Noam כתב:
אני, בדיוק כמוך, קפצתי מאגם גארדה למשחק בסן סירו לפני כמה שנים.
משחק ליגה שגרתי ללא בעיית כרטיסים רצינית, אבל למען הסר ספק הזמנו כרטיסים מראש באינטרנט, דרך האתר הרשמי של מילאן. יכול להיות שבקנייה בקופות אפשר לחסוך כסף (במיוחד אם באים עם ילדים, כשאנחנו הזמנו לא הייתה אפשרות באינטרנט לכרטיסי נוער והיינו שניים מתחת ל18), ושמעתי אז גם שאפשר היה לקנות פיזית כרטיסים דרך איזו רשת בנקים, ככה ששווה לבדוק את העניין.
בכל מקרה, תהליך האיסוף הוא קל מאוד (הדפסנו את אישורי ההזמנה וקיבלנו את הכרטיסים בלי תור אפילו), ובכלל, כל ה"מסביב" למשחק מסודר ומאורגן להפליא - אם זה מבחינת דוכני אוכל שיש שם בעשרות, חנות, או 30000 צופים שמפוזרים ע"י המשטרה בסיום המשחק בכזו מהירות וסדר שתוך 5 דקות אתה על האוטוסטרדה. לראות ולקנא.
בעניין האצטדיון עצמו תצטרך לעשות את שיקוליך לפי המחירים המוצעים, אני רק אתרום מניסיוני הדל ואומר שאם ההתלבטות היא בין לשבת קרוב לדשא אבל בזווית לא טובה לבין לשבת במרכז אבל גבוה, אני לחלוטין הייתי בוחר באופציה הראשונה. אנחנו ישבנו בטבעת השנייה במרכז כשהייתה לנו אופציה לטבעת הראשונה ליד דגל הקרן במחיר כמעט זהה, ואני יכול לומר בוודאות שזווית הראייה מאפשרת צפייה ואווירה הרבה יותר טובות בטבעת הראשונה.
ובאופן כללי, אחלה אצטדיון. אם תיפול בדרכך הזדמנות אני ממליץ מאוד.
על טורינו אני לא יודע מה להגיד, אבל תיקח בחשבון שהנסיעה תהיה ארוכה מאוד. יצאנו אז למילאנו אחה"צ מורונה וחזרנו לאזור האגמים, סדר גודל של שעתיים וחצי נסיעה לכל כיוון. נסיעה לטורינו זה לשרוף חצי יום לפני ולחזור באמצע הלילה.
אז מזל שהמשחק בורונה
כמה זמן זה נסיעה אתה מעריך מאזור גארדה לסן סירו? שעה וחצי?