תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 19:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1356 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 46  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל תל אביב מחלקת הנוער 2015/16
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 09:40 
הסגלים עוד לא הושלמו, הנוער יוצא למחנה אימונים בשבוע הבא אבל זה הזמן...
שרון זהביאן ממשיך לעונה שנייה בתור המנכ"ל והמנהל המקצועי. בגדי המשחק העונה יהיו של יומברו, בגדי האימון של פומה מהסדרה של הבוגרים.
דף הפייסבוק של מחלקת הנוער והדובר הגדול מכולם ימשיכו לעדכן מהמגרשים - http://www.facebook.com/HapoelTAyoung

קבוצת הנוער (שנתונים 98'-97', מותר 5 חריגי גיל משנתון 96'):
אלי חייט המאמן בקדנציה הרביעית שלו בנוער של הפועל. הולכים להיות אימונים חזקים והרבה צעקות מהקווים. מאמן מוערך מאוד עם רזומה של גידול כוכבי-על. החליף בתפקיד את אופיר חיים שהלך "לעבוד" עם ברקוביץ' בבוגרים של הפועל ראשל"צ. אלי מקבל קבוצה לא מאוזנת עם עומס גדול מאוד בהתקפה והגנה מנוסה מאוד, אבל גם בורות גדולים בעמדת המגן הימני והקשר האחורי/אמצע בעקבות העלייה לבוגרים של עידן כהן ורז נחמיאס. הבחירה בו מבורכת – נחשב מאמן עם דרישות וסטנדרטים גבוהים מאוד שמשפר שחקנים גם בגיל מאוחר. מצד שני זה יכול להוביל לריבים עם שחקנים ועם חברי צוות במחלקה והיו כאלו בעבר. דני בונדר (שגדל אצל אלי בנוער) בתפקיד אימון ראשון, צריך להרגיע ולאזן את הצרחות באימונים ובמשחקים.

שוער: דודי אלון שהשנה יהפוך להיות גם השוער הראשון של נבחרת הנוער. בעונה שעברה עשה כמה התקפי לב עם מסירות הרגל שלו אבל עשה קפיצת מדרגה בקיץ עם האימונים בבוגרים מה שמעולה עבורו ועבור הפועל. בגלל שהוא השוער השלישי בבוגרים, המחליף שלו דניאל אוזלבו יקבל לא מעט הזדמנויות – שוער עם נתונים פיזיים מעולים, אפילו יותר מדודי.

בלמים: דסה טגנייה יהיה העוגן ההגנתי כשהבלם שלצידו יתחלף כל פעם. עונה שלישית בנוער, עונה שנייה בנבחרת ישראל. חזק, חכם, קורא את המשחק מצוין, דוחף קדימה וגם מהווה מטרד להגנה בכדורים נייחים. אני מת לראות אותו מקבל הזדמנות בבוגרים בשנה הבאה. עמדת הבלם השני כרגע פתוחה אחרי שמור פחימה עלה לבוגרים וכנראה יושאל. מור נעמן הקפטן של נערים א' בעונה שעברה פצוע כרגע ומפספס חלק מההכנה לעונה. למרות זאת אני מעריך שהוא יקבל עדיפות על ניזאר אבו קטיפאן שבעצמו גם הוא ראוי להרכב.

מגן שמאלי: איציק שולמייסטר מהנבחרת הוא באנקר בהרכב. בני טרידובסקי שעלה מהנערים יהיה מחליף ראשון ואולי יקבל דקות גם כבלם. שניהם שמאליים טבעיים, שחקנים מהירים מאוד עם ובלי הכדור. אחרי שנים שהמחלקה לא גידלה מגן שמאלי ראוי יש עכשיו שניים כאלה בסגל וזו תהיה העמדה ממנה יבואו הרבה בישולים העונה.

מגן ימני: כרגע יש לנו שם בור אחרי שנתיים עם אבו אל-היג'ה ועידן כהן הקפטן שעלה לבוגרים והושאל להפועל ראשל"צ. ניר ברששת עלה מהנערים אבל צריך להשתפר מאוד התקפית. במשחק אימון שראיתי, אלי חייט ניסה בעמדה את עבדי פרחאת שהוא חריג גיל וכבר שנתיים לא מממש את הפוטנציאל. שחקן חזק ומהיר, ניסיון מעניין. מי שצריך לפתוח בעמדה הזו זה עילאי מוסאיוף שחזר לאחרונה לאימונים אחרי קרע ברצועה (פעם שנייה בשנתיים). אם יצליח לחזור לכושר ולהישאר בריא הוא יהיה המגן הפותח.

קשרים: מי שכנראה הולך לקבל את המפתחות לפי משחקי האימון זה יאיר שפונגין שיישאר בנוער כחריג גיל. 50/50 קלאסי עם נטייה הגנתית. המסירות הארוכות זה הנשק החזק שלו והוא משתמש בהן מצויין ובמידה. צריך לשפר את הניידות ואני מצפה שיגלה השנה עליונות על השחקנים האחרים כשהפועל תתגונן. אנואר מוראד גם יכול לשחק בשתי עמדות הקישור באמצע. לעומת שפונגין הוא מעט יותר טכני ומהיר כך שהוא משלים אותו מצויין במרכז. קיבל לא מעט דקות בעונה שעברה כמחליף של רז נחמיאס והראה שהוא ראוי. הבשורה הגדולה הקיץ חוץ מהחזרה של שחקני מכ', היא החזרה של להב מוסאיוף שנזרק על ידי ברקוביץ' בגלל עבירת משמעת קלה, כדי לפנות מקום לבן שלו ליאור. להב יכול לשחק בכל עמדה בקישור, מהחלק האחורי ועד הכנף. מהיר, טכני, בעיטות חזקות, חכם מאוד, לא מפסיק לרוץ. הלוואי ויקבל הזדמנות אחרי ששנה שעברה בקושי שיחק. עמית מלכה נחשב לכישרון הכי גדול בשנתון הצעיר (לא סתם הוקפץ לנוער כבר בעונה שעברה) והדריבליסט הטוב בקבוצה, אבל עשוי ללכת לאיבוד בסגל העמוק. גם בעיות המשמעת הבלתי-נפסקות שלו לא עוזרות והמפגש עם אלי חייט זה מתכון לפיצוץ. אם יחזיק מעמד יקבל מקום מרכזי בעונה הבאה. את רועי דיין ונתן דגו לא ראיתי מספיק כדי לחוות דעה. דיין שחקן נבחרת כך שכנראה יקבל תפקיד מרכזי העונה.

קישור התקפי/כנפיים: במשחק אימון שראיתי שחקני הקישור שלא משחקים באמצע החליפו עמדות כל הזמן עם שחקני הכנף וגם החליפו צדדים כך שהיה קשה להתרשם איפה אלי חייט מציב כל שחקן. איברהים ספורי לדעתי יהפוך השנה לשחקן הכי חשוב במערך. יכול לשחק כמעט בכל עמדה בקישור ובשתי הכנפיים. אמור להיכנס לנעליים של אור חסידים בתור המבשל הראשי למרות שהוא משחק קצת יותר אחורה. אותו מבנה גוף ארוך ורזה עם עוצמה בבעיטות מרחוק כמו אחיו רמזי, אבל קיבל גם את האדישות והאיטיות היחסית עם הכדור. עדן הרשקוביץ יהיה באנקר בהרכב כמובן. במשחק אימון שראיתי הוא שיחק 10 קלאסי - שחקן חופשי בקישור או מאחורי החלוץ. כל התקפה תעבור דרכו. שחקן בונבוניירה, ורסטילי שתמיד מפתיע את ההגנה. רז יצחק ורוי רונן דומים לעדן ביכולת לשחק 10 אבל מתאימים יותר בכנפיים. רוי קטן בשנה מרוב ההרכב ויכול למצוא את עצמו לא מעט בספסל. רז יצחק מהיר, זריז וקטלני מכל טווח. מיקום מצוין ברחבה ונחשב לכישרון בוגרים הכי גדול בסגל. מזכיר לי את ברק יצחקי בממזריות על המגרש. מי שיכול להיות ההפתעה של הפועל השנה זה אלי כהן הקטן (יש שניים!) שחזר בעונה שעברה מבני יהודה ואני מקווה שיקבל דקות בהתקפה העמוסה שלנו. מהיר וטכני כמו שד, רץ כמו מטורף על המגרש.

חלוצים: אנאס מחאמיד מתאמן כרגע עם הבוגרים ולא שותף במשחק אימון האחרון. כל עוד אין בסגל חלוץ נוסף חוץ מדודו ביטון, יש מצב שהוא יירשם בסגל. הוא צריך לדעתי עוד עונת נוער כדי שימשיך להשתפר. מזכיר את פיני בלילי במהירות ובלחץ על ההגנה. מביא גם משחק ראש מצויין ומנהיגות. יכול לשחק גם בכנפיים. אלי כהן הגבוה צפוי לסבול מהעומס בשחקני התקפה ומאובדן היתרון הפיזי שהיה לו לאורך השנים על בני גילו. אם יחזיק מעמד בלי דקות השנה, צפוי להיות החלוץ הפותח שלנו בעונה הבאה.

הקבוצה עם סגל כזה ואחרי העונה שעברה, חייבת לרוץ לכל התארים. נכון שהמטרה זה לקדם שחקנים אבל חלק מזה גם צריך לכלול לחץ של קרבות אליפות, שאיפה לתארים וכו'. הייתי גם רוצה לראות שמביאים שחקן זר עם פוטנציאל, לאחד התפקידים בהם צריך חיזוק להרכב. אין סיבה שהפועל תוותר על האפשרות הזו.

שורה עליונה מימין לשמאל:
דני בונדר (עוזר מאמן), אלי חייט (מאמן), יאיר שפונגין, אמבה האבטאמו, ניב ברששת, אלי כהן, רוי רונן, איציק שולמייסטר, עדן הרשקוביץ, ליאל לוי, רועי דיין, איברהים ספורי, אנאס מאחמיד, בני טרידובסקי, רונן גרונדמן (פזיוטרפיסט).
שורה תחתונה מימין לשמאל:
אנואר מורד, להב מוסאיוף, ניזאר אבו קטיפאן, דסליי טגניה, מוחמד אבו נבות, עילאי מוסאיוף, רז יצחק, דודי אלון, טל פסח, מור נעמן, פארחאת עבדי, נתן דגו, אלי כהן.

תמונה

קבוצת נערים א' (שנתון 99'):
ערן ססי, אחד המאמנים המוערכים במחלקה, מקבל שנתון טוב ולהערכתי יתמודדו בחלק העליון של הטבלה.
שחקני הפועל בנבחרת הנערים הם החלוץ אבי בוטבול, הבלם רז שלמה והשוער רוי בייגל שגיע מהפועל פ"ת. פיטר אלוהאב הבלם/מגן יגיע השנה להערכתי לנבחרת. מוחמד גוף (בן דוד של רמזי ספורי) הקשר/חלוץ אמור להמשיך להתקדם וגם הוא פוטנציאל בוגרים. עומרי גרינפס הצטרף מבני יהודה ויכול לשחק בכמה עמדות בקישור או כחלוץ באגף. מושיקו כהן הגיע מקביליו יפו ויכול להיות האס של הקבוצה. מקווה שיצליחו לפתור את הבעיות שיש כרגע עם האחים רומנו ושהם יחזרו לסגל.
הקבוצה סגרה את הסגל ונמצאת כרגע במחנה אימונים בקיבוץ מעגן מיכאל -
שורה עליונה מימין לשמאל:
ערן ססי (מאמן), אבי בוטבול, ליאור פור חיים, שי אליאס, פיטר אלוהאב, מוחמד גוף, רום סלומון, רז שלמה, אלון עזיזיאן, יהונתן לוי, תמיר טובול (עוזר מאמן).
שורה תחתונה מימין לשמאל:
אליאב אלון, שון לוי, טל בנו, עדי נסה, רוי בייגל, גיל קוסטה, עומרי גרינפס, איתי קדם, מושיקו כהן.

תמונה

קבוצת נערים ב' (שנתון 2000):
המאמן זה קובי ברו, במשרת האימון עם הכי הרבה אחריות במחלקה - קיבל ילדים משתי קבוצות נערים ג' (ספורטק וחודורוב) והיה צריך תוך שבועיים להחליט מי נשאר בהפועל ומי עוזב את המחלקה.
רוב הסגל מורכב מהקבוצה של חודורוב שסיימה רביעית בפער אדיר ממכ'. ה"כוכב" של הקבוצה אמור להיות עבד אטרש שהגיע בעונה שעברה מאורתודוכסים יפו וחורר רשתות (28 שערים בכל המסגרות). חלוץ, בוגר מאוד לגילו שיצטרך להמשיך להשתפר כי היתרון בחוזק ובגובה ילך ויצטמצם. אליהו (אלהין) אדמה שנתן צמד גדול וניצח בתוספת הזמן את מכ' האלופה בחוץ, ימשיך לתת שני בישולים על כל גול. מקבוצת הצפון הגיע החלוץ ניר אוריאל שאמור להיות חזק בהרכב ואחד השחקנים המהירים בליגה עם הכדור. השוערים יהיו גל אנטבי (הבן של) ועומרי הרשקוביץ', שניהם מצויינים ואפשר לסמוך עליהם (ויתרו על השוער של הצפון דניאל אוחיון שהיה ברמה שלהם לדעתי). יש בקבוצה פוטנציאל ל 3-4 זימונים לנבחרת נערים ב'.
הקבוצה סגרה את הסגל ועושה כרגע מחנה אימונים בקיבוץ מעגן מיכאל.
שורה עליונה מימין לשמאל:
עבד דעאס (עוזר מאמן זמני), ירוסלב קוריצ׳ק, דור אמיצי, ניר אוריאל, טל לוי, אדיר בלס, איתי אילי, שחר מימון, קורל רודיטי, עבד אטרש, עמית יצחק, שי אייזן, דניאל בריזל, ואדים קארצב (מאמן כושר), קובי ברו (מאמן הקבוצה).
שורה תחתונה מימין לשמאל:
אלון עמר, עידו ליבנה, ניב פסח, עלי אלעוברה, בר אנטבי, עומרי הרשקוביץ, ירין בסון, ירדן סידי, אורי לאון, אליהו אדמה, אביעד גולן.

תמונה

קבוצת נערים ג' דרום (שנתון 2001):
ניב סידי ממשיך לעונה נוספת עם שנתון 2001 שרץ ביחד כבר הרבה שנים וקיבל חיזוק עם שני שחקנים מהפועל ראשון לציון. הסגל אמור להתחזק עוד יותר בימים הקרובים. אושר אלמו הכישרון הבולט, ילד אדום שקיבל הצעות ממקומות אחרים אבל בחר להישאר בהפועל. שביט מזל הסקורר של הקבוצה ובהגנה בולט לטובה הבלם איתמר אפרת.

שורה עליונה מימין לשמאל: עוזר המאמן גל קולנדר, עמית מאיר, איליי טמם, בן כהן, שביט מזל, תומר גבר, איתמר גרינברג, איתמר אפרת, אור ברונשטיין, המאמן ניב סידי.
שורה תחתונה מימין לשמאל: ניל יוסף, אלייה יהודה, יוסי רומנו, בן אטיאס, רוי ברנס, זיו כהן, אושר אלמו, אופק עובדיה, סתיו טוריאל.

תמונה

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 22 אוגוסט 2015, 22:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב מחלקת הנוער 2015/16
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 09:44 
משחקי אימון עד כה:
קבוצת הנוער סיימה שלשום בתיקו 1:1 עם נס ציונה, ללא שחקני הנבחרת. להפועל כבש אלי כהן (החלוץ).
נערים א' נצחו במחנה האימונים היום את מכ' חיפה 0:2 משערים של פיטר אלוהאב ועומרי גרינפס. בשבת נצחו באותה תוצאה את הפועל רעננה (רז שלמה ואבי בוטבול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
עמית מלכה פוטנציאל גדול אין ספק שיש לו כישרון אבל הכל תלוי בזה שהוא לא יילך בדרכו של אחיו ויתרכז אך ורק בכדורגל. רוי רונן אני בטוח שיהיה חלוץ מצוין מכבי יודעים שעשו טעות גדולה שלא הצליחו להשאיר אותו. רז יצחק לא מפסיק לכבוש במשחקים של נבחרת הנוער וגם הוא כשרוני מאוד. מור נעמן שגר לא רחוק ממני הוא בניגוד לעמית מלכה ושחקנים רבים הוא לא הטיפוס של כל היציאות וכל דקה לעדכן בחשבון האינסטרגם אבל למרות שהוא בחור יותר שקט יש לו תכונות רבות של מנהיגות וכמעט בכל מקום הוא קיבל את סרט הקפטן. שיהיה בהצלחה העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב מחלקת הנוער 2015/16
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
מי נחשב פוטנציאל בוגרים גדול יותר, שולמייסטר או טרידובסקי?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 11:04 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
מי נחשב פוטנציאל בוגרים גדול יותר, שולמייסטר או טרידובסקי?

קשה להגיד כי הם שחקנים שונים באופי. עד לפני שנה הייתי אומר שטרידובסקי אבל הוא נתן עונה מאכזבת ביחס לכישרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 08:12 
הדובר לא עודכן לכן לא הגיע אבל החליטו לקיים בכל זאת משחק אימון נוסף של הנוער, הפעם מול העולה החדשה בני יהודה.
הפועל מוליכה במחצית הראשונה 0:3, עדן הרשקוביץ' מככב עם שני בישולים. עדכונים בפייסבוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 18:07 
אנאס מחאמיד חתם. יליד 98'.
אולי השחקן הכי מהיר עם ובלי כדור בשנתון שלו. טכני מאוד ופיזי למרות מימדי גוף קטנים. חלש יחסית במשחק ראש ומההתרשמות שלי גם סיומת לוקה בחסר. לפני שנה וקצת ראיתי אותו בחצי גמר גביע מול נערים ב' שלנו בסדרת החמצות מזעזעת למרות שהיה הכי טוב על המגרש.
חלוץ נבחרת רביעי שישחק השנה בקבוצת הנוער, לצד רוי רונן, רז יצחק ועדן הרשקוביץ'.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
עדן הרשקוביץ' לא קשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 20:28 
KID A כתב:
עדן הרשקוביץ' לא קשר?

חלוץ, טוב יותר בכנף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 20:33 
פישונט, שחקן הגנה עם פוטנציאל רציני לבוגרים יש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
KID A כתב:
עדן הרשקוביץ' לא קשר?

חלוץ, טוב יותר בכנף

ממה שיצא לי לראות הוא הכי טוב שהוא באמצע מאחורי החלוץ, בכנף הפיזיות שלו מתבזבזת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 06:34 
RedFox כתב:
פישונט כתב:
KID A כתב:
עדן הרשקוביץ' לא קשר?

חלוץ, טוב יותר בכנף

ממה שיצא לי לראות הוא הכי טוב שהוא באמצע מאחורי החלוץ, בכנף הפיזיות שלו מתבזבזת.

יכול להיות, יצא לי לראות אותו רק פעמיים בעמדה הזו בעונה שעברה. לא התרשמתי ממנו כשחקן פיזי, יש לו מבנה גוף ארוך ורזה והיתרונות שלו זה חוכמת משחק וטאצ' מעולה - מזכיר לי את דמארי כשהיה בן 20-21 במכ' פ"ת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
RedFox כתב:
פישונט כתב:
KID A כתב:
עדן הרשקוביץ' לא קשר?

חלוץ, טוב יותר בכנף

יכול להיות, יצא לי לראות אותו רק פעמיים בעמדה הזו בעונה שעברה. לא התרשמתי ממנו כשחקן פיזי, יש לו מבנה גוף ארוך ורזה והיתרונות שלו זה חוכמת משחק וטאצ' מעולה - מזכיר לי את דמארי כשהיה בן 20-21 במכ' פ"ת...

מסכים איתך לגבי חוכמת המשחק והטאצ', אבל הוא לא מזכיר לי את דמארי בכלל. הוא דווקא בנוי טוב פיזית ממה שיצא לי לראות וחזק מרוב השחקנים בגילו.
אני זוכר במיוחד את המשחק גביע מול מכבי שנגמר ב-3-2 שהוא שיחק באמצע עם רז נחמיאס ורועי דיין והיה מצוין.
הוא השחקן עם הפוטנציאל בוגרים הכי גבוה מקבוצת הנוער של עונה שעברה לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2015, 13:18 
נערים א' רושמים נצחון 0:2 שלישי ברציפות (אבי בוטבול ואיתי קדם), הפעם על מכ' פ"ת החזקה, סגנית אלופת ליגת דרום בשנתון.
לפני זה נצחו באותן תוצאות את מכ' חיפה הדאבליסטית והפועל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2015, 10:10 
מעדכונים שקבלתי,הנוער ניצח 1:2 את הפועל חיפה במשחק האימון במעגן מיכאל,משערים של עדן הרשקוביץ ורז יצחק.
נערים ב' ניצחו הבוקר בחודורוב 0:1 את אשדוד משער של קורל רודיטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2015, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
אמורה להיות קבוצת נוער חזקה השנה אני מבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 00:19 
.

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 15 אוגוסט 2015, 00:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 00:20 
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:
אמורה להיות קבוצת נוער חזקה השנה אני מבין

חלק קדמי מדהים עם אולי 4 החלוצים הכי טובים בליגה ומאמן שמחזיק שחקנים קצר מאוד. ההגנה מנוסה מאוד עם דסה בעונה שלישית בהרכב, דודי המצטיין בשער, שולמאייסטר מהנבחרת בצד שמאל. יש בור לא קטן במרכז המגרש ובקישור האחורי עם העלייה של רז נחמיאס לבוגרים. הרבה תלוי בשחקנים כמו איברהים ספורי ואנואר מוראד שעליהם יפול הנטל של התגוננות עם 6 שחקני שדה ומצד שני אספקת כדורים להתקפה עמוסת הכישרון.
הולכת להיות עונה מעניינת מאוד, אכתוב בהרחבה אחרי שיחזרו ממחנה האימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 01:31 
תוכל להביא רשימה של סגל מלא?
או לפחות את ה 11 המסתמן

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
פישונט אתה יודע מה עם אלו שסיימו גיל נוער מהעונה שעברה?
יש הרבה שמות שבלטו בעונה שעברה ולא הזכרת כאן. כולם שייכם להפועל והושאלו?
עידן כהן הקפטן והמגן הימני
מור פחימה הבלם
רועי דיין בקישור האחורי

משלושתם ראיתי פוטנציאל גבוה מאד להגיע לליגת העל ולהיות משמעותיים

בנוסף יש גם את אור חסידים ורוי מליקה. הם התאמנו עם הבוגרים בתחילת העונה לפני המחנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 15:22 
ציטיאט כתב:
פישונט אתה יודע מה עם אלו שסיימו גיל נוער מהעונה שעברה?
יש הרבה שמות שבלטו בעונה שעברה ולא הזכרת כאן. כולם שייכם להפועל והושאלו?
עידן כהן הקפטן והמגן הימני
מור פחימה הבלם
רועי דיין בקישור האחורי

משלושתם ראיתי פוטנציאל גבוה מאד להגיע לליגת העל ולהיות משמעותיים

בנוסף יש גם את אור חסידים ורוי מליקה. הם התאמנו עם הבוגרים בתחילת העונה לפני המחנה.

הסגל של הנוער עוד לא הושלם כך שעוד לא החליטו מי החמישה שיירשמו כחריגי גיל.
אני מקווה מאוד שאור חסידים ורוי מליקה יושאלו כדי שיהיה אפשר סופסוף להתרשם מהרמה שלהם (גם ככה הסגל שלנו עמוס בחלוצים). אני חושב שעידן כהן יכול לשחק בליגה לאומית בקלות. מור פחימה רשום בסגל של הבוגרים ושווה הרכב בנוער כחריג גיל. בשיקול רחב של קידום צעירים עם פוטנציאל לא בטוח שהייתי משאיר אותו בסגל. רועי דיין עדיין בשנתון 97' נוער ואני מאמין שיקבל הרבה דקות השנה בקישור.
לאלי חייט יש כאב ראש חיובי מאוד...

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 15 אוגוסט 2015, 16:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 15:35 
עדן הרשקוביץ יכול לשחק בנוער ומה עם שפונגין
גם גיא חדידה לדעתי עבר את הגיל,ידוע איפה ישחק?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 16:55 
בוריס כתב:
עדן הרשקוביץ יכול לשחק בנוער ומה עם שפונגין
גם גיא חדידה לדעתי עבר את הגיל,ידוע איפה ישחק?

עדן הרשקוביץ' יליד 97', ישחק השנה בנוער.
לפי התמונות ממחנה האימון, יאיר שפונגין ועבדי פראחאת יהיו חריגי גיל. יש מקום לעוד שלושה שחקנים (אולי עידן כהן?).
גיא חדידה אכן עבר את הגיל, בזמנו פורסם שהוא יהיה שייך לסגל של הבוגרים יחד עם רוי מליקה ורז נחמיאס. אני מקווה שהוא בכל זאת יושאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 18:27 
ערב טוב ממתחם חודורוב,שם ניצחו נערים ב'(באדום מלא) 0:2 את הפועל פ"ת(בכחול מלא) במשחק אימון שהסתיים זה עתה.
אליהו אדמה(מבישול של עבד אטרש) בשליש הראשון,ואביעד גולן בפצצה מ-20 מטר אל תוך חיבור ימין של כיוון איילון בשליש השלישי,כבשו את השערים.
ועכשיו למשחק האימון של נערים א' נגד אותה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 19:05 
יצא לדרך משחק האימון של נערים א'(באדום מלא) גם כן נגד הפועל פ"ת(בכחול מלא).
האדומים בעטו את כדור הפתיחה,ופתחו עם קוסטה בשער,פיטר אלוהאב,רום סלומון,מוחמד גוף וליאור חיים פור בהגנה,מושיקו כהן,שי אליאס,איתי קדם ויהונתן לוי בקישור,ועמרי גרינפס ואליאב אלון בחוד-כשהם תוקפים הפוך(לכיוון חדרי ההלבשה).
לא נערכה הגרלה,ואף שחקן על המגרש אינו עונד סרט קפטן.
נעדרים:שחקני הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 19:50 
השליש הראשון במשחק נערים א' מסתיים ב-0:1 אדום,משער של מיכאל,שנכנס כמחליף במקום איתי קדם בדקה ה-25,וכעבור שתי דקות השתלט על כדור על קו ה-16,ומשם בעט בחצי גובה כדור מדויק אל תוך הפינה הימנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 20:24 
המשחק מסתיים בנצחון 0:1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
לפי 0NE גיא חדידה חתם ברמה"ש מהלאומית.
מדובר בהשאלה או העברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 22:06 
למה שחקני הנבחרת נעדרים?

יש משחקים של הנבחרות הצעירות עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 23:35 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1356 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: