תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חלוץ
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:02 
היה דיי צפוי שזה מה שיקרה
יש בקבוצה שחקנים שיודעים לשחק כדורגל, אבל ייקח הרבה זמן עד שהעסק יתחבר (לפי דעתי סיבוב אחד לפחות)
במשך פרק הזמן הזה, אנחנו לא נגיע להמון מצבים ולכן נצטרך חלוץ שיודע לתת גולים.
גם דודו ביטון וגם שגיב יחזקאל הם שחקנים נחמדים מאוד אבל כרגע מתוך 5 מצבים בטוחים לגול, הם ידביקו 2 משקופים, יבעטו פעם לשוער, פעם החוצה ופעם ישימו גול, וזה לא מספיק.
אם יהיה פה חלוץ שיודע לנצל מצבים כמו שצריך, אני מאמין שנשרוד את "תקופת החיבור" בצורה טובה.
במידה וזה לא מה שיקרה, אנחנו נתקשה לצבור נקודות וייווצר לחץ במערכת.
במצב הזה כן הייתי שוקל ברצינות לוותר על לינגאנה ולהביא חלוץ זר, אפילו אחד כמו סליחי, כי לדעתי העמדה הזו יותר דחופה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חלוץ
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
ואם יהיה גולר (אל תשכח שאנטל ישחק, לא יודע מה לצפות ממנו) - יסדרו לו מצב או חצי מצב?
אין משחק התקפה להפועל למעט כמה פעולות יפות של בומבה או שגיב מדי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
די כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:06 
KingAlpaca כתב:

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:07 
תעשה לעצמך טובה ותשתדל להיות קצת פחות שקוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
KingAlpaca כתב:

?

נתקע לו המקש של ה! והוא לא מצליח להתמודד עם הכעסים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:09 
די כבר אלוהים ישמור!
עוד לא ראינו את ההרכב האופטימלי של הפועל משחק אפילו פעם אחת!
מהרגע שההרכב הזה יעלה, תתחילו לספור 10 משחקים לפחות עד שתוכלו להביע איזשהי דעה.
רבאק, תנו קצת שקט במקום להיות ישראלים מעצבנים שמפטרים אחרי הפסד ומכתירים אחרי ניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
אין חלוץ טוב בנמצא וגם אין טעם לפתוח את הארנק בשביל עוד ביטון סטייל.
מעדיף להריץ את הסגל הקיים ולעשות חושבים בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
הקבוצה הזאת צריכה חלוץ ללא ספק, ביטון ממשיך להראות את היכולת מעונה שעברה. יחזקאל רחוק מלהיות חלוץ הרכב.
אחוז ניצול המצבים של החלוצים הנוכחיים יגרום לנו להרבה תסכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:11 
עמי נאווי כתב:
ואם יהיה גולר (אל תשכח שאנטל ישחק, לא יודע מה לצפות ממנו) - יסדרו לו מצב או חצי מצב?
אין משחק התקפה להפועל למעט כמה פעולות יפות של בומבה או שגיב מדי פעם.

אם יהיה גולר הוא ישים את המצב שבומבה סידר לו במחצית הראשונה ולא ינגח מעל השער כמו דודו ביטון .
עד שתראה פה משחק התקפה נורמלי יעבור זמן, אין מה לעשות.
בינתיים אתה תצטרך לחיות על גולים שיבואו בעיקר מסתם כדורי קרן או טעויות בהגנה ולא ממשחק התקפה קטלני ומתוחכם.
לכן אתה צריך חלוץ שממצב בטוח ישים גול בסבירות של 80% ולא 40% וכרגע אין לך כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
די כבר אלוהים ישמור!
רבאק, תנו קצת שקט במקום להיות ישראלים מעצבנים שמפטרים אחרי הפסד ומכתירים אחרי ניצחון.

אולי גם נספור 3 עונות?
עד היום כל משחקי ההכנה שלנו היו לא טובים. רבע סגל, שלושת רבעי סגל, מה שתרצה. אבל אין אפילו סימן שיהיה בסדר.
מה, יגיע חלוץ ופתאום כולם ישדרגו את הרמה שלהם? חוץ מבומבה, לא ראיתי שום דבר שאפשר לתלות בו תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
יש המון נקודות אור מהמחצית השניה, התקפות מהירות ומסודרות. אל תספידו חכו, זה לוקח המון זמן!
לגבי חלוץ, ביטון אמנם חזר אחרי המון זמן שלא שיחק, אבל עדיין התנועות גוף מראות שזה אותו ביטון של עונה שעברה, ששכחנו עד כמה חלש הוא יכול להיות וסתם ציפינו ליותר מידי.
ההחמצה של הנגיחה הייתה פשוט עלובה, זה ששרף אמר שהכדור "גבוה מידי" זה חרטה, הוא היה חייב להדביק את זה לרשת.
שגיב לפי דעתי היה הרבה הרבה יותר טוב בתור חלוץ חוד, חייב לפתוח משחק הבא במקום ביטון.
ואני גם חושב שאין טעם להביא עוד חתול בשק העונה בהרבה כסף, שישארו עם ההרכב הקיים בנוסף לרייכרט ואנטל ואני מאמין שנהיה הרבה הרבה יותר טובים, ובינואר לחזק בחלוץ אחרי שיודעים מה באמת החסרונות של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חלוץ
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
אין לכם אלוהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:16 
פורום השדים הבכיינים ע"ש עמי נאווי :HEART2:

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:17 
Red or Dead כתב:
פורום השדים הבכיינים ע"ש עמי נאווי :HEART2:

:ROSE:

הלוואי וזה היה רק הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:18 
אין דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:18 
עד המ!!ת הפועל כתב:
די כבר אלוהים ישמור!

אין לי ספק שייקחו יותר מ-10 משחקים עד שנתחיל לראות פה כדורגל
אבל מה לעשות, החל מהמחזור הראשון כבר לא נדבר פה על משחקי אימון אלא על נקודות בקופה, שזה אומר גם- לחץ מבפנים ומבחוץ על כל הפסד שיבוא.
אם אתה חושב שתמצא את עצמך בתחתית עוד 10 מחזורים והכל יהיה שקט ורגוע אז לצערי ולצערך אתה טועה ולא חסרות דוגמאות.
לכן עדיף להימנע מזה כבר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
מילא בכיינות,
זה עבר להיסטריה.

מתעלמים מעובדות,
רוצים לעשות שינויים הרסניים (לינגאנה).

זה לא פורום על שם עמי נאווי,
זה פורום על שם המאמן עודד קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:19 
עמי נאווי כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
די כבר אלוהים ישמור!

אולי גם נספור 3 עונות?
עד היום כל משחקי ההכנה שלנו היו לא טובים. רבע סגל, שלושת רבעי סגל, מה שתרצה. אבל אין אפילו סימן שיהיה בסדר.
מה, יגיע חלוץ ופתאום כולם ישדרגו את הרמה שלהם? חוץ מבומבה, לא ראיתי שום דבר שאפשר לתלות בו תקווה.

גם עם הרכב לא מלא ראיתי הרבה סימנים שיהיה בסדר.
קורה לקבוצות הכי גדולות בעולם שהן תוקפות ותוקפות ובסוף מקבלות גול. זה הכדורגל. להשליך מזה ל"אין סימן ש.." זו הגזמה רצינית.
בומבה אכן שחקן. עוד לא ראית את רייכרט, לינגאנה ואנטל בהרכב. תן להם לעלות ולתת כמה משחקים ביחד. אם אחרי כמה משחקים תמשיך להיות רע ולא לאגור נקודות בכלל, תתחיל לדאוג ולצעוק. לא עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:23 
הטענה הבסיסית של פותח האשכול לגיטימית.
אין מה לצפות מקבוצה חדשה לפני הסיבוב השני, ולכן יש סכנה שהסיבוב הראשון יהיה בעייתי מאוד מבחינת צבירת נקודות מה שייצור לחץ שעלול לעשות רע למועדון בבנייה.
כרגע אין לנו חלוץ רציני.
אני חושב שעדיף להישאר עם לינגאנה ולנסות להביא חלוץ ישראלי סביר, אבל בהנחה שיש בקנה חלוץ זר מוכח יש פה שאלה לגיטימית לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:32 
מה עושה קולאוטי בימים אלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:33 
עד המ!!ת הפועל כתב:
עמי נאווי כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
די כבר אלוהים ישמור!

אולי גם נספור 3 עונות?

קורה לקבוצות הכי גדולות בעולם שהן תוקפות ותוקפות ובסוף מקבלות גול. זה הכדורגל. להשליך מזה ל"אין סימן ש.." זו הגזמה רצינית.
בומבה אכן שחקן. עוד לא ראית את רייכרט, לינגאנה ואנטל בהרכב. תן להם לעלות ולתת כמה משחקים ביחד. אם אחרי כמה משחקים תמשיך להיות רע ולא לאגור נקודות בכלל, תתחיל לדאוג ולצעוק. לא עכשיו.

תיארתי לעצמי שאלה יהיו התגובות ולצערי אני לא יכול לענות לכולם אז אני מנהל את הדיון איתך.
התגובות האוטומטיות האלה של "לא להילחץ" "ראיתי סימנים חיוביים" "לוקח זמן" "חסרים שחקנים"- אני שותף לכולן.
אבל, אין לי ספק שגם אחרי שרייכרט ואנטל יצטרפו, ייקח הרבה מאוד זמן עד שהקבוצה תתחבר ותגיע למשחק התקפה שוטף שמייצר גולים.
לכן, צפויה תקופה לא קצרה שבה נצטרך לשים גולים בשיניים, אין מה לעשות, ובגלל זה אנחנו צריכים לוודא שאנחנו פותחים את העונה עם השחקנים שיכולים להבקיע גולים בשיניים. לי אישית כמו הרוב פה אין בעיה לסיים את העונה בפלייאוף התחתון כי אני מבין מה בונים פה. אבל לצערי אני ראיתי דבר או שניים בכדורגל ואני כבר רואה לאן הקבוצה הזו הולכת- היא תשתפר ממשחק למשחק אבל לפחות בהתחלה תתקשה להבקיע שערים ומה לעשות שנקודות צוברים לפי שערים וכשאין נקודות מתחיל לחץ וכשמתחיל לחוץ רק אלוהים יודע איך זה נגמר. ראיתי גם פה בפורום איך התגובות של "תנו זמן" מתחלפות תוך שעתיים לתגובות נזעמות אחרי איזה הפסד לבית"ר ואני כבר לא מדבר על לחץ שיגיע מהאוהדים שפחות מבינים ועל הלחץ שיבוא מהתקשורת שלא תהסס לקטול אותנו מהדקה הראשונה. לכן כן הייתי סוגר את הפינה הזו כי אין לי ספק שזה יימנע הרבה מאוד כאב ראש פוטנציאלי כבר בתחילת הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.
1. אתה לא יכול לשחרר את לינגאנה, אתה לא יכול לשחרר את לינגאנה, אתה לא יכול לשחרר את לינגאנה, אתה לא יכול לשחרר את לינגאנה, אתה לא יכול לשחרר את לינגאנה, אתה לא יכול לשחרר את לינגאנה, אתה לא יכול לשחרר את לינגאנה, אתה לא יכול לשחרר את לינגאנה,אתה לא יכול לשחרר את לינגאנה, אתה לא יכול לשחרר את לינגאנה.
2. אתה לא תמצא חלוץ איכותי, בדיוק מהסוג הזה (חלוץ שפיץ קלאסי שיודע להבקיע מכלום), עם רקורד טוב, בכושר טוב, שרוצה לבוא דווקא לישראל, דווקא להפועל וישתלב במהירות.
פשוט לא.
לא.
לא.
לא.
3. אני כל כך שונא את אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:42 
pogi כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
עמי נאווי כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
די כבר אלוהים ישמור!

אולי גם נספור 3 עונות?

תיארתי לעצמי שאלה יהיו התגובות ולצערי אני לא יכול לענות לכולם אז אני מנהל את הדיון איתך.
התגובות האוטומטיות האלה של "לא להילחץ" "ראיתי סימנים חיוביים" "לוקח זמן" "חסרים שחקנים"- אני שותף לכולן .
אבל, אין לי ספק שגם אחרי שרייכרט ואנטל יצטרפו, ייקח הרבה מאוד זמן עד שהקבוצה תתחבר ותגיע למשחק התקפה שוטף שמייצר גולים.
לכן, צפויה תקופה לא קצרה שבה נצטרך לשים גולים בשיניים , אין מה לעשות, ובגלל זה אנחנו צריכים לוודא שאנחנו פותחים את העונה עם השחקנים שיכולים להבקיע גולים בשיניים. לי אישית כמו הרוב פה אין בעיה לסיים את העונה בפלייאוף התחתון כי אני מבין מה בונים פה. אבל לצערי אני ראיתי דבר או שניים בכדורגל ואני כבר רואה לאן הקבוצה הזו הולכת- היא תשתפר ממשחק למשחק אבל לפחות בהתחלה תתקשה להבקיע שערים ומה לעשות שנקודות צוברים לפי שערים וכשאין נקודות מתחיל לחץ וכשמתחיל לחוץ רק אלוהים יודע איך זה נגמר. ראיתי גם פה בפורום איך התגובות של "תנו זמן" מתחלפות תוך שעתיים לתגובות נזעמות אחרי איזה הפסד לבית"ר ואני כבר לא מדבר על לחץ שיגיע מהאוהדים שפחות מבינים ועל הלחץ שיבוא מהתקשורת שלא תהסס לקטול אותנו מהדקה הראשונה. לכן כן הייתי סוגר את הפינה הזו כי אין לי ספק שזה יימנע הרבה מאוד כאב ראש פוטנציאלי כבר בתחילת הליגה.

כמו שאמרתי, אני לא מתכוון לשפוט את הקבוצה הזו לפני מחזור 10 (גם לא לפני חצי עונה, אבל זה רק אני בטח). אני יודע שיש ציפיות אצל הרבה אוהדים ושכל הפסד ילווה בהרבה לחץ וכעס. צריכים להסביר לאנשים שהוחלף פה פאקינג סגל שלם(!), שיש הרבה צעירים מוכשרים ושחקני נבחרות וצריך לתת לזה זמן כדי שהכל יידבק. זו לא קלישאה וזה לא קורה ביום וגם לא בחודש.
יהיה לי מאוד חבל אם אחרי כל ההשקעה האדירה שנעשתה בהפועל, אנשים יתחילו לקלל ולצעוק למנדי להתפטר וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:44 
עד המ!!ת הפועל כתב:

כמו שאמרתי, אני לא מתכוון לשפוט את הקבוצה הזו לפני מחזור 10 (גם לא לפני חצי עונה, אבל זה רק אני בטח). אני יודע שיש ציפיות אצל הרבה אוהדים ושכל הפסד ילווה בהרבה לחץ וכעס. צריכים להסביר לאנשים שהוחלף פה פאקינג סגל שלם(!), שיש הרבה צעירים מוכשרים ושחקני נבחרות וצריך לתת לזה זמן כדי שהכל יידבק. זו לא קלישאה וזה לא קורה ביום וגם לא בחודש.
יהיה לי מאוד חבל אם אחרי כל ההשקעה האדירה שנעשתה בהפועל, אנשים יתחילו לקלל ולצעוק למנדי להתפטר וכו'.

אז ברוך הבא לישראל, ככה זה עובד פה
המילה "סבלנות" לא נמצאת בלקסיקון
לפעמים צריך להשלים עם איפה שאנחנו חיים ולהקדים תרופה למכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
אוהדים חסרי סבלנות, גם ב-2011, עם סגל נוצץ לא היה לכם סבלנות להבין שכדורגל זה לא לשים שחקנים במערך ולצעוק שימו גול כבר.
זו בדיוק הסיבה שבמכבי לא מחליפים סגל בצורה קיצונית כל שנה ומעדיפים להתפשר על שחקנים כמו מיטרוביץ' ואלברמן כדי לא לאבד את התיאום.
תנשמו, דיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני לא מבין מה שרף מלמל על הבינוניות של פינטלי, אני הייתי מרוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

למישהו יש באמת ספק שאם היינו עכשיו עם ארבעה זרים, והאופציות היו לינגאנה או סליחי, הפועל הייתה מחתימה את סליחי?
חלוץ מוכח, טוב, שהראה יכולת מעולה העונה במוקדמות ליגת האלופות. זה גם לא שנוותר על לינגאנה, אלא נשאיל אותו לעונה הקרובה. כל מי שיש לו עיניים בראש היה יכול לראות היום שאין רגל מסיימת בקבוצה. חייבים חלוץ, הרבה יותר משחייבים עוד קשר באמצע (בטח אחרי שהבאנו קשר אמצע בפאקינג מיליון יורו, ושיש לנו כבר זר באותה עמדה בדיוק. הרי לינגאנה הובא בתחילת הקיץ יחד עם ההחתמה של קלמן, בתקופה שבה התקציב המתוכנן היה נמוך בהרבה).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 08 אוגוסט 2015, 20:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 20:49 
האדס כתב:
אוהדים חסרי סבלנות, גם ב-2011, עם סגל נוצץ לא היה לכם סבלנות להבין שכדורגל זה לא לשים שחקנים במערך ולצעוק שימו גול כבר.
זו בדיוק הסיבה שבמכבי לא מחליפים סגל בצורה קיצונית כל שנה ומעדיפים להתפשר על שחקנים כמו מיטרוביץ' ואלברמן כדי לא לאבד את התיאום.
תנשמו, דיי.

זה בדיוק מה שפותח האשכול טוען.
אתם מתעלמים מתקופת הביניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
טוטו כבר חתם בקבוצתו החדשה? (ליגה טורקית שניה או משהו כזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: