תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 907 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 31  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פנטזי פוטבול 2015/6
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 22:15 
גם אני ממשיך כמובן לעונה נוספת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פנטזי פוטבול 2015/6
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 03:37 
בזאת כל המשתתפים משנה שעברה הגיבו, בהעדרו של דקל אנחנו 11 ככה שחסר לנו אחד להשלים מספר זוגי.

דקל, אין סיכוי שתמשיך בכל זאת?
יש למישהו מועמדים להצטרף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 05:50 
סמל אישי של המשתמש
חייבים מספר זוגי
יש עוד זמן. אם יש לכם חברים אוהדי הפועל שאינם בפורום ורוצים להצטרף לליגה נצטרך לדאוג שיצורפו לפורום וזה לוקח לפחות שבועיים שלושה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 16:37 
הקפצה קלה לצורך מציאת המשתתף שיסגור מספר זוגי.

יש פה אנשים שמתעניינים בפוטבול , אתם לא רוצים להצטרף? זה באמת מוסיף לחווית הצפייה והמעקב אחרי עונת הפוטבול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
חדשות טובות לג'טס - אחד הרוקיז שלהם נתן אגרוף לג'ינו סמית ושבר לו את הלסת, בחוץ ל 6-10 שבועות.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 21:15 
אמיר, אתה לא רוצה לשחק בפנטזי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
אמיר, אתה לא רוצה לשחק בפנטזי?

לא, שיחקתי שנים ונשרפתי מזה לגמרי.
תודה אבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 03:17 
אני בפנים אם מישהו יסביר לי איך מאיפה מתחילים....
אפשר לשחק גם מארהב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 04:06 
ברור שאפשר גם לשחק בארה״ב, רק כשנעשה דראפט אולי יהיה לך קשה עם השעה כי אנחנו כנראה נרצה לעשות את זה לילה שלנו אחרי שהילדים במיטה... (מצד שני במהלך העונה עצמה אתה תצחק עלינו על שעות השינה שאנחנו מפסידים כדי לראות פוטבול)

כשאיציק יחזור הוא ישלח לך זימון (אתה יכול בינתיים לשלוח לו כבר בפרטית את המייל שלך) ומשם זה כבר די יזרום.

בגדול, קצת לפני שתתחיל העונה נקיים דראפט אונליין שבו כל אחד ייבחר את השחקנים שלו (בניגוד לליגות פנטזי אחרות , לא יכול להיות ששחקנים יהיו ביותר מקבוצה אחת בתוך הליגה שלנו).
צריך לבחור: QB , שני רצים, שני רסיברים , TE, עמדת פלקס (רץ/רסיבר נוסף), בועט , קבוצת הגנה ו 3-4 שחקני ספסל בהתאם לשיקול דעתך.
אתה יכול כבר להיכנס לפנטזי של הNFL.com ולתרגל mock draft לראות איך זה יהיה (הם עושים הרבה יותר שחקני ספסל ממה שאנחנו עושים בפועל אבל זה לא משנה לתירגול), תיכנס לdraft רגיל של 12 קבוצות, אתה יכול ל״תרגל״ כל מיני מצבים שונים (מספר בחירה שונה) , את סדר הבחירה המערכת תגריל אוטומטית בזמן הדראפט (או שנצליח לשכנע את איציק השנה שאנחנו סומכים עליו לחלוטין שיפרסם את סדר הבחירה מראש כדי שנוכל להתכונן יותר טוב).
בהמשך העונה ניתן להחליף שחקנים או על ידי טריידים עם קבוצות שונות או על ידי שימוש בשחקנים חופשיים (אלו שלא נבחרו בדראפט) או על ידי waivers (שחקנים ששוחררו מקבוצות אחרות נכנסים לרשימה הזאת לתקופה מוגבלת שאחריה יהפכו לשחקנים חופשיים, כולנו יכולים לנסות ל״הרים״ אחד כזה, יש ״תור״ לwaivers ומי שנמצא הכי גבוה בתור יזכה בשחקן המבוקש, כאשר ברגע שהרמת שחקן מהwaivers אתה יורד לסוף התור,התור הראשוני נקבע על פי סדר הדראפט).

אחרי שיש לך קבוצה, בכל שבוע של משחקים אתה צובר ניקוד בהתאם לביצועים של השחקנים שלך, TD של רץ, רסיבר או TE שלך שווה 6 נק׳, TD של ה QB שלך שווה 4 נק׳, שער שדה של הבועט שלך שווה 3 נק׳ (או יותר תלוי בטווח הבעיטה) , נקודה אחרי של הבועט שווה נק׳.
כמו כן יש ניקוד על יארדים , כל יארד שרץ, רסיבר או TE עושים שווה נקודה, כל 10 יארד של QB שווה נקודה.
מבחינת הגנה, ככל שההגנה סופגת פחות זה שווה יותר נק׳, sack, פאמבל, אינטרספשנס ועוד שווים ניקוד (תוכל לראות בהגדרות הליגה כמה על כל דבר אחרי שתצורף) וכמובן שTD הגנתי (או של ספיישל טים) שווה 6 נק׳.
בנוסף יש כל מיני בונוסים על כמויות יארדים או מהלכים ספציפיים של הרבה יארדים (שוב, פירוט מדוייק תוכל לראות בהגדרות הליגה אחרי שתצורף) וניקוד שלילי על איבודי כדור.

הליגה שלנו בנוייה מ4 בתים של 3 קבוצות (כך היה שנה שעברה ולא נראה לי שזה ישתנה השנה), משחקים ״עונה סדירה״ על בסיס מחזורים 1-13 של עונת הפוטבול , מקום ראשון בכל בית ושני המקומות השניים הטובים יותר עולים לפליאוף שייערך במקביל לשבועות 14-16 של הליגה האמיתית, מקביל לשבוע 17 אנחנו לא משחקים כי הרבה קבוצות כבר ״מעבדות עניין״ ונותנות לכוכבים לנוח וזה הורס את הכיף בפנטזי, בטח שלא לעשות את הגמר של כל העונה על השבוע הזה.

בכל שבוע, יהיה לך יריב אחד (שני משחקים מול יריבי הבית שלך ומשחק אחד נגד שאר הקבוצות = 13 משחקים בעונה הסדירה) כאשר מטרתך בכל שבוע תיהיה לצבור יותר נקודות מהיריב השבועי שלך (לצורך העיניין לקבל את הניקוד השני הכי גבוה בשבוע מסויים זה נחמד, אבל לא עוזר לך אם היריב שלך מקבל את הניקוד הכי גבוה באותו שבוע, מצד שני, לקבל את הניקוד השני הכי גרוע יכול להספיק אם היריב שלך מקבל את הניקוד הכי גרוע, לדעתי שני המצבים כבר קרו לי...).

זהו פחות או יותר לדעתי (תתקנו אותי אם סילפתי פה משהו), כשאיציק יחזור לארץ ויתחיל להתעסק בזה ייתכן ושינויים ב״תקנון״ יועלו פה לדיון...

עכשיו הקטנה סוף סוף נרדמה אז אני אשכיב אותה, אחזור לישון ואפסיק לחפור פה (יצא הרבה יותר מפורט מה״בגדול״ שתכננתי לכתוב כשהתחלתי לכתוב את זה), אם יש עוד שאלות שאל ונענה בשימחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2015, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
אז יש מספר זוגי או אין?
יאללה חברים. הופ הופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2015, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
קיבלתי מייל מעמית בפרטי
אני עדיין לא בארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2015, 10:57 
איציק , אתה צריך שנעזור להאכיל את הילדים או משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2015, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
וואלה יש לי ילדים. זה נראה כאילו זה היה כל כך מזמן. באמת הגיע כבר הזמן לחזור לעולם האמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 15:07 
מה דעתכם על להוסיף שחקני הגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
לא תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 17:24 
redblood כתב:
לא תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 18:35 
לא... תודה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
כל כך כל כך לא, שאני אפילו לא אומר תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 08:54 
ניסיתי להסביר לעצמי למה אני מתנגד לזה, הסיבה היחידה שהצלחתי לחשוב עליה היא שאני פשוט לא מכיר את שחקני ההגנה באותה רמה שאני מכיר/עוקב אחרי שחקני התקפה.
יש סיבה יותר טובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
ניסיתי להסביר לעצמי למה אני מתנגד לזה, הסיבה היחידה שהצלחתי לחשוב עליה היא שאני פשוט לא מכיר את שחקני ההגנה באותה רמה שאני מכיר/עוקב אחרי שחקני התקפה.
יש סיבה יותר טובה?

הניקוד ההגנתי הוא אקראי בטירוף, לא שאין לך ים מזל בניקוד פנטזי באופן כללי, אבל בהגנה זה כל כך תלוי בכיוון שההתקפה הולכת אליו, והתקפות לרוב לא הולכות לכיוון של שחקני הגנה טובים אם הם יכולות.
מעבר לזה, תאקלים וסאקים זה סטטיסטיקה זבל, שחקנים מפורסמים מקבלים חצי אם הם באזור חיוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו מספר זוגי או לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי כן. עמית במקום דקל.
אני בארץ אבל גמור מעייפות. אני מקווה שמחר בערב יהיה לי כח להתחיל לטפל בליגה. אם לא, אז בסופ"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 20:11 
אם יתפנה מקום או מישהו נוסף ירצה להצטרף ,אני מעוניין להצטרף

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
לדעתי כן. עמית במקום דקל.
אני בארץ אבל גמור מעייפות. אני מקווה שמחר בערב יהיה לי כח להתחיל לטפל בליגה. אם לא, אז בסופ"ש.

פליז פליז פליז תעשה השנה הגרלה לפחות שבוע לפני הדראפט.
הכנה לדראפט זה 50% מההצלחה של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 03:01 
סמל אישי של המשתמש
תמיד החלטנו ביחד מתי הדראפט. זו לא החלטה שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 03:19 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע כמה מעניין אתכם הערעור של בריידי, אני קראתי את זה
http://sports.yahoo.com/news/deflate-ga ... 53861.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 03:39 
סמל אישי של המשתמש
justdontask כתב:
אם יתפנה מקום או מישהו נוסף ירצה להצטרף ,אני מעוניין להצטרף
שלח לי מייל מעכשיו, אם עוד מישהו ירצה שכבר יהיה לי
עמית, גם אתה לא שלחת לי את כתובת המייל שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 03:46 
סמל אישי של המשתמש
הייתי צריך להחליף סוג דראפט ולכן לקבוע תאריך, לכן קבעתי זמנית את הדראפט ליום שישי ה 4 בספטמבר בשעה 9 בערב, שישה ימים לפני משחק הפתיחה.
שכל אחד יגיד איזה זמן מתאים לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
תמיד החלטנו ביחד מתי הדראפט. זו לא החלטה שלי

לא מתי הדראפט.
הגרלה של הסדר. מי בוחר מתי.

פעם שעברה נתת לאתר לעשות את ההגרלה וזה קרה רק חצי שעה לפני הדראפט. זה לא סביר.
אם האתר לא נותן לעשות הגרלה קודם, אז שמישהו יעשה הגרלה בבית עם פתקים ואז תזין את הסדר לאתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 07:58 
אני בעד מה שעידן מציע, ואני מעדיף שנעשה את הדראפט כמה שיותר קרוב לפתיחת העונה, ככל שמתאפשר, אני אהיה בברלין מה-2 עד ה-7 כך שאני מעדיף שהדראפט לא יהיה בתאריכים האלו, אלא 8/9/10 בספטמבר בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 907 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: