תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 אוגוסט 2025, 23:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול הזרים השנתי 2015-2016
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:57 
למחוק את הרשימה לאלתר :CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:24 
בעונה הבאה תעשה את המיטב של הליגות בדרום וצפון קוריאה.
יותר ריאלי למרבה הצער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 22:12 
עוד אחד מהרשימה נפל: ריצ'ארד האוול בנהריה
http://sports.walla.co.il/item/2880646

גם כריס רייט הרכז בחולון (אותו שם של הפאוור פורוורד שחתם בראשון), אחלה שחקן. 16 נק' למשחק בפזארו של וולי ג'אדג', די הרים אותם מהקרשים כשהצטרף באמצע העונה.

נראה קצת מפחיד, הזרים בליגה ברמה הרבה יותר גבוהה מתחילת עונה שעברה לדעתי. לא הגיעו לפה בינתיים כל מיני בינוניים כמו ג'רמיה ווילסון או ג'רמיס סמית כאלה, כל השמות שחתמו נראים רציניים מאוד.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 10 אוגוסט 2015, 22:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 22:15 
יש מישהו מהרשימה שעדיין פנוי ומתאים להיות הזר הרביעי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 22:20 
אריק גריפין ואדוניס תומאס היו פותרים לדעתי חלק מהבעיות בקליעה ובהגנה (גריפין במיוחד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 22:34 
:CRY2:
ריצ'ארד האוול זה החלום הרטוב שלי כבר שנתיים. אני יודע שגם הפועל בדקו את הנושא בתקופת ארז והוא היה יקר מדי.
לדעתי הוא הולך לאנוס פה את הליגה מתחת לסלים.

גם כריס רייט שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 22:47 
גריפין הזה נראה באמת מאוד מתאים.
שיחק השנה באותה קבוצה בפורטו ריקו שיוטר שיחק בה בחודש האחרון.

להביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 23:05 
רומרו אוסבי גם יכול להתאים למה שאנחנו מחפשים.
לא יודע אם הוא בטווח המחירים שלנו או בכלל מה טווח המחירים שלנו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 23:45 
הוא חתם בצרפת כבר... גם זכור לי בתור שחקן שבכלל לא שומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 23:51 
וואלה לא שמתי לב.
דווקא שומר די טוב ומגוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
אריק גריפין אם היה חותם פה, סיכוי גבוה שהוא היה סופרסטאר ברמה של האניקט, מועמד לשחקן העונה בליגה.
אני לא רואה סרט שהביצועים והיכולות שלו לא משכו את העיניים של קבוצות בתקציב הרבה יותר גבוה.

אבל לא הבנתי מה זה "יכול להתאים למה שאנחנו מחפשים". מה אנחנו מחפשים? כי בינתיים שני השמות היחידים שפורסמו בהקשר שלנו (לסלי ומונרו) הם מספרי 4 בלי קליעה. נראה שעושים מאמצים באמת יוצאי דופן כדי לבנות קבוצה שלא תהיה מסוגלת לקלוע מבחוץ בשום אופן.

בכל אופן, אני מקווה שאם לא יוחתם גארד, אז לפחות יגיע פורוורד עם קליעה מבחוץ כך שכשייפול האסימון שצריך עוד גארד בקבוצה, תהיה לפחות את האפשרות להביא אחד כזה במקום אוונס. או לחילופין, 4 ברמה באמת גבוהה שיכול לשחק גם בעמדה 5, ולפחות תהיה את התקווה שבשלב מסוים בעונה ישתנה הקונספט ויגיע גארד במקום גבוה. התרחיש שבו מגיע שחקן כמו לסלי, שיכול לשחק רק בעמדה 4 (לא 3 ולא 5) ואין לו קליעה, הוא הגרוע ביותר לדעתי, והוא יגביל מאוד את האפשרות לתקן את הליקויים במהלך העונה.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 11 אוגוסט 2015, 02:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 02:05 
אני מקווה שנביא סווינגמן עם קליעה במקום גבוה
אבל אם כבר נביא גבוה, אין מה לעשות החילוף זר המהיר מרחף מעלינו (אני אישית נגד החלפת זרים פזיזה אבל אלו ההשלכות שמחתימים סנטר נטו זר לפני שאתה יודע שיהיה לך סנטר נטו ישראלי, ישראלי שצריך לבנות סביבו קו קדמי שיתאים לצרכיו כי הוא יכול להצליח פלאים תחתיו ) כי מתישהו העובדה שהקליעה שלנו מבחוץ חלשה תבלוט, בדיוק כמו מקרה ריון בראשון אשתקד.

בניגוד/לצד הדעות השונות שהעלו פה אני מעדיף הגבוה שיגיע יהיה בהתאם לכך שהזר שיחתך בהמשך יהיה ג'אדג', אוואנס הותיר עליי רושם של שחקן מצויין שיכול להתפוצץ פה, סקורר בנשמה ואני לא רואה הבדל גדול בינו לבין מקגוויר, ויהיה חבל לוותר עליו בשביל רול פלייר שמסוגל לשחק רק 5 לא סקורר מיוחד (ואני מאוד אוהב את ההחתמה שלו אבל יצאתי מנק הנחה שהגבוה הישראלי יהיה יותר 4),

, אבל הגבוה שיגיע צריך קודם כל להיות שומר טוב ואגרסיבי, ואני מעדיף שהוא יהיה עם קליעה (מישהו כמו ווילאמסון או אופייבו או אסקה) ולא סטרץ' פורים רכים שבילו פה בשנתיים האחרונות שיצאו פלופים.

שוב לגבי ההגנה, אני לא יודע באמת איך נראה
אבל משום מה תמיד אני ניזכר בסגל של 13/14 שעל פניו לא הייתה קבוצת הגנה טובה, שחקנים רכים ומרגיזים כמו שולדי והארפר או שחקנים שלא מתאימים לליגת העל כמו קאונסיל, אריאלי ושירן ועדיין היינו אחת מקבוצות ההגנה הטובות בליגה אם לא הכי טובה.
אוואנס הצטייר כאן כשחקן הגנה לא הכי טוב, אני חושב שדרכו פה שומרים הרבה יותר גרועים
יש לו את האתלטיות שלו שזה כבר יתרון מול שחקנים מסוימים ואם נצוות אותו בעמדות המתאימות מול המצ' אפים המתאימים זה יראה יותר טוב.
אני לא מבוסס או משהו רק משער שהוא שומר הרבה פחות גרוע ממה שציור פה,מה הוא פחות אנרגטי מיינסי? יותר רך מג'סטין הארפר?? לא קונה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 13:47 
https://www.youtube.com/watch?v=3blpsJniXLw
אני יודע שאפשר להתלהב מהדאנק המדהים של אריק גריפין. אבל אוהדי הפועל צריכים להתלהב ממי שהחטיא ובכלל איפשר את הדאנק המדהד הזה! רכז טהור!
:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 13:59 
הטהור לא מחטיא לעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
הטהור לא מחטיא לעולם

זה היה מתוכנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2015, 22:57 
חביב הפורום ג'רל בנימון הולך לעשות מספרים וכסף בנמרי נייר\שקר כלשהו בסין. איתו על המטוס, אחד סקוטי הופסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 21:53 
השחקנים מאשכול הזרים במחזור הנוכחי:
דיאנטה גארט 17 נק' 6 אס'
כריס רייט (הפורוורד) 18 נק' ב-69% מהשדה
ג'ף אלן 18 נק' ו-18 ריב'
ליונס וסימפסון גם עם 16-17 נק' כ"א אבל הם לא ממש חכמה
(ריצ'ארד האוול לא שיחק היום אבל קלע 18 נק' בגביע לפני כמה ימים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
גארט אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
יפה, באמת כל הזרים האלה טובים עד עכשיו, נראים מהמובילים בליגה.
גם רוסקו סמית' עד עכשיו טוב ודרו קרופורד (שלא הוזכר באשכול אבל היה ברור מראש שהוא החתמה אדירה) אולי הזר הכי טוב שהגיע לליגה.
זה מראה לדעתי שלהביא זרים טובים זו לא משימה כזאת קשה ואין בזה יותר מדי מזל. השחקנים האלה גם נופלים לדעתי לתבניות די ברורות, של שחקנים צעירים (אבל לא רוקיז, 2-3 שנים אחרי שיצאו מהמכללות), עם אופי וסגנון של סקוררים, אתלטיים, אגרסיביים ועם קליעה (לגארדים), שדופקים מספרים. זה אולי נשמע טריוויאלי להביא זרים כאלה אבל יש המון החתמות של שחקנים מסוג שונה שבאים על טיקט כזה או אחר וכמעט תמיד הם נכשלים מהסיבות האלה. כמובן שמעבר לקווים המנחים האלה צריך הבנה בכדורסל, אינטואציה וגם בכל זאת קצת מזל, ומן הסתם יש סטיות תקן לכאן או לכאן, אבל זה לא מדע טילים ולאוהד הפשוט יש מספיק כלים כדי להעריך מראש החתמות של זרים ואיך קבוצות עובדות בבניית הסגל שלהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 23:12 
כריס רייט ודיאנטה גארט ספציפית זה שחקנים שכבר כמעט שלוש שנים אני זועק את השם שלהם.
רוסקו סמית' אחלה שחקן אבל כמו שאמרתי פה הוא קצת רול פלייר מדי ובגלל זה לא שמתי אותו בסוף ברשימה הראשונית, הוא סה"כ הימור טוב אבל לא no brainer. דרו קרופורד ודריל מונרו (מדד 38 היום) זה שני שחקנים שהיה ברור שהולכים להיות פה אדירים. דריל מונרו כמו שאמרתי אחרי ההחתמה שלו מועמד רציני מאוד לחמישיית העונה.

אתה אומר שזה לא כזה קשה לבחור זרים אבל אני רואה מאמן כמו מיקי גורקה, זה בן אדם שמפעיל את אחד מאתרי הסקאוטינג הרציניים בעולם הכדורסל היום.
הבן אדם הביא לפה 3 זרים כל כך חלשים (סמואלס, דניס ואנג'ייה) שאת שלושתם קטלתי בפורומים כאלה ואחרים, לא בדיוק הפתעה מרעישה שהם הפסידו היום לחולון בלי כריס רייט הרכז ושהם נראים אסון בינתיים. פשוט לא מבין איך זה יכול להיות שהאיש הזה שהוא סקאוט לפני שהוא מאמן אפילו, מביא לפה שחקנים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 23:17 
דריל מונרו לדעתי כרגע השחקן הכי טוב בליגה מחוץ לירושלים ומכבי והוא בערך הזר הכי פחות אתלטי בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 23:19 
לא צריך להגזים, הוא אתלט סביר פלוס (לפחות ממה שראיתי ממנו באיטליה - היום לא ראיתי את השידור שלהם) אבל הוא פשוט אחד הגבוהים הכי אינטליגנטיים שראיתי משחקים כדורסל. שחקן עם קלאסה יוצאת דופן.

אגב, מחוץ למגרש הוא כנראה דביל מושלם:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 73&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 23:23 
אתלט מאוד מאוד בינוני ובכלל שחקן שכמעט ולא משתמש באתלטיות שלו.
אבל כן, לחלוטין שחקן שהאינטליגנציה נשפכת ממנו.
קצת מזכיר לי את קלווין גיבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 23:28 
הבאסה זה שאנחנו משחקים נגד שניהם (מונרו ורייט) עוד 6 ימים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 15:00 
ריצ'ארד האוול במשחק בכורה די חלש (11 נקודות) בכל זאת מסיים עם לא פחות מ-20 ריבאונדים ב-30 דקות, מתוכם 11 ריבאונד התקפה. עבר אפילו את ג'ף. מועמד רציני מאוד למלך הריבאונדים של הליגה.
פיזית נראה שהוריד במשקל משנים קודמות, נייד יותר אבל מצד שני יש מצב שזה קצת פגע ביכולת שלו לסיים בצבע. בכל מקרה נהריה עשו עבודה חובבנית כשהביאו אותו בתור שחקן פנים יחיד בקבוצה (זה רק הוא וביר כץ), הם כנראה מהר מאוד יחליפו את אחד הפורוורדים (בראון או קלארק) שדורכים אחד על השני ויביאו שחקן פנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 18:02 
ג'וש סלבי חתם ב-AmeriLeague, ליגת סטארט אפ אמריקאית חדשה שתערך כולה בלאס וגאס. זו ליגה של משקיעים פרטיים שמנסים לעשות שינוי די רציני בעולם הכדורסל, בין השאר להתחרות על כישרונות צעירים מהתיכונים (שהולכים כרגע כמעט רק למכללות) ובעצם להפוך לאלטרנטיבה ל-NCAA. בנוסף הם גם מתחרים על שחקנים של הדי ליג (מציעים להם הרבה יותר כסף) והמטרה לייצר שם איזשהו שילוב של veterans עם שחקנים צעירים לפני דראפט.
חוץ מסלבי חתמו שם לא מעט שמות מוכרים כמו ג'ו קרופורד ששיחק כאן בראשל"צ, טרנס וויליאמס שעבר לשניה באשדוד, אנטואן רייט ששיחק בנתניה, ביל ווקר שהיה ברשימה של שנה שעברה, דחואן ואגנר (הבן של מילטון) ועוד רבים וטובים.

אם הליגה הזאת תצליח, יכולה להיות לה השפעה די משמעותית על שוק הזרים. היא יכולה למשוך לא מעט אמריקאים שמשחקים באירופה, שיוכלו לשחק קרוב לבית וקרוב לעיניים של הג'נרל מנג'רס של ה-NBA ועדיין לקבל את הסכומים שהם מרוויחים באירופה. מצד שני היא אמורה להסתיים די מוקדם (סביב פברואר) ויכולה בשלב הזה להרוות את השוק לקראת סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
כמה משלמים שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 18:19 
בעיקרון כמה שבא להם. הבנתי שהמינימום שם הוא 50 אלף דולר לעונה שזה פי 2 מהמקסימום בדי ליג, אבל נניח לרויס ווייט (שנבחר סיבוב ראשון ב-2012 ומאז נעלם) הם נתנו חוזה של 200 אלף דולר. הם שומרים את רוב הכסף בשביל הכישרונות הצעירים (זו המטרה העיקרית שלהם) אבל עדיין כשמדובר על הסכומים שרצים בארץ (80-110 אלף בד"כ) אין להם בעיה לשלם את זה. כרגע עדיין אין בליגה הזאת הרבה קבוצות אבל המטרה שלהם היא להרחיב אותה משנה לשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 21:12 
מעניין...
אולי נחזור לראות אצלנו רכזים יוגוסלבים למינהם... ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 21:47 
מה באמת הסיבה לזה שאין כבר זרים אירופאים?
הפטור במס זה רק לאמריקאים או סיבות אחרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: