יובל כתב:
משחקי הכנה והכל, אבל לשים בתור קשר ימני את אבו אל היג'א, שהוא לחלוטין לא פקטור בהתקפה ואין לו שום קשר לתפקיד הזה, ובמקביל להפוך את יחזקאל (שנראה עד עכשיו השחקן הכי מסוכן שלנו) לחילוף שני-שלישי אפילו בסגל כל כך חסר, זה תמוה מאוד. למה שההיררכיה המוזרה הזאת לא תשקף את מה שהולך לקרות בליגה? גם שקל נראה מעניין והיה צריך לקבל יותר דקות במשחקים עד עכשיו על חשבון שחקנים אחרים, אבל הקטע עם אבו אל היג'א מצד אחד ויחזקאל מצד שני די הזוי.
וינטרה, צריך להגיד את האמת, נתן את אחת מהופעות הבכורה היותר גרועות. לא הצליח בשום פעולה. צריך רק לקוות שזה לא משקף כלום.
פינטילי עדיין מדאיג אותי. הוא נראה יותר בעניינים מאשר במחנה האימון, אבל עדיין הכושר הגופני שלו לא טוב. קלטתי כמה פעמים שבמקום לצאת להתקפה מתפרצת או לחזור להגנה הוא פשוט הלך, עוד במחצית הראשונה.
בומה מצוין כל פעם שהוא נוגע בכדור, רק לא ברור לי למה הוא תקוע כל כך על קו שמאל, בייחוד כשהוא ימני ברגל. שחקן כזה חייב להיות יותר פעיל, כשהוא נכנס לאמצע גם הפעולות שלו טובות אז לא מובן למה הוא לא עושה את זה יותר.
ניר לקס ונחמיאס הראו בשני המשחקים שהם לא מתאימים לליגת העל כרגע, גם לא בתור גיבוי לפינטילי ורייכרט, ואסור להשאיל את לינגאנה. מצד שני אנחנו צריכים חלוץ, אי אפשר להתעלם מאף אחת מהבעיות והמחשבה של חלק מהאוהדים כאילו אפשר להסתדר בלי לינגאנה או בלי להביא חלוץ היא שכנוע עצמי נטו. חלון ההעברות כבר מתחיל להתקרב לסיום וטוטו לא סגר בשום קבוצה ואני בספק אם מכל הסיפורים שלו, יש לו הצעה רצינית. הקבוצה שלו לא יכולה להחזיק אותו והוא לא רוצה להישאר שם, הלוואי שנוכל להביא אותו לחוזה קצר כי אני לגמרי מבין את הפועל שלא רוצים להתחייב עליו לארבע שנים בסכום עתק. אם לא הוא ואי אפשר להביא את ארבייטמן, אנחנו בבעיה.
אני הכי מוטרד מהמאמן, לא כי אני חושב שהוא גרוע אלא כי אני יודע שהעונה תקום ותיפול עליו. אז עוד מוקדם מדי להגיד, אבל עד עכשיו לא ראיתי דברים שהייתי מרוצה מהם בכל מה שקשור לסגנון המשחק (זה לא אומר שהוא לא עובד על זה). וגם זה שאומרים שהוא רוצה להשאיל את לינגנה וכבירי מתנגד מדאיג אותי, למרות שזו דעתי ומי אני לעומת איש מקצוע כמו מנדיונדו שחושב אחרת. מדאיג אותי כמובן פחות אם לינגנה יישאר או לא אלא שזה מבטא את דרך החשיבה של המאמן.