תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
קטש הסביר את ההגיון בבניה הזאת באסיפה.
ואם הוחלט להשאיר את קטש אז הגיוני שהקבוצה תבנה לפי ההגיון שלו

מה שמעניין אותי זה שתיבנה קבוצה מאוזנת, לא שתיבנה קבוצה לפי הגחמות של קטש.

מה גם שהוא ממש לא הסביר את זה אלא אמר משהו אחר לגמרי. הוא אמר שלתפיסתו (שאני לא מסכים איתה אבל היא לגיטימית) הפער בין הישראלים לזרים יותר קטן בעמדות 1 ו-5 לעומת עמדות 2-4. רק שכן החתמנו זר לעמדה 1 (אפילו לא גארד ורסטילי אלא רכז טהור), וכרגע אנחנו בלי זר שיכול לשחק בעמדה 2 והזר היחיד שיכול לשחק בעמדה 3 הוא יותר לכיוון ה-4 כך שאנחנו בנחיתות גדולה מאוד לעומת שאר הקבוצות בעמדות האלה. אם קטש היה מודיע שאין לו שום עניין מקצועי במתן ועם כל הכבוד והערכה לתרומה שלו למועדון, הוא צריך שיתנו לו לבנות את הקבוצה כפי שהוא רוצה אם מצפים ממנו להצליח, ומחתים במקומו עוד רכז ישראלי ומשחק בעמדה 1 עם ישראלים בלבד (כמו ששיחק באילת), ומביא גארד לעמדות 2-3 ועוד שני פורוורדים זרים, לא הייתה לי בעיה עם זה. אבל כשכן יש לך פורוורד ישראלי, להביא עוד שני פורוורדים זרים ולהישאר בלי גארדים זה לא לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 08:33 
לגבי מתן אני די מסכים.
אוונס זו השאלה הגדולה . אם הוא באמת ישחק בעיקר 4 אז הוא מיותר. ואז באמת מדובר בחוסר איזון על הנייר. אם הוא יכול לתת דקות בתור 2 כשמתן משחק 3 למשל אז זה סיפור אחר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
לגבי מתן אני די מסכים.
אוונס זו השאלה הגדולה . אם הוא באמת ישחק בעיקר 4 אז הוא מיותר. ואז באמת מדובר בחוסר איזון על הנייר. אם הוא יכול לתת דקות בתור 2 כשמתן משחק 3 למשל אז זה סיפור אחר לגמרי.

איזה 2? הוא טווינר בין 3 ל-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טיילור באטל חתם
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 09:01 
אני חושב שאנחנו לא מכירים מספיק את אוואנס. ממה שאני ראיתי אני מתקשה לראות אותו משחק 4 בליגה. לי הוא דווקא נראה שחקן בסגנון של נייט מילר. אבל צריך לחכות ולראות.
גם אני מאמין בשני גארדים, כי אני חושב ששחקנים יוצרים זה משהו קריטי בכדורסל של היום ואני אוהב שכל הזמן יש על המגרש שני יוצרים בקו האחורי. וכרגע כשרביב או באטל יהיו על הספסל יהיה רק יוצר אחד. אבל ברור שאפשר למצוא פתרונות וזה תפקיד המאמן. אני למשל חושב שדוראנד סקוט, שהוא שחקן טוב מאוד וכו' וכו', הוא שחקן שיותר יוצר בלגן מאשר יוצר באמת. ואגב, אני גם חושב שהוא שומר אוברייטד. כלומר, הוא שומר טוב מאוד על שחקנים מאוד מסויימים, אבל גארדים זריזים הוא לא מצליח לעצור ובנוסף הוא שומר שבאופן די קבוע מקבל החלטות רעות בהגנה ומשאיר שחקנים לבד.
הגנה זה לא רק שחקני הגנה, אלא מאמן שדורש ועובד ומחביא בהגנה את השומרים הפחות טובים, ומכין את הקבוצה שלו למשחק. ויודע לנתב את שחקני היריבה למקומות שפחות נוחים להם. זה לא רק עבודה עם הרגליים. ואגב, פה החשש שלי, כי בעונה שעברה לא ראיתי מקטש את הדברים האלה ולא ראיתי גם הפקת לקחים לאורך העונה (ומתן בעמדה 4 זו דוגמא מצויינת)
ההחלטה להביא את באטל היא טובה. זה שחקן שנתן כמה עונות טובות באירופה. גם בעונה שעברה החלשה שלו הוא עשה מספרים בסדר גמור ובקבוצה טובה. ויש לו תכונות שהפועל מאוד צריכה בקבוצה. ויש לו חסרונות, כמו לכל שחקן ברמות השכר האלה. ופה זו העבודה של קטש.
גם בנוגע לשאר השחקנים: הבעיה שלי היא יותר בנוגע לעמדות מאשר לשחקנים עצמם. כי בניגוד לעונה שעברה העונה החתימו שחקנים עם רקורד מסויים, ולא רוקים שרק יצאו מהקולג'. אוואנס זה שחקן שנתן עונה מצויינת ביוון, ובעונה שעברה היה בסדר גמור באיטליה, וג'אדג' נתן עונה ראשונה לא רעה בליגה הראשונה. מאידך, אם ג'אדג' לא יכול לשחק ליד רוטברט אז ההחתמה שלו בעייתית מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 10:41 
מכבי ראשון לציון החתימה היום את הפורוורד-סנטר האמריקאי, דריל מונרו, לעונה הבאה.

לדברי אור שקדי מוואלה שיש לו קשרים טובים בהפועל. מונרו ניהל בשבועות האחרונים מגעים מתקדמים עם הפועל תל אביב, אך הצדדים לא הגיעו לכדי סיכום על הצטרפותו למדים האדומים.

האם קטש מחפש עוד שחקן לעמדה 4-5 או שרוצים להחליף את ג'אדג' ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 10:46 
לא מאמין שרוצים לחתוך מישהו לפני שהוא נחת פה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 10:51 
דריל מונרו שחקן יקר.
אבל מעניין מה היו אומרים פה אם הפועל הייתה בונה קבוצה כשה"סנטרים" שלה הם מונרו וזלמנסון ויש לה...מממ...גארד זר אחד והיינו מתחילים עונה עם 3 זרים (כשזה מה שראשון כנראה הולכת לעשות), ועוד מדובר על הקבוצה עם התקציב ה-3/4 בגודלו בליגה עם הזרמה של 3-4 מיליון ש"ח מהעירייה + אוליגרך שתומך בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
דריל מונרו שחקן יקר.
אבל מעניין מה היו אומרים פה אם הפועל הייתה בונה קבוצה כשה"סנטרים" שלה הם מונרו וזלמנסון ויש לה...מממ...גארד זר אחד והיינו מתחילים עונה עם 3 זרים (כשזה מה שראשון כנראה הולכת לעשות), ועוד מדובר על הקבוצה עם התקציב ה-3/4 בגודלו בליגה עם הזרמה של 3-4 מיליון ש"ח מהעירייה + אוליגרך שתומך בהם.

מה היו אומרים? שהוא נראה חתיכת שחקן, אבל מצד שני זו החלטה תמוהה מבחינת התאמה לשאר הסגל להביא שחקן אנדרסייז שהוא יותר 4 מ-5 ובעיקר שחקן התקפה (אם כי הרבה שחקנים בסייז ובסגנון שלו שיחקו בארץ כסנטרים ובהצלחה). אפשר לחשוב שלמישהו יש אג'נדה כלשהי. כל אחד כותב את דעתו לחיוב או לשלילה על הפועל ועל קבוצות אחרות. הניסיון הזה להאשים אחרים בביקורת שלהם על ההתנהלות המקצועית בקבוצה הוא בדיחה.

לגבי מספר הזרים, לי אישית לא אכפת וגם לא היה לי אכפת כשאדלשטיין הביא זרים בשבוע של פתיחת הליגה (ועד כמה שאני זוכר אתה הסברת כאן בפורום למה זה טוב ושבתקופה הזאת אפשר להביא מציאות, מה שנכון במידה מסוימת). כל עוד חוסכים שתיים-שלוש משכורות בשביל שאר הסגל (והם החתימו שני זרים יקרים וישראלים בהרבה מאוד כסף, זה חייב לבוא על חשבון משהו), מביאים בהמשך זר רביעי שאי אפשר היה להביא קודם ובסוף יש סגל חזק לדעתי זה בסדר גמור וזו גישה לגיטימית. אני אישית מעדיף את זה על הגישה של קטש שסוגר ראשון את הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 11:31 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
דריל מונרו שחקן יקר.

מה היו אומרים? שהוא נראה חתיכת שחקן, אבל מצד שני זו החלטה תמוהה מבחינת התאמה לשאר הסגל להביא שחקן אנדרסייז שהוא יותר 4 מ-5 ובעיקר שחקן התקפה (אם כי הרבה שחקנים בסייז ובסגנון שלו שיחקו בארץ כסנטרים ובהצלחה). אפשר לחשוב שלמישהו יש אג'נדה כלשהי. כל אחד כותב את דעתו לחיוב או לשלילה על הפועל ועל קבוצות אחרות. הניסיון הזה להאשים אחרים בביקורת שלהם על ההתנהלות המקצועית בקבוצה הוא בדיחה.

לגבי מספר הזרים, לי אישית לא אכפת וגם לא היה לי אכפת כשאדלשטיין הביא זרים בשבוע של פתיחת הליגה (ועד כמה שאני זוכר אתה הסברת כאן בפורום למה זה טוב ושבתקופה הזאת אפשר להביא מציאות, מה שנכון במידה מסוימת). כל עוד חוסכים שתיים-שלוש משכורות בשביל שאר הסגל (והם החתימו שני זרים יקרים וישראלים בהרבה מאוד כסף, זה חייב לבוא על חשבון משהו), מביאים בהמשך זר רביעי שאי אפשר היה להביא קודם ובסוף יש סגל חזק לדעתי זה בסדר גמור וזו גישה לגיטימית. אני אישית מעדיף את זה על הגישה של קטש שסוגר ראשון את הסגל.

כבר כתבתי מזמן שאין שום בעיה עם ביקורת, זה פורום כדורסל ולכל אחד יש דעה משלו, רק הנסיון לייצר אמת מוחלטת אחת ולבטל את כל מי שחושב אחרת הוא לא רציני ועובדה שגם הרבה אחרים חושבים ככה, אולי לא כל האמת נמצאת רק אצלך, אולי במערכת שיושבים בה 3 אנשי מקצוע כל יום במשך חודשים ומתכננים בנית קבוצה יכולים לחשוב אחרת ממך. גם הנסיון להמציא סיפורים על באטל, שחקן שהוכיח את עצמו בקבוצה כמו מונס שהיא קבוצה שלא נופלת מהפועל כאילו מדובר בשחקן "לא ברמה" זה בדיחה.
לגבי ראשון - אני מסכים שבאוקטובר אפשר למצוא מציאות, רק מזכיר מה היה פה כשאנשים חשבו אחרת (ולנו לא היה את הפריבליגיה של ראשון לציון מבחינת שכר ובמיוחד בקבוצה שהולכת ל-2 מסגרות).

נערך לאחרונה על ידי ראצ'ו בתאריך 10 אוגוסט 2015, 11:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 11:40 
גם אני חושב ככה
ראשון בנו קו קדמי לא רע, שני זרים יקרים ומצויינים + יאנגר ב 3-4 וזלמנסון לסתימת חורים, אותו מודל קו קדמי של שנה שעברה
וכמו שנה שעברה שעשו את תחילת העונה עם 2 רכזים/קומבויים (סואן וג'רי סמית) אז השנה הם יתחילו את הסגל עם שני גארדים כאלו (ליונס ובן שימול) וכמו שהביאו את דומניק ג'ונסון כך הם יביאו לקראת תחילת השנה (מתי שניתן למצוא מציאות) גארד נוסף לעמדות 2-3, כן אותו אחד שאנחנו מייחלים לו, רק לא במקום רכז אלא בנוסף

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 12:02 
ראשון בנו קבוצה אדירה לדעתי. דריל מונרו וכריס רייט זה צמד גבוהים שתפור על הליגה ולדעתי רמה אחת מעל ״שאר הליגה״. יחד עם דאוסן וליונס הם יהיו הקבוצה הכי מלהיבה בליגה אם דרוקר לא יפשל. מדהים כמה כישרון יש שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
דריל מונרו שחקן יקר.

כבר כתבתי מזמן שאין שום בעיה עם ביקורת, זה פורום כדורסל ולכל אחד יש דעה משלו, רק הנסיון לייצר אמת מוחלטת אחת ולבטל את כל מי שחושב אחרת הוא לא רציני ועובדה שגם הרבה אחרים חושבים ככה, אולי לא כל האמת נמצאת רק אצלך, אולי במערכת שיושבים בה 3 אנשי מקצוע כל יום במשך חודשים ומתכננים בנית קבוצה יכולים לחשוב אחרת ממך. גם הנסיון להמציא סיפורים על באטל, שחקן שהוכיח את עצמו בקבוצה כמו מונס שהיא קבוצה שלא נופלת מהפועל כאילו מדובר בשחקן "לא ברמה" זה בדיחה.
לגבי ראשון - אני מסכים שבאוקטובר אפשר למצוא מציאות, רק מזכיר מה היה פה כשאנשים חשבו אחרת (ולנו לא היה את הפריבליגיה של ראשון לציון מבחינת שכר ובמיוחד בקבוצה שהולכת ל-2 מסגרות). ראשון קבוצה עם תקציב עצום שבנתה סגל בלי גבוה ישראלי נורמלי ועם שחקן וחצי מעל 2 מטר כשגם אם יביאו זר נוסף מתישהו הוא לא יחפה על העניין הזה.

אף אחד לא המציא סיפורים על באטל. פעמיים כתבת שאמרתי עליו לא ברמה ובפעם השנייה הצגת את זה כציטוט, אז בוא רק נבהיר שאתה מסלף את הדברים שלי ואני מאוד מאוד עדין. מה שאמרתי כל הזמן הוא שהזר הכי יקר, שכל הקבוצה תלויה בו, צריך להיות כוכב בשביל שהקבוצה תתרומם מעל הבינוניות של שאר הליגה (וזה בהחלט מה שכיוונו אליו בהחתמה לעמדה הזאת, לא המצאתי את הסטנדרט הזה משום מקום), לדעתי באטל לא כזה ולא יהפוך לכזה, ולכן כהחתמה זו החתמה לא טובה ומאכזבת. מעולם לא אמרתי שהוא שחקן גרוע (לפעמים בטווח הארוך דווקא עדיפה החתמה של שחקן פחות טוב כך שיש סיכוי שהוא ייחתך ויש עדיין תקווה שיגיע במקומו זר ברמה באמת גבוהה), אלא שחקן סביר, בסדר כזה, פרווה, שלא בטוח שהיתרונות שלו עולים על החסרונות. זו אגב דעתי, יש אחרים שאני מעריך את דעתם והם חושבים אחרת (גם אם אני לא מסכים איתם לגביו) והלוואי שאני טועה.
אבל עוד לא שמעתי על מישהו חוץ מקטש שחושב שבניית הקבוצה בצורה הנוכחית היא לא טעות, אז עוד לא הבנתי איזה ניסיון לייצר אמת אחת יש פה. ובאטל זו דוגמה טובה למישהו שאפשר להתווכח עליו (אפילו בקבוצה התלבטו אם הוא מספיק טוב אז אל תנסה להפוך לי אותו עכשיו לכוכב מושלם), אבל יש גם מקרים של משהו כל כך עקום ומעוות שאין שום סיבה לא להיות נחרץ ואין סיכוי שזה הולך להצליח, ובניית הקבוצה המסתמנת היא בדיוק אחד מאותם המקרים האלה.
ואם יש מערכת של שלושה אנשי מקצוע שיושבים כל יום במשך חודשים ומתכננים בניית קבוצה, ובסוף התוצר הסופי הוא סגל עם שחקן וחצי שקולעים מבחוץ, וחושבים שככה יכולה לשחק קבוצת כדורסל, אז זה עצוב מאוד. ולא ייקח הרבה זמן מתחילת הליגה שלא נתפקד, קטש שוב ייכנס לפאניקה ויאסוף את הגארד הראשון שנקרה בדרכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 18:12 
יובל, אולי לא אג'נדה אבל בטח שראייה מאוד מאוד סלקטיבית. אין שום סיכוי שבעולם שעל קבוצה אחרת, שהיו לה את רוברט רותבארט ורביב לימונד בחמישייה (שני הקלעים הישראלים המובילים מחוץ למכבי עונה שעברה, ודי מובילים גם באסיסטים וריבאונדים) היית אומר שזה "סגל ישראלי לא יוצא דופן". וכשאתה מדבר פה על קווים אחוריים של קבוצות אחרות, עם בעיות הרבה יותר ברורות (כמו הקו האחורי של קרית גת שדיברת עליו, עם דילייני-טפירו-טישמן, שהוא הרבה יותר חלש בקליעה מבחוץ מאשר שלנו, והקו האחורי של נהריה שהוא הרבה יותר בעייתי מאשר שלנו) אז אתה לא לוקח אותן בחשבון וטוען שאנחנו נתקשה להתמודד איתם. כשמבטלים את הנקודות החזקות של הקבוצה ואת הנקודות החלשות של קבוצות אחרות, ומתייחסים רק לחולשות ספציפיות, אז הטענות שלך לא נראות טוב מה לעשות.
גם את הטיעון לגבי ההעדרויות (שאם לא נביא 2-3 אז כשיעדר שחקן נתמוטט) לא הבנתי והוא נראה לי מאולץ. אם תביא עכשיו 2-3 אז כשאחד הגבוהים יעדר תצטרך לאלתר ואם תביא 4 אז כשאחד השחקנים בקו האחורי יעדר תצטרך לאלתר. בקבוצה כמו שלנו דוקא יותר הגיוני לבנות למקרה שרותבארט יעדר ולבטח למקרה כזה. לא חושב שזה טיעון כזה רציני.

את אוואנס ראיתי בהרבה משחקים ואמנם קשה לי מאוד להגיד איך הוא יתפקד בעמדה 3 במשרה מלאה (כמו שאמרתי יהיה תלוי הרבה בקליעה שלו מבחוץ ובעיקר ב-catch and shoot), אבל אי אפשר להגיד שזה "לשחק מחוץ לעמדה שלו". לדעתי אם תשאל אותו אז הוא יגיד לך שהוא 3 נטו ושם הוא רוצה לשחק. הוא חי בפרימטר ויש לו פרימטר סקילס של 3, לעומת זאת היכולות שלו בפוסט חלשות (בפועל גם כשהוא משחק בתור 4 הוא בעצם 3 והכל עניין של מאצ'אפים וסגנון משחק). אמנם יש הרבה שחקנים כאלה שמשחקים חלק מהזמן 4 בליגה שלנו אבל ברור שזה סוג של סמול בול ולא האפשרות היחידה (ממש לא "כל" ו-"תמיד" כמו שאתה טוען בנחרצות). יש קבוצות שמשחקות עם 3 שהוא יותר 2-3 ויש קבוצות שמשחקות עם 3 שהוא יותר 3-4, שתי אופציות לגיטימיות כל עוד השחקן טוב ומתאים. וכן כמו שכבר אמרתי יש בהחלט סיכוי שאוואנס יוחלף במהלך העונה (אם לא יפגע מבחוץ) ב2-3 שקולע ושומר יותר טוב, למרות שהוא שחקן מוכשר מאוד לדעתי. אבל מבחינת עמדה אני די בטוח שתגלה שהוא שחקן חוץ הרבה יותר ממה שאתה חושב. ספציפית הנחרצות לגבי זה שהוא 4 נטו היא לא רצינית. יש ביקורת אחת שצריכה להאמר והיא שאם הבאנו את אוואנס בתור 3 נטו, היינו חייבים לדעתי להשאיר את דוראנד. על זה אפשר להגיד די בנחרצות לדעתי שזו טעות גדולה, אבל לצערי זה לא חדש.

אפשר לזהות שתהיה כנראה בעיה בקליעה מבחוץ ובהגנה על הפיק אנד רול, אבל כמו שפרביס כתב זה גם עניין שהוא מאוד קבוצתי. ההגנה בבירור, אבל גם אחוזי הקליעה הם ממש לא סומציה של איכות הקלעים שיש בקבוצה (אחרת בעונה שעברה היינו מדורגים הרבה יותר גבוה מבחינת שלשות מאשר מה שדורגנו בפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
שורה תחתונה,
זאת אמורה להיות קבוצה יותר טובה משנה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 18:34 
מתחילת העונה שעברה בטוח (על הנייר וגם תקציבית). רותבארט במקום שולדבראנד, ג'אדג' במקום מיימון, אוואנס במקום ריון בראון - אמורים להיות יתרונות די משמעותיים. באטל במקום דוראנד - כנראה חיסרון. אמיתי במקום סקוורר - די דומה. וחסר עוד זר גבוה במקום גייטס.
באופן כללי צריך להשוות תחילת עונה תמיד לתחילת עונה ולא לסוף עונה. אחר כך כבר יש שינויים שהם לא דברים שריאליים בתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
מעניין.
ומבחינת עמדות?
מבחינת הגנה?
מבחינת פיק אנד רול? (שאני משער שנשחק שוב)
מבחינת קליעה?
מבחינת ריבאונד?
וכו'... אתה מבין את הנקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 18:52 
אני מנחש שאוונס עולה פחות ממה שסקוט היה עולה השנה...
וגם לא בטוח שסקוט ליד רביב ובאטל זה יותר טוב מאוונס לידם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
האם צפויה לנו עונת שחקו פיק אנד רול חבר'ה אול אובר אגיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 19:00 
גביזון כתב:
האם צפויה לנו עונת שחקו פיק אנד רול חבר'ה אול אובר אגיין?

אין שום בעיה עם זה אם יש שחקנים מתאימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 19:14 
KingAlpaca כתב:
מעניין.
ומבחינת עמדות?
מבחינת הגנה?
מבחינת פיק אנד רול? (שאני משער שנשחק שוב)
מבחינת קליעה?
מבחינת ריבאונד?
וכו'... אתה מבין את הנקודה.

הבאנו שחקנים בעמדות מאוד דומות לתחילת עונה שעברה (ההבדל היחיד הוא באטל שהוא 1 אמיתי לעומת דוראנד שהיה אמור להיות קומבוגארד ובסוף סיים כ2-3). באטל ורביב על פניו יותר מתאימים מסקוט ורביב, אבל כמובן שצריך לראות את זה. ג'אדג' ורותבארט על פניו לא מתאימים, צריך לראות מי הזר הנוסף שיגיע מבחינת התאמה לרותבארט.
הגנתית זה נראה פחות טוב מעונה שעברה, אולי אפילו משמעותית. אני מקווה מאוד שהזר האחרון שיגיע יהיה שחקן הגנה טוב שגם יוכל לשמור בפרימטר כי זה יהיה חשוב מאוד בטיפול בפיק אנד רול.
באטל שחקן פיק אנד רול הרבה יותר טוב מרביב/סקוט וזה אמור לשחרר קצת את רביב, רותבארט גבוה פיק אנד רול בינוני אבל ג'אדג' הוא אופציה טובה בדקות שלו. גם כאן עדיין צריך לראות מי הזר הנוסף שיגיע.
מבחינת קליעה זה נראה בערך אותה רמה של תחילת עונה שעברה, וזה לא דבר טוב. אבל צריך עוד לראות. רביב, מתן ואמיתי אחרי עונת קליעה רעה מאוד ואם הם יהיו באותה יכולת קליעה אנחנו נהיה במצב רע, אבל קשה מאוד לחזות את זה. שלושתם עונה לפני כן היו בעונה מצוינת מבחינת קליעה ולך תדע איך הם יכנסו לעונה הזאת. אוואנס סימן שאלה מבחינתי לגבי רמת הקליעה שלו (במקרה הטוב היא תהיה ברמה של סקוט).
מבחינת ריבאונד עוד צריך לראות איזה גבוה יגיע, אבל על הנייר זה אמור להיות השדרוג הגדול שלנו העונה. רותבארט היה הריבאונדר הכי טוב בליגה פר דקה עונה שעברה, ג'אדג' היה גם בטופ 5 של הליגה האיטלקית מבחינת ריבאונד פר דקה, שניהם ריבאונדרים מצוינים בשני צדי המגרש. נראה איזה ריבאונדר יהיה הזר הנוסף שיגיע. אוואנס יחסית לעמדה 3 ריבאונדר טוב מאוד וזה אמור להיות אחד היתרונות של 3 בסגנון הזה.
הנקודה העיקרית היא שמשחק הריצה אמור להיות הרבה יותר טוב (כתלות ב-4 שיגיע), וכל הקבוצה יותר מהירה ואתלטית. אבל בלי הגנה חזקה יהיה מאוד קשה לנצל את זה.

בקיצור יש עדיין הרבה סימני שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
אז אתה מאמין שיביאו 4 עכשיו?

מה לגבי ספסל?
גוט ווורקמן עזבו,
מתן הזדקן בשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 19:19 
פז אתה מצד אחד מדבר על המורכבות שבבניית קבוצה ועד כמה הנחרצות במקרה כזה היא מגוחכת (ובצדק), ואז אתה נכנס להשוואה פשטנית של שחקן מול שחקן כשרובם בכלל לא על אותה עמדה בניסיון להוכיח שהקבוצה השנה טובה יותר.
אני מאוד מאוד סקפטי כרגע לגבי הסגל הנבנה. יש כאן בעיות אובייקטיביות שפשוט זועקות לשמיים בצורה הרבה יותר מובהקת מאשר בעונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
אתה מוזמן לענות גם.

שאני אדע על מי לצחוק בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 19:25 
הוקיץ' כתב:
פז אתה מצד אחד מדבר על המורכבות שבבניית קבוצה ועד כמה הנחרצות במקרה כזה היא מגוחכת (ובצדק), ואז אתה נכנס להשוואה פשטנית של שחקן מול שחקן כשרובם בכלל לא על אותה עמדה בניסיון להוכיח שהקבוצה השנה טובה יותר.
אני מאוד מאוד סקפטי כרגע לגבי הסגל הנבנה. יש כאן בעיות אובייקטיביות שפשוט זועקות לשמיים בצורה הרבה יותר מובהקת מאשר בעונה הקודמת.

ברור שזו השוואה פשטנית לחלוטין (בהודעה לאחר מכן נכנסתי יותר לעומק). אבל גם ברור שהסגל יותר איכותי ומנוסה פר שחקן מאשר תחילת עונה שעברה שהתחלנו עם שני רוקים בינוניים (אפילו ברמת המכללות), בלי אף ישראלי ברמה חוץ מרביב, ובדיעבד גם בלי רכז (אחרי שהתברר שדוראנד לא כזה). כמובן שתחילת העונה שעברה זה לא השוואה לכלום כי נראינו רע ועשינו שינויים די מהר, להראות יותר טוב מזה על הנייר זה לא ממש קשה.
ממש לא מנסה להוכיח כלום אגב. כמו שאמרתי יש הרבה סימני שאלה ויהיו לקטש הרבה כאבי ראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 19:32 
אין ספק שמבחינת איכות נטו אז יש יותר איכות בקבוצה הנוכחית וזה גם הגיוני לאור הגידול בתקציב.
מצד שני הבנייה של הקבוצה היא עקומה לגמרי לטעמי ואני לא מסכים פחות או יותר עם אף צעד שנעשה. אני סבבה עם ההחתמות של באטל ורותבארט אבל אלה שחקנים עם חסרונות מאוד משמעותיים שחייבים לחפות עליהם ולא רק שזה לא קרה אלא ששאר ההחתמות בעיקר הוסיפו על החסרונות האלה.
זה בעיקר נראה כאילו קטש חטף טראומה מהקבוצה הלא אתלטית של שנה שעברה והביא כל דבר שיכול לקפוץ ולרוץ ללא קשר לצרכים של הקבוצה.
הקבוצה כרגע נראית מזעזעת מבחינה הגנתית אישית וזה לא היה מדאיג אותי עד כדי כך אם המאמן שלנו היה מאמן שיודע לאמן הגנה. בנוסף, אפילו אם משחק ההתקפה שלנו יהיה שוטף וזורם בצורה יוצאת דופן אני מתקשה לראות אותנו קולעים עם סגל קלעים כל כך חלש.
בעיני החיסרון הכי גדול של הקבוצה הזאת הוא זה שממשיך משנה שעברה וזה המאמן.
כל זה לא אומר כלום. יכול להיות שפתאום יתברר שהדינמיקה בין השחקנים מצוינת וכל הקונספט הזה של קבוצת ריצה עובד בצורה מדהימה, אבל לפחות כרגע אני מודאג בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 19:41 
הוקיץ' כתב:
אין ספק שמבחינת איכות נטו אז יש יותר איכות בקבוצה הנוכחית וזה גם הגיוני לאור הגידול בתקציב.
מצד שני הבנייה של הקבוצה היא עקומה לגמרי לטעמי ואני לא מסכים פחות או יותר עם אף צעד שנעשה. אני סבבה עם ההחתמות של באטל ורותבארט אבל אלה שחקנים עם חסרונות מאוד משמעותיים שחייבים לחפות עליהם ולא רק שזה לא קרה אלא ששאר ההחתמות בעיקר הוסיפו על החסרונות האלה.
זה בעיקר נראה כאילו קטש חטף טראומה מהקבוצה הלא אתלטית של שנה שעברה והביא כל דבר שיכול לקפוץ ולרוץ ללא קשר לצרכים של הקבוצה.
הקבוצה כרגע נראית מזעזעת מבחינה הגנתית אישית וזה לא היה מדאיג אותי עד כדי כך אם המאמן שלנו היה מאמן שיודע לאמן הגנה. בנוסף, אפילו אם משחק ההתקפה שלנו יהיה שוטף וזורם בצורה יוצאת דופן אני מתקשה לראות אותנו קולעים עם סגל קלעים כל כך חלש.
בעיני החיסרון הכי גדול של הקבוצה הזאת הוא זה שממשיך משנה שעברה וזה המאמן.
כל זה לא אומר כלום. יכול להיות שפתאום יתברר שהדינמיקה בין השחקנים מצוינת וכל הקונספט הזה של קבוצת ריצה עובד בצורה מדהימה, אבל לפחות כרגע אני מודאג בלשון המעטה.

מסכים עם החששות שלך במאה אחוז. לפחות לגבי קטש אני עוד נותן לו קרדיט, אבל אני מבין אותך. חסר מאוד שחקן של שלשות והגנה (3&d) בקו החוץ ויכול מאוד להיות ששחקן כזה היה עוזר לקבוצה הנוכחית יותר מאוואנס שהוא סקורר מצוין.
צריך גם לחכות ולראות מי הזר האחרון שיגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 20:06 
מסכים עם כל מילה של הוקיץ' ואני להבדיל ממך לא נותן לקטש אפילו שמץ של קרדיט כי לא חושב שהוא הראה שיש לזה הצדקה. אני חושב שמרבית (אם לא כל) היתרונות ההתקפיים של האתלטיות בקבוצה לא יבואו לידי ביטוי בגלל העדר היכולת ההגנתית המסתמנת הן מבחינה אישית והן מבחינה קבוצתית ובגלל העדר יכולת לקלוע מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טיילור באטל חתם
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב שהזר הנוסף יהיה גם 3-4 ולא 4 נטו? אז זה יפתור חלק מהבעיות שאתם מעלים.

כמו כן מתן ורביב מסוגלים להיות קלעים טובים כשהם חופשיים. וזה בעצם הנשק שאמור להפעיל את רוברט. ביחד עם אופציית החדירה של רביב עושה רושם שהוא עתיד להיות שחקן המפתח שלנו גם השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 20:23 
רדנקו כתב:
מסכים עם כל מילה של הוקיץ' ואני להבדיל ממך לא נותן לקטש אפילו שמץ של קרדיט כי לא חושב שהוא הראה שיש לזה הצדקה. אני חושב שמרבית (אם לא כל) היתרונות ההתקפיים של האתלטיות בקבוצה לא יבואו לידי ביטוי בגלל העדר היכולת ההגנתית המסתמנת הן מבחינה אישית והן מבחינה קבוצתית ובגלל העדר יכולת לקלוע מבחוץ.

המבחן הגדול של קטש זה רותבארט. אם הוא לא יידע לנצל אותו (על כל ההיבטים של זה בהתקפה ובהגנה), ויתחילו שם ייבושים על הספסל ובעיות, הלך עלינו.
זרים אפשר להחליף, בעיות נקודתיות אפשר לפתור אבל אם קטש לא יסתדר עם רותבארט הוא ילך הביתה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2015, 20:47 
הזר האחרון חייב להיות מפלצת הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: