפצורים פה ושם) הגענו לרמת משמעת טקטית שמאפשרת להדיח את הקבוצה המדורגת שישית באירופה מגביע אופ"א.

חכו קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 11:18 
בחצי העונה הראשונה של גוטמן שיחקנו כדורגל מצויין תוך 4 משחקים.
עלינו 5-6 מקומות ב3 חודשים וטלקיסקי היה השחקן הטוב בליגה. ניצחנו את חיפה ביתר ומכבי. לא יודע על איזה רע אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 11:22 
רועי כתב:
הפועל של גוטמן הייתה קבוצה שרצה חצי עונה תחת לוזון, נראתה רע, גוטמן הגיע, נראתה רע, הביא שחקנים בינואר, נראתה בינוני והתחילה להיראות סביר לקראת סוף 2008.
עוד קצת רכש, את 2009 פתחנו בינוני והתחלנו להראות ניצוצות בתחילת הסיבוב השני (!!), ב 3:0 על הכח בבלומפילד.
ב 2010 נראנו טוב אבל גם אז קרטענו עד אחרי התיקו 2:2 מול אשדוד, שהיה המשחק הכי חד צדדי שראיתי בחיים שלי.
כלומר לקח לקבוצה ההיא שנתיים להתפוצץ.

הפועל של קשטן והילדים רצה 3 שנים קודם בהרכב דומה תחת אלי כהן. אחרי 5 שנים של הגנה כמעט זהה, קישור אחורי כמעט זהה וקישור קדמי כמעט זהה (עם שפצורים פה ושם) הגענו לרמת משמעת טקטית שמאפשרת להדיח את הקבוצה המדורגת שישית באירופה מגביע אופ"א.

חכו קצת.

הדוגמא שלך לא טובה. עם גוטמן היה שיפור מיידי והדרגתי. ראית בשנייה את ההבדל בין מאמן כמו גוטמן לבין לוזון.
גם ב-2010, היו תוצאות לא טובות בהתחלה, אבל הבנת שהקבוצה טובה.
במקרה הזה זה עוד לא המצב.
גם אצל רב"ש, תוצאות לא טובות ואותו שחטו אחרי ההפסד נגד פנדורי. ובאמת, היו לא החלטות לא טובות הרבה בכל מה שקשור לבחירת שחקנים, אבל ראית קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה. תמיד אני מפנה לדרבים בעונת רב"ש לעומת הדרבים עונה קודם לכן (וגם בעונה שעברה). כבר לא מדבר על העונה שלו במכבי פ"ת בשנה שעברה.
ושלא יובן לא נכון, מנדיונדו חייב להמשיך והתהליך חייב להמשיך (אלא אם פתאום נהיה בסכנת ירידה), אבל זה לגיטימי לגמרי להיות מודאג ממה שרואים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
אני זוכר דווקא את ה 3:0 מנתניה, ה 1:0 בטדי שאניימה הקפיץ בו כדור עד החצי וזה היה המהלך המרשים היחיד שלנו במשך 90 דקות, ושלא תגיד שזה רק זה, גם לקראת הסוף היו רגעים מחרידים כמו ה 1:0 של פאביו בדוחא כולל מערך של 5-5-0 במשך מחצית שלמה, ה 1:1 באשדוד עם ההחמצה של פאביו ממטר, ועוד ועוד.

היו רגעים, למשל ה 2:0 המעולה על חיפה עם עצירת הפנדל של ויני, או ה 3:1 הבאמת נדיר על בית"ר. אבל גם הדרבי השני של פאביו לא היה משחק טוב שלנו, ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 11:36 
רועי כתב:
אני זוכר דווקא את ה 3:0 מנתניה, ה 1:0 בטדי שאניימה הקפיץ בו כדור עד החצי וזה היה המהלך המרשים היחיד שלנו במשך 90 דקות, ושלא תגיד שזה רק זה, גם לקראת הסוף היו רגעים מחרידים כמו ה 1:0 של פאביו בדוחא כולל מערך של 5-5-0 במשך מחצית שלמה, ה 1:1 באשדוד עם ההחמצה של פאביו ממטר, ועוד ועוד.

היו רגעים, למשל ה 2:0 המעולה על חיפה עם עצירת הפנדל של ויני, או ה 3:1 הבאמת נדיר על בית"ר. אבל גם הדרבי השני של פאביו לא היה משחק טוב שלנו, ממש לא.

אלה היו שני המשחקים הראשונים שלו, תעשה טובה, נו..
הקבוצה עד אז ניצחה משחק אחד מ-12, ועם גוטמן היה לה את אחד המאזנים הטובים בליגה לדעתי. והתחלת לראות קבוצה ששולטת במשחקים שלה. דרך אגב, גוטמן זו דוגמא לא טובה גם כי השינוי שהוא הביא היה קיצוני. אתה לא מצפה שחילופי מאמנים יעבדו כל כך מהר. רק מסביר כמה לוזון מאמן חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 11:55 
אאלט, הקבוצה של גוטמן הייתה שניה בליגה מינואר עד סוף העונה.
אבל לא יודע כמה אפשר להסיק משם הייתה תקופה משוגעת של רכש יוצא דופן בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
אני לפחות מרוצה שהוא כנראה לא פופוליסט ושם שחקנים בהרכב לפי לחץ האוהדים. רוב המאמנים הישראלים פועלים ככה.
רק שיעשו לי טובה ושנראה רמת כושר ופיזיות שונה לטובה משאר הישראליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
האם הוא נסע למשחק של ביטר בטדי נגד רעננה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
והנה הפח אשפה צנצפיר חזר מחופשה ישר למה שהוא מכיר בתמיכת הקהל המפגר:
ציטוט:
מעמדו של מנדיונדו בהפועל ת"א מתערער

וגם ״שחקנים מתלוננים״ אין על העתונאי הרקוב שמלקט ציטוטים מבעל מניות מתוסכל ועושה מזה כותרות.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4691415,00.html

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 12:57 
האמת שעיתונאים לא חייבים לצטט אף אחד ויכולים להמציא "שחקנים התלוננו", "מקורה" וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: