תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 2 במסגרת גביע השוקו: הפועל ת"א VS בני יהודה
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי וזאת הייתה בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:24 
אדום נחמד כתב:
תגידו, את מי שלמה שרף חושב שהוא מצחיק, כשהוא חוזר על ההערה המטופשת שלו על זרים שזרים לכדורגל?

"בומבה הזה משחק כמו במבה"
"מי צריך זרים במיליון יורו כשיש לך את חזיזה?" (עם כל הכבוד לחזיזה, אחרי בעיטה וחצי לקבוע כבר כמה הוא גדול?)

מתי כבר כל הפרשנים האלה ימותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
שלמה שרף הוא גם גזען מטונף וגם אינטרסנט מסריח שרוצה לדחוף את הפלופים שלו מטוברוק במקום זרים.

יאללה ספורט5, העפתם את הדגנרט השני, הגיע הזמן שגם שליימה ייצא לפנסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:50 
הפסימים פה מגזימים אבל גם האופטימיות לא מאוזנת
אם שוב נשים בצד את כל הביטויים ''משחק ראשון'' ''הרכב אופטימלי'' וכו
שיחקנו היום מול קבוצה שעלתה ליגה ולא התחזקה אף לא בשחקן אחד (יסלח לי יעקב), קבוצה שקיבלה שבוע שעבר שלישייה מקבוצה עם 5 אוהדים בהילוך ראשון
נכון שזה לא האמצעים השלמים ליצירת קבוצת כדורגל טובה ויש שחקנים בחוץ וזמן לתרגל אבל המעבר שלנו להתקפה איטי, אין עושה משחק, שחקן מטרה וזה הכי מדאיג אותי נשאר לקוות שרייכרט יפתור את זה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
שלמה שרף הוא גם גזען מטונף וגם אינטרסנט מסריח שרוצה לדחוף את הפלופים שלו מטוברוק במקום זרים.

אני מזכיר לך שהיתה גם תקופה שנראה שנתפטרנו מקופמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:01 
בוריס כתב:
הפסימים פה מגזימים אבל גם האופטימיות לא מאוזנת
אם שוב נשים בצד את כל הביטויים ''משחק ראשון'' ''הרכב אופטימלי'' וכו
שיחקנו היום מול קבוצה שעלתה ליגה ולא התחזקה אף לא בשחקן אחד (יסלח לי יעקב), קבוצה שקיבלה שבוע שעבר שלישייה מקבוצה עם 5 אוהדים בהילוך ראשון
נכון שזה לא האמצעים השלמים ליצירת קבוצת כדורגל טובה ויש שחקנים בחוץ וזמן לתרגל אבל המעבר שלנו להתקפה איטי, אין עושה משחק, שחקן מטרה וזה הכי מדאיג אותי נשאר לקוות שרייכרט יפתור את זה.

א. בני יהודה היא קבוצת ליגת על לכל דבר. אז הם היו עונה בלאומית, ביג דיל. לא מדובר פה בבני לוד.
ב. גם בני יהודה וגם מכבי פ"ת הן קבוצות שהשלד שלהן רץ יחד כבר לפחות עונה שניה (אם לא יותר), מה שאי אפשר להגיד על הפועל.
ג. תנו להפועל לשחק עם ההרכב האופטימלי (כי עד היום זה לא קרה) ותשפטו אחרי כמה משחקים. סתם בשביל שיהיה הוגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:06 
לפטר את מנדיונדו המ*ביסט הזה, מאז שהוא אמר אחרי משחק האימון הראשון שהפועל צריכה להתרגל לנצח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
ספורי הוא פשוט אנטי כדורגל ברמות קשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:20 
לא ככ מובנת לי ההתעקשות על אבו היג'א בהרכב כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי אף משחק של הפועל העונה (האמת? אני מתחיל לחשוש שבטדי פשוט לא אכיר אף אחד, חוץ מהרוש, ביטון והמחליפים יחזקאל וספורי...) - לא משחקי האימון באירופה ולא משחקי האימון בארץ (במסגרת "גביע הטוטו"). אבל צריך להתייחס אליהם כאל משחקי אימון.
משחקי האימון האלה מכניסים את השחקנים לכושר, כאשר חלקם בכלל לא עשה הכנה בקיץ.
משחקי האימון אמורים לעזור למאמן להכיר את הקבוצה ולשחקנים להכיר את המאמן ודרישותיו וכמובן לייצר קבוצה יש מאין, כאשר כמעט כולם חדשים בהפועל.

זה ייקח זמן, ידענו את זה. ומשום מה אנשים פה שכחו את זה.

ברגע שהפועל תשלים את הסגל, תשחק בהרכב מלא, תיכנס לכושר ותיישם את הוראות המאמן תוך שהשחקנים מכירים אחד את השני - רק אז ניתן יהיה לשפוט. חכו לנובמבר, עד אז הפועל "בהרצה". בשלב הזה אין מה להיות אופטימי או פסימי, רק סבלני!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:

שוב לדעתי המאמן חושב ספורי ושגיב יחזקאל נראים רע
כנראה שבאימונים אבו אל היגה מראה יותר מהם והוא ניסה את זה
ברור לכולנו שאנטל הולך להיות שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:

וגם לא בתור קשר. הוא מגן בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:30 
לכל מאמן יש שריטה.
לא מבין מה הוא רוצה מאבו אל היג'א.

אגב, פינטילי היה אחלה.
אני מאוד התרשמתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:30 
ברור שאנטל הולך לשחק שם. תנשמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:31 
ואנטל זה שדרוג עצום. צד ימין כמעט לא היה רלוונטי והם, בצדק, סגרו בעיקר את שמאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
האמת שאני די בהלם מהתגובות של כמה מהאנשים פה למשחק, אולי בטלוויזיה לא שידרו את אותו משחק או שהמסרים של שלמה שרף חסר המושג חדרו לכם למוח.
נתחיל מההגנה- בלט מאוד חוסר התיאום עם וינטרה אבל אני מאמין שעם הזמן זה יסתדר, שיימן היה טוב והבעיה העיקרית לדעתי היא ורטה שהוא לא מספיק טוב ככל שניתן היה להתרשם משני משחקים רשמיים.
בקישור נהניתי לראות את פינטילי ולקס, עשו עבודה טובה, אם נלך קצת יותר קדימה אז בומבה ואלטמן שחקנים מצויינים וזה זעק לשמיים שאבו אל היג'ה שלא באשמתו תוקע את ההתקפה, גם דוד ביטון היה יחסית נייד ואני חושב שכשההתקפה תזרום ויהיו שני אגפים פעילים הוא יגיע למצבים טובים.
בעיני נקודת האור היום הייתה המחליפים, באמת כל אחד מהם היה טוב, ספורי שיפר את המשחק שלו והפך קצת יותר תכליתי למרות שאין ספק שיש לו עוד הרבה לשפר, שקל הפתיע אותי מאוד והכי טוב על המגרש בדקות שלו היה שגיב שעשה כמה פעולות פשוט מצויינות והוסיף רבונה יפיפיה שכמעט עבדה. נחמיאס מרגיע אותי כי קצת דאגתי שאין עומק בקישור, אני אפילו חושב שלהשאיל את לינגאנה היום זה אופציה אם לקס ונחמיאס ימשיכו כמו שהם עד היום.

בשורה התחתונה יש לקבוצה הזאת שיטה, רואים על מה הם עובדים, אין את הרגעים האלה שהמשחק עומד כי אין להם מושג מה לעשות, בכל רגע נתון הם מבינים לאן הכדור צריך להגיע וכל שחקן יודע לאן הוא צריך לנוע, אפילו אבו אל היג'ה שהוא לא קשר ימני טבעי עשה היום כמה כניסות לרחבה שנתנו אופציה לבומבה ואלטמן למסור לו ברגע שהגיעו למבוי סתום והחלוץ נסגר. בכל רגע נתון יש למי למסור ויותר מאופציה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:34 
צור ש. כתב:
ברור שאנטל הולך לשחק שם. תנשמו

אין בעיה.
אבל זה מוזר לעלות איתו במקום לתת דקות לקשרים הצעירים שלך, וזה נדאיג אם הוא רואה בו המחליף בסגל לעמדה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
ובקשר למשחק -
פינטילי מאוד הרשים אותי, גם בומבה ממשיך להראות שיש לו הרבה כדורגל.

עמרי שקל הכניס הרבה חיים למשחק, יהיה מעניין לראות אותו עוד. גם שגיב היה טוב.

בצד הרע -
ההגנה, רוב המשחק הם בסדר אבל הגולים לגמרי היו יכולים להמנע. בטוח שיראו להם את זה מספיק ויעבדו איתם על זה.

רמזי - פשוט מתסכל. מה שמעצבן גם זה שהוא רץ עם הראש למטה ולא מסתכל מי פנוי ומה כדאי לעשות. דבר בסיסי שלומדים בגילאי ילדים ונוער.

חשוב לציין, שיש עוד זמן עד שהקבוצה תתחבר והמשחקים עד כה לא אומרים יותר מדי.

נערך לאחרונה על ידי צור ש. בתאריך 08 אוגוסט 2015, 21:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :BOW: :LOL2:

(קנדה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
משחק האגפים שלנו מעצבן, כי כרגע הוא מאוד מינורי. היו כמה התקפות שהיה חסר מאוד שורטה יפתח על הקו והוא פשוט נשאר תקוע מאחור. או שזאת הוראה של מאמן, או שהשחקן עצמו לא בקיא בחומר הנלמד. יש מאמנים שאוהבים שמגן אחד תוקף והשני תקוע, מקווה שלא כך המצב ורק ורטה צריך עוד ללמוד לפתוח.
היה אפילו רגע שאלטמן צעק עליו וסימן לו עם היד לעלות, כשהוא היה עם הכדור ורצה לרווח את המשחק.
בנוסף, קצת מעצבן עדיין לראות את סממני המנטליות הישראלית, זאת למרות צוות האימון הספרדי, שניכרת בכל מיני תיסכולים מוגזמים מפאולים שלא נשרקים. למשל, דודו ביטון שפעמיים או שלוש פנה לשופט על שלא שרק, תוך כדי שהמשחק עוד ממשיך בהתקפה וביטון יושב ובוכה לשופט(מה עם להמשיך לשחק?) או ורטה גם עוצר מלשחק ופונה לשופט, למרות שהמשחק ממשיך(במקרה שניהם מהמזרחים הבודדים בקבוצה....סתם :) )
עוד בענייני מנטליות- רמזי ספורי, למרות שהשתפר קצת(עוד בדרבי), ממשיך לבעוט לשער מ60 מטר הישר למוסכים בחוץ, אחרי שהתלהב שעבר שחקן. מנדיונדו תן לו כבר סטירה בבקשה.
לגבי וינטרה, היה צפוי שהוא יהיה חלוד מאוד, אני לא יודע כמה התאמן בכלל עד המשחק הזה(בכלל מוזר ששיחק, כנראה מנדיונדו לחוץ על מצב ההגנה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
משחקי הכנה והכל, אבל לשים בתור קשר ימני את אבו אל היג'א, שהוא לחלוטין לא פקטור בהתקפה ואין לו שום קשר לתפקיד הזה, ובמקביל להפוך את יחזקאל (שנראה עד עכשיו השחקן הכי מסוכן שלנו) לחילוף שני-שלישי אפילו בסגל כל כך חסר, זה תמוה מאוד. למה שההיררכיה המוזרה הזאת לא תשקף את מה שהולך לקרות בליגה? גם שקל נראה מעניין והיה צריך לקבל יותר דקות במשחקים עד עכשיו על חשבון שחקנים אחרים, אבל הקטע עם אבו אל היג'א מצד אחד ויחזקאל מצד שני די הזוי.

וינטרה, צריך להגיד את האמת, נתן את אחת מהופעות הבכורה היותר גרועות. לא הצליח בשום פעולה. צריך רק לקוות שזה לא משקף כלום.

פינטילי עדיין מדאיג אותי. הוא נראה יותר בעניינים מאשר במחנה האימון, אבל עדיין הכושר הגופני שלו לא טוב. קלטתי כמה פעמים שבמקום לצאת להתקפה מתפרצת או לחזור להגנה הוא פשוט הלך, עוד במחצית הראשונה.

בומה מצוין כל פעם שהוא נוגע בכדור, רק לא ברור לי למה הוא תקוע כל כך על קו שמאל, בייחוד כשהוא ימני ברגל. שחקן כזה חייב להיות יותר פעיל, כשהוא נכנס לאמצע גם הפעולות שלו טובות אז לא מובן למה הוא לא עושה את זה יותר.

ניר לקס ונחמיאס הראו בשני המשחקים שהם לא מתאימים לליגת העל כרגע, גם לא בתור גיבוי לפינטילי ורייכרט, ואסור להשאיל את לינגאנה. מצד שני אנחנו צריכים חלוץ, אי אפשר להתעלם מאף אחת מהבעיות והמחשבה של חלק מהאוהדים כאילו אפשר להסתדר בלי לינגאנה או בלי להביא חלוץ היא שכנוע עצמי נטו. חלון ההעברות כבר מתחיל להתקרב לסיום וטוטו לא סגר בשום קבוצה ואני בספק אם מכל הסיפורים שלו, יש לו הצעה רצינית. הקבוצה שלו לא יכולה להחזיק אותו והוא לא רוצה להישאר שם, הלוואי שנוכל להביא אותו לחוזה קצר כי אני לגמרי מבין את הפועל שלא רוצים להתחייב עליו לארבע שנים בסכום עתק. אם לא הוא ואי אפשר להביא את ארבייטמן, אנחנו בבעיה.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 08 אוגוסט 2015, 22:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 22:35 
אני רוצה להאמין שמר מאמן עושה עדיין ניסיונות וזה ההסבר.
אם זה באמת מה שהוא רואה נטו- זה כן טיפה מטריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
משחקי הכנה והכל, אבל לשים בתור קשר ימני את אבו אל היג'א, שהוא לחלוטין לא פקטור להתקפה ואין לו שום קשר לתפקיד הזה, ובמקביל להפוך את יחזקאל (שנראה עד עכשיו השחקן הכי מסוכן שלנו) לחילוף שני-שלישי אפילו בסגל כל כך חסר, זה תמוה מאוד. למה שההיררכיה המוזרה הזאת לא תשקף את מה שהולך לקרות בליגה? גם שקל נראה מעניין והיה צריך לקבל יותר דקות במשחקים עד עכשיו על חשבון שחקנים אחרים, אבל הקטע עם אבו אל היג'א מצד אחד ויחזקאל מצד שני די הזוי.

וינטרה, צריך להגיד את האמת, נתן את אחת מהופעות הבכורה היותר גרועות. לא הצליח בשום פעולה. צריך רק לקוות שזה לא משקף כלום.

פינטילי עדיין מדאיג אותי. הוא נראה יותר בעניינים מאשר במחנה האימון, אבל עדיין הכושר הגופני שלו לא טוב. קלטתי כמה פעמים שבמקום לצאת להתקפה מתפרצת או לחזור להגנה הוא פשוט הלך, עוד במחצית הראשונה.

בומה מצוין כל פעם שהוא נוגע בכדור, רק לא ברור לי למה הוא תקוע כל כך על קו שמאל, בייחוד כשהוא ימני ברגל. שחקן כזה חייב להיות יותר פעיל, כשהוא נכנס לאמצע גם הפעולות שלו טובות אז לא מובן למה הוא לא עושה את זה יותר.

ניר לקס ונחמיאס הראו בשני המשחקים שהם לא מתאימים לליגת העל כרגע, גם לא בתור גיבוי לפינטילי ורייכרט, ואסור להשאיל את לינגאנה. מצד שני אנחנו צריכים חלוץ, אי אפשר להתעלם מאף אחת מהבעיות והמחשבה של חלק מהאוהדים כאילו אפשר להסתדר בלי לינגאנה או בלי להביא חלוץ היא שכנוע עצמי נטו. חלון ההעברות כבר מתחיל להתקרב לסיום וטוטו לא סגר בשום קבוצה ואני בספק אם מכל הסיפורים שלו, יש לו הצעה רצינית. הקבוצה שלו לא יכולה להחזיק אותו והוא לא רוצה להישאר שם, הלוואי שנוכל להביא אותו לחוזה קצר כי אני לגמרי מבין את הפועל שלא רוצים להתחייב עליו לארבע שנים בסכום עתק. אם לא הוא ואי אפשר להביא את ארבייטמן, אנחנו בבעיה.

מסכים עם כל מילה. ממש.

לגבי אבו אלהיג'ה, באמת שאין לי הסבר מה הקטע. אולי הוא חיכה לאנטל, אז הוא לא רוצה לבאס אף אחד מהמחליפים הצפויים ולא נותן לאף אחד מהם לפתוח ושם אותו. זה הכי טוב שהצלחתי להמציא...

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 08 אוגוסט 2015, 22:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 22:39 
ד"א מנדיונדו אמר שההנהלה הבטיחה לו חלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

מה זה ניסיונות? אתה אמור לנסות קודם כלאת ההרכב החזק שלך שהוא הכי דומה למה שתשחק איתו בליגה, לפני שאתה מנסה שחקן ספסל שמשחק לגמרי מחוץ לעמדה. ומילא הוא היה מעלה כל מיני ניסויים בעמדות שונות במגרש, ומשנה ממשחק למשחק, אבל אתה רואה אותו מעלה בכל עמדה את השחקנים הכי בכירים שעומדים לרשותו בכל משחק, מה גורם לך לחשוב שהמצב שונה עם אבו אל היג'א ויחזקאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 22:59 
לא בהכרח. אם אתה בא לבנות סגל מ 0 ולהבין מה האופציות שלך, אתה כן יכול לקחת שחקנים שלדעתך הם ורסטילים ולנסות אותם, ולאו דווקא לעלות עם ההרכב הכי חזק. בגלל שאנטל לא שיחק, הוא עשה ניסיון על אגף ימין ושם שם את אבו אל היג'א שהוא מגן עם אוריינטציה התקפית מתוך מחשבה שהוא יכול להיות גיבוי לעמדה הזאת. אני מקווה שהוא מבין את התשובה.
לגבי יחזקאל, מודה שלא הבנתי. לא ברור איך ספורי נכנס לפניו

מצד שני, יכול להיות שככה הוא רואה את הדברים ואז המצב קצת מטריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 23:01 
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מה זה ניסיונות? אתה אמור לנסות קודם כלאת ההרכב החזק שלך שהוא הכי דומה למה שתשחק איתו בליגה, לפני שאתה מנסה שחקן ספסל שמשחק לגמרי מחוץ לעמדה. ומילא הוא היה מעלה כל מיני ניסויים בעמדות שונות במגרש, ומשנה ממשחק למשחק, אבל אתה רואה אותו מעלה בכל עמדה את השחקנים הכי בכירים שעומדים לרשותו בכל משחק, מה גורם לך לחשוב שהמצב שונה עם אבו אל היג'א ויחזקאל?

לפי דעתי וזה לגמרי מתבסס על תחושה , מנדיונדו לא בנה על אבו אל עיג'ה כמגן ימני ורצה לשחרר אותו אבל יכול להיות שבמחנה אימונים ובאימונים עצמם הוא נתן לו דברים לחשוב עליהם ואולי אפילו כקשר ימין
ועכשיו מנדי מנסה לבחון האם זה מספיק טוב גם לליגה ,לא בגלל שהוא חושב שהוא כזה טוב אלא בגלל שהוא בוחן אותו עדיין ולא צריך לבחון את ספורי/יחזקאל/שקל שבטוח יהיו בסגל העונה
בכל מקרה הוא לא השחקן שצריך להיות בתפקיד הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 08:11 
לא קראתי את כל התגובות פה, אבל מגיע מילה טובה לעמרי שקל שנכנס והוסיף הרבה מאוד תחכום וחכמת משחק. שני המצבים הראשונים של שגיב (הקורה והמצב שלפני זה) הגיעו ממסירות עומק שלו. שווה יותר דקות ממה שקיבל עד עכשיו
חוץ מזה, ניר לקס לא מתאים בכלל והוא ואבואלהיג'ה חירבנו את כל משחק ההתקפה בחצי הראשון. מה שכן, אין לי ספק שעם אנטל ולינגאנה/רייכרט במקום השניים האלה הכל ייראה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 08:17 
IdanTheLittle כתב:

שרף הצליח כי יש לו אינטליגנציה גבוהה ברגישות למצב הרגעי.
שרף אפס בניתוח מעבר לשיקוף מה שקרה בדקות האחרונות ובלי קשר לדחיה הדי אינסטינקטיבית שלו מהפועל. בערך כמו זיכרון של דג החי כמעט רק בהווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 08:26 
כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: