יובל כתב:
Fez כתב:
כבר שנים טיעוני ה-"אולי הוא טוב באימונים" משמשים לעצימת עיניים נטו. זה טיעון לא רציני, הרי אנחנו מכירים את השחקנים האלה לא מאתמול. אפשר לחשוב שאין להם אלפי דקות משחק רשמיות בהפועל, או שהם המציאו את עצמם מחדש.
אם מנדיונדו עושה סדנת חינוך ליחזקאל אז זה דבר אחד. אבל אם הוא שרף אותו ואת שקל, ובמקומם הולך להמשיך להעדיף את ספורי והאלתורים של אבו אלהיג'ה בקישור (ראבק כרגע זה שניים מתוך שלושת החילופים שלנו גם בסגל מלא) אז אנחנו בבעיה רצינית. הספסל שלנו גם ככה קצר מאוד, ובלי יחזקאל הוא כמעט לא קיים.
בנוסף, "הוא טוב באימונים" (שאולי זה נכון ואולי זה לא), זה לא טיעון שמוכיח שום דבר. אם מאמן אחד (או חמישה מאמנים) לא מצליח לעשות את ההבחנה בין היכולת של שחקן שמככב באימונים, וכשהוא שעולה לשחק הוא מסריח את המגרש פעם אחר פעם, הבעיה היא במאמן, זה לא תירוץ שאמור לתת לו עוד קרדיט.
כאיול לקחתם את מה שכתבתי מקודם ולקחתם את החלק שהיה נח לכם.
אני שוב מדגיש - בניגוד למאמנים הקודמים -
מנדיונדו לא מכיר את השחקנים - ובטח ובטח לא ראה אותם משחקים בעונות הקודמות כדי לדעת שהם בלוף בטח ובטח בניגוד למאמנים ישראלים(כגון דומב ואלי כהן) שנתנו להם קרדיט למרות שכנראה ידעו(או לפחות היו צריכים לדעת) שהם בלוף מעונות הקודמות של הליגה שהם יכלו לצפות בה.
בזה הוא מאוד שונה ממאמנים ישראלים.
להגיד שאם הוא שם אותם בהרכב כי הוא התרשם מהם באימונים שזה אומר שהוא מטומטם ולא מבין בכדורגל זה לא רציני.
אני חוזר ומדגיש - ה"נתונים" היחידים שעל פיהם הוא יכול לשפוט את כל השחקנים שלנו אגב ולא ספיציפית אותם - זה האימונים והמעט משחקים שהוא שיחק באימונים כנראה אבו אל היג'ה וספורי הם נראו טוב ולכן הוא נתן להם קרדיט (שהולך ומצטמצם אגב) אז אני מאמין שהוא למד או ילמד תוך מחזור\שתיים את הטעות ואת החולשה שלהם.
אולי לצורך העניין הם הפציצו באימונים במחנה בגרמניה והוא שם אותם בגביע הטוטו.
לצורך העניין נגיד והוא התאכזב מהם בגביע הטוטו והם עדיין מפציצים באימונים אולי הוא חשב שהלך להם משחק לא טוב והאמין שהם יהיו טובים כמו באימונים ולכן נותן להם הזדמנויות ומאמין בהם? לא חשבתם על זה?
אם אתה מאמין במשהו אתה תיתן לו כמה צ'אנסים לפני שאתה תבין שזה לא זה וככה אני מסתכל על זה - במוקדם או במאוחר(אני מקווה שמוקדם) הוא יבין שהוא טעה - אם הוא כבר הבין את זה עכשיו - שזה לפני תחילת הליגה אני אהיה מבסוט.
בקיצור - הטיעון שלכם לגיטימי אבל הוא לא תופס על מאמן זר שרק מגיע לארץ ולא מכיר כלום(ועוד אצלנו בקבוצה שלגמרי שינתה פניה ושהוא לא יכל לקבל נתונים אמינים מעונה שעברה כמו נגיד המאמן מעבר לכביש שעוד לפני שהעביר משחק אחד היה ברור לו שזהבי זה באנקר לדוגמא) - לפחות לטעמי.