תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 495 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 18:42 
red pepper כתב:
אם הוא יכול לשחק 5- 10 דקות ליד רוטבארט ועוד 10-15 דקות במקומו אז זה יהיה בסדר

אני לא רואה אותו מגרד את ה 25 דקות
רותבארט הוא הישראלי הכי יקר שלנו והוא חייב לשחק בטווח ה 30 דק וגם גבוה נוסף (ווילאמסון לצורך הדוגמא) גם חייב לשחק 30 דק
זה משאיר לג'אדג' כמות קטנה של דק, אלא אם כן נתחיל להעביר את רותבארט ל 4 ואת ווילאמסון 3 וזה כבר לא יהיה טוב
בעידן של היום צריך 4 זרים תורמים שישחק 30 דק כל אחד בערך וזה ירגיש כאילו יש לך שחקן ספייר בזמן שהקו האחורי מייחל לגארד יוצר נוסף

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 18:44 
לאף קבוצה בליגה אין 4 זרים שמשחקים 30 דקות.
זה גם אומר שהישראלים ישחקו בדיוק 80 דקות שזה המינימום האפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מלפפונים והחתמות עונת 2015-16
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 18:44 
הוקיץ' כתב:
לפחות ממה שראיתי (ושוב זה לא הרבה) כל החדירות שלו התבססו על מהירות כששמרו עליו שחקנים איטיים, בעמדה שלוש הוא לא יקבל את זה.
וכל השחקנים שציינת הם ארבע בארץ (למעט רוז'ו אולי). להגיד שבתכלס הם שלוש כשבליגה שלנו הם משחקים כמעט אך ורק ארבע זה די חסר משמעות.
שחקנים כמו פאלמר ומגווייר מסוגלים לתת דקות טובות בשלוש כי הם מאוד אינטליגנטים ושחקני הגנה טובים (וגם אותם לא הייתי מביא בתור מספרי שלוש). לא חושב שאפשר להגיד את זה על אוונס.

תכלס זה לא נכון. רק על מגווייר אפשר להגיד ששיחק בעיקר 4 כי הוא באמת מאוד גבוה אבל כל שאר הדוגמאות של שחקנים סביב 2 מטר (דונטה/רוז'ו/פאלמר/אסברי/תומפסון, ויש עוד אינסוף כאלה) שיחקו בעיקר 3 בארץ. איך יכול להיות שפאלמר ואסברי שיחקו שניהם (!!!) בתור 4 אם יוטר וכדיר כמעט לא ירדו מהפרקט בתור צמד הגבוהים... בכל מקרה על מה הויכוח, אם לא ראית אותו (משחק אחד נו באמת) אז חכה שתראה אותו. אני ראיתי אותו בהרבה משחקים ואני עדיין לא חושב שאני מכיר אותו במאה אחוז.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 18 אוגוסט 2015, 18:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 18:50 
red pepper כתב:
לאף קבוצה בליגה אין 4 זרים שמשחקים 30 דקות.
זה גם אומר שהישראלים ישחקו בדיוק 80 דקות שזה המינימום האפשרי

אמרתי בטווח ה 30 דק
להביא לזרים באיזור ה 110-115 דק
אבל זר שיש כבר שני שחקנים על העמדה שלו (היחידה שיכול לשחק בה) ובשביל ומבטל לא מעט ציוותים (נוכל לראות ציוותים שפחות נאהב בגלל זה) פשוט לא נחוץ כשיש סקנד גארד אחד בסגל ולא יכול לתרום כמו שאתה מצפה מזר בליגה הזאת

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 19:02 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
לפחות ממה שראיתי (ושוב זה לא הרבה) כל החדירות שלו התבססו על מהירות כששמרו עליו שחקנים איטיים, בעמדה שלוש הוא לא יקבל את זה.
וכל השחקנים שציינת הם ארבע בארץ (למעט רוז'ו אולי). להגיד שבתכלס הם שלוש כשבליגה שלנו הם משחקים כמעט אך ורק ארבע זה די חסר משמעות.
שחקנים כמו פאלמר ומגווייר מסוגלים לתת דקות טובות בשלוש כי הם מאוד אינטליגנטים ושחקני הגנה טובים (וגם אותם לא הייתי מביא בתור מספרי שלוש). לא חושב שאפשר להגיד את זה על אוונס.

תכלס זה לא נכון. רק על מגווייר אפשר להגיד ששיחק בעיקר 4 כי הוא באמת מאוד גבוה אבל כל שאר הדוגמאות של שחקנים סביב 2 מטר (דונטה/רוז'ו/פאלמר/אסברי/תומפסון, ויש עוד אינסוף כאלה) שיחקו בעיקר 3 בארץ. איך יכול להיות שפאלמר ואסברי שיחקו שניהם (!!!) בתור 4 אם יוטר וכדיר כמעט לא ירדו מהפרקט בתור צמד הגבוהים... בכל מקרה על מה הויכוח, אם לא ראית אותו (משחק אחד נו באמת) אז חכה שתראה אותו. אני ראיתי אותו בהרבה משחקים ואני עדיין לא חושב שאני מכיר אותו במאה אחוז.

אגב, מכל השחקנים האלה אוואנס הכי מזכיר לי את בריאן אסברי בצעירותו. לא השחקן הכבד של השנתיים האחרונות, אלא בקדנציה הקודמת בארץ (בלאומית ואז בנתניה בליגת העל). מקווה רק שהוא יקלע מבחוץ יותר טוב ממנו אחרת זו תהיה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 19:13 
אוסברי בעונה האחרונה שיחק כמעט אך ורק ארבע, בנתניה הוא שיחק רק ארבע.
פאלמר אכן שיחק גם די הרבה דקות כשלוש אבל הוא גם שחקן חכם, שומר מצוין וקלעי יציב.
לדונטה יש טכניקה של גארד והוא לא דוגמה לשום דבר אחר.

לגבי אוונס, ברור שאני לא מכיר אותו ובגלל זה אני גם לא מתיימר לדעת האם הוא יצליח או לא (הרקורד שלו כמו שציינתי כבר הוא די מאכזב).
מה שאני כותב זה ההתרשמות שלי מסגנון המשחק והטכניקה שלו שאלה דברים שאפשר להתרשם מהם גם במשחק בודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 19:20 
אסברי פתח בחמישייה אצל שיבק בתור 2 העונה... שברור שזה לא התפקיד שלו וזו היתה בנייה באמת סופר עקומה. בכל מקרה אני מדבר על הקדנציה הקודמת שלו שהוא היה 3 לכל דבר. אצלנו בלאומית אפילו הוא לא שיחק בתור 4 אלא בתור 3 כשמתן 4 ויוטר 5 (בפועל אסברי בכלל היה סוג של הגארד היוצר אצלנו). בנתניה הוא חד וחלק היה 3, אין פה ויכוח בכלל אני אפילו ראיתי משחקים שלהם מאותה עונה לא מזמן מסיבה כלשהי. בתחילת העונה פתח ליד חכמון ובארנס שהיו הגבוהים ובהמשך העונה ליד וורן קרטר/היקס (שהיו 5) ואריק קמפבל חביבך (שהיה 4). שמע לי, 3 לכל דבר ועניין ורק ככה שיחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
בנתניה הוא חד וחלק היה 3, אין פה ויכוח בכלל אני אפילו ראיתי משחקים שלהם מאותה עונה לא מזמן מסיבה כלשהי

אוי Fez, Fez, Fez....מה יהיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 19:33 
אל תשחק אותה כאילו אתה לא מוצף געגועים עזים לאדריאן בנקס באמצע הלילה :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
יש רק 2 נסיבות שאני חושב על אדריאן בנקס בזמני החופשי:
1) אני רואה נעליים ורודות ממש מכוערות
2) אני נזכר בחצי גמר ההוא

בשני המקרים אני לא רוצה להיזכר בו :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 19:42 
שמע אני זכרתי בביטחון די גבוה שהוא שיחק שם ארבע אבל אולי טעיתי. היו שם בנקס, בארנס (עד שנפצע), אסברי ועוד אחד. מי היה הרביעי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 19:48 
הוקיץ' כתב:
שמע אני זכרתי בביטחון די גבוה שהוא שיחק שם ארבע אבל אולי טעיתי. היו שם בנקס, בארנס (עד שנפצע), אסברי ועוד אחד. מי היה הרביעי?

בתחילת העונה חכמון ובארנס פתחו גבוהים, ג'רום רנדל הגמד ששיחק מול הנבחרת עכשיו בתור המתאזרח של אוקראינה היה הזר הרביעי.
אח"כ בארנס נפצע, קמפבל החליף אותו והם גם חתכו את רנדל כי היתה להם בעיה קשה מתחת לסלים ורצו להביא זר גבוה במקומו (חוץ מזה שהוא היה בלאגניסט). הביאו בהתחלה איזה היקס חלש ואז וורן קרטר (חלש בפני עצמו) החליף אותו.
בקיצור אסברי שיחק 3 כל העונה. באופן כללי אסברי בקדנציה הקודמת היה שחקן הרבה יותר דינאמי ואתלטי מאשר אחרי שחזר מספרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 19:58 
נכון, ג'רום רנדל.
איזה שחקן מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 20:01 
הפועל כתב:
יש רק 2 נסיבות שאני חושב על אדריאן בנקס בזמני החופשי:
1) אני רואה נעליים ורודות ממש מכוערות
2) אני נזכר בחצי גמר ההוא

בשני המקרים אני לא רוצה להיזכר בו :SMOKE:

טוב, עזוב את אדריאן בנקס.
אתה יודע שבקבוצה של ג'ון וויליאמסון לפני שנתיים בפינלנד שיחק בילי קיז?? פאקינג בילי קיז
ועוד קלע 11 נקודות למשחק ביורוקאפ בגיל 36
בילי קיז!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 20:21 
לא בטוח שגם את בילי קיז הוא רוצה לזכור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 20:24 
קצת התבלבלו בנושא האשכול שזה מלפפונים ודיונים מסוג הזה יותר מתאימים ל סגל לעונה הבאה או אשכול הזרים האגדי :SMOKE:

בכל אופן כמה החתמות
הרצליה החתימו את הסנטר הסנגלי המאדי נ'דייה ( 2.13)
ונס ציונה החזירה את דימון סימפסון לקבוצה, החתמה גדולה שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 20:32 
פאק, החתמה אדירה של נס ציונה. באסה רצינית. עד עכשיו הם היו הגנתיים מדי אבל סימפסון ישדרג אותם מאוד התקפית, יחד עם עוד גארד סקורר איכותי מבחוץ הם יהיו מאוד חזקים. ההחתמה הזאת הופכת אותם ביחד עם ראשל"צ למועמדים הכי חזקים בינתיים לדעתי על מקומות 3-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
המממממ...
מה איתנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 20:40 
בני הרצליה עם 5 זרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 20:42 
KingAlpaca כתב:
המממממ...
מה איתנו?

וויליאמסון יהיה החתמה טובה לדעתי, איתו אני חושב שעל הנייר אנחנו יותר טובים מרוב הליגה. אבל נס ציונה בונים קבוצה מאוד חזקה הגנתית, אתלטית ומאוזנת שיהיה קשה לשחק מולה (ועם עוד זר יוצר הם גם יהיו במקום טוב מבחינה התקפית), ובראשון לציון יש כישרון התקפי ברמות הכי גבוהות (עם ליונס, דאוסן רייט ומונרו) עוד לפני זר רביעי. הכל על הנייר כמובן ובתנאי שדברים יתחברו.

הרצליה בנו משהו מוזר, הביאו 5 זרים שאף אחד מהם לא ממש נראה כמו זר קלאסי לליגה או מרשים במיוחד על הנייר חוץ מדרו קרופורד. פחות מתלהב ממה שקורה שם.

בכל מקרה נראה שתהיה ליגה קשה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 20:45 
עוד מוקדם מאוד לדעת מי יותר טוב ממי...
לדעתי תהיה שוב ליגה צמודה מהמקום ה3 עד ה9

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 20:51 
red pepper כתב:
עוד מוקדם מאוד לדעת מי יותר טוב ממי...
לדעתי תהיה שוב ליגה צמודה מהמקום ה3 עד ה9

אני דוקא לא חושב. זה נבע בעיקר מהחולשה של הליגה שאף קבוצה לא הצליחה להתעלות. מאמין שתהיה ליגה יותר דומה ללפני שנתיים דוקא.
הכל יכול עוד להשתנות והסגלים עוד בכלל לא סגורים אצל רוב הקבוצות, אבל ככה ברמה התקציבית ומבחינת השמות זה נראה שראשל"צ שמו הרבה מאוד כסף וגם נס ציונה השקיעו לא מעט (כתלות בזר האחרון שיגיע). נראה מה ייצא מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 21:16 
מבחינה תקציבית ראשון ואילת מעל השאר אין ספק.
אנחנו ברמה של נס ציונה הרצליה חיפה חולון פחות או יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 21:20 
מבחינת סגל ראשון ונס ציונה נראות כרגע יותר טוב מאיתנו.
הבעיה היא שלאילת יש מספיק תקציב כדי לכפר על פישולים בסגל ולרוב הם מגיעים לפיינל פור בדרך זו או אחרת.
בקיצור, לדעתי אנחנו לא מגיעים לעונה הזו בצורה טובה במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו מגיעים לעונה הזאת בדיוק כמו שצפוי - עם סגל שמקצועית שווה מרכז טבלה, בתקווה שיתחבר ובעזרת הקהל ישיג יותר ממה שקיוינו.
כל עוד אין לנו גב כלכלי חזק יותר, זה מה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 21:36 
רותבארט כבר מתחיל להפצע... (לא רציני)
http://www.one.co.il/Article/15-16/2,0, ... tml?ref=hp

ברגעים כאלה אתה שמח שמביאים עוד גבוה :SMOKE:
ג'אדג', וויליאמסון (נניח) ואוואנס יכולים להסתדר בכמה משחקים בלעדיו (הבעיה כמובן תהיה בסגל הישראלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 21:39 
2 הערות:
1. הדיבור הוא שסימפסון חתם בנס ציונה לחצי עונה ויעזוב לפיליפינים בפברואר. כשהפועל בדקו איתו את האפשרות שיבוא לא מזמן הוא דרש סכומים דיי מופרכים.
2. אוונס אמור להיות 3 ולפי מה שאומרים גם מסוגל לשמור 2 במידת הצורך.

ובלי קשר, העונה האחרונה של הפועל הייתה כישלון מהרבה בחינות, גם לי יש השגות על אופן הבניה אבל אני כן חושב ששנה שעברו נעשו המון טעויות שגרמו לקבוצה להיות פחות טובה מסך חלקיה והעונה לפחות על הנייר יש קבוצה לא פחות טובה לדעתי (במיוחד לאור ההבאה של ישראלי בכיר) שאם תצליח להתחבר יכולה להיות טובה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 21:44 
אם באמת הם החתימו אותו בידיעה שהוא עוזב בפברואר זה הימור לא קטן.
ואם אנחנו היינו עושים את זה אז היו פה עמודים על עמודים של ביקורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 22:07 
נו באמת. אם וויליאמסון יחתום זו תהיה קבוצה מזעזעת. עם שני שחקנים בלבד שמסוגלים לייצר בסגל. זוועה. הלואי שאתבדה אבל אחרי שראיתי קצת את אוונס ומכיוון שהאמונה שלי ביכולת האימון של קטש שואפת לאפס, אני פסימי הרבה יותר מהרגיל. וזה באמת הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אנחנו מגיעים לעונה הזאת בדיוק כמו שצפוי - עם סגל שמקצועית שווה מרכז טבלה.

אני ציפיתי לסגל לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 495 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: