תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 10:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 88  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:06 
מה תמוז. דחוף להחזיר את וואליד ודוגלאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:11 
אחרי ששיבחנו את מדיניות הרכש ומוסכם על כולם שזו קבוצה חדשה ושצריך זמן, חייבים גם להעיר על המשחק הקבוצתי:
א. משחק ההגנה הוא בעייתי. כשאתה לוקח כל שחקן בנפרד, נראה שיש עם מה לעבוד. עוד מוקדם, אבל נראה שוינטרה מבין מה צריך לעשות, אבו-עביד נראה לא רע בכלל, ורטה סביר ושיימן קצת מאכזב, אבל בגדול הם שחקנים טובים לליגה. התיאום בניהם על הפנים. בכל הגולים שספגנו היום אפשר לראות בעיות בכיסוי. המגנים לא מבינים איפה הם צריכים לעמוד, שיימן ואבו עביד יצאו מאוחר לכסות את שחקני הקו של פתח תקווה בכל התקפה, והתיאום של גוטליב ווינטרה היה לא טוב. זה היה נראה כאילו הם לא מדברים בניהם בכלל.
ב. מנדי כמעט התעלל בקשרים ההתקפיים היום. אני לא יודע אם היה שחקן שנשאר באותה עמדה 10 דקות. בומבה בימין, אלטמן בשמאל, אנטל באמצע. אנטל בימין, בומבה באמצע, רייכרט בשמאל, אלטמן חלוץ שני. בומבה קשר כמעט אחורי, אלטמן לפני חלוץ, אנטל חלוץ ימני. אבו אל היג'ה, ספורי, שקל, אלטמן, בומבה - מה בדיוק היה שם? אפשר לעשות נסיונות, אבל מה טוב בסלט הזה? השחקנים מאבדים ביטחון, וגם הדקות בהן איכשהו שלטנו בכדור היו בזכות יכולות אישיות של בומבה ואלטמן.
ג. בנתיים, ביטון הוא אותו חלוץ של שנה שעברה. דריבל בינוני, איטי, חסר חשק, בכיין ותנועה הכי שקופה בעולם. זו פשוט קבוצה בלי חלוץ, וזה משפיע המון על המוטיבציה של הקבוצה כולה. בומבה צריך לייצר לעצמו מצבים, אלטמן הופך להיות חלוץ שהוא לא, ספורי בועט מ40 מטר (זה אולי לא קשור), שיימן מחפש לבעוט מכל מצב. כשאין לך חלוץ שאתה סומך עליו, כל המשחק משתבש להכלאה מוזרה של לחץ ובלבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להמשיך לשקר לעצמנו עד מחר על זה שזאת קבוצה חדשה ולוקח זמן להתחבר, זה לא מצדיק את זה איך
שהקבוצה הזאת נראית במשחקי האימון ואת זה שהפסידה 3/3 משחקים בגביע הטוטו, שניים מהם לקבוצות נחותות.

אז כן לקבוצה הזאת יש הרבה פוטנציאל, הגנתית אני חושב שיש את השחקנים הנכונים וזה אמור להיראות יותר טוב בשלב מסוים,
התקפית חסר לנו כרגע משהו, כן חלוץ אבל נראה שעוד משהו. נגד מכבי השער היה ממצב נייח, נגד בני יהודה לא הבקענו, היום שער אחד עצמי והשני ממצב נייח.
הקבוצה הזאת לא מייצרת מצבים התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
אין לי בעיה שתפטרו את מנדיונדו, אבל יותר מפחיד אותי שזה שיחליף אותו יהיה מאמן ישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
אם יש משהו שיותר מדאיג מהיכולת של הפועל בכל משחקי האימון עד עכשיו (וכן, גביע הטוטו הוא משחק אימון),
אם יש משהו שמעורר אימה יותר מהעובדה שהפועל לא שיחקה אפילו מחצית אחת עם ההרכב הכי חזק שלה,
אז זו העובדה שנמצאו המשתמשים שמשתפים פעולה עם אלפקה וקורא למאמן של הפועל "מנדי".
זוועת עולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
כיוון: ביטון בחוץ, לינגאנה בפנים, 3 קשרים מסתובבים עם חלוץ מדומה, קשר אחורי מתחלף ושניים באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
אגב, גם הכושר הגופני נראה מדאיג שבכל משחק יש שחקן-שניים שלא מסוגלים לסיים 90 דקות.
מנדיונו מדאיג עם הניהול משחק שלו... טקטית לא נראה שמישהו מוציא את המקסימום מחומר השחקנים... בשלב הזה זה היה צריך להיראות יותר טוב.

נערך לאחרונה על ידי Feigenbaum בתאריך 16 אוגוסט 2015, 20:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי את הקטע עם גוזלן..

רק אני חושב שהוא לא היה טוב בחצי העונה שעברה בהפועל?

זה שהקבוצה אחרת לא אומר שהוא יהיה טוב יותר (אולי גם להיפך).

ברעננה אולי הוא השתפר אבל עדיין לא ברמה שאנחנו רוצים שתהיה אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
כיוון: ביטון בחוץ, לינגאנה בפנים, 3 קשרים מסתובבים עם חלוץ מדומה, קשר אחורי מתחלף ושניים באמצע.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
BLIzZaRd כתב:

יש לך פטנט יותר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שעונה שניה ברצף שוכחים שהמטרה במשחק זה להכניס את הכדור לתוך השער של היריב.
בקיצור, רק חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
BLIzZaRd כתב:

יש לך פטנט יותר טוב?

אז אתה בעצם מעדיף את החרא המוכר והטוב... :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:33 
NARKOTIKA כתב:
אני לא יודע באיזה עולם אתם חיים אם באתה חושבים שכל משחק הוא מכניס את היג'א קשר ימני בתור חילוף ראשון, וכשיתחיל הליגה הוא ימחוק את המהלך הזה מהמוח שלו.

בדיוק
מתחיל להיות מדאיג הסיפור איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
NARKOTIKA כתב:
אני לא יודע באיזה עולם אתם חיים אם באתה חושבים שכל משחק הוא מכניס את היג'א קשר ימני בתור חילוף ראשון, וכשיתחיל הליגה הוא ימחוק את המהלך הזה מהמוח שלו.

בדיוק
מתחיל להיות מדאיג הסיפור איתו

הוא לא קשר - נקודה.

לגבי מגן עוד אפשר לטעון כמה נקודות לזכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
לא סומך על מנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:40 
3 מ3.
לא הייתי מאמין בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
השחקנים נראים ממש לא מתואמים, 100% מהשערים במצבים נייחים, בעיטה למסגרת שלנו זה 90% גול (בנוסף לזה שחתוכה על הפנים), חילופים שאף אחד לא מבין.

בינתיים נראה רע מאוד. מאוד.

נערך לאחרונה על ידי BLIzZaRd בתאריך 16 אוגוסט 2015, 20:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:45 
מחצית ראשונה מצוינת, שוער ליצן
מחצית שניה - מ לעזאזל הוא עשה עם הקישור הקדמי???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:46 
kobster כתב:
לא סומך על מנדי

תראה כתבתי פה כבר שלדעתי עם כל השחקנים שהביאו מה שיעשה
את ההבדל זה הצוות המקצועי .
גם מהמקום של לחבר סגל חדש לגמרי זה לא פשוט בכלל וגם
מכיוון שמדובר בצוות זר שאמור להוות סוג של אקס פקטור בעיקר
מול הקבוצות בסדר גודל שלנו ואפילו עם תקציבים מעלינו.
מקווה מאד שלא נפלנו איתם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
כמה נקודות מאוד חשובות חוץ מזה שאין חלוץ שאני רוצה לגעת בהם:

* פינטילי - נראה רע מאוד כרגע, כבד ואיטי.
* וינטרה - מדאיג מאוד כרגע ולא מדובר בדברים של תיאום או משהו שיסתדר עם הזמן. תאקלים שהוא עושה ויוצא מהם בלי הכדור ובלי רגל ועוד טעויות כאלו ואחרות.
* רייכרט - עושה המון לחץ למעלה שזה מצוין, אבל אין לו כושר לעשות את זה ולרדת חזרה למקומו באמצע ואז הוא משאיר את כל העול של ההתמודדות באמצע המגרש לפינטילי, שגם ככה כמו שכבר ציינתי נראה לא טוב.
* הכושר - שחקנים נופלים מהרגליים, מדקה 60 מכבי פ"ת יושבת עלינו עם 10 שחקנים בחצי שלנו. לא ברור לי איך יכול להיות שעוד שבוע מתחילה העונה והכושר הגופני של השחקנים כל כך רע.
(לא חום ולא נעליים, מכבי פ"ת ובני יהודה נראו בכושר עדיף עלינו). חוץ מאלטמן שבאמת לא מפסיק לרוץ ונראה בכושר טוב כל השאר נראים כמו פגרים אנושיים מדקה 60.

סך הכל אני מאוד מודאג לקראת פתיחת העונה, כמובן שהרכיבו קבוצה מ-0 ויקח להם המון זמן אולי כל השנה להתחבר אבל ציפיתי לראות הרבה יותר ממה שראיתי עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 21:08 
אני לא מבין למה השחקנים מחליפים מקומות כל כך הרבה פעמים בשלב בו אין עדיין את התיאום הבסיסי ביניהם בעמדות המקוריות.
אני גם לא מבין את השטות עם אבו אל היג'ה שלא מובנת האמת לאף אחד. מילא בדרבי בהרכב טלאים מול קבוצה עדיפה משמעותית, אבל מעבר לכך זו הצבה הזויה.
מבחינה הגנתית, בעיה שהייתה גם במהלך מחנה האימונים - השחקנים שומרים רחוק מדי מהשחקן עם הכדור. כל מהלך בגול השני של מכבי פ"ת היה בגלל הדבר הזה. שחקנים חופשיים לרוב ימסרו יותר טוב ובלי לחץ על הכדור די קשה לחטוף אותו.
בנוסף, אני מתפלל שוינטרה ישתפר עד שני הבא. הוא מתאמן עם הקבוצה רק שבוע וחצי ואני מאמין שדברים ייראו יותר טוב, אבל גם היום וגם בשבוע שעבר הוא די אכזב. אשם מרכזי בשני השערים האחרונים שספגנו.
בסופו של דבר חייבים לזכור שאף אחד לא מצפה לרוץ העונה לתארים, ולמרות שיש גרף שיפור ממשחק למשחק יכול להיות שנמשיך לא לנצח גם בתחילת הליגה. זו לא סיבה להלחץ וכבר ראינו בשנים האחרונות מספיק קבוצות שסיימו בפלייאוף העליון(ואפילו זכו בכרטיס לאירופה) לאחר פתיחת עונה חלשה.
על הנייר הסגל טוב מאוד ועם הזמן גם תוצאות טובות יותר יגיעו.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

על הפנים האמת,לא מבין למה כל החילופים וכל רגע להזיז שחקן מהעמדה שלו על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

RedFox כתב:

* וינטרה - מדאיג מאוד כרגע ולא מדובר בדברים של תיאום או משהו שיסתדר עם הזמן. תאקלים שהוא עושה ויוצא מהם בלי הכדור ובלי רגל ועוד טעויות כאלו ואחרות.
* רייכרט - עושה המון לחץ למעלה שזה מצוין, אבל אין לו כושר לעשות את זה ולרדת חזרה למקומו באמצע ואז הוא משאיר את כל העול של ההתמודדות באמצע המגרש לפינטילי, שגם ככה כמו שכבר ציינתי נראה לא טוב.
* הכושר - שחקנים נופלים מהרגליים, מדקה 60 מכבי פ"ת יושבת עלינו עם 10 שחקנים בחצי שלנו. לא ברור לי איך יכול להיות שעוד שבוע מתחילה העונה והכושר הגופני של השחקנים כל כך רע.
(לא חום ולא נעליים, מכבי פ"ת ובני יהודה נראו בכושר עדיף עלינו). חוץ מאלטמן שבאמת לא מפסיק לרוץ ונראה בכושר טוב כל השאר נראים כמו פגרים אנושיים מדקה 60.

סך הכל אני מאוד מודאג לקראת פתיחת העונה, כמובן שהרכיבו קבוצה מ-0 ויקח להם המון זמן אולי כל השנה להתחבר אבל ציפיתי לראות הרבה יותר ממה שראיתי עד עכשיו.

פינטילי מטריד מאוד. דווקא וינטרה היה נראה לי היום יותר בעניינים, קרא את המשחק והגיב לא רע.
רייכרט עשה את זה המון גם שנה שעברה, אני חושב שהוא שחקן די טיפש, אבל זה יכול להיות גם היתרון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 21:10 
וינטרה וגוטליב היו נוראיים. אולי מבחינת גוטליב זה עניין של תיאום, אבל וינטרה עשה ממש טעויות קריטיות וב2 המשחקים הראשונים שלו זה נראה לא טוב. מקווה שזה לא מעיד על ההמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

לגבי עניין הכושר, באחת הכתבות ציינו שהשחקנים מתלוננים שמנדי קורע אותם דווקא באימון שלפני משחק.
אני מניח שזאת הסיבה שהם נראים בכושר פחות טוב מהמתנגד במשחקים האחרונים.
מן הסתם זה לא מה שהוא יעשה להם לפני ביט"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
RedFox כתב:

לגבי עניין הכושר, באחת הכתבות ציינו שהשחקנים מתלוננים שמנדי קורע אותם דווקא באימון שלפני משחק.
אני מניח שזאת הסיבה שהם נראים בכושר פחות טוב מהמתנגד במשחקים האחרונים.
מן הסתם זה לא מה שהוא יעשה להם לפני ביט"ר

על פניו הביאו מאמן כושר זר, ציוד ניטור מתקדם וכו', התוצאות כרגע לא נראות על המגרש וזה יותר מדאיג אותי מכל סעיף אחר שציינתי.
הכוח של מכבי בשנים האחרונות נובע גם מזה שהם לא נופלים מהרגליים וציפיתי שגם אצלנו יתחילו לראות ניצנים של דבר כזה.
בהחלט יכול להיות שהסיבה שרשמת נכונה וזה לא יקרה מול בית"ר אבל במידה ולא אז משהו שם לא דופק טוב.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 16 אוגוסט 2015, 21:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 21:18 
חלאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 21:20 
אני ממש מודאג
בוא נגיד שאם היינו מציירים לפני חודשיים את התסריט הכי גרוע עד פתיחת הליגה זה היה התסריט
אנחנו מתקשים להגיע לשער, ההגנה שלנו (למרות שהיא באמת טובה) מקבלת גולים בצרורות כל משחק
אני לא מבקר בצורה קיצונית אף אחד בנפרד או את המאמן עדיין אבל אנחנו לא נראים טוב

יש לנו פי 9 כישרון משנה שעברה אבל האופי אותו אופי, לא להצליח לסיים בתיקו
אנחנו מתרגלים להפסד ונהנה להפסיד, ככה אי אפשר לייצר מומנטום
שבוע יש להם להכין את כל מה שהם צריכים לדבר האמיתי, נקווה לטוב

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:
RedFox כתב:

פינטילי מטריד מאוד. דווקא וינטרה היה נראה לי היום יותר בעניינים, קרא את המשחק והגיב לא רע.
רייכרט עשה את זה המון גם שנה שעברה, אני חושב שהוא שחקן די טיפש, אבל זה יכול להיות גם היתרון שלו.

הוא עשה את זה שמאחוריו אבוטבול וסאשה.
שרק פינטילי מאחוריו זאת הפקרות שנובעת מחוסר הבנה טקטי בסיסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 21:24 
קבוצה שחוטפת 8 שערים בשלושה משחקים וכובשת שלושה מתוך מצבים נייחים, לא יכולה להיות מוכנה לליגה (הלוואי ואני טועה).
נראה לי שהטעות הראשונה היתה ביריבות אימון- עדיף לקבוצה חדשה להתחבר ולקבל בטחון דרך נצחונות.
הדבר הכי חשוב כרגע הוא חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 88  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: