עמי נאווי כתב:
יאללה יאללה, סתמו כבר. אף אחד לא בהיסטריה, לא מתבכיין ולא בטיח.
מותר להעביר ביקורת על מה שרואים, ועוד בפורום שכל תכליתו החלפת דעות. מי שלא מסוגל להתמודד עם זה שיעבור ל"אדום לוהט" ודומיו, שם ידעו יפה מאוד לצנזר.
אף אחד לא כתב שיורדים ליגה, אף אחד לא חושב שתהיה עונה קטסטרופלית. לא היתה אפילו רמיזה לחוסר אונים או ייאוש.
טענתי שעד עכשיו לא ראיתי ניצוצות של כדורגל התפקתי מהקבוצה, שבועיים לפני משחק הליגה הראשון.
עד היום הפועל שיחקה 6 משחקי אימון למיטב זכרוני, וניצחה קבוצה אחת, מהליגות הנמוכות בגרמניה. בכל המשחקים ספגנו לפחות גול אחד.
יש אלף ואחד תירוצים וסיבות. הסגל לא גמור (וזו לא בעיה שהסגל לא מתאמן כולו במחנה האימון?), החום, היריבות שבאו יותר מוכנות,
העובדה שמדובר רק במשחקי אימון ומנדיונדו הרבה להחליף - הכל נכון. יחד עם זאת, ציפיתי לראות *קצת* יותר. החליפו את כל הסגל כולו,
וציפיתי, בין אם זה היה ריאלי או לא, שהתחליפים יראו איזשהו ניצוץ למשחק התקפי ראוי, שנעלם ממחוזותינו מאז שדמארי עזב.
חוץ מבומבה, לא ראיתי שום דבר מלהיב. ראיתי שחקנים שביום נתון יכולים לתת פס לגול (ע"ע: שיימן היום), אבל לא איזה ג'וקר.
קיוויתי שמשחקי האימון יצרו איזשהו תיאום ושיטת משחק, אבל ההרכב החסר די משפיע על זה, לדעתי.
חושבים שאני טועה? שאין לי מושג? יכול להיות. אני לא מתיימר להיות אנליסט מחונן. אתם מוזמנים להתווכח איתי בצורה עניינית. מי שלא מסוגל להביא עובדות והסברים לוגים, יכול לקפוץ לחרטט עד מחר עם סיסמאות ציניות ואלף סימני קריאה, זה לא מענין.
לגמרי איתך.
ההרגשה היא שאי אפשר להביע דעה או להעביר
רשמים כאלה ואחרים כי אתה מייד הופך לטרחן
או פולנייה ...
שישה משחקים חמישה הפסדים זה לא טוב גם לקבוצה חדשה .
להפסיד לבני יהודה ולזרוק את זה על זה שזו קבוצה חדשה
זה משהו שאני לא מסוגל לקבל .
למה לעצום עיניים? למה לא להצביע על החוליים ולומר את הדברים?!
בשביל מה הפורום הזה קיים?!
הקבוצה כרגע מאד לא מאוזנת , אין שקט בהגנה, ואין תיאום בהתקפה ,
קצת כמו הפורום ...
ברור לי שברגע שכל מי שצריך לשחק ישחק זה ייראה יותר טוב (אוי ואבוי אם לא)
מה שברור יותר מכל זה שחלוץ ברמה זה מאסט ! לא יודע איך זר או ישראלי ( אישית חושב שזר)
אבל זה פשוט צועק.